Ланчі в ресторанах Києва: оберіть свій варіант обіду - PostEat

пошук

Ланчі в ресторанах Києва: оберіть свій варіант обіду
06-06-2022 0 572


Ланчі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Меню бізнес-ланчів збалансоване і зазвичай включає в себе кілька страв і напій. Це ідеальний варіант для обіду, якщо у вас небагато часу та ви забули прихопити щось з дому. Ми підібрали для вас київські заклади в різних куточках міста з різноманітними кухнями, аби ви обрали свій варіант обіду.

Первак ресторан

Де: вул. Рогнідинська, 2

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): ланч № 1 (салат «грецький», борщ зелений зі сметаною, пельмені, травяний напій, десерт, хліб з власної пекарні та намазки у подарунок) – 155 грн, ланч № 2 (салат з огірком, яйцем та сметаною, крем-суп з печерицями, риба морська тушкована зі сметаною та картопляне пюре, узвар, десерт, хліб з власної пекарні та намазки у подарунок) – 155 грн, ланч № 3 (салат овочевий з моцарелою та зеленим соусом, рибна юшка, шашлик зі свинини з овочами гриль та гострим соусом, компот зі смородини, десерт, хліб з власної пекарні та намазки у подарунок) – 190 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, вісім стилізованих зал, безліч характерних декоративних деталей в інтер’єрі, ланчі, пекарня, власне виробництво фірмових настоянок, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, резерв столів.

Концептуальна ресторація «Первак» пригощає гостей стравами традиційної української кухні майже 20 років. У ресторані 8 зал з унікальними інтер’єрами, кожна з яких присвячена історичній місцевості Києва та Львова. В інтер’єрі закладу безліч цікавого декору, що відображає український колорит. В меню ресторану «Первак» ви знайдете знайомі національні страви: власні соління, генеральське сало, буженину, крученики, вареники і деруни. З початком кожного нового тижня ланчі оновлюються — тут на обід вам запропонують кілька видів ланчів на вибір від 155 грн до 190 грн. Традиційно у подарунок: хліб з власної пекарні, намазки та десерт.

Sam’s Steak House

Де: вул. Жилянська, 37

Бюджет: ₴₴₴.

Страви (з меню ланчів): свиняча вирізка з грибами та спаржевою квасолею – 175 грн, стейк Нью-Йорк з салатом коул-слоу, подається з соусом на вибір (перцевий, bbq, вишневий) – 395 грн, борщ український з ребрами та сметаною – 100 грн, кобб-салат з куркою-гриль, яйцем та селерою в медово-гірчичному соусі – 125 грн.

Напої: ягідний компот – 40 грн, еспресо/американо/чай – 50 грн, келих вина – 130 грн.

Деталі: ресторан входить до групи компаній «Мировая карта», акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів.

Sam’s Steak House — перший ресторан в Україні, що в 1996 році впровадив вдосконалену технологію вологого дозрівання стейків. Також в ресторані є американські стейки всесвітньо відомої фірми Creekstone Farms. По буднях з 12:00 до 16:00 в Sam’s Steak House можна спробувати ланч — в меню фірмовий український борщ, класичний американський кобб-салат. Також є дещо особливе – стейк-ланч – це «Нью-Йорк» з українського м’яса за власною технологією дозрівання, класичний салат коул-слоу та фірмові соуси.

Ресторація Petrus-ь

Де: вул. Еспланадна, 28

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): вінегрет з квашеною капустою та квасолею, олівє з курячою грудинкою, грибний крем-суп, зелений борщ з телятиною, котлети рибні зі щуки з відварним рисом, домашня локшина з мясом.

Деталі: українська та європейська кухні, працює цілодобово, пропозиції для банкетів, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні, сніданки, сезонне оновлення меню, великий асортимент алкоголю, вареники і пельмені ручного ліплення, настоянки домашнього приготування.

Київський ресторан української кухні Petrus-ь заходиться в центрі столиці та є наступником легендарної «Варенична №1». Ресторан залишається вірним кращим національним традиціям, доповнюючи їх нотками європейських гастрономічних віянь. В меню закладу зроблено акцент на домашню українську кухню. В ресторані Petrus-ь готують ланчі у будні з 12:00 до 15:00 — треба обрати салат, першу та другу страву за 215 грн. Також до обіду входить узвар, ягідний компот чи мор на вибір.

Argentina Grill

Де: вул. Маршала Тимошенка, 18; вул. Анни Ахматової, 22; вул. Сагайдачного, 27.

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви (з меню ланчів): аргентинський обід Gaucho (ковбаски власного приготування під соусом з печеного часнику), Arrachera (слайси молодої яловичини, обсмажені на грилі, з овочами у копченому соусі), Carne (обід з яловичиною, квасолею та цибулею), Fish Millanezz (ффле окуня смажене у темпурі з кус-кусом із цвітної капусти з кукурудзою), Pollo (обсмажене на вогні куряче стегно з картопляно-селеровим пюре і соусом чімічурі).

Деталі: мережа сучасних ресторанів аргентинської кухні, індустріальний інтер’єр в фірмових бирюзово-сірих тонах, аргентинський гриль Parrilla, бізнес-ланчі, хоспер, дитяче меню, сніданки, ланчі, винна і коктейльна карти, резерв столів.

Argentina Grill — мережа концептуальних м’ясних ресторанів, яка знайомить гостей з особливостями та оригінальними смаками аргентинської кухні. В окремому asado-меню ресторану Argentina Grill представлені стейки з української та американської яловичини сухої та вологої витримки, які готують на аргентинському грилі Parrilla та у хоспері. Бізнес-ланчі в ресторані діють в будні дні з 12:00 до 17:00, яких представлено п’ять варіантів. Вартість обіду фіксована — 299 грн.

Євразія — японська та європейська кухня

Де: вул. Раїси Окіпної, 3; пр-т Маяковського, 5В; пр-т Маяковського, 44а; пр-т Григоренко, 22/20; вул. Драгоманова, 40г, всі адреси

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню обідів): японський салат з куркою, салат з сезонних томатів, биті огірки, салат зі сніжним крабом, місо суп, холодний суп том ям зі сніжним крабом, сирний місо суп з куркою, китайський бульйон з грибами, свинина в кисло-солодкому соусі, паста з томатами та базиліком, строганов з курки з картопляне пюре, кебаб з яловичини та картопляне пюре, рол з лососем.

Деталі: мережа ресторанів японської та європейської кухонь, бренд-шеф Денис Кравченко, сучасний дизайн, японські, європейські та паназійські страви, сніданки та бізнес-ланчі до 15:00 щодня, формат take away, дитяче меню, постійні акції та спеціальні пропозиції.

«Євразія» — мережа ресторанів японської та європейської кухонь. В меню ресторанів – великий вибір ролів, суші, сашимі та нігірі суші, а також страв європейської кухні. Нещодавно у ресторанах «Євразія» оновили бізнес-ланчі — тепер їх можна зібрати самому, обиравши зручний формат. Доступно три формати: бізнес-ланч Small (салат або суп або основна страва, напій) за 110 грн, бізнес-ланч Medium (салат/суп або салат/основна страва або суп/основна страва, напій) за 165 грн та бізнес-ланч Large (салат, суп, основна страва, напій) за 220 грн.Серед страв є холодний Том Ям, паста з томатами та базиліком, кебаб з яловичини та картопляним пюре, вітамінні салати з сезонних томатів та битих огірків, пікантна свинина в кисло-солодкому соусі та інші новинки — готують щодня з відкриття до 15:00.

Теплица

Де: вул. Старовокзальна, 13.

Бюджет: ₴₴.

Страви: борщ з реберцем – 175 грн, салат з вугрем – 285 грн, запечене філе курки з моцарелою та беконом – 255 грн, локшина рисова з морепродуктами – 265 грн.

Деталі: кафе, інтер’єр в стилі лофт, винна карта, сніданки, великий вибір коктейлів, у неділю всі коктейлі по 115 грн, кальян, формат take away.

Колоритна гастрономічна атмосфера, авторська миксологія та кальяни – маленький свято душі і серця завжди чекає вас в стінах кафе «Теплиця». Заклад знаходиться біля площі Перемоги і пропонує різноманітну кухню — в меню представлені страви італійської, американської, японської, середземноморської та європейської кухонь. Щодня з 12:00 до 16:00 в закладі можна замовити бізнес-ланч з салату, основної страви, супу та напою за 125 грн.

Фото: Facebook Первак ресторан, Argentina Grill, Ресторація Petrus-ь, Sam’s Steak House, Євразія — японська та європейська кухня, Теплица.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi