Корюшка, барабулька, бички, камбала: найсмачніша рибна банда - PostEat

пошук

Корюшка, барабулька, бички, камбала: найсмачніша рибна банда
06-07-2021 0 3599


Чорноморську рибу в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Відчути смак моря не полишаючи меж української столиці можливо — варто лише замовити на вечерю свіжовиловлених корюшку, барабульку, бичків та камбалу, які за вашим бажанням посмажать до хрусткої скоринки.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Бойчука, 1/2; проспект Володимира Маяковського, 44Б; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Ярославська, 5/2; проспект Науки, 8; проспект Перемоги, 1; вул. Юрія Іллєнка, 83А; проспект Героїв Сталінграда, 12ГК2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Преображенська, 7.

Бюджет: ₴₴. Закуски (85–276 грн), основні страви (128–198 грн), салати (95–258 грн)

Страви: барабуля – 48/92 грн, камбала калакан стейк – 84/156 грн, бичок кнут – 19/56 грн, бичок бобир – 15/46 грн, бичок зеленчак – 12/38 грн, корюшка – 19/56 грн, рибний мікс маленький – 420 грн, рибний мікс середній – 850 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. В ресторанах можна спробувати чорноморську рибку — для вас її посмажать на грилі, на пательні або в соусах (вершковому/томатному). Щоб скуштувати кілька видів риби одразу, можна замовити рибний мікс — в маленький входять барабуля чорноморська, ставрида чорноморська, японська макрель, барабуля атлантична.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 30; вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85–215 грн), салати (96–368 грн), основні страви (174–398 грн).

Страви: корюшка – 68 грн/100 г, барабулька – 98 грн/100 г, бичок кнут – 69 грн/100 г, камбала калакан – 156 грн/100 г, рибне плато середнє – 845 грн, рибне плато велике – 1589 грн.

Деталі: ресторани одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, сніданки, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, які працюють біля станції метро «Контрактова площа» та поруч з метро «Арсенальна». Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, ікру щуки з оладками, тюлечку з цибулькою, биточки з рапанів та мідії у різних соусах. З чорноморської риби можна спробувати і корюшку, і барабульку, і бичка і камбалу — як окремо, так і в складі рибного плато.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (60–480 грн), супи (170–280 грн), крудо-бар (220–420 грн).

Страви: барабулька – 160 грн/100 г, бички – 105 грн/100 г, корюшка – 180 грн/100 г, камбала азовська – 470 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Рыба Пила» — рибний ресторан у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та тераса. Риба Пила та рекомендувала скуштувати чорноморський улов на літній терасі в центрі міста. Море ближче, ніж здається — і не обов’язково їхати до Одеси, щоб скуштувати улюблену чорноморську рибу: корюшка, барабулька та бички в особливому клярі, що не втрачає хрумкості протягом тривалого часу — це просто любов. Сезонне меню камбали пропонує страви, смак яких ви згадуватимете ще довго: вареники з камбалою або ароматна камбала в прованському стилі на вечерю з келихом охолодженого вина під дружні розмови.

Odessa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. Салати (165–295 грн), закуски (125–285 грн), основні страви з риби (210–420 грн).

Страви: корюшка – 170 грн/100 г, барабулька – 180 грн/100 г, калакан – 265 грн/100 г.

Деталі: європейська кухня з одеськими мотивами і wow-подачами, знаходиться в центрі Києва, велика та різноманітна винна карта відзначена міжнародним келихом Wine Spectator, сезонні страви в меню, завжди у наявності три види устриць та свіжа риба, велика коктейльна карта, частково відкрита кухня, дитяча зона з іграми, паркінг, резерв столів, доставка, тераса.

Odessa Restaurant — ресторан європейської кухні навпроти палацу «Україна». Особливість закладу — страви з одеськими мотивами і wow-подачами. В ресторані завжди у наявності три види устриць та свіжа риба. Велика та різноманітна винна карта Odessa Restaurant відзначена міжнародним келихом Wine Spectator. В Odessa Restaurant можна замовити корюшку, барабульку та калакана.

Любчик

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴. Риба чорноморська і не тільки (138–889 грн), холодні закуски (39–189 грн), салати (69–198 грн).

Страви: смажені бички – 158 грн, барабуля – 148 грн/100 г, вареники з камбалою – 128 грн, катран в імбирно-апельсиновим соусі – 148 грн/100 г.

Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, літня тераса, внутрішній дворик, pets friendly, kids friendly.

«Любчик» — сімейний ресторан на Воздвиженці з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. В основному меню пропонують широкий вибір знайомих рибних і м’ясних страв за приємними цінами. Багато раків, казанки мідій у соусах, камбала, сарган, бички, барабуля — все це готують щодня у «Любчику».

Головна фото: «Рыба Пила»

Фото: Facebook «Черноморка», «Одеса-мама», «Рыба Пила», Odessa Restaurant, «Любчик».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi