Найбільший сирний маркет країни: Всі. Свої проведуть івент оновленого формату - PostEat

пошук

Найбільший сирний маркет країни: Всі. Свої проведуть івент оновленого формату
03-09-2021 0 1419

Автор


Всі. Свої відкривають новий осінній сезон: 4–5 вересня відбудеться Найбільший сирний маркет країни. Саме він розпочне трансформацію проєкту. Відтепер маркети даруватимуть не тільки продуктовий досвід, а й величезну кількість емоцій та драйву. Вперше за шість років маркет стане платним: буде ще більше виробників, ще більше сервісів, ще більше колаборацій з партнерами, ще більше майстер-класів та лекцій, смарт інтертейменту. Розповідаємо, що куштувати на маркеті та чим займатися.

Про платний вхід

Вартість квитка на сирний маркет буде 100 гривень. Засновниця проєкту Всі. Свої Ганна Луковкіна говорить, що платна модель допоможе зробити маркети ще привабливішими для гостей і впливати на розвиток локального ринку в цілому: «Шість років ми збираємо на Десятинній бренди з усієї України, щоб гості могли купувати локальну продукцію, спілкуватися з авторами брендів, відчувати особливий крафтовий вайб. Ми стали National Love Brand і ми цим пишаємось! Але ми хочемо бути ще кращими, тому переходимо на новий рівень. 100 гривень —  доступна ціна для події такого рівня. А для нас — це точка росту, комерційно сталого росту зокрема. Це невеличкий внесок гостей у великі зміни локального», — говорить вона.

Про сир

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

На маркеті будуть овечі, козині, коров’ячі та буйволині сири, а до сиру — вино, пиво і наливки, мед і джеми, соуси і варення, солодощі та випічка, корисні снеки, м’ясні та рибні делікатеси та інше. Загалом подія збере 70 локальних брендів, 20 із них представлять більше п’ятдесяти видів сирів: з коров’ячого, козиного та овечого молока. І всі можна буде скуштувати прямо на маркеті: кожен гість маркету отримає індивідуальну дегустаційну виделку в чохлі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Всі. Свої радять не пропускати овечу та коров’ячу бринзу від «Бринза», твердий сир «Амстердам» 20-місячної витримки від ТМ «Золота лінія», карамельний сир «Золоті ворота» від «Сироман», сир «Памір» з козиного молока від Zinka, гауду дворічної витримки від «Кияниця».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Будуть і «цікавинки» для справжніх поціновувачів сирних смаків та любителів нового: «катулики» (кульки холодного копчення з коров’ячої бринзи) від «Бринза», крафтовий твердий сир «Парма» від ТМ «Золота Лінія», напівтвердий сир з коров’ячого молока з чорницею від «Гарбузовий Рай», крем-сир з томатами з козиного молока від eKoZa.

Сирним гурманам точно сподобаються вишукані «Білий трюфель» (з козиного молока, з чорним трюфелем) та «Золоті ворота» (приготований за норвезькою рецептурою) від «СИРОМАН», «Фавор» (твердий сир з козиного молока з синьою пліснявою) від «Бердичівська сироварня», «Чіліта» (напівтвердий, пряний, з коров’ячого молока) від «Скажи Cheese», пекоріно з травами від LACON та «Сирні трюфелі» (десерт із сиру та шоколаду) від «Зарянівська».

Про активності          

Усі гості маркету отримають доступ до різноманітних тематичних активностей:

  • Головний сирний партнер маркету ProCheese — спільнота поціновувачів сиру, створена Ardis Group ­— виставлятиме на своєму стенді кращі крафтові сири України, що вийшли до фіналу фестивалю сирного мистецтва ProCheese Awards. Також ProCheese анонсували лекцію про фудпейрінг і майстер-класи: на першому гості дізнаються основні правила створення сирного плато — про поєднання сирів, а також порядок їхнього розташування й дегустації. На другому майстер-класі експерти ProCheese розкажуть про ідеальне поєднання крафтового сиру й алкоголю.
  • Дослідниця гастрономічної історії Марія Банько розкаже історію сиру від первісних часів до сьогодення, а також про українську історію сиру.
  • Сирна станція, де можна буде нарізати сир, підібрати до нього мед, джем або соус, спакувати сирну тарілку, відкоркувати пляшку вина, а також позичити красивий келих для вина.
  • Простір можливостей для дітей організують на маркеті boco club. У просторі boco тренер даватиме цікаві інтерактивні завдання на координацію, баланс, швидкість і почуття ритму дитини.
  • А також будуть сирні шахи, сирний гороскоп і сирне казино, безліч фотозон, нові знайомства і багато іншого — цілих два дні гастрономічного нетворкінгу.

Де? Коли? Скільки?

Маркет пройде 4–5 вересня, в Києві, на Десятинній, 12. Купити смачний сир та отримати масу вражень можна буде з 10:00 до 20:00 години. Вхід на Найбільший сирний маркет коштуватиме 100 гривень, під час оплати карткою Visa гості отримають знижку 20%. Квитки за посиланням.

Фото: надані Всі. СвоЇ 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi