Мангал-меню в ресторанах Києва: шашлик, люля-кебаб та каре ягняти - PostEat

пошук

Мангал-меню в ресторанах Києва: шашлик, люля-кебаб та каре ягняти
21-08-2020 0 1850


Мангал-меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Багато хто обожнюють страви на мангалі, адже вони смакують по-особливому — завдяки диму набувають пікантного аромату і залишаються ніжним та соковитим. Ми розповідаємо про заклади, де можна насолодитись соковитим м’ясом та ніжною рибою, професійно приготовленими на мангалі.

PLOV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Семена Скляренка, 9.

Бюджет: ₴₴. Салати (95–180 грн), гарячі страви (125–320 грн), мангал-меню (95–1100 грн).

Страви: метровий люля-кебаб – 1100 грн, люля-кебаб – 125 грн/100 г, шашлик з баранини – 160 грн/100 г, шашлик з телятини – 175 грн/100 г, каре телятини (на двох) – 990 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан узбецької кухні, шеф-меню, тераса, доставка, кальяни, вечірки, караоке, стильний інтер’єр, підходить для банкетів, формат take away, резерв столів, мангал-меню, спеціальні пропозиції.

PLOV — великий концептуальний двоповерховий ресторан. В закладі – фьюжн-кухня з узбецьких та європейських кулінарних традицій. Інтер’єр виконаний в яскравих тонах та доповнений різнокольоровими художніми мозаїками і середньоазійськими традиційними елементами декору. На мангалі в ресторані PLOV готують шашлик з різних видів м’яса, люля-кебаб, рибні стейки і креветки. Щосереди в ресторані проводять «День відкритого мангала» — усі замовлення артистично готує шеф на відкритому вогні. Рекомендують у цей день замовити дегустаційний м’ясний сет (люля-кебаб, шашлик з барана, шашлик з телятини, шашлик з курятини, шампіньйони, кукурудза, овочева нарізка, лаваш східний, соус bbq, цибуля маринована) за акційною ціною 650 грн.

Джаніко / Джанико

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴. Закуски (75–98 грн), хінкалі (18 грн), хачапурі (30–128 грн), мангал меню (58–132 грн).

Страви: шашлик з баранини – 96 грн/100 г, шашлик з телятини – 96 грн/100 г, шашлик зі свинини – 75 грн/100 г, шашлик з курячого стегна – 58 грн/100 г, люля-кебаб з баранини – 150 грн, люля-кебаб з телятини – 150 грн, люля-кебаб курячий – 98 грн.

Напої: лимонад тархун – 75 грн, марокканський чай – 85 грн, коктейль Pear Sour – 160 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться в центрі міста, в інтер’єрі поєднали сучасний стиль з комфортом і традиціями, шеф-кухар Іраклі Кемашвілі, рецепти домашньої кухні, страви на мангалі, літня тераса, коктейлі, винна карта, резерв столів.

«Джаніко» — ресторан грузинської кухні, створений подружньою парою Ареном і Валентиною Мартиросян. Ідея відкриття власного ресторану з’явилася у пари в Грузії, куди вони вирушили в пошуках пригод і гастрономічних відкриттів. Меню ресторану розробив шеф-кухар Іраклі Кемашвілі, який відтворив унікальний смак домашньої грузинської кухні. На мангалі в «Джаніко» готують кілька видів шашлику та люля-кебабів, а також рибу.

Ygli Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 72

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (90–295 грн), казан-мангал (75–220 грн), випічка (25–185 грн).

Страви: перепілка на мангалі – 220 грн, курячий кебаб – 170 грн, кебаб «Адана» – 195 грн, кебаба-бейті з двома видами соусів – 185 грн, кебаб-бейті з баклажановим соусом та цибулею – 185 грн, шашлик з курки – 165 грн, шашлик з телятини – 170 грн, шашлик з баранини – 220 грн, каре телятини – 75 грн/100 г, каре ягняти – 140 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: ресторан східних кухонь, знаходиться в центрі міста; страви турецької, грузинської, азербайджанської та узбецької кухонь; дизайнерський інтер’єр від Loft buro, кілька зал, лаунж-зона, літня тераса; страви в казані, на тандирі та на мангалі.

Ресторан Ygli Restaurant привертає гостей цікавою концепцією — в меню представлені кухні різних народів Азії. Інтер’єр для ресторану розробило дизайнерське бюро Loft buro — ігри з освітленням, поєднання класичних деталей інтер’єру зі східними елементами зробили простір ресторану «УГЛІ» стильним, затишним та комфортним. У ресторані дві зали — обідня та лаунж-зона. У першій залі, декорованій національними мотивами, гості можуть на власні очі побачити, як готуються автентичні страви в казані, на тандирі або мангалі.

Urban Grill meat&cider

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴. Стартери (85–237 грн), бургери (189–199 грн), страви на грилі (59–899 грн).

Страви: сет з вогню – 899 грн, сет ковбасок – 489 грн, ребра копчені – 199 грн, шашлик з телятини – 199 грн, філе лосося – 289 грн, курячі ковбаски – 149 грн.

Напої: конопляний сидр – 58 грн/0,4 л, яблучний сидр – 58 грн/0,4 л, сидр диня – 39 грн/0,4 л, грушевий сидр – 37 грн/0,4 л.

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 05:00 до 12:00, працює цілодобово, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — цілодобовий гриль-бар у самому серці Подолу. Ресторан розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. У меню Urban Grill meat&cider — стартери, бургери, а також фірмові ребра, до яких можна обрати напій з понад двох десятків видів сидру. Спробуйте сет з вогню — ребра, копчені ребра, шашлик зі свинини, половина ципи, лаваш з сулугуні, маринована цибуля, соуси шашличний, кисло-солодкий, кетчуп.

Eski Qırım

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкіна, 1Б (Софіївська Борщагівка)

Бюджет: ₴₴. Салати (75–180 грн), перші страви (70–100 грн), мангал меню (45–250 грн).

Страви: шашлик з яловичини – 95 грн/100 г, шашлик з баранини – 100 грн/100 г, люля-кебаб з яловичини – 90 грн/100 г, каре ягняти – 150 грн/100 г, люля-кебаб з куркою та сиром – 80 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: кримськотатарське кафе, знаходиться на Софіївській Борщагівці, колоритний стилізований інтер’єр, озеро, літний майданчик, страви на відкритому вогні, відсутній алкоголь, халяль, мангал-меню, резерв столів.

Eski Qırım — це кримськотатарське кафе на Софіївській Борщагівці, мета якого ближче познайомити київського гостя зі стравами, побутом, звичаями і культурою кримських татар. Інтер’єр виконаний в національних традиціях: широкі сети, м’які подушки в оббивці східного забарвлення, східні світильники і картини із зображеннями Криму. В закладі не подають алкогольні напої, натомість пропонують спробувати каву у джезві, чаї з кримських трав або традиційний компот з фруктів «хошаф». В закладі роблять акцент на стравах, приготованих на відкритому вогні за традиційними рецептами Криму.

Хачапурі та вино

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бориса Грінченко, 2/1; вул. Велика Васильківська, 57/3; вул. Святошинська, 3А; просп. Володимира Маяковського, 43/2; вул. Драгоманова, 29; вул. Антоновича 176; просп. Академіка Глушкова, 13Б; вул. Гната Юри, 13; вул. Сагайдачного, 27; вул. Маршала Тимошенко, 18; вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (99–229 грн), гарячі страви (98–323 грн), хінкалі (20–26 грн/1 шт.).

Страви: люля-кебаб з баранини – 176 грн, люля-кебаб асорті – 158 грн, люля-кебаб з телятини – 159 грн, люля-кебаб з курки – 148 грн, шашлик з курячого стегна – 99 грн/100 г, шашлик з телячої вирізки – 188 грн/100 г, шашлик зі свинячого ошийка – 139 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: грузинська кухня, 7 видів хінкалі, страви на мангалі, грузинські вина і чача, велика колекція вин з Європи, є доставка і формат take away, паркінг, kids friendly.

«Хачапурі та вино» — мережа столичних ресторанів грузинської кухні, які налічує більше десяти локацій. Тут готують 7 видів хачапурі, хінкалі з різними начинками, люля-кебаб, різноманітні супи, салати, закуски, десерти. Також є окреме мангал меню, в якому є шашлики та люля-кебаби з різних видів м’яса, а також овочі й хачапурі.

Фото: Facebook PLOV, Джаніко, Ygli Restaurant, Urban Grill meat&cider, Eski Qırım, Хачапурі та вино.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi