Нові заклади грудня 2019: 25 нових столичних локацій - PostEat

пошук

Нові заклади грудня 2019: 25 нових столичних локацій
28-12-2019 0 2565


Нові заклади грудня 2019 досліджувала редакція PostEat. Під кінець року столичні ресторатори порадували нас більше ніж двома десятками закладів різних форматів — ми все дізналися і розповідаємо вам. Де відчути атмосферу творчих районів Парижа, посмакувати гарним рибним уловом, випити авторський коктейль та замовити знаменитий мигдалевий круасан — читайте у фінальному огляді нових закладів грудня 2019 року.

Wine Love

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴. Стартери (140–350 грн), салати (160–240 грн), основні страви (180–300 грн).

Страви: артишокова паста з баклажановим мармеладом – 140 грн, психоделічний тунець – 320 грн, лосось запечений у солі з овочами – 230 грн.

Напої: біле вино Chasselas «Fendant», Domaine de Beudon – 225 грн/125 мл, ігристе вино Sekt Rose Brut, Brundlmayer – 270 грн/125 мл, коктейль «Блудлива Мері» – 250 грн.

Деталі: винний ресторан, атмосферна концепція, співзасновники — Володимир Задірака та Сергій Шкарбан, автор інтер’єру Денис Беленко, авторська кухня, ексклюзивна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

Атмосферний винний ресторан Wine Love офіційно відкрився 3 грудня в комплексі «Торонто-Київ». Новий заклад занурює гостей в атмосферу творчих районів Парижа — Маре та Монмартра. Співзасновники ресторану — Володимир Задірака, засновник мережі кав’ярень ONE LOVE coffee, та бізнесмен Сергій Шкарбан. Автором унікального інтер’єру є відомий український дизайнер Денис Беленко. Wine Love — це ресторан з нестандартною винною картою, над якою працював шеф-сомельє Роман Ремеєв. В результаті 70% винної карти займають натуральні вина та біодинаміка, також є кілька унікальних екземплярів, яких немає у вільному продажу. Барна карта Wine Love від шеф-бармена Олега Шипоша налічує 3 аперитиви, 3 дигестива та ені-дрінки. Шеф-кухар Юрій Нікітюк надихнувся стилем нової хвилі паризьких ресторанів, переосмислив гастрономічне різноманіття та відтворив мультинаціональну красу на смак.

Razzle Dazzle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 9Б

Бюджет: ₴₴₴. Тартар, карпачо, крудо (230–350 грн), салати (200–600 грн), риба і морепродукти (100–520 грн/100 г).

Страви: тартар із дорадо з манго – 290 грн, восьминіг у томатному соусі з чері – 600 грн, салат з козячим сиром та хурмою – 240 грн, томлена ніжка ягняти з кремовою полентою – 780 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторанний арт-проект, знаходиться в центрі міста, співвласник ресторану Максим Пустовойт, шеф-кок Юрій Ткаченко, середземноморська кухня, дизайнерський інтер’єр від Loft Buro, перфоманс-шоу.

Razzle Dazzle — ресторанний арт-проект, який перенесе вас у паралельний Всесвіт. У Razzle Dazzle зробили акцент на шоу і різні перфоманси за участю професійних танцюристів і акторів, які будуть показуватися вечорами. Також тут обіцяють закриті вечірки в дусі модернізованих паризьких кабаре. Тут усіх чекають свої герої, розмірене спокійне життя, яскраві вечірки та середземноморська кухня.

Fishkultura

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴₴. Закуски та салати (110–280 грн), консерви (130–180 грн), супи (140–200 грн), основні страви (190–700 грн).

Страви: ідеальний сарган – 150 грн, паштет із рапанів – 150 грн, клем-чаудер у хлібі з нашої пекарні – 150 грн, морський окунь у імбирно-тамариндовому соусі – 700 грн, рибні кебаби із зеленим карі – 220 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, манговий лимонад – 90 грн, коктейль Umami – 175 грн, Catarratto Feudo Montoni – 194 грн/150 мл.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі міста, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, дизайн — Денис Беленко, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (по вихідних до 13:00), винна карта, натуральні та біодинамічні вина, коктейлі, резерв столів.

Fishkultura — новий рибний ресторан від творців відомих у столиці закладів Mimosa Brooklyn Pizza, Fish & Pussycat і Forever Young. Заклад знаходиться на колишній локації ресторану IBSEN та розпочав роботу 21 грудня. В ресторані два рівні, на яких можуть розміститись до ста гостей. В інтер’єрі переважають світлі тони, оздоблення переважно дерево і метал. Основа концепції — рибні страви в цікавій подачі та середньому ціновому сегменті. Для цього у Fishkultura зробили все, щоб досягти балансу між локальною та імпортною продукцією.

Хлібний

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 15

Бюджет: ₴₴. Хліб (25–80 грн), випічка (15–85 грн), холодні сендвічі (85–130 грн).

Страви: круасан мигдальний – 40 грн, салат з індичкою – 120 грн, сендвіч з шинкою і сиром – 120 грн, сендвіч із лососем – 130 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, лате – 55/75 грн, трав’яний чай – 40 грн

Деталі: концептуальні заклади в Києві, стильний сучасний інтер’єр, пекар Владислав Марчук, свіжий хліб і випічка, ранні сніданки, що подають увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away.

Нова кафе-пекарня «Хлібний» відкрилась у Пасажі на Хрещатику 25 грудня. Цей заклад став четвертим у мережі й наразі найбільшим. Він має два входи — з вулиці Городецького та із самого Пасажу. Над інтер’єром працювала незмінна архітекторка «Хлібного» Маша Шубіна. Цього разу ключовим кольором для внутрішнього вбрання вона обрала м‘ятно-зелений відтінок та приділила багато уваги елементам декору для дітей. Так, у новому «Хлібному» з‘явився стилізований дерев’яний коник, вінтажний пеленальний столик і навіть крихітний умивальничок для найменших відвідувачів. Щодо меню, у пекарні, як і зазвичай, пропонуватимуть хліб і випічку власного виробництва. Їх створюватиме пекар Владислав Марчук (The Burger, Holy Chick). За каву в закладі відповідає чинний чемпіон світу з приготування кави у джезві Слава Бабич.

«Білий Налив»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 14; Оболонський проспект, 26.

Бюджет: ₴. Всі страви і напої за єдиною ціною — 29 грн.

Страви: хот-дог – 29 грн, хот-дог веган – 29 грн, пиріг з яблуком – 29 грн, пиріг з куркою – 29 грн. мушля з лимоном – 29 грн.

Напої: сидр яблучний – 29 грн, настоянка яблучна – 29 грн, «Пунш яблучний» – 29 грн.

Деталі: one euro bar і сидрерія, замовлення видають за 3 хвилини, всі позиції в меню по 29 грн, формат take away, столики на вулиці і в приміщенні.

«Білий Налив» — перша українська сидрерія-бар, в якому будь-яка страва або напій коштують 29 гривень. Автором концепції є відомий ресторатор Дмитро Борисов. В «Білому Наливі» пропонують яблучний сидр, смачні наливки і охолоджений лимонад. Сюди ж приходять за свіжими устрицями, хот-догами з карамелізованою цибулею, ситними пирогами з куркою та яблуками. В грудні у столиці стало на два заклади більше — 13 грудня відкрився «Білий Налив» на вулиці Великій Васильківській, а 19 грудня на Оболонському проспекті.

Mushlya Café

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівський бульвар, 1

Бюджет: ₴₴. Устричний бар (39–569 грн), кав’яр-бар (49–69 грн), боули – 89 грн, тартари – 49 грн, стейки з риби – 98 грн, картопляні панкейки з делікатесною рибою – 79 грн.

Страви: тартар з лосося і тунця – 49 гривень, сендвіч зі стейком з тунця – 89 гривень, гарбузовий крем-суп з карі і тигровими креветками – 79 гривень, місо-суп з лососем і мідіями – 79 гривень, чорні спагеті з морепродуктами – 89 гривень, спагеті з броколі та лососем – 89 гривень.

Напої: prosecco – 49 грн, брют Gastrofamily – 169 грн/750 мл.

Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, сніданки, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

6 грудня розпочало роботу Mushlya Café на лівобережному масиві Русанівка. Тут, як і в Mushlya Café на Великій Васильківській, працює заклад з повноцінним сервісом і ресторанними подачами, але з дуже демократичними цінами. Меню на Русанівці буде ще більш різноманітним. Звичайно, в ньому представлені всі хіти Mushlya Café, однак є і новинки — гарбузовий крем-суп з карі і тигровими креветками, місо-суп з лососем і мідіями, чорні спагеті з морепродуктами, спагеті з броколі та лососем.

Philadelphia roll&bowl

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Берковецька, 6Д (фудкорт ТРЦ Lavina Mall)

Бюджет: ₴₴. Авокадо-салати (89 грн), phila-макі роли (129 грн), роли philadelphia (159 грн).

Страви: авокадо-салат із лососем – 89 грн, рол «Філадельфія» з лососем та соусом манго-теріякі – 159 грн, рол «Філадельфія» Максі з тунцем – 199 грн.

Напої: вино Philadelphia Шардоне – 169 грн/750 мл, вино Philadelphia брют – 169 грн/750 мл.

Деталі: tasty & healthy заклад, американська кухня та суші-бар, належить до сім’ї ресторанів Діми Борисова, трендові боули, вино власного виробництва, take away, доставка.

Дмитро Борисов відкрив другий заклад формату Philadelphia Roll&Bowl. З 15 грудня роли та боули можна придбати на новому фудкорті ТРЦ Lavina Mall. До відкриття підготували також розширене меню: окрім якірних ролів Філадельфія, популярних Драконів та філа-макі-ролів, місо-супів та боулів, тут готують гарячі темпура-роли, сендвічі з тартаром із лосося або тунця й тигрові креветки темпура. Страви завжди можна доповнити келихом або пляшкою вина Philadelphia. Діє безкоштовна доставка.

Extravert City Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 30/18

Бюджет: ₴₴. Закуски (150–199 грн), тако (99–259 грн), основні страви (149–255 грн).

Страви: паста болоньєзе з бараниною – 125 грн, еклери з печеними перцями і пекоріно – 79 грн, вирізка з телятини з кремом із селери – 199 грн, гарбузовий крем-суп з цибульними равіолі – 125 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, копчений чай – 69 грн, матча – 65 грн.

Деталі: гастрономічний бар, знаходиться в центральній частині міста, шеф-кухар Володимир Холодюк, авторська та італійська кухні, бар-менеджер Костянтин Бойко,

Концептуальне міське кафе Extravert City Cafe відкрилось на Ярославовім Валу у старовинній будівлі 1875 року. Extravert City Cafe — це місце для спілкування без кордонів, про італійську кухню в авторському прочитанні і про людей, відкритих світу. Філософію закладу втілив у меню шеф-кухар Володимир Холодюк, який раніше працював у ресторані «Итальянская редакция». В закладі готують знайомі страви італійської та авторської кухні в незвичайному виконанні: піцу, пасту, ризото з морепродуктами, хумус, салати, тако, різноманітні сети на компанію і десерти. Коктейльну карту розробив вельми досвідчений бар-менеджер Костянтин Бойко, який є бренд-амбасадором компанії Diageo. Класичні коктейлі ви можете запитати у офіціанта, але ми рекомендуємо спробувати щось авторське.

Whisper bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 26

Бюджет: ₴₴.

Напої: Whisper Spritz — 180 грн, Herbs & Roots — 180 грн, Healthy Fruits — 170 грн.

Деталі: коктейль-бар, класичні та авторські коктейлі і закуски, розташований у підвалі розселеного будинку XIX сторіччя, шеф-бармен Максим Папшев, виробництво власного сидру.

Класичний коктейль-бар Whisper bar розташований у підвалі розселеного будинку XIX сторіччя. В закладі камерна атмосфера, яка дає можливість відпочити від метушні та безкінечного потоку інформації. Шеф-бармен Whisper bar — Максим Папшев. В барі подають класичні та авторські коктейлі і закуски. Створюючи авторські коктейлі, у Whisper bar вирішили звернутись до джерел, тому в напоях використовується багато трав та корінців: будяк, деревій, ромашка, звіробій та багато інших. Крім цього, в закладі запровадили виробництво власного сидру та планують розробити лінійку власних напоїв.

WE:VINYL

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 27г.

Бюджет: ₴₴. Коктейлі (99–229 грн).

Напої: Pine Code — 179 грн, Granys Pie — 189 грн, Cocobongo — 209 грн, Negroni — 169 грн

Деталі: cafe bar & music store, концептуальний заклад, стильний інтер’єр, коктейльна карта, магазин платівок, барна карта, вино, класична кава.

WE:VINYL — місце у затишному дворику міста для атмосферного вечора з коктейлями та музикою, яка лунає з вінтажних платівок. Засновник бару — Олександр Осіпов, відомий київський бар-менеджер та не менш відомий діджей. Подорожуючи різними країнами світу, Олександр надихнувся на створення власних авторських коктейлів та вирішив відкрити свій заклад, якого йому не вистачало. Так народилося нове місце під назвою WЕ:VINYL. Коктейлі в коктейльній карті закладу розділені згідно алкоголю, що наявний у їх складі – так, можна скуштувати коктейлі на джині, текілі, ромі, віскі та інших міцних напоях. Коктейльне меню планують оновлювати щомісяця та частувати гостей новими авторськими напоями. Крім того, у закладі є ще й магазин платівок, тож кожен охочий може купити вініл за смаком та віддати на продаж свій.

Queen Karaoke

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережне шосе, 25 (комплекс Queen)

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (255–670 грн), роли (520–910 грн),

Страви: цезар в азійському стилі – 310 грн, тако з вугром – 490 грн, рол філадельфія з крабом і лососем – 525 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: караоке-клуб, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; барна карта, авторські коктейлі, парковка, резерв столів.

14 грудня відбулось офіційне відкриття караоке-клубу Queen Karaoke, який знаходиться на другому поверсі багатофункціонального комплексу Queen на набережній Дніпра. В Queen Karaoke діє меню з європейськими закусками, тако, спринг-ролами, сашимі та японськими ролами. В Queen Karaoke можна повністю зануритися у святкову атмосферу і стати хедлайнером ночі. Якісне звучання і топовий саунд надає d&b audiotechnik і цифрові мікрофони від компанії Shure.

Камбуз — морський ресторан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Митрополита Василя Липківського, 45

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (75–237 грн), салати (80–198 грн), риба і морепродукти (50–132 грн/100 г).

Страви: тартар з лосося – 199 грн, салат з ікрою тобіко – 136 грн, мідії в томатному соусі – 117 грн, соте з морепродуктами – 240 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: морський ресторан, знаходиться на Солом’янці, великий вибір морепродуктів, льодова вітрина, страви японської та європейської кухні, підходить для банкетів, резерв столів.

«Камбуз» — це сучасний морський ресторан у самому серці Солом’янського району, де зібрана колекція морепродуктів з усього світу. В закладі ви зможете насолодитися вишуканими стравами з якісних та свіжих морепродуктів, незалежно від того, зустрічаєтесь ви з партнерами по бізнесу, відпочиваєте з сім’єю чи зайшли на ланч.

INK restaurant Lypky

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пилипа Орлика, 6

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (90–395 грн), салати (140– 950 грн), м’ясо (250–440 грн).

Страви: камбала по-римськи – 390 грн/100г, стейк рібай з трюфельним теріякі соусом – 255 грн/100г, паштет із курячої печінки з трюфельним маслом – 150 грн, морепродукти з японською локшиною та овочами – 660 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: класичний ресторан, знаходиться на Липках, страви європейської та середземноморської кухні, великий вибір страв з риби та морепродуктів, страви на хоспері, сніданки, винна карта, резерв столів.

Ресторан європейської та середземноморської кухні INK restaurant Lypky розпочав роботу в тестовому режимі 5 грудня. Інтер’єр в ресторані класичний, витриманий у спокійних приємних тонах. В меню великий вибір страв з риби та морепродуктів, страви на хоспері, стейки та устриці. З 08:00 до 12:00 в ресторані подають класичні сніданки, наприклад, сирники та шакшуку. У винній карті представлено позиції з Франції, Італії, Аргентини, Чилі, Нової Зеландії, Грузії та України.

Naglec Ресторан & Коктейль Бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 147/5

Бюджет: ₴₴₴. Салати (189–269 грн), основні страви (129–379 грн), закуски (110–319 грн).

Страви: салат із запеченою сьомгою – 269 грн, хурма з копченою качкою – 299 грн, «Конина з грушею де касис» – 369 грн.

Напої: Martinez – 209 грн, Bronx – 169 грн, Aviation – 169 грн, White lady – 189 грн.

Деталі: ресторан та коктейль-бар, знаходиться поруч із площею Перемоги, європейська кухня, сніданки з 09:00 до 11:00, класичні коктейлі, різноманітна барна карта, резерв столів.

Заклад Naglec Ресторан & Коктейль Бар відчинив свої двері для гостей поруч з площею Перемоги 13 грудня. Локація поєднує два формати – ресторан та коктейль-бар. В закладі є все для гарного відпочинку — ароматне вино, смачна їжа, міцні коктейлі. В закладі подають класичні сніданки, наприклад, вершковий скрембл, сирники або яйце-пашот з лососем.

Balagan Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Оболонський проспект, 1Б (ТРЦ Dream Town)

Бюджет: ₴. Закуски (65–87 грн), салати (99–145 грн), основні страви (93–150 грн).

Страви: хумус – 65 грн, окунь з сумахом – 150 грн, піта з фалафелем – 95 грн, лаваш з індичкою – 115 грн.

Напої: кавовий глінтвейн – 85 грн, «Мімоза» – 115 грн, апельсиновий фреш – 89 грн.

Деталі: ресторан ізраїльської кухні, знаходиться на Оболоні, проєкт USG холдинг (Il Molino, Tbiliso, «Сушія», «Практика»,  Sam’s Steak House), власна випічка, стильний інтер’єр , винна карта, барне меню.

Balagan – новий ресторан ізраїльської кухні на Оболоні. Сюди приходять за хрустким фалафелем, свіжоспеченою пітою та приємною домашньою атмосферою. В меню наявні салати на будь-які смаки — з індичкою, авокадо, бататом або тунцем. Соковиті основні страви: від національної цвітної капусти до поживного біфштексу з сиром чеддер. Родзинкою закладу став ніжний теплий хумус з приємною гіркуватістю обсмаженого кунжуту, ароматом спецій і гострим лимонним фрешем. Класичний холодний хумус також в наявності.

Draftpubkiev

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴. Закуски до пива (49–180 грн), основні страви (149–280 грн), сети для компаній (199–480 грн).

Страви: фірмові копчені ребра з запеченою картоплею, тушкованою кислою капустою з імбирно-медовим соусом – 208 грн, курячий бургер Draft з картопляними діпами та кетчупом – 180 грн, мюнхенське асорті з шести видів ковбасок – 448 грн.

Напої: Varvar Brew Milk Stout – 59 грн/400 мл, Brewdog, Punk IPA – 109 грн/400 мл, Underwood Brewery Kyiv Lager – 59 грн/400 мл.

Деталі: пивний ресторан, знаходиться в центрі міста, авторське меню від шеф-кухаря Аліка Мкртчяна, трансляції спортивних подій, барна карта, крафтове пиво, резерв столів.

Пивний ресторан Draftpubkiev відкрився в тестовому режимі 18 грудня. Заклад знаходиться в центрі міста на Бессарабці, вхід поруч з Narikela HUB. В закладі обіцяють великий вибір пива та повноцінне авторське меню від відомого шеф-кухаря Аліка Мкртчяна. Також у DRAFT відбуватимуться трансляції всіх спортивних подій, гості зможуть користуватись ігровими консолями та відпочивати у лаунж зоні. В меню пивного ресторану DRAFT багато закусок до пива, бургери, супи, основні страви, сети для компаній та сковорідки.

Tano Tatano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 19

Бюджет: ₴.

Страви: харчо – 60 грн, хінкалі – 17 грн/шт., хачапурі по-аджарськи – 90 грн, хачапурі по-мегрельськи – 126 грн, кубдарі – 140 грн, долма – 85 грн.

Напої: лимонади – 25 грн, капучино – 25 грн, чай гірський – 55 грн.

Деталі: грузинська кафе-пекарня, знаходиться на Позняках, свіжа випічка, класичні страви, бізнес-ланчі по будням з 12:00 до 16:00, підходить для банкетів, take away.

Грузинська кафе-пекарня Tano Tatano розпочала роботу в листопаді на столичних Позняках. Невелика затишна зала виконана у теплих пісочних та шоколадних відтінках. У лаконічному меню представлені основні страви грузинської кухні за демократичними цінами — харчо, хачапурі по-аджарськи, хачапурі по-мегрельськи, кубдарі, долма. З напоїв гостям пропонують лимонади, каву та чаї.

Torisho

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 12

Бюджет: ₴₴. Карааге (129–399 грн), удон суп (139–195 грн), окономіякі (119–139 грн).

Страви: карааге мікс – 399 грн, карааге лангустини – 159 грн, удон суп з куркою карааге – 169 грн, окономіякі з беконом – 129 грн, гьодза з грибами шиїтаке та манго – 89 грн.

Напої: лимонад лічі-яблуко – 59 грн, смузі манго-апельсин – 69 грн, чай сенча – 45 грн, лате – 45 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, відкрита кухня, страви за технікою карааге, демократичні ціни, щедрі порції, take away.

Заклад японської кухні Torisho відчинив свої двері 25 грудня. Бренд налічує понад 150 точок як в Японії, так і за її межами: Малайзії, Тайвані, Філіппінах, Таїланді, В’єтнамі, а відтепер і в Україні. Torisho — це, перш за все, простота та лаконічність. Інтер’єр виконаний з використанням великої кількості натуральних матеріалів та авторських малюнків, якими розмальовані стіни. В закладі 2 зали на 60 посадкових місць та відкрита кухня. В основі меню — карааге (японська техніка готування, у якій курку, м’ясо або рибу маринують від 24 до 48 годин у соусі Накацу з додаванням секретних інгредієнтів, панірують та смажать до хрусткої скоринки).

BarberBar Montana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴.

Напої: Flattop – 150 грн, Agavita Sour – 150 грн, Hugo – 160 грн, Bloody Mary – 180 грн.

Деталі: барбер-шоп, коктейльний бар, знаходиться в історичному центрі міста, авторська коктейльна карта, стильний інтер’єр.

Tony Montana BarberBar перш за все камерний заклад, який взяв собі за мету стати концентрованим осередком смаку, атмосфери та теплоти. Заклад розташований на першому поверсі міщанського будинку 1917 року та може прийняти до 25 гостей одночасно. Коктейльну карту бару можна умовно поділити на три частини. Творцем першого, авторського блоку став Дмитро Бунін, бармен — міксолог, переможець багатьох змагань та бренд амбасадор Zubrowka. Авторський блок налічує 12 коктейлів у широкому смаковому діапазоні. Другий блок — Good Old Classic та Rethinked Classic, за який відповідає шеф-бармен закладу Владислав Буланий. За третій блок, який наразі знаходиться у розробці, відповідає Владислав Демоненков — багаторазовий переможець чемпіонатів України та світу в категорії Coffee in Good Spirits.

Takava Coffee-Buffet

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дніпровська набережна, 12 (ТРЦ «River Mall»)

Бюджет: ₴₴.

Напої: капучино – 58/68 грн, какао – 58 грн, еспресо – 38/58 грн, матча – 88 грн.

Деталі: кав’ярня, якісна кава, смачні десерти, зручне місцезнаходження, панорамні вікна, дизайнерський інтер’єр, формат take away.

20 грудня у торговельно-розважальному центрі River Mall розпочала роботу кав’ярня Takava Coffee-Buffet. Це третій заклад мережі кав’ярень та перший на лівому березі столиці. Інтер’єр закладу лаконічний, у світлих тонах та доповнений тропічними мотивами. Заклад спеціалізується на приготуванні speciality кави власного обсмажування. Перша кав’ярня працює вже два роки на вул. Великій Васильківській, 43/16, друга відкрилась навесні 2019 у ТРЦ «Арена-Сіті» на вулиці Басейній, 1–3.

GRANDFISH

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 102

Бюджет: ₴. Роли (149–249 грн), салати (99–149 грн), сендвіч (69–89 грн).

Страви: лосось татакі з салатом та чері – 139 грн, рол філадельфія з вугром – 249 грн, поке з тунцем татакі – 149 грн, паста з морепродуктами – 109 грн.

Напої: лате – 49 грн, капучино – 39 грн, еспресо – 29 грн, какао – 45 грн.

Деталі: суші та салат бар, знаходиться в центрі міста, невеличка зала, сніданки, рибні страви, десерти, take away.

На початку грудня в центрі міста розпочав роботу ресторан GRANDFISH. Заклад розташувався на колишній локації ресторану здорового харчування Simple. Невелике затишне приміщення ресторану оформлено в чорно-білих кольорах, також в інтер’єрі використали натуральне дерево та живі рослини. В меню ресторану GRANDFISH представлені класичні сніданки, салати, рибні закуски та сендвічі, паста, роли та десерти.

Coffee&Dreams

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 11

Бюджет: ₴₴. Боули (109–175 грн), сендвічі (68–79 грн), яйця і тости (65–90 грн).

Страви: боул з азійською локшиною – 135 грн, сендвіч з лососем – 78 грн, круасан з куркою – 79 грн, омлет із сиром та руколою – 68 грн.

Напої: еспресо – 25 грн, лате – 45 грн, раф – 65 грн, «Негроні» – 120 грн.

Деталі: кав’ярня, сніданки, боули, страви для вегетаріанців, класичні кавові напої, коктейлі за єдиною ціною, ігристі вина.

Заклад Coffee&Dreams на Січових Стрільців відчинив свої двері для гостей 23 листопада. У меню представлені боули, сендвічі, страви з яйцями та тости, круасани, каші та сирники. Локація працює з 08:00 по буднях, тож сюди можна завітати на сніданок або прихопити їжу з собою на обід. У меню є позиції для вегетаріанців. У барній карті знайдете класичні кавові напої, коктейлі за єдиною ціною, а також ігристі вина.

Shaurma house

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Теодора Драйзера, 8

Бюджет: ₴. Шаурма – 65 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: моно кафе, знаходиться на Троєщині, сім видів шаурми, ексклюзивні соуси та маринади, безалкогольні напої, доставка через Glovo.

Кафе Shaurma house відкрилось на Троєщині поряд з кінотеатром «Флоренція». У закладі відтворили атмосферу «дайнера» з неоновими малюнками та диванами вздовж стін. В меню закладу сім видів шаурми з різними видами начинки — м’ясом, рибою, вегетаріанська версія. Страви готують з ексклюзивними соусами та маринадами. Також є шаурма з омлетом та солодкий варіант. Вартість всіх видів шаурми — 65 грн. До страв пропонують напої Coca-Cola, Fanta, Sprite.  Shaurma house співпрацює з сервісом Glovo.

Книгарня-кав’ярня Старого Лева

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Григорія Сковороди, 6

Бюджет: ₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: книгарня-кав’ярня, знаходиться на Подолі, класична кава та чаї, можна придбати книги видавництва.

«Книгарня-кав’ярня Старого Лева» відкрилась на початку грудня на Подолі. У закладі можна буде не лише ознайомитися з асортиментом книг від «Видавництва Старого Лева», але й випити ароматної кави та придбати цікаві сувеніри. Також в асортименті є чаї.

Фото взято з Facebook-сторінок закладів

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi