Літні сніданки в центрі Києва: де шукати - PostEat

пошук

Літні сніданки в центрі Києва: де шукати
06-07-2020 0 496


Літні сніданки в центрі Києва шукала редакція PostEat. Традиція починати ранок буднього чи вихідного дня сніданком в новому закладі з родиною або друзями чудова, адже заряджає позитивними емоціями на цілий день. Щоб урізноманітнити ваші ранки, розповідаємо про літні сніданки в закладах Києва — на вас чекають улюблені сирники, млинці з ягодами, солона вівсянка та тости з авокадо.

Citronelle

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴. Салати (320–480 грн), гарячі закуски (240–440 грн), страви з м’яса і птиці (260–480 грн).

Страви: сирники з апельсиновим конфітюром і сметаною – 160 грн, яйця по-флорентійськи – 245 грн, Benedict Royal з лососем і шпинатом – 285 грн, тартина з лососем гарячого копчення, мусом з авокадо, картоплею і соусом тартар – 220 грн, сніданок Citronelle – 590 грн.

Напої: 

Деталі: знаходиться в центрі Києва, французька кухня, сніданки, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle — ресторан поруч з Оперним театром у форматі bistro noveau, де готують авторські страви французької кухні. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу. Шеф Ігор Крамаренко подбає про винятковість подачі кожної страви, до якої допоможуть обрати ідеальне винне доповнення. Снідають в Citronelle класичними сирниками, хрусткими круасанами, вівсянкою, яйцями по-флорентійськи та тартиною з лососем. Варто спробувати фірмовий сніданок Citronelle — келих ігристого, яйця Бенедикт з лососем і червоною ікрою, хрусткий круасан з вершковим маслом та джемом, кава або чай на вибір.

Spelaya Kanareyka

Де: вул. Саксаганського, 15

Бюджет: ₴₴. Закуски (91–153 грн), салати (93–153 грн), основні страви (149–199 грн).

Страви: добрі сирники – 127 грн, оладки з медовими яблуками – 93 грн, яєчня з сосисками та грибами – 143 грн, повітряний омлет з різними сирами – 137 грн, пашоти на великій грінці з куркою – 147 грн, рогалик з лососем та крем-сиром – 149 грн, тепла сирна запіканка з вершковим соусом – 99 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, какао – 45 грн, чай зелений/чорний – 69 грн, компот – 29 грн, апельсиновий фреш – 87 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться в центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, вина побокально, музичні вечори, сніданки, літня тераса в європейському стилі, доставка.

Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів. Ресторан відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В Spelaya Kanareyka відтворено домашню атмосферу, де насолоджуються смачними стравами і невимушено спілкуються. В меню представлені авторські страви з локальних продуктів. Влітку гості обирають  затишні столики на вулиці та зустрічають вечори під живу музику. Сніданки в Spelaya Kanareyka подають цілий день — ви можете обрати серед класичних сирників, оладок з медом, омлету з двома видами сиру, тосту з крем-сиром та круасану зі слабосолоним лососем.

Хлібний

Де: вул. Хрещатик, 15

Бюджет: ₴₴. Хліб (25–80 грн), випічка (15–85 грн), холодні сендвічі (95–150 грн).

Страви: каша вівсяна з бананом та мигдалевому молоці – 120 грн, сирники – 80 грн, круасан з лососем – 110 грн, запечений круасан з сиром камамбер – 130 грн, яєчня з пастрамі з яловичини та хлібі з соусом реліш – 110 грн, тост з авокадо та яйцем пашот – 130 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, лате – 55/75 грн, трав’яний чай – 40 грн, матча-лимонад – 110 грн.

Деталі: мережа кафе-пекарень, знаходяться в центрі Києва, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, сніданки увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away, доставка.

«Хлібний» — мережа столичних кафе-пекарень рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної. Перший заклад мережі відкрився у вересні 2018 року на Великій Васильківській, зараз у столиці вже чотири кафе-пекарні. «Хлібний» у Пасажі має два входи — з вулиці Городецького та із самого Пасажу. Ключовим кольором для внутрішнього вбрання є м‘ятно-зелений відтінок. Для тих, хто любить поспати довше: традиційні ранкові страви — сирники, яєчню з пастрамі, тости з авокадо — у пекарні можна замовити протягом усього дня. До випічки чи сніданку можна замовити каву, чай, фреші або смузі.

Spezzo

Де: вул. Велика Васильківська, 32

Бюджет: ₴₴.

Страви: млинці з маринованим лососем, свіжим огірком та сирним соусом – 148 грн, вівсяна каша з сиром горгондзола та соусом песто – 115 грн, рикота власного виробництва з йогуртом, карамелізованим ананасом та пюре-манго – 122 грн, сирники зі сметаною та ягідним соусом – 115 грн, яєчня з беконом, томатами і запеченою картоплею – 135 грн, шпинатний скрембл та салат з авокадо та креветкою – 165 грн, крок-месьє – 148 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів із власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. В ресторані поруч з площею Льва Толстого вас чекають сніданки — солона вівсянка з сиром горгондзола, рикота власного виробництва з йогуртом та карамелізованим ананасом, яєчня з беконом та сендвіч крок-месьє. До сніданку вам подадуть чай або каву на вибір.

Under Wonder

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴. Закуски (38–386 грн), салати (112–396 грн), паста і ризото (176–398 грн).

Страви: сніданок «Київськи» – 176 грн, сніданок «Англійський» – 148 грн, картопляні ньоки з грибами, шпинатом і яйцем-пашот – 128 грн, омлет з соусом песто та тостами – 68 грн, яйця-пашот з чері, руколою та песто – 114 грн, оладки з яблук зі сметаною та медом – 92 грн, млинці з сиром та вишнею – 124 грн.

Напої: американо – 38 грн, матча лате – 70 грн, лимонад грушевий – 76 грн, коктейль Negroni – 180 грн.

Деталі: страви італійської кухні, працює цілодобово, сніданки, ланчі по буднях з 12:00 до 17:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

В ресторані класичної та авторської італійської кухні Under Wonder гості можуть поживно поснідати, пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр і красиві подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей в будь-який час доби. Under Wonder кличе на ранній сніданок — ви зможете насолодитися картопляними ньоки з грибами, шпинатом і яйцем-пашот або поживним київським сніданком, який складається з сирників, оладок з яблук, млинців з сиром та вишнею.

Hakamada Sushi & Bowl

Де: вул. Жилянська, 75

Бюджет: ₴₴. Стартери (115–195 грн), салати (грн), основні страви (187–265 грн).

Страви: тост з авокадо, слабосолоним лососем та крем-сиром – 187 грн, авокадо тост з м’яким яйцем – 145 грн, омлет з трьох яєць з авокадо, молодим шпинатом та чорним кмином – 155 грн, паштет з печінки курчати з тостами із зернового хліба – 157 грн, сирники з родзинками – 135 грн, безглютенова вівсяна каша на рослинному молоці зі свіжими ягодами – 135 грн, зелений смузі боул – 215 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан суші та боулів, знаходиться в центрі міста, відкрита кухня, сніданки з відкриття і до 12:00 у будні (до 13:00 у вихідні), страви на робата грилі, корисні та збалансовані страви, крафтове вино.

Hakamada Sushi & Bowl — новий ресторан суші та боулів у  бізнес-центрі «Євразія». В меню представлені страви японської кухні, а також корисні боули та страви з суперфудів. Щодня в ресторані подають сніданки — класичні сирники з родзинками, безглютенову вівсянку на рослинному молоці, смузі боули та трендові авокадо тости з м’яким яйцем або зі слабосолоним лососем і крем-сиром.

Фото: Facebook Citronelle, Spelaya Kanareyka, Хлебный, Spezzo, Under Wonder, Hakamada Sushi & Bowl.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi