Мідії в ресторанах Києва: у вершковому, сирному, винному соусах та копчені - PostEat

пошук

Мідії в ресторанах Києва: у вершковому, сирному, винному соусах та копчені
22-09-2020 0 1537


Мідії в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Мідії — популярний морський делікатес, який додають до різних страв, коптять, а також готують окремо з різними соусами соусом. Цей молюск не тільки смачний, а й корисний — м’ясо мідій багате на білок, вітаміни, а також містить антиоксиданти. Де скуштувати чорноморські копчені мідії або замовити казанок молюсків у різноманітних соусах, читайте в нашому огляді.

Найбільш зручний інструмент, щоб дістати мідію з мушлі — мушля раковина від іншої мідії, яку можна використовувати, як імпровізовані «щипці»: саме так їдять в Бельгії, в кухні якої мідії займають одне з центральних місць. Подавати казанок мідій найкраще з багетом або іншим свіжим хлібом, щоб всотати ним смачний соус, який залишиться на дні, коли ви впораєтеся з молюсками.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 49а; вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; Княжий Затон, 16д; вул. Михайла Бойчука, 1/2; вул. Ярославська, 5/2; просп. Перемоги, 1; просп. Героїв Сталінграда, 12Г; просп. Науки, 8.

Бюджет: ₴₴. Закуски (55–278 грн), основні страви (139–628 грн), салати (96–218 грн).

Страви: мідії у вершковому/винно-часниковому/томатному соусі – 96 грн, мідії у сирному соусі – 128 грн.

Напої: узвар – 25 грн, яблучний фреш – 54 грн, американо – 32 грн, лимонад домашній – 58 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та великий вибір річкової риби. В закладах мережі вам приготують рибу і морепродукти різними способами — на пару, на грилі, підсмажать або запечуть в духовці або у різноманітних соусах. В основному меню ресторанів мережі «Черноморка» завжди є мідії у вершковому, часниковому і томатному соусах, а також можна замовити молюсків у сирному соусі.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (170–250 грн), крудо-бар (150–420 грн).

Страви: мідії смажені у білому вині – 320 грн, мідії смажені у головці сиру пармезан – 360 грн, мідії смажені в сирному соусі – 370 грн.

Напої: ананасовий фреш – 130 грн, еспресо – 45 грн, гранатовий чай – 80 грн, апельсиновий лимонад – 80 грн.

Деталі: фіш-бари, знаходяться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, змістовна винна карта, доставка.

«Рыба Пила» — рибні ресторани у центрі міста з одеськими стравами з риби і морепродуктів власного чорноморського вилову. Інтер’єр закладів концептуальний та яскравий, з оригінальним декором. В меню ресторану — рибне розмаїття та морські делікатеси від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. Мідії в ресторані готують у трьох видах — у білому вині, в сирному соусі та м у головці сиру пармезан.

Чебурек & More

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 1/2

Бюджет: ₴. Салати (79–169 грн), гарячі закуски (89–149 грн), основні страви (109–219 грн).

Страви: копчені мідії на шпажках — 129 грн, мідії у вершково-винному соусі з грінками з гречаного багета – 159 грн.

Напої: Aperol Spritz – 128 грн, імбирно-базиліковий лимонад – 65 грн, солодка джезва з лавандою та родзинками – 69 грн.

Деталі: ресторан південної кухні, знаходиться на Подолі, бренд-шефи Юрій Ковриженко та Ілля Ульянов, стильний інтер’єр, риба чорноморського вилову, чебуреки, зрозумілі страви, літня тераса, східна кава, лимонади власного приготування, резерв столів.

«Чебурек & More» — новий ресторан на Подолі, де можна скуштувати страви південної кухні та рибу чорноморського вилову. Над кухнею працював зірковий шеф Юрій Ковриженко у тандемі з Іллею Ульяновим, який раніше працював у ресторані Whiskey Corner. У меню можна знайти чебуреки та янтики з різними начинками. Крім того, тут можна скуштувати «чорноморський фіш-енд-чіпс» (цілу смажену камбалу, яку тут подають зі смаженою картоплею і соусом тартар), смажені бички та копчені мідії. Також в закладі можна замовити мідії у вершково-винному соусі, які подають з грінками з гречаного багета.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8; вул. Верхній Вал, 30.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (65–194 грн), салати (64–195 грн), основні страви (85–275 грн).

Страви: мідії у вершково-сирному соусі – 165 грн, мідії в томатному соусі – 149 грн, мідії в часниковому соусі – 155 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 45 грн, ягідний молочний коктейль – 70 грн, настоянка цитрусова – 39 грн/50 мл.

Деталі: ресторани одеської кухні, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, єврейські страви, власні наливки, тихі й ігристі вина, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, які працюють біля станції метро «Контрактова площа». та поруч з метро «Арсенальна». Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню —  — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, паштет зі скумбрії, ікру щуки з оладками, тюлечку з цибулькою, цацу, биточки з рапанів та мідії у різних соусах.

FISH HOUSE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іоанна Павла ll, 5 (ТЦ Good Life, 2 поверх).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (105–359 грн), фірмові плато (979–2959 грн), устриці (49–209 грн/1 шт.).

Страви: казанок мідій у винному/сирно-вершковому/томатному соусі на вибір – 368 грн.

Напої: еспресо – 49 грн, фрапе з молоком – 59 грн, домашній цитрусовий чай з маракуйєю – 99 грн.

Деталі: ресторан авторської рибної кухні, устричний бар, рибний бутик при ресторані з великим асортиментом риби, морських молюсків і ракоподібних, асортимент бутика постійно поповнюється, ексклюзивна вітрина-човен від компанії Adriatic Sea International, літня тераса, чайна колекція.

У ресторані авторської рибної кухні FISH HOUSE представлені страви з риби і морепродуктів, краби, устриці, а також суші, роли та сашимі. Великий вибір морепродуктів і свіжої риби на вагу дозволить вам у будь-який день насолодитися улюбленими молюсками і рибними стравами. Ви також можете придбати рибу і морепродукти додому — при ресторані є рибний бутик, асортимент якого постійно оновлюється. В ресторані мідії готують у винному, сирно-вершковому та томатному соусі.

Головна фото: Черноморка

Фото: Facebook Черноморка, Рыба Пила, Чебурек & More, Одеса-мама, FISH HOUSE.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi