Лісова казка: заміські ресторани для зустрічі Нового року - PostEat

пошук

Лісова казка: заміські ресторани для зустрічі Нового року
09-12-2019 0 716


Водити хороводи навколо великої живої ялинки, грати в сніжки на свіжому повітрі, насолоджуватись відмінною кухнею та природними пейзажами — чудовий сценарій для новорічної ночі. Редакція PostEat розповідає завчасно про заміські ресторани для зустрічі Нового року, щоб ви встигли обрати та забронювати собі столик.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. М’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220-465 грн), крабове меню (430-745 грн).

Страви: ризото з камчатським крабом – 745 грн, ротоло з тунця Yellowfin – 495 грн, запеченi гребiнцi з гарбузово-цитрусовим пюре і чатні з ананаса і перцю чилі – 1290 грн, турнедо з телятини – 505 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком, яку очолює шеф-кухар Ігор Калениченко, і бездоганний сервіс. В меню закладу — широкий вибір страв із м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Винна карта ресторану дозволить підібрати напій, який до тонкощів відповідатиме вашому смаку. 31 грудня о 22 годині в ресторані розпочнеться казкова вечірка Diamond New Year Party — гостей розважатимуть Максим Юрченко, музикальний супровід від The Max Band та Олени Носалій. Також у програмі свята welcome drink, подарунки і сюрпризи, анімація для дітлахів. Резерви приймають за телефонами +380503244046, +380676328417.

Zafferano

Де: с. Вишеньки, вул. Європейська, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (87–535 грн), основні страви (167–2980 грн), десерти (148–185 грн).

Страви: грильята з овочами та яловичиною на грилі – 297 грн, карпачо із шотландського лосося Label Rouge – 357 грн, фірмове шафранове різото з креветками в голові сиру – 575 грн, равіолі особуко з ягняти із соусом пармезан – 247 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований в котеджному містечку Riviera Zoloche, паркінг, тераса, аніматори для дітей, доставка, резерв столів, щосереди – особливе блюдо вечері, у четвер – особливі страви з морепродуктів, свіжі натуральні продукти, дитяче меню і меню від шефа.

Zafferano – ресторан сучасної італійської кухні в котеджному містечку Riviera Zoloche. У закладі вишукане меню, неймовірно красива територія, велика тераса, два дитячих майданчики і дитяча анімація. Акцент в Zafferano зроблений на свіжі та якісні продукти, а також на справжність домашніх страв. Також в ресторані є власна лавка, де продають свіжий хліб, оливкову олію, італійські сири, м’ясну гастрономію. 31 грудня на гостей ресторану чекає квінтесенція італійського шарму та атмосфери Федеріко Фелліні на гала-ночі La Dolce Vita — святкове меню, нескінченна магія ігристого, кавер-бенд, розважальна програма та тематична дитяча анімація. Резерви приймають за телефоном +380444993930.

Чумацький шлях

Де: с. Романків, вул. Соснова, 10.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (55–315 грн), основні страви (60–1500 грн), десерти (20–200 грн).

Страви: ікра щуки з грінками – 250 грн, свиняча вирізка під гірчичним соусом – 180 грн, дорадо фарширована білими грибами – 215 грн / 100 г, чалагач зі свинини – 340 грн.

Напої: Doudet-Naudin Beaujolais-Villages – 1500 грн/750 мл, Cesari Valpolicella – 850 грн/750 мл, Survivior Pinotage 2015 – 1400 грн/750 мл.

Деталі: знаходиться на 27 кілометрі нової Обухівської траси, ресторан української кухні, сніданки, барна карта, меню банкетів, готель, лазні, дитячий клуб, міні-зоопарк, паркінг, формат take away, VIP-зал, літні альтанки.

Заміський ресторан «Чумацький Шлях» понад 15 років є втіленням кращих традицій української гастрономічної культури. Заклад заслужено вважається прекрасним місцем для відпочинку та локацією для святкування урочистих подій. В меню ресторану «Чумацький Шлях» не тільки українські страви, а й страви BBQ — перепела на грилі, люля-кебаб з телятини, шашлик із сома. 31 грудня зустрічати 2020 рік у закладі будуть вечіркою «Як сучасні козаки Новий рік зустрічали», яка розпочнеться о 22:00. Деталі та резерви за телефоном +380674012849.

Queen Country Club

Де: смт Козин, Обухівське шосе, 55 (30–й км Столичного шосе).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (140–1000 грн), риба і морепродукти (95–550 грн), десерти (50–190 грн).

Страви: карпачо з лосося – 440 грн, чорноморські рапани смажені з молодою картоплею – 410 грн, мідії по-одеськи – 320 грн, піде з ароматною телятиною – 330 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group; страви європейської, української та східної кухонь; власна коптильня, страви на вогні, дитяче меню, няня для дітей, тераса з панорамним видом на сосновий ліс, дитячий майданчик, караоке щоп’ятниці та щосуботи з 22:00 до 04:00, чорний басейн, pool-бар, доставка, формат take away, онлайн-резерв.

Заміський комплекс Queen Country Club стане відмінним рішенням для сімейної різдвяної вечері, яку ви зможете провести на теплій терасі з панорамним видом на засніжений сосновий ліс. На панорамній терасі заплановано програму для дорослих: виступ Гарика Кричевського, DJ, live music, караоке. А в дитячій кімнаті Queen Kid’s Club всю ніч будуть працювати няні та аніматори. Малюків чекають конкурси та подарунки, солодкий стіл, вибір кращого карнавального костюма, хороводи, Дід Мороз і Снігуронька. Деталі та резерви за телефоном +380731311590.

Kidev

Де: вул. Київська, 5, с. Чубинське.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (110–396 грн), гарячі закуски (82–159 грн), мангальне меню (135–965 грн).

Страви: крученики з баклажанів – 129 грн, сациві – 159 грн, долма – 156 грн, чашушулі з осетрини – 525 грн.

Напої: кава по-батумськи – 80 грн, капучино – 50 грн, чай з імбиром та м’ятою – 98 грн.

Деталі: заміський комплекс, страви грузинської та української кухонь, cork fee, закриті банкетні зали місткістю до 200 чоловік, відкритий майданчик для проведення open-air заходів до 5000 осіб, індивідуальний підхід у складанні банкетного меню, конференц-сервіс, спортивні активності, комфортабельні номери та котеджі.

До заміської резиденції Kidev можна дістатися по Бориспільській трасі, заклад розташований за 5 км до аеропорту Бориспіль. Сюди варто приїхати, якщо ви хочете відволіктися від міського галасу та просто відпочити, куштуючи смачні страви. Меню складається з традиційних страв грузинської та української кухні. В новорічну ніч на вас чекають традиційні міцні частування на початку вечора, розважальна програма від ведучого і акторів з конкурсами та подарунками, шоу-програма та танцювальне LED-шоу, живий вокал від тріо «KIDEV», танці до ранку від DJ. Для дітей запланована анімаційна програма з дискотекою, Дідом Морозом і Снігуронькою, а також святкове меню з напоями. Резерви приймають за телефоном +380675004022.

Заміський клуб «Трипільське Сонце»

Де: с. Підгірці, вул. Боровкова, 81.

Бюджет: ₴₴. Салати (140–325 грн), гарячі закуски (85–225 грн), основні страви (145–415 грн).

Страви: ковбаски зі свинини по-домашньому – 195 грн, медальйони з телятини та фуа-гра – 510 грн, скумбрiя з iкорним соусом – 110 грн/100 г, стейк з лосося на овочевiй подушцi – 415 грн.

Напої: Remy Pannier Sanserre – 990 грн/750 мл, Louis Eschenauer d’Oc Merlot – 650 грн/750 мл, Chateau Clair Maulin Medok – 1200 грн/750 мл.

Деталі: заміський готельно–ресторанний комплекс, котеджі, лазня; страви європейської, української та авторської кухонь, мангал меню, хліб власної випічки за старовинними рецептами, дитяча кімната, літня тераса, жива музика, майстер–класи, резерв столів.

Ресторан «Трипільське сонце» — заміський готельно–ресторанний комплекс в селі Підгірці. В інтер’єрі закладу вдало поєднуються сучасні тренди та етнічні мотиви. На сторінках меню представлені страви української, європейської та авторської кухні. 31 грудня гостей запрошують до комплексу разом зустрічати нове десятиліття — цієї ночі вас розважатимуть професійний ведучий, шоумен Володимир Камінський, cover band LINKOLN, ілюзіоніст та DJ. Також запланована дитяча шоу-програма з професійними аніматорами та розіграш цінних призів. Резерви приймають за телефоном +380503517842.

Фото: Facebook Fabius, Zafferano, Чумацкий Шлях, Queen Country Club, Kidev, Заміський клуб «Трипільське Сонце»

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi