Меню з кавуном та динею в закладах Києва - PostEat

пошук

Меню з кавуном та динею в закладах Києва
09-09-2019 0 705


Редакція PostEat зробила підбірку закладів, де подають соковиті кавуни та дині. Саме в кінці спекотного літа починається сезон цих смачних ягід. Лікарі запевняють, що у цю пору можна легко схуднути та очистити організм від шкідливих речовин за допомогою дині та кавуна. У багатьох закладах також чекають на кінець літа, щоб порадувати вас смачними стравами. Багато хто задається питанням, чим відрізняється диня від кавуна, що корисніше? За вмістом мікроелементів та вітамінів кавун і диня дуже схожі. У 100 грамах дині міститься стільки ж вітаміну С, як у червоному перці, а ще в ній є речовини, що сприяють виробленню серотоніну, який підвищує настрій. Щодо кавуна, то він сприяє покращенню травлення, допомагає схуднути та потенційно запобігає низці захворювань. Ми підібрали для вас кілька закладів в Києві зі смачними салатами, десертами, напоями на основі кавуна та дині. Насолоджуйтесь!

PESTO CAFE

Де: вул. Анни Ахматової, 30; Русанівська набережна, 8; Дніпровська набережна, 33; вул. Андрія Малишка, 3а

Бюджет: ₴₴. Сезонне меню (39–119 грн), закуски (98–890 грн), салати (98–168 грн), піца (148–338 грн), супи (68–128 грн), ризото (138–148 грн), десерти (78–88 грн).

Страви: шматочки кавуна з м’ятою – 39 грн, салат з динею, нектарином, сиром брі та бебі-мікс салатом – 119 грн, пиріг з динею та морозивом – 79 грн, цезар з теплим курячим філе – 143 грн, піца з грибами та шинкою – 138 грн, тартар із телятини – 168 грн.

Напої: мохіто з кавуном алкогольне – 99 грн, кавуновий фреш – 59 грн, лимоната – 98 грн, морквяний фреш – 89 грн, вишневий компот – 99 грн.

Деталі: мережа сімейних ресторанів італійської кухні, сезонне меню, сніданки з 10:00 до 13:00, kids friendly, літня тераса, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, безкоштовна доставка щодня з 10:00 до 22:30 (при мінімальній сумі замовлення від 200 грн), банкетні пропозиції, майстер-класи, резерв столів.

PESTO CAFE мережа сімейних ресторанів із італійською кухнею. Гостям пропонують автентичні італійські страви піцу на тонкому тісті, пасту та ризото, салати, брускети, закуски та інші страви. Також є сезонне меню зі стравами з кавуна та дині. Рекомендуємо спробувати салат з кавуном, сиром дорблю та пармою, а на – десерт пиріг з динею та морозивом. Доповнити страву можна кавуновим фрешем. У барному меню також є апельсиновий, яблучний, грейпфрутовий та морквяний фреш, вишневий компот, лимоната, оранджата та інші напої.

il Molino

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 41, БЦ «Астарта»

Бюджет: ₴₴. Закуски (83–175 грн), основні страви (159–275 грн), салати (89–155 грн), паста (109–155 грн), десерти (69–748 грн).

Страви: карпачо зі свіжого лосося – 175 грн, фокача кон песто – 62 грн, салат з індичкою та полуницею – 125 грн, салат з окунем – 139 грн, тірамісу – 119 грн, морозиво з динею – 105 грн, піца «Кальцоне Аль Форно» – 199 грн, паста з індичкою та пармезаном – 129 грн.

Напої: фреш із кавуна – 49 грн, фреш із дині – 59 грн, фреш кавун + диня – 55 грн, морс із журавлини – 65 грн.

Деталі: мережа піцерій, демократичний формат, традиційний інтер’єр, великий вибір неаполітанської піци, дров’яна піч від Stefano Ferrara Allestimenti, домашня паста, італійське борошно вищого гатунку виробника Molino di Pordenone, доставка, акції та бонуси для постійних гостей, сезонне оновлення меню, сніданки, дитяче меню.

il Molino – це мережа демократичних ресторанів італійської кухні. Кожен ресторан мережі відрізняється своїм інтер’єром та атмосферою. Родзинкою закладів є неаполітанська піца на тонкому тісті. Також гості il Molino можуть спробувати різноманітні закуски, салати, пасту, супи, основні страви та десерти. Крім того, ви можете насолодитись стравами із сезонного меню – салат з індичкою та полуницею, мідії у вершковому соусі, фісташкове тірамісу та інше. Із напоїв – фреші з кавуна та дині, лимонади (маракуя-апельсин, базилік, крем-сода, персик-груша, порічка-бузина). Також спробуйте алкогольні коктейлі зі свіжими ягодами, ананасовим пюре, сиропом бузини на основі джину, рому, віскі та червоного вина.

La Veranda

Де: вул. Академіка Богомольця, 7/ 14

Бюджет: ₴₴. Закуски (79–138 грн), салати (168–369 грн), супи (157–386 грн), м’ясні та рибні страви (428 – 598 грн), десерти (115–199 грн).

Страви: салат з підкопченою качиною грудкою, динею та лимонним соусом – 290 грн, тартар з тунця, пюре авокадо та дині – 298 грн, гаспачо з сальсою з персиків та томатним сорбетом – 157 грн, фісташковий фондан, пюре з руколи та крем з маскарпоне – 199 грн.

Напої: домашній лимонад – 69 грн, лимонад з маракуї – 127 грн, кава MoliNali еспресо – 52 грн, кава MoliNali лате – 78 грн.

Деталі: французька та італійська кухні, меню спаржі від кухарів Томаша Фріштенські та Радека Давида, резерв столів, паркінг, доставка, тераса, формат take away.

La Veranda – це атмосферний ресторан італійської та французької кухні з літньою терасою. У La Veranda пропонують салат з підкопченою качиною грудинкою, динею та лимонним соусом, тартар з тунця, пюре авокадо та дині «Канталупе», а на десерт – пана коту з карамелізованим персиком. Доповнити страву можна фрешем з апельсина, яблука або грейпфрута, лимонадом із маракуї, домашнім чаєм, кавою MoliNAri.

Мансарда Кафе

Де: Оболонська набережна, 15

Бюджет: ₴₴. Салати (164–268 грн), закуски (85–348 грн), страви з м’яса та птиці (165–385 грн), супи (85–158 грн), десерти (35–225 грн).

Страви: Салат з динею та прошуто – 168 грн, салат з кавуном – 168 грн, м’ясний штрудель – 145 грн, овочевий суп – 89 грн, філе лосося – 325 грн, динна тарта з тархуном – 69 грн, равлики – 156 грн/6 шт.

Напої: еспресо – 34 грн, капучино – 38 грн, лате – 52 грн, полуничний лимонад – 56 грн,

Деталі: позиціонують себе як бранч-кафе, шеф-повар Кирило Руденко, сніданки цілий день, коктейлі, вітрина з десертами, дитяче меню, барне меню, кілька зал, kids friendly, сезонне меню, формат take away, підходить для банкетів, літня тераса.

«Мансарда Кафе» – це кафе, в якому ви можете відпочити на літній терасі, влаштувати урочисте свято або ж відвідати кіновечір. У меню – салати, гарячі та холодні закуски, страви з м’яса, птиці та риби, а також десерти. Пропонуємо спробувати салат з динею та прошуто, салат з кавуном, сиром рокфор на динному смузі, а на десерт – динну тарту з тархуном. У барній карті «Мансарда Кафе» гарний вибір вин, міцного алкоголю, фрешів, лимонадів та інших напоїв.

Фото: Facebook PESTO CAFE, il Molino, La Veranda Kyiv, Мансарда Кафе

Головна фотографія: La Veranda

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi