пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Обід у центрі Києва — це завжди більше, ніж просто прийом їжі, особливо якщо мова йде про ланчі в стильних ресторанах. Вишукані страви, тепла атмосфера та витончений сервіс роблять навіть коротку перерву справжнім гастрономічним задоволенням. У цій добірці зібрані заклади, які пропонують смачні й гармонійно складені ланч-меню для тих, хто цінує якість у всьому: від їжі до деталей інтер’єру.
Biarritz | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: б-р Лесі Українки, 24
Години роботи: щодня 12:00-23:00
Дещо з меню ланчів: салати: салат з курчам та прошуто; салат з печеною картоплею, лососем та соусом із тунця; салат грецький; супи: Том ям; курячий суп з локшиною; суп мінестроне; основні страви: строганов з пюре; тортильйоні з лососем та кальмаром; котлети з кролика, картопляним пюре та грибним соусом; вартість — 499 грн за дві страви, 650 грн за три страви.
Деталі: З 12:00 до 16:00 ресторан Biarritz запрошує на ланчі для тих, хто цінує смак і стиль. Ви можете самостійно скласти меню зі страв на вибір: дві або три позиції — салати, супи, основне, доповнені авторськими акцентами шефа. Biarritz — це чудове місце, де можна провести приємну зустріч за обідом у самому серці столиці.
Under Wonder | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 21
Години роботи: щодня 09:00 — 23:00
Дещо з меню ланчів: зелений салат з йогуртовим соусом, мінестроне з курячими мітболами, запечена макрель з відварною картоплею та соусом тартар, паштет з печінки цесарки з тостами, борщ щавлевий зі сметаною, соте з куркою та овочами.
Деталі: Under Wonder — ресторан в центрі Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поживно поснідати з відкриття і до 16 години, пообідати ланчем з 12 до 17 години в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр і красиві подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей в будь-який час доби. Київські обіди в Under Wonder — ідеальний варіант обіду з трьох страв, ви можете обрати варіант за 270 грн або за 290 грн (крафтовий хліб та ягідний морс входить у вартість). До ланчу пригощають домашнім апельсиновим кексом.
NĂM•VIETNAMESE RESTAURANT | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 48
Години роботи: щодня 09:00–22:00
Дещо з меню ланчів: салат з креветкою; салат з качкою; салат з папаї; суп Фо з лососем; суп Фо з куркою; суп Фо з яловичиною; курка в соусі чилі бін; креветки в соусі карі; качка з овочами; дорадо в соусі Том Кха.
Деталі: NĂM — ресторан сучасної в’єтнамської кухні, оформлений у колоніальному французькому стилі. Творцем та ідеологом ресторану є шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. В меню представлені страви сучасної в’єтнамські кухні, які засновані на автентичних в’єтнамських рецептах, які шеф переосмислив та презентував у сучасному вигляді. Ланчі в ресторані діють з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 17:00 — за 607 грн ви можете пообідати салатом, супом та основною стравою з гарніром.
SAM’S STEAK HOUSE | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Жилянська, 37
Години роботи: щодня 11:00 — 22:00
Дещо з меню ланчів: солянка м’ясна — 180 грн, крем — суп з грибами — 180 грн, салат з запеченим буряком та сиром під трюфельним соусом — 160 грн, салат з пекінської капусти з куркою су-від — 160 грн, котлета по-київськи з картопляним пюре з пармезаном — 250 грн, свинина стір-фрай з паровим рисом — 250 грн.
Деталі: Sam’s Steak House — перший стейк-хаус в Україні, який вже понад 25 років розвиває культуру споживання стейків з українського м’яса. По буднях з 12:00 до 16:00 в Sam’s Steak House можна обрати страви зі спеціального ланч-меню за вигідними цінами, наприклад, солянку м’ясну чи крем — суп з грибами, салат з запеченим буряком та сиром під трюфельним соусом або салат з пекінської капусти з куркою су-від, а на основне — котлету по-київськи з картопляним пюре та пармезаном або свинину стір-фрай з паровим рисом. Окремо є бургер ланч за 300 грн та стейк ланч за 650 грн.
Bassano Ristorante | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 100
Години роботи: щодня 09:00-22:00
Дещо з меню ланчів: тартар з баклажана з авокадо та помідорами чері — 340 грн, гарбузовий суп із качкою, насінням гарбуза та карі — 290 грн, тальятеле з сезонними грибами — 290 грн, качина ніжка конфі з картопляним пюре та вершково-грибним соусом — 410 грн, лосось на грилі з пюре із зеленого горошку — 430 грн.
Деталі: Bassano Ristorante — кухня і традиції родини, яка вже понад два десятки років надихається Італією та ділиться своєю любов’ю до їжі і вина. Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. В будні з 12:00 до 16:00 в Bassano Ristorante діє ланч меню, на обід ви можете обрати капрезе з соусом песто алла дженовезе, гарбузовий суп із качкою та карі, одну з трьох варіацій пасти тальятеле (больонєзе, карбонара або з сезонними грибами). Основною стравою може стати качина ніжка конфі з картопляним пюре та вершково-грибним соусом або лосось на грилі з пюре із зеленого горошку.
Saxagansky | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саксаганського, 83
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Дещо з меню ланчів: дві страви на вибір та напій — 290 грн, три страви на вибір та напій — 320 грн.
Деталі: Італійський ресторан Saxagansky знаходиться в центрі столиці. У вишуканому інтер’єрі тут подають авторські страви від досвідченого бренд-шефа: класичні та авторські закуски, паста та ризото власного виробництва, вишукані основні страви з м’яса і риби. У будні дні з 12:00 до 16:00 в ресторані діє меню бізнес-ланчів, ви можете вибрати із запропонованих на день позицій дві або три страви. В понеділок на обід пропонують борщ, шашлик курячий з полентою і салат з гарбузом і сиром качота, а у середу можна пообідати гарбузовим крем-супом, біфштексом з яйцем та пюре і салатом з оселедцем.
Головна фото: NĂM
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi