пошук
ПРОМО
Автор
пошук
ПРОМО
Автор
У березні 2025 року на гастрономічній мапі Києва з’явився новий заклад — рестобар Not Only Wine, розташований за адресою вул. Микільсько-Слобідська, 13. Він швидко став улюбленим місцем для мешканців житлового комплексу «Русанівська Гавань».
Концепція та атмосфера
Not Only Wine — це місце, де вино стає центральним елементом культури споживання. І недарма, адже цей проєкт створено групою компаній Wine Hunters і OKWINE, які мають високу експертизу та досвід в цій справі. А концепція закладу передбачає простір, об’єднаний з виномаркетом. Тут можна обрати вино, поки чекаєш на замовлення.
У 2024 році було відкрито перший рестобар NOW — у місті Житомир.
У Києві, в ЖК «Русанівська Гавань», Not Only Wine позиціонує себе як заклад біля дому, а своїх гостей називає «сусідами». Заклад є pet-friendly, тому гості можуть приходити зі своїми чотирилапими друзями, для яких завжди знайдеться свіжа водичка.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Меню та винна карта
Меню в рестобарі вишукане, але за помірними цінами. Тут можна скуштувати, як бургери, з яловичою чи курячою котлетою, так і філе-міньйон чи том ям. Гості закладу також радять спробувати ньокі з білими грибами, трюфелем та страчателлою. А на десерт варто скуштувати авторський штрудель з ванільним кремом від бренд-шефа Олександра Гриценка. Щодня з 10:00 до 13:00 подаються різноманітні сніданки, які допомагають налаштуватися на новий день.
Винна карта закладу підібрана сомельє спеціально до меню рестобару, аби створювати ідеальний фудпейринг.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Доставка
Для зручності мешканців ЖК «Русанівська Гавань» рестобар пропонує доставку по житловому комплексу. Це дозволяє насолоджуватися улюбленими стравами, не виходячи з дому.
Події та заходи
Not Only Wine регулярно організовує заходи для своїх гостей. І вже 27 березня відбудеться еногастрономічна вечеря. Це особливий формат, де кожна страва поєднується з відповідним вином. «Ено» — від грецького oínos – вино, «гастрономія» — кулінарне мистецтво.
Головною лекторкою якої буде бренд-амбасадорка Wine Hunters Катерина Спасіченко, яка підібрала 5 вишуканих вин від італійської виноробні Dal Cero. А су-шеф закладу Іван Славінський підготував до них 5 неймовірних страв.
Організатори обіцяють дуже цікаву програму, тож рекомендуємо бронювати столики заздалегідь за телефоном 050 441 70 81.
Фото: Not Only Wine
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi