М’ясні страви: що спробувати в нових ресторанах Києва - PostEat

пошук

М’ясні страви: що спробувати в нових ресторанах Києва
02-01-2020 0 470


Нові столичні локації обіцяють не тільки яскраві естетичні враження від цікавих концепцій, а й нові гастрономічні відкриття. Шанувальникам м’яса є що спробувати в нових ресторанах Києва — ніжні телячі щічки, томлений свинячий животик, соковиту телячу вирізку та апетитні свинячі ребра. Редакція PostEat розповідає, які м’ясні страви спробувати в нових ресторанах Києва.

Forever Young

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴. Сніданки (120–321 грн), закуски (155–317 грн), основні страви (177–450 грн).

Страви: томлені яловичі щічки, пюре з батата, смажені лисички і шпинат – 268 грн.

Напої: коктейлі: Young – 180 грн, Crisp – 210 грн, Bastarda – 150 грн, TGIF – 250 грн, Fairy – 280 грн.

Деталі: ресторан у форматі бістро, знаходиться на Бессарабці, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина («Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza та Fish & Pussycat), дизайнерський інтер’єр від  Balbek Bureau, космополітична кухня, сніданки, Low ABV коктейлі, біодинамічні вина.

Forever Young — ресторан у форматі бістро на Бессарабці. Інтер’єр закладу розробка Balbek Bureau Слави Балбека — лаконічний світлий простір, великі вікна, жива зелень. Меню Forever Young космополітичне, також в закладі подають сніданки. Спробуйте в Forever Young ніжні томлені яловичі щічки, які подають з пюре із батата, ароматними смаженими лисичками та шпинатом.

Практика

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴. Салати (120–197 грн), супи (85–145 грн), основні страви (147–225 грн).

Страви: томлений свинячий животик в азійському стилі в дуеті з чорно-білим рисом та гливами – 197 грн.

Напої: Negroni – 185 грн, еспресо – 45 грн, чеський глінтвейн – 125 грн, лимонад груша-ваніль – 75 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні, шеф-кухар Роберт Прядченко, знаходиться поруч із Львівською площею, food та performance place, проводять лекції-дегустації вина та віскі, chef`s table, ланчі по буднях з 12:00 од 16:00, барна карта, класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан «Практика» — food та performance place поруч з Львівською площею. За кухню в «Практиці» відповідає шеф-кухар Роберт Прядченко, який нещодавно повернувся з Фарерських островів та втілив натхнення від подорожі у авторському меню. В меню представлені авторські закуски, салати, супи, основні страви та стейки. Спробуйте томлений свинячий животик в азійському стилі в дуеті з чорно-білим рисом та гливами.

Тайский Привет

Де: Чеховський провулок, 2/48

Бюджет: ₴₴. Салати (135–255 грн), WOK-страви (95–720 грн), десерти (95–195 грн).

Страви: зелений карі з куркою та трьома видами баклажанів – 200 грн.

Напої: пиво світле розливне – 45 грн/0,3 л, сидр Trabanco Natural Avalon – 115 грн/0,3 л.

Деталі: кафе тайської кухні, автори проєкту — Михайло та Дарія Кацуріни, автентичні рецепти, концептуальний інтер’єр, антикваріат в декорі, сніданки, інгредієнті власного імпорту, кімната з тайським масажем.

Кафе тайської кухні «Тайский Привет» — це новий гастрономічний проєкт Михайла та Дарії Кацуріних. Інтер’єр закладу оформили концептуально, щоб він максимально передавав атмосферу Таїланду. В меню нового закладу виключно автентичні страви тайської кухні, які зібрав воєдино бренд-шеф Прііча Кхантукха. Для всіх страв використовують виключно азійські продукти, щоб максимально відтворити та передати справжній смак тайської кухні. Спробуйте гострий зелений карі з куркою та трьома видами баклажанів.

Razzle Dazzle

Де: вул. Грушевського, 9Б

Бюджет: ₴₴₴. Тартар, карпачо, крудо (230–350 грн), салати (200–600 грн), риба і морепродукти (100–520 грн/100 г).

Страви: качине філе з гарбузовим пюре та малиновим соусом – 350 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторанний арт-проект, знаходиться в центрі міста, співвласник ресторану Максим Пустовойт, шеф-кок Юрій Ткаченко, середземноморська кухня, дизайнерський інтер’єр від Loft Buro, перфоманс-шоу.

Razzle Dazzle — ресторанний арт-проект у мальовничому центрі української столиці. У Razzle Dazzle зробили акцент на шоу і різні перфоманси за участю професійних танцюристів і акторів, які будуть показуватися вечорами. Тут усіх чекають свої герої, розмірене спокійне життя, яскраві вечірки та середземноморська кухня. Спробуйте качине філе з гарбузовим пюре та малиновим соусом.

Extravert City Cafe

Де: вул. Ярославів Вал, 30/18

Бюджет: ₴₴. Закуски (150–199 грн), тако (99–259 грн), основні страви (149–255 грн).

Страви: вирізка з телятини з кремом із селери та пастернаку – 199 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, копчений чай – 69 грн, матча – 65 грн.

Деталі: гастрономічний бар, знаходиться в центральній частині міста, шеф-кухар Володимир Холодюк, авторська та італійська кухні, бар-менеджер Костянтин Бойко, авторські коктейлі, сети на компанію, резерв столів.

Концептуальне міське кафе Extravert City Cafe відкрилось на Ярославовім Валу у старовинній будівлі 1875 року. Extravert City Cafe — це місце для спілкування без кордонів, про італійську кухню в авторському прочитанні і про людей, відкритих світу. В закладі готують знайомі страви італійської та авторської кухні в незвичайному виконанні — спробуйте телячу вирізку з кремом із селери та пастернаку.

Naglec Ресторан & Коктейль Бар

Де: вул. Саксаганського, 147/5

Бюджет: ₴₴₴. Салати (189–269 грн), основні страви (129–379 грн), закуски (110–319 грн).

Страви: свинячі ребра зі сливами, йогуртом та морквою – 379 грн.

Напої: Martinez – 209 грн, Bronx – 169 грн, Aviation – 169 грн, White lady – 189 грн.

Деталі: ресторан та коктейль-бар, знаходиться поруч із площею Перемоги, європейська кухня, сніданки з 09:00 до 11:00, класичні коктейлі, різноманітна барна карта, резерв столів.

Заклад Naglec Ресторан & Коктейль Бар відчинив свої двері для гостей поруч з площею Перемоги. Локація поєднує два формати – ресторан та коктейль-бар. В закладі є все для гарного відпочинку — ароматне вино, смачна їжа, міцні коктейлі. Спробуйте свинячі ребра зі сливами, йогуртом та морквою.

Фото: Facebook Forever Young, Практика, Тайский Привет, Razzle Dazzle, Extravert City Cafe, Naglec Ресторан & Коктейль Бар

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi