Локшина Пад Тай в ресторанах Києва: класичний смак Таїланду в азійських ресторанах столиці - PostEat

пошук

Локшина Пад Тай в ресторанах Києва: класичний смак Таїланду в азійських ресторанах столиці
02-09-2019 0 2744


Локшина Пад Тай в ресторанах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Пад Тай — класична страва тайської кухні з обсмаженої рисової локшини з овочами і ароматним соусом. Основа страви рисова локшина поширилася в Таїланді ще в часи держави Аюттайя. До другої половини ХХ століття її готували всі прості тайці. Проте пік популярності локшини Пад Тай припав на 30-40 роки, відзначені періодом правління прем’єр-міністра Плека Пібунсонграма — досить суворого диктатора, який обожнював рисову локшину і домагався від тайців збільшення виробництва рису для неї. Тоді Пад Тай стали продавати в Таїланді повсюдно, і страва стала національним надбанням, головною стравою стрітфуду та фаворитом у туристів. Пад Тай готують, обсмажуючи рисову локшину з яйцем, рибним соусом, ферментованим тофу, м’якоттю тамаринда, часником або цибулею шалот, перцем чилі та тростинним цукром. Традиційно до цих інгредієнтів ще додають сушені креветки, проте Пад Тай готують і з куркою, крабами, кальмарами. Подають Пад Тай з дольками лайму та подрібненим смаженим арахісом. Яку локшину Пад Тай в ресторанах Києва ви можете спробувати вже сьогодні, читайте в нашому матеріалі.

COIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (160–590 грн), страви від шефа (310–1520 грн), десерти (145–980 грн).

Страви: веган Пад Тай – 180 грн, Пад Тай з морепродуктами – 420 грн, смажений чорний брі з ревенем – 325 грн, тартар з телятини – 280 грн, салат з телятиною фламбе – 265 грн, попкорн з креветок – 490 грн, спрінг-рол з качкою – 330 грн, «українська трапеза» – 260 грн, філе шотландського лосося в банановому листі – 540 грн, асорті еклерів – 350 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

Ресторан COIN — це місце, де класичні страви азійської кухні набувають своїх найкращих смаків та стають зрозумілими кожному гостю закладу. Відома тайська локшина Пад Тай не виняток, тому за оригінальним насиченим смаком варто вирушати саме до COIN. У закладі готують два види локшини Пад Тай — з овочами та з морепродуктами. Доповнюють страву кількома видами соусів — вок, кікоман і тамариндовим. Саме соуси роблять смак локшини яскравим та виразним, адже саме до них на розпечену сковорідку додають усі інгредієнти та готують Пад Тай у COIN.

Spicy NoSpicy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴₴. Супи (127–279 грн), салати (175–269 грн), сіфуд (199–450 грн), десерти (65–95 грн).

Страви: Пад Тай – 199 грн.

Напої: мескаль з кордіалом з копченого чаю – 160 грн, коктейль Fuji – 175 грн, коктейль Spicy Punch – 185 грн.

Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, шеф-бартендер Олександр Литвинов, авторські страви, стильний інтер’єр, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні в центрі столиці. Назва Spicy NoSpicy народилась з найпопулярнішого питання в азійських ресторанах — «гостре чи не гостре». В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. Spicy NoSpicy — історія на новий лад про багатогранність азійської їжі та людської натури. Локшину Пад Тай в Spicy NoSpicy готують за автентичним рецептом з куркою, креветками, яйцем, тофу та овочами.

Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 106

Бюджет: ₴₴. Спрінг-роли (70–120 грн), смажені неми (90–150 грн), локшина Пад Тай (100–140 грн), супи та лакса (110–170 грн).

Страви: локшина Пад Тай з овочами – 100 грн, локшина Пад Тай з куркою – 120 грн, локшина Пад Тай з креветкою – 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні у центрі міста, затишний інтер’єр у зелених тонах, традиційні страви тайської та в’єтнамської кухонь, автентичні рецепти, ситні порції.

Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails — ресторан азійської кухні, де страви готують за автентичними рецептами, не забуваючи про баланс ціни і якості. Візитна картка Khu Yum — тайський гострий суп Том Ям. Автентична рецептура, 19 інгредієнтів, практично всі інгредієнти привезені з Таїланду. В меню закладу вуличний формат страв трансформували у ресторанну подачу — в Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails можна спробувати азійський карі, традиційні супи, смажені неми, спрінг-роли, смажений рис та локшину. Пад Тай в Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails готують в трьох варіаціях — овочеву, з куркою та з креветками.

Meiwei

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 23; Русанівський бульвар, 1а; Новокостянтинівська, 4а; пл. Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver, 5 поверх.

Бюджет: ₴₴. Рис (109–175 грн), локшина (109–139 грн), супи (99–189 грн), салати (85–139 грн), десерти (69–75 грн).

Страви: Пад Тай з куркою – 119 грн/300 г, Пад Тай з овочами – 119 грн/300 г.

Напої: лимонад базиліковий, чай імбирний, грейпфрутовий тонік – 37 грн/330 мл, фреш (апельсиновий/грейпфрутовий/морквяний/яблучний) – 79 грн/330мл.

Деталі: паназійська кухня; замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.

Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. Тут можна скуштувати страви тайської, китайської, японської, корейської кухонь. Серед страв — супи, а також локшина, рис, бао-бургери, баоцзи, дім сами, спрінг-роли, салати. Тайську локшину Пад Тай у закладах готують в двох варіантах — з куркою та вегетаріанську з овочами. Нагадуємо, що Meiwei запустив мобільного чат-бота, за допомогою якого можна замовити їжу прямо зі смартфона, використовуючи звичний месенджер – Facebook, Viber або Telegram. Улюблені страви завжди можна взяти з собою. А по буднях в Meiwei пропонують бізнес-ланчі, які також доставляють гостям через Glovo і Uber Eats.

KOYA  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 2а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (118–355 грн), сашимі (145–230 грн), холодні закуски та севіче (134–299 грн).

Страви: локшина Пад Тай з креветками – 278 грн.

Напої: Mango Sour – 199 грн, ананасовий фреш – 155 грн, американо – 40 грн, Sazerac – 190 грн.

Деталі: ресторан високої азіатської кухні в центрі Києва, лаконічний сучасний інтер’єр, три поверхи, меню розроблене британським шеф-кухарем Реєм Сабіносом, авторські коктейлі з азіатських інгредієнтів від шеф-бармена Євгена Толмачова, кальянна карта, жива музика, dj-сети, запальні вечірки, банкетні пропозиції.

У вишуканому ресторані азіатської кухні KOYA вашу естетичну насолоду доповнять гастрономічною — авторські страви з морських і м’ясних делікатесів припадуть до смаку найдосвідченішим гурманам. Фундамент кухні ресторану — японська та паназійська кухня з нотками латиноамериканської, китайської та корейської гастрономії. В KOYA рекомендуємо спробувати локшину Пад Тай з креветками.

SHEF

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Конєва, 6

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (128–374 грн), салати (198–365 грн), основні страви (210–898 грн).

Страви: Пад Тай з овочами – 180 грн, Пад Тай з куркою – 190 грн, Пад Тай з телятиною – 210 грн, Пад Тай з морепродуктами – 275 грн.

Напої: Manhattan – 160 грн, Negroni – 160 грн, Whiskey sour – 160 грн, Caipirinha– 160 грн.

Деталі: паназійська кухня, дизайнерський інтер’єр, страви з морських делікатесів, вишукана подача, велика барна карта, широкий вибір коктейлів, вечірки, караоке, кальян, резерв столів.

SHEF — преміум-ресторан паназійської кухні на Теремках. Дизайнерський інтер’єр ресторану прикрашений художнім розписом стін у східному стилі. В меню закладу представлено різноманіття паназійської кухні, що об’єднала в собі кулінарні традиції Китаю, Кореї, Японії, В’єтнаму, Філіппін, Індії, Малайзії, Таїланду та Сінгапуру. В ресторані SHEF локшину Пад Тай можна замовити з овочами, з куркою, з телятиною або з морепродуктами.

Головна фотографія (колаж): Spicy NoSpicyCOINMeiwei

Фото: Facebook COIN, Spicy NoSpicy, Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails, Meiwei, KOYA, SHEF

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi