Літні тераси ресторанів Києва: відкриваємо сезон 2024 - PostEat

пошук

Літні тераси ресторанів Києва: відкриваємо сезон 2024
17-04-2024 0 2755


Про літні тераси ресторанів Києва, що вже відкрились з першим весняним теплом, розповідає редакція PostEat. З квітневим теплом столичні заклади облаштовують літні тераси, щоб гості могли насолоджуватись улюбленими стравами на свіжому повітрі. Якщо ви вже шукаєте, де відпочити і зарядитись першим сонячними промінням, то вам буде корисна наша добірка — розповідаємо про літні тераси, які відкрили ресторани на Печерську та ресторани в центрі Києва.

Miya Bistro | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 2

Години роботи: вт-чт,нд 12:00-22:00, пт-сб 12:00-23:00

Бюджет: салати від 255 грн, основі страви від 290 грн, десерти від 145 грн.

Дещо з меню: асорті мезе – 245 грн, ростбіф з білими грибами – 465 грн, смажений халумі з виноградом та трюфельним медом – 380 грн, долмадакья з ягня та грецьким йогуртом – 365 грн.

Деталі: MIYA BISTRO — ресторан середземноморської кухні в центрі міста, що відчиняє двері в атмосферу прибережних країн. Тут насолоджуються прохолодним вином в обід та б’ють тарілки на щастя щоп’ятниці.

Грецька фієста вийшла за межі приміщення, тож ваш ланч та вечеря перемістились на затишну терасу. Квітуча літня тераса схожа на справжній грецький дворик, а куштувати колоритні страви прибережної кухні — суцільне задоволення. В MIYA BISTRO зробили все, щоб наблизити середземноморську атмосферу та ввімкнути для вас атмосферу легкості та насолоди теплом. 

Satori | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Бюджет: салати від 235 грн, основі страви від 255 грн, десерти від 75 грн.

Дещо з меню: сувлакі з телятиною – 375 грн, пінца з гострою салямі – 315 грн, чахохбілі з булгуром – 389 грн, фірмовий кебаб Satori з телятиною у тісті з сиром сулугуні – 335 грн.

Деталі: Satori — ресторан середземноморської та східноєвропейської кухонь з винним простіром, де є більше ніж сотня видів унікальних вин від goodwine. В інтер’єрі використано багато дерева і природних кольорів. На стелі – дерев’яні люстри у формі квітів, а стіни прикрашені зображеннями птахів і рослинними орнаментами. Щодня з 12:00 до 17:00 ви можете спробувати страви з бранч-меню, до яких пригощають чаєм або кавою. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі та має простору терасу — тут дуже затишно і завжди тихо, не дивлячись на те, що ресторан розташований в максимальній близькості до центру міста.

Porto Maltese Restaurant | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 30В

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Бюджет: салати від 290 грн, основі страви від 290 грн, десерти від 95 грн.

Дещо з меню: крудо із сібаса з авокадо та томатами у пікантному соусі з бергамоту та олією з базиліку – 575 грн, салат нісуаз з рожевим тунцем – 540 грн, морські гребінці запечені з соусом із шпинату та горгонзоли – 475 грн, ризото Порто – 750 грн.

Деталі: Porto Maltese —  ресторан середземноморської кухні в центрі міста. Інтер’єр авторства loft buro просочений глибокою морською блакиттю з яскравими білосніжними акцентами. У меню ресторану представлені різноманітні види молюсків та риби: морський язик, барабулька, соняшник, крила ската, тюрбо та інші. Гості самостійно можуть обрати спосіб приготування: соте, суп, сиціліано, в пергаменті, на грилі, по-домашньому та в солі, а потім спостерігати за процесом приготування на відкритій кухні. Вже в ресторані відкрили стилізовану і тематичну літню терасу, на якій запрошують скуштувати мезонне меню від шефа.

SHO | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 18

Години роботи: щодня з 10:00 до 23:00

Бюджет: салати від 280 грн, основі страви від 280 грн, десерти від 240 грн.

Дещо з меню: дунайка з картоплею – 360 грн, деруни з соусом і білими грибами – 340 грн, оладки з кабачків з лососем і вершковим сиром – 340 грн, вареник з кроликом – 280 грн, качина ніжка по-галицьки – 380 грн.

Деталі: SHO — один з найбільших ресторанів української кухні в країні, відомий своїм лаконічним інтер’єром у стилістиці традиційного українського житла. Головна прикраса інтер’єру двоповерхового ресторану — метрові дизайнерські люстри. В меню закладу зібрані страви з усіх регіонів України, серед яких різноманітні вареники, зрази, риба власного копчення, страви на вогні та пиріжки. Зараз в ресторані вже працює тераса, де можна насолоджуватись як стравами з основного меню, так і сезонним пісним меню.

Balmelli Casual Cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рогнідинська, 4

Години роботи: щодня 11:00-21:00

Бюджет: салати від 194 грн, основі страви від 274 грн, десерти від 148 грн.

Дещо з меню: салат з кальмаром та манго – 278 грн, бургер Balmelli з телятиною – 399 грн, шніцель з телятини з смаженою картоплею та маринованими огірками – 379 грн, паста орзо з лісовими грибами – 297 грн.

Деталі: Balmelli Casual Cafe — заклад в центрі міста у форматі сasual café. Окрім декількох залів усередині, Balmelli приємно здивує прихильників відпочинку на свіжому повітрі відкритою зеленою терасою в італійському стилі. В меню кафе справжнє різноманіття від класичної пасти та бургерів і до хумусу та junk food. Сніданки тут подають цілий день — солоні та солодкі панкейки, різноманіття сирників, шакшука та комбіновані тематичні сніданки.

Головна фото: Miya Bistro

Фото: Facebook/Instagram Miya Bistro, Satori, Porto Maltese Restaurant, SHO, Balmelli Casual Cafe.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi