Літні тераси ресторанів в центрі Києва: спека у великому місті - PostEat

пошук

Літні тераси ресторанів в центрі Києва: спека у великому місті
21-06-2022 0 1177


Літні тераси ресторанів в центрі Києва шукала редакція PostEat. Соковите буріто, ніжна бурата з полуницею, пікантна піца з гострим салямі та освіжаюча окрошка з індичкою — всі ці страви і не тільки вже можна смакувати на літніх терасах столичних ресторанів. Ми продовжуємо розповідати вам про ресторани в різних районах Києва, які відкрили літні тераси та готові зустрічати вас — у цій добірці розповідаємо про тераси в центрі Києва.

ROJO OJO

Де: вул. Володимирська, 61/11

Бюджет: ₴₴. 

Страви: гуакамоле з креветками і начос – 255 грн, начос кватро кесос запечені під сирами – 210 грн, тако з лососем і сиром філадельфія – 345 грн, буріто з рваною свининою – 230 грн, фахіта з куркою – 235 грн, чуррос – 160 грн.

Деталі: мексиканська кухня, знаходиться в центрі міста, авторська коктейльна карта, велике барне меню, спеціальне меню від шефа, страви для вегетаріанців, спеціальні пропозиції, кальян, доставка, тераса, формат take away.

ROJO OJO — ресторан мексиканської кухні в самому центрі столиці поруч із мальовничим парком Тараса Шевченка. В меню закладу ви знайдете соковите буріто, хрусткі начоси запечені під сирами, смачні тако, гуакамоле з томатами або креветками, кесаділью, різноманітні салати та основні страви — асортимент ну дуже великий! Фішка ресторану — авторські концептуальні коктейлі з оригінальними назвами, які ви зможете спробувати, певно, тільки в ROJO OJO: яскравий ягідний Chichén Itzá, насичений смородиновий Teotihuacan та легкий цитрусовий Túcume. У будні з 12:00 до 15:00 до кожної страви вас пригостять келихом прохолодного ігристого, фірмовим лимонадом або кавою. У спекотні літні дні насолодитись концептуальними коктейлями та смачними стравами можна на затишній літній терасі. Гостей в ROJO OJO чекають з 12:00 до 21:00 (у п’ятницю та суботу до 22:30).

Citronelle

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: рієт з лосося гарячого копчення з мусом з білого хріна – 390 грн, бурата з полуницею, в’яленими чері та полунично-ревневим соусом – 490 грн, сібас з тапенадами з артишока та чорних оливок з томатним соусом – 490 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі Києва, шеф-кухар Робан Каснабе, стильний інтер’єр, панорамні вікна, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин, резерв столів.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. Команду кухарів Citronelle очолює Робан Каснабе — молодий французький шеф-кухар з досвідом роботи на кухнях мішленівських ресторанів. Citronelle — єдиний ресторан в Україні, для якого створив Pierre Morlet Champagne відомий винороб Ерік Морлє. Гордістю ресторану є власний порцеляновий посуд «4 сезони», створений ексклюзивно у співпраці бренда посуду й декору Ganka for Home та засновниці ресторану Марії Дідковської. З літньої тераси Citronelle можна насолоджуватись архітектурною перлиною Києва —Національним академічним театром опери та балету України.

Bigoli

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з телятини з естрагоном – 490 грн, салат запечені баклажани, томати, козячий сир – 385 грн, біголі з качкою – 415 грн, тальятеле з білими грибами – 365 грн, піца з гострим салямі, томатами та моцарелою – 345 грн.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У ресторані її готують за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та іншими соусами та начинками. Також в ресторані завжди є свіжа італійська моцарела-бурата, буфало, афумікато, страчатела, різні види італійського прошуто та антипасті. В ресторані готують кілька видів пасти, яку ви можете скуштувати на затишній літні терасі.

Кувшин

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴₴

Страви: кавказький плов з бараниною в казані – 415 грн, колхідський салат зі свіжих овочів та горіховою заправкою – 257 грн, хінкалі з телятиною та свининою – 69 грн/1 шт., пікантна окрошка за вірменським рецептом на мацоні з індичкою – 212 грн.

Деталі: грузинський ресторан в центрі Києва, сім’я ресторанів La Famiglia, шеф-кухарі Трістан Арабулі та Гурген Сарафян, страви на відкритому вогні, резерв столів, широкий вибір грузинських вин, піч пурне, тераса, формат take away, доставка.

«Кувшин» — ресторан грузинської кухні з більш ніж десятирічною історією. Заклад знаходиться в центрі Києва, в сквері неподалік від станції метро «Олімпійська». В меню гості можуть обрати класичні страви кавказької кухні: хачапурі, хінкалі, люля-кебаби, шашлик та багато інших страв з м’яса, риби та овочів. З п’ятниці по неділю на гостей чекає традиційний кавказький плов з баранини, якій готується в казані на відкритому вогні. Зараз у «Кувшині» можна скуштувати кавказькі страви та позиції з меню ресторану української кухні «Хуторець на Дніпрі» на затишній і стильній літній терасі в тіні дерев.

Satori restaurant & bar

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Бюджет: ₴₴. 

Страви: тартар з сібасом та полуницею – 195 грн, карпачо з полуницею, крем-сиром та медом – 165 грн, качине філе з ягідною сальсою та полуницею – 325 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні з змістовною чайною картою, тераса, roof-top, бар, стильний сучасний інтер’єр, простір з вініловою музикою та коктейлями, кілька зал, авторські коктейлі.

Satori restaurant & bar — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі, має дві великі зали та простору терасу на даху. Тут дуже зелено і завжди тихо, не дивлячись на те, що ресторан розташований в максимальній близькості до центру міста. Зараз у Satori restaurant & bar ви может спробувати страви з сезонного полуничного меню: тартар з сібасом та полуницею, карпачо з полуницею, крем-сиром й медом та качине філе з ягідною сальсою та полуницею.

KALYNA ristorante & pasticceria

Де: вул. Московська, 29а

Бюджет: ₴₴.

Страви: брускети зі слабосоленим лососем і сиром маскарпоне – 195 грн, салат з копченим вугрем, авокадо і горіховим соусом – 390 грн, тальятелле з цукіні та томатами – 174 грн, мітболи курячі з грибами ерінгами, руколою та пармезаном – 238 грн.

Деталі: кондитерський дім і ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі Києва, панорамні вікна в закладі, резерв столів, доставка, формат take away, можна прийти з дітьми, паркінг, працює з 1995 року, сезонне меню.

Кондитерська KALYNA була відкрита в 1995 році і вже більше 25 років створює шедеври кондитерського мистецтва. На сьогодні в KALYNA ristorante & pasticceria можна спробувати сімейні рецепти страв із різних регіонів Італії. Всі види пасти готують вручну з італійського борошна твердих сортів пшениці. Винна карта розроблена сомельє з урахуванням принципу ідеального поєднання зі стравами з нашого меню. Також у закладі можна поснідати і насолодитись теплою погодою на затишній терасі.

Головна фото: ROJO OJO

Фото: Facebook ROJO OJO, Citronelle, Bigoli, Кувшин, Satori restaurant & bar, KALYNA.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi