М’ясні страви в преміум-ресторанах Києва: біфштекс з дикого кабана, каре оленя, рагу з фазана - PostEat

пошук

М’ясні страви в преміум-ресторанах Києва: біфштекс з дикого кабана, каре оленя, рагу з фазана
16-09-2020 0 313


М’ясні страви в преміум-ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Столичні шеф-кухарі продовжують дивувати нас вишуканими стравами з м’яса — копчені ребра кабана, трюфель-бургер з мармурової яловичини, яловичий стейк ангус та ніжне філе міньйон можуть стати вашою розкішною вечерею. Розповідаємо, які класичні та авторські м’ясні страви в преміум-ресторанах Києва чекають на вас.

WHISKY CORNER

Де: вул. Софіївська, 16

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (210–1240 грн), салати (210–350 грн), стейки (280–840 грн/100 г).

Страви:  суфле з м’яса нутрії з крем-картоплею та шафрановим соусом – 380 грн, рагу з фазана – 760 грн, «строганов» із козулі з пюре з печеної картоплі – 410 грн, оленина з трюфелем, гречаною кашею та білими грибами – 520 грн, каре оленя з печеною картоплею та шпинатом – 710 грн, ребра кальбі з пармезановою еспумою – 580 грн, філе-міньйон з битими огірками – 540 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шотландський дім-ресторан; страви шотландської, англійської та європейської кухонь; шеф-кухар Іван Булавін; більше 900 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Америки, Канади, Франції та Тайваню; великий вибір вин з різних регіонів, дегустації, доставка, резерв столів, тераса, формат take away.

WHISKY CORNER — ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено понад 900 зразків віскі з Шотландії, Ірландії, США, Японії, Тайваню, Індії. Також представлені власні ексклюзивні релізи віскі, які доступні тільки у ресторані та на міжнародних фестивалях. В меню ресторану ви знайдете класичні страви шотландської кухні, стейки сухої витримки та ферментовані у воску. З м’ясних страв пропонують суфле з м’яса нутрії, рагу з фазана, «строганов» із козулі, оленину з трюфелем, ребра кальбі та філе-міньйон.

Alaska Kyiv

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (265–790 грн), паста та ризото (160–850 грн), риба і морепродукти (290–1450 грн).

Страви: каре ягняти з гострим томатним соусом – 395 грн/100 г, бефстроганов з пюре – 480 грн, каре телятини з печеним солодким перцем – 340 грн, ребро австралійської яловичини зі сливовим соусом – 385 грн/100 г.

Напої: коктейлі: Black Peak – 250 грн, Alaska – 230 грн, Benny Benson – 190 грн, Klondike – 250 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи та має VIP-залу, караоке залу та відкрита тераса, окрему кімнату для куріння та гримерну. В основі меню ресторану — витончена середземноморська кухня з італійськими мотивами, королівські краби та найсвіжіші морепродукти. У великому меню ви знайдете каре ягняти та телятини з соусами, ребро австралійської яловичини та бефстроганов.

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (185–540 грн), холодні закуски (85–515 грн), основні страви з м’яса (195–545 грн).

Страви: біфштекс з м’яса дикого кабана, подається з брусничним соусом – 265 грн, кролик по-домашньому з картопляним пюре – 265 грн, філе міньйон зі стейком із цвітної капусти – 425 грн.

Напої: коктейлі: Knickerbocker – 190 грн, Passion Fruit Spritz – 230 грн, Old Fashioned – 210 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь, серед яких пропонують біфштекс з м’яса дикого кабана, кролика по-домашньому та філе міньйон.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar

Де: вул. Богдана Хмельницького, 34а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (290–640 грн), основні страви (380–1600 грн), десерти (90–250 грн).

Страви: тальята з яловичини з овочами wok – 520 грн, філе міньйон, пюре копченої броколі, аспарагус, соус деміглас – 670 грн, стейк Нью-Йорк, пюре з селери, винний соус із витриманого портвейну, копчена цибуля порей – 1250 грн, стейк Рібай, білий гриб, томат чері, батат, соуси – 1600 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан і руфтоп-бар на 11 поверсі готелю, панорамний вид, шеф-кухар Павло Ярмоленко, fusion cuisine, сніданки, авторська кухня, винна карта, авторські коктейлі, резерв столів.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar — це сучасний преміум-ресторан і бар світового рівня з панорамним видом на історичний Київ при першому дизайн-готелі в Україні. Кожна зона ресторану і бару оформлена в індивідуальному колірному рішенні і має певне призначення — для закритих вечерь, ділових зустрічей, приватних вечірок або презентацій. Вишукані страви fusion cuisine гармонійно доповнюють авторські коктейлі та вишукані вина — з м’ясних позицій пропонують тальяту з яловичини та стейки з цікавими доповненнями.

Марио — Mario Restaurant

Де: вул. Льва Толстого, 14а

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (280–420 грн), паста (240–320 грн), риба (435–700 грн).

Страви: ягня з соусом та картоплею гратен – 680 грн, турнедо «Россіні» з фуа-гра й тостом з трюфелем – 700 грн, філе міньйон – 510 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійський ресторан з багаторічною історією, два поверхи, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, страви на грилі, спеціальне регіональне меню, бізнес-ланчі, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — ресторан італійської кухні в центрі Києва з вишуканим інтер’єром та багаторічною історією. Знаходиться ресторан в старовинному особняку XIX століття неподалік від столичного Ботанічного саду ім. О. Фоміна та затишного парку імені Шевченка. В меню закладу — класичні італійські антипасті, карпачо і тартар, ризото, паста, а також м’ясні та рибні страви на грилі. М’ясні страви від шефа Mario Restaurant — ягня з соусом та турнедо «Россіні» з фуа-гра.

COIN

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (230–490 грн), піца (80–960 грн), паста та ризото (190–790 грн).

Страви: каре молочної телятини WOK в устричному соусі – 480 грн, завгулене філе телятини з соусом бордо та шоколадними бобами – 590 грн, каре новозеландського ягняти – 440 грн/100 г, стейк Тендерлоін – 590 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан високої кухні, знаходиться на Печерську; тайська, середземноморська і японська кухні; доставка, загальна площа ресторану понад 1000 м², відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

Ресторан COIN — це місце, де класичні страви азійської кухні набувають своїх найкращих смаків та стають зрозумілими кожному гостю закладу. У COIN гості можуть розміститися в просторій основній залі, на мальовничій терасі або в багатофункціональній VIP-залі на 20 персон. І ресторані ви можете замовити м’ясо на грилі або щось з м’ясних страв — пропонують стейки, каре молочної телятини WOK та завгулене філе телятини.

Головна фото: WHISKY CORNER

Фото: Facebook Ресторан WHISKY CORNER, Alaska Kyiv, Маяк, 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar, Ресторан Марио — Mario Restaurant, Ресторан COIN.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi