Нові заклади грудня 2021: 30+ нових локацій в Києві - PostEat

пошук

Нові заклади грудня 2021: 30+ нових локацій в Києві
31-12-2021 0 4742


Редакція PostEat завершує 2021 рік традиційною підбіркою про нові заклади грудня. В останній місяць року на ресторанній мапі столиці з’явилось більше трьох десятків закладів різних форматів. Розповідаємо про один з перших fine dining ресторанів столиці, ізраїльське міське кафе на Арсенальній, індійське кафе на Голосієво, ресторан латиноамериканської кухні на Оболоні, коктейльний бар у оранжереї ВДНГ — про ці та інші заклади читайте у фінальному грудневому огляді нових закладів 2021 року.

Mirali Restaurant

Де: вул. Межигірська, 82

Бюджет: ₴₴₴.

Дещо з меню: дегустаційний сет – 1800 грн, сарган – 220 грн, чаван-муши – 320 грн, гриб левова грива – 350 грн.

Деталі: Mirali – ресторан від шеф-кухаря Міралі Ділбазі, який раніше працював у данському ресторані Amass, який входить до рейтингу The World’s 50 Best Restaurants. Заклад розташований в гастрономічному комплексі Garage від засновників goodwine. Ферментація посідає особливе місце в екосистемі ресторану.. У закладі застосовують багатовікові технології ферментації, надихаючись безліччю культур. Наразі у ресторану є понад 50 видів ферментованих продуктів власного виробництва: місо-пасти, уксуси, гаруми, ботарга, лактоферментовані овочі та фрукти, комбучі, лардо тощо. Винна карта складається з понад 200 натуральних вин, спеціально відібраних для ресторану.

shalom

Де: вул. Мазепи, 5-А

Бюджет: ₴₴.

Деталі: Ресторатор Алекс Купер разом з засновником і співвласником компанії «Верес» Андрієм Родіонцевим відкрили заклад Shalom на Арсенальній. На першому поверсі розташувалось ізраїльське міське кафе, а на другому коктейль-бар. Розмістили в закладі близько 120 посадкових місць. Формат Shalom визначають як «сучасне ізраїльське міське кафе». Основний продукт Shalom – фірмове курча, яке випікають цілим у дров’яній печі та лафі – листковому хлібі, який самостійно випікають з додаванням масла. В Shalom роблять акцент на щоденний формат і фірмові страви: хумус, фалафель та печену капусту тощо. Заклад працює з 11:00 до 23:00.

Green Bar

Де: вул. Хорива, 1/2

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: севіче з лосося під огірковою амарилою і тогараши — 257 грн, тартар з тунця у битому авокадо з трюфельним понзу — 265 грн, chicken tonkatsu salad with cheese sauce — 176 грн, суп баксо — 135 грн, насі горенг з куркою — 155 грн.

Деталі: Green Bar — ресторан з відкритою кухнею, робата грилем, на якому готують національні індонезійські шашлички сате, а також контактний бар із великим вибором коктейлів, в основі яких азійський алкоголь. У ресторані готують сучасні індонезійські страви: Насі Горенг, Сате, супи Сато Аям та Баксо, різні види каррі та веганські десерти. Чай матча за сніданком, увечері авторський коктейль із тропічними фруктами.

G.Forte Restaurant

Де: вул. Богдана Хмельницького, 19-21

Бюджет: ₴₴₴.

Дещо з меню: карпачо з морського гребінця та трюфельним понзу — 340 грн, равіолі з косулею та грибами шиїтаке — 245 грн, піца артишок, каперси, анчоус — 265 грн, піца пера горгондзола — 285 грн, севіче з рибою лаврак, соусом лакса та чорною ікрою — 285 грн.

Деталі: На вулиці Богдана Хмельницького відкрився ресторан G.Forte від власників та співвласників закладів Barvy, Full Bar та Sparks. В меню ресторану майстерно поєднані європейські, українські та азійські гастрономічні техніки. За розробку меню відповідали три шефи: Андрій Лещенко, Олександр Войтовський, Дмитро Пателі, які зібрали до переліку позицій хітові страви з усього світу. У винній карті представлені всі винні регіони Італії та найпопулярніші регіони Франції. Також у ресторані великий вибір шампанського: як відомі великі будинки, вінтажні шампанські, так і маленькі виноробні, сімейні господарства.

Бістро Пекаря

Де: вул. Тарасівська, 29/50

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: свині ребра BBQ – 288 грн, дорадо гриль – 294 грн, курча з соусом теріякі – 288 грн, борщ “Від Пекаря” – 98 грн, салат з лососем та авокадо – 248 грн.

Деталі: У центрі Києва на вулиці Тарасівській запрацював сімейний ресторан «Бістро Пекаря». Це заклад з італійським характером, аргентинським грилем та українською душею. «Бістро Пекаря» на Тарасівській шостий заклад мережі сімейних заміських ресторанів. Меню «Бістро Пекаря» складається ыз закусок, салатів, піци, пасти, перших страв тощо. Барне меню складається з коктейлів, пива, міцних алкогольних напоїв. У винній карті зібрані найкращі вина, а досвідчена команда завжди підбере найкращу позицію до улюблених страв.

Hummu Sapiens Kyiv

Де: вул. Хорива, 16/7

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: хумус фуль –159 грн, шакшука – 149 грн, томатний суп з нутом і шпинатом – 89 грн, піта з фалафелем та овочами – 149 грн, малабі – 69 грн.

Деталі: Hummu Sapiens — це хумусія в casual food форматі з акцентом на здоровій веганській та вегетаріанській їжі з високим вмістом рослинного білка. Локація — історичний центр столиці, улюблений багатьма Поділ. У закладі передбачено близько 60 посадкових місць. В основі меню — хумус. Його готують за традиційною рецептурою — багато тахіні, нут та оливкова олія. Варіанти є на будь-який смак: з грибами, печеним перцем, в’яленими томатами та авокадо, що подаються з пітою власного виробництва. Крім цього, в закладі цілий день подаватимуть сніданки, закуски, супи, гарячі страви та  близькосхідні десерти. В алкогольному меню Hummu Sapiens представлені авторські  коктейлі та ізраїльські вина.

MRKN

Де: бульвар Лесі Українки, 24

Бюджет: ₴₴₴.

Дещо з меню: хрусткий спайсі баклажан – 125 грн, зелений салат з кеш’ю – 195 грн, сендвіч з індичкою – 235 грн, шаурма з куркою – 275 грн, том ям на кокосовому молоці – 345 грн.

Деталі: На бульварі Лесі Українки запрацював ресторан французької та азійської кухні MRKN. Це ідеальний сценарій вечора як для атмосферної вечері, так і душевних посиденьок. Меню складається з ролів, закусок, салатів, тартарів, бургерів і сендвічів, шаурми, супів, основних страв тощо. Барне меню складається з коктейлів, вина пива, міцних алкогольних напоїв. Заклад працює щодня з 11:00 до 23:00.

Al Fresco

Де: с. Ходосівка, Обухівське шосе, 6

Бюджет: ₴₴₴.

Дещо з меню: фокача з розмарином – 119 грн, тартар із яловичини – 898 грн, равіолі з рикотою та шпинатом – 185 грн, мінестроне – 187 грн, овочі al fresco – 378 грн.

Деталі: Al Fresco – італійський ресторан з багатогранною гастрономією для тих, хто любить правильну італійську кухню. Ресторан Al Fresco розташований на Обухівському шосе, у селі Ходосівка – з центру сюди можна доїхати за пів години. Основні принципи Private Dining — індивідуальна подача спеціально розробленого меню, ретельно підібране сервірування і декорування столу, оформлення кожної деталі заходу. Меню складається з крудо бару, закусок, салатів, домашньої пасти та ризото, супів, риби та морепродуктів, м’яса, овочів, піци та десертів. Також тут випікають власний свіжий хліб. Барне меню складається з коктейлів, пива, міцних алкогольних напоїв.

Fuego

Де: Оболонський проспект, 26

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: англійський сніданок – 175 грн, асорті морських тартарів – 349 грн, теплий салат з телятини та грибами гриль – 279 грн, стейк з лосося – 355 грн, чізбургер – 225 грн.

Деталі: На Оболонському проспекті запрацював ресторан латиноамериканської кухні Fuego. Заклад відкрили як перезапуск формату Rojo Ojo. Fuego в перекладі з іспанської — «вогонь». У ресторані пропонують страви країн Латинської Америки. Барне меню складається з авторських коктейлі, домашніх настоянок, вина, пива та міцних алкогольних напоїв. В Fuego є також кальянне меню. З неділі по четвер Fuego працює з 13:00 до 23:00. З п’ятниці по суботу з 13:00 до 01:00.

Черноморка

Де: вул. Успішна, 30

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: прованський салат з червоним тунцем – 216 грн, тюлька слабої солі з картоплею – 87 грн, овочі гриль – 92 грн, чорноморська юшка – 68 грн.

Деталі: В Голосіївському районі для відвідувачів відкрила свої двері «Чорноморка». Новий заклад буде працювати в форматі магазину і ресторану. Тут можна купити в сирому вигляді власний улов закладу з Чорного моря, а також імпортні морепродукти. Також в «Чорноморці» можна замовити рибні страви на грилі, смажені на пательні тощо. Заклад сподобається поціновувачам риби, устриць та будь-яких інших морепродуктів в цілому. Барне меню складається з коктейлів, вина, міцних алкогольних напоїв тощо.

Hotpot, plz

Де: Дніпровська Набережна, 21

Бюджет: ₴.

Дещо з меню: сичуанський бульйон – 130 грн, баранина – 140 грн, шитакі – 55 грн, рисова локшина – 25 грн.

Деталі: На Дніпровській Набережній запрацювала хотпотна Hotpot, plz — це місце, щоб поринути в традиції Китаю. Хого або англійською «hot pot» значить «гарячий горщик». Хотпотні настільки популярні у Китаї серед місцевих, що лише в одному кварталі можуть заходитись одразу по 3-4 хотпотні, які готують різноманітні страви на рибному, томатному, овочевому, кокосовому та інших бульйонах. Меню складається з бульйонів та додаткових інгредієнтів, які потім потрібно поєднувати. Заклад працює щодня з 12:00 до 23:00.

Samsara

Де: Голосіївський проспект, 84

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: скрембл з лососем – 168 грн, яйця Бенедикт з ростбіфом – 168 грн, чіа-смузі боул – 152 грн, сендвіч з креветкою – 168 грн, паста карбонара – 148 грн, телячі щічки з полентою у винному соусі – 198 грн, Цезар із креветкою – 165 грн.

Деталі: 3-го грудня навпроти Голосіївського парку відкрилось нове кафе SAMSARA coffee & food. Назва закладу походить зі східної філософії: самсара – це кругообіг життя, це нові втілення, це історія, яка ніколи не закінчується. Це третій заклад Яшві Тріпатхі, який є власником індійського ресторану Himalaya Restaurant та індійського кафе BALU. У меню SAMSARA coffee & food багато кави, випічки, салатів та основних страв, а також тут подають сніданки цілий день. Але і для індійських ноток знайшлось місце: тут можна скуштувати салат із паніром та чай-масала. Також у закладі є барне меню: пиво, коктейлі та вино. Кафе працює щодня з 9:00 до 22:00.

Sanatrelo

Де: вул. Богдана Хмельницького, 29/2

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: салат по-грузинськи – 135 грн, хачапурі 4 сира – 285 грн, хачапурі по-аджарські – 145 грн, хінкалі зі свининою та телятиною –  29 грн за 1 шт., долма на мангалі – 165 грн.

Деталі: Sanatrelo ㅡ це автентичний грузинський ресторан зі справжніми грузинськими стравами від шеф-кухаря. Це вже другий заклад мережі, перший ресторан працює за адресою Прорізна 18/1. Меню закладу складається з холодних та гарячих закусок, салатів, супів, хачапурі та хінкалі, м’ясних та рибних страв на мангалі, гарнірів та десертів. Барне меню складається з традиційних грузинських напоїв, коктейлів, вина, міцних алкогольних напоїв.

Shibuya Sushi Kiosk

Де: вул. Велика Васильківська, 14

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню:  гункан з вугрем – 79 грн, суші авокадо – 40 грн, філадельфія з лососем – 259 грн, салат з лососем та авокадо – 175 грн, поке боул з диким рисом – 199 грн, каліфорнія з тунцем – 225 грн.

Деталі: На вулиці Велика Васильківська запрацював автентичний суші-кіоск Shibuya Sushi Kiosk. Тут зроблено акцент на дизайні, який переносить в атмосферу Токіо. У меню представлені суші, гункани, сашимі, авторські роли, маки-роли, «Філадельфія» і «Каліфорнія», поке боули, холодні страви та десерти. Також у Shibuya Sushi Kiosk є доставка. Заклад працює щодня з 11:00 до 23:00.

Saint Bar

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴.

Дещо з меню: коктейль Botticelli – 380 грн, коктейль Negroni – 420 грн, коктейль Fratolla – 350 грн, тартар із яловичини – 480 грн, овечий сир із трюфелем – 260 грн.

Деталі: На вулиці Богдана Хмельницького навпроти Національної опери України почав працювати коктейльний бар Saint Bar. У коктейльному барі орієнтовно 100 посадкових місць. Простір розділений на дві зали. Формат закладу визначають як «класичний коктейльний бар у готелі, але без готелю». Меню закладу сформоване за прикладом класичних барів: наприклад, в день можна з’їсти стейк, а ввечері тартар чи бургер. Акцент в Saint Bar роблять на класичні коктейлі. Також пропонують твісти на класику й авторські поєднання.

le CHOUCHOU bar

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Деталі: Le Chou Chou bar знаходиться на -1 поверсі ресторану французької кухні Frou Frou на Печерську. Оксамит, мармур і приглушене світло дизайнерських люстр, під лоу-фай, даунтемпо та афро-хаус, з єдиною коктейльною ідеологією — це Le Chou Chou bar. Кожен коктейль має свій характер: витончені лінії келихів, французькі інгредієнти, преміальний алкоголь та екстравагантні подачі з вау-ефектом. Бажаєте відродження після насиченого трудового дня — коктейль Phoenix на основі джину, настояного на шафрані з нотами цитрусових; красу без надмірностей — коктейль Silver Bullet потрапляє прямо в ціль; романтичний настрій підкреслить кисло-солодкий коктейль French Connection, який прикрашає кристал з червоного льоду.

Hendrick’s bar

Де: Оранжерея ВДНГ, проспект Академіка Глушкова 1

Бюджет: ₴₴.

Деталі: На ВДНГ 24 грудня запрацював сучасний коктейльний бар Hendrick’s bar. У ньому особливу увагу приділяють гостям, неперевершеному сервісу, витонченій подачі коктейлів та використанню натуральних домашніх інгредієнтів. В Hendrick’s bar анонсували спеціальне меню коктейлів, легендарну ванну з джин-тоніком і запальні танці серед зелені та квіток у лимонарії. У коктейльному барі представлене власне виробництво кордіалів, сиропів та шрабів. Їх приготовано з використанням новітніх технік і технологій.

nyce.pizza

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NYCE PIZZA DEPARTMENT (@nyce.pizza)

Де: вул. Рогнідинська, 4а

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: піца Rita Margherita — 180 грн, піца I LOVE IT — 289 грн, крильця в соусі барбекю — 149 грн, кобб салат овочевий — 98 грн, чізкейк ягідний — 133 грн.

Деталі: Біля станції метро «Палац Спорту» на вулиці Рогнідинській запрацювала поп-ап піцерія NYCE PIZZA в молодіжному міському кафе Balmelli Casual Cafe. Поп-ап заклад — це заклад, який переважно працює тимчасово на певній території або в незвичайній локації. Акцент в меню NYCE PIZZA робиться на піці. Також тут готують крильця, гарніри, салати, пончики та десерти.

paradox.kyiv

Де: вул. Євгена Сверстюка, 6г

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: йогурт з гранолою – 80 грн, грибний суп – 125 грн, сендвіч з індичкою – 120 грн, врап з лососем – 150 грн, боул зі свининою та рисом – 150 грн.

Деталі: В столичному житловому комплексі «Галактика» запрацювало френдлі кафе Paradox. У закладі пропонують швидку, проте смачну та корисну їжу, адже м’ясо готують методом су-від. Меню Paradox складається з панкейків, супів, сендвічів, врапів, боулів та десертів. До 12:00 подають сніданки. Барне меню складається з коктейлів, вина та міцних алкогольних напоїв. Paradox працює з 10:00 до 23:00.

Bar 59,9

Де: вул. Велика Васильківська, 17a

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: коктейль Negroni – 240 грн, коктейль Vesper – 250 грн, коктейль French 75 – 230 грн, коктейль Mai Tai – 280 грн, коктейль Mohito – 110 грн.

Деталі: Бар 59,9 — це справжній портал в Америку 30-х років. Це та сама атмосфера де можна повеселитись з галасливою компанією, можна побути на одинці, посидіти з дівчиною або запросити її на перше побачення. В барі встановлена довга барна стійка з ясена. Барне меню складається з коктейлів, різноманітного алкоголю та безалкогольних напоїв. В 59,9 готують такі коктейлі: класичні, на основі ігристого, коктейлі лонг, фірмові та шоти.

S3 cafe

Де: вул. Сормовська, 3

Бюджет: ₴.

Дещо з меню: американо – 29 грн, флет – 55 грн, капучино – 49 грн, матча лате – 75 грн, какао – 55 грн.

Деталі: S3 cafe — це затишний кавовий простір для зустрічей, відпочинку, роботи, який розташувався у новому ЖК «Метрополія Дарниця». Завдання S3 cafe — стати провідником гарних емоцій. Меню закладу складається з кави, кавових напоїв, чаю, матча, какао, авторських чаїв. До напоїв можна замовити класичні круасани, макаруни, веган-десерти тощо. Кав‘ярня pets friendly, тому тут будуть раді вашим домашні улюбленцям. Заклад працює щодня з 08:00 до 21:00.

The Drinkery

Де: вул. Велика Васильківська, 63

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: грінки з часником — 50 грн, чіпси з лаваша — 50 грн, тартар з телятини — 100 грн, асорті до пива — 160 грн, сидр — 55 грн, глінтвейн — 55 грн, шот “вакцина” — 35 грн, шот “ніф-ніф” — 35 грн.

Деталі: Біля станції метро “Олімпійська” запрацював бар The Drinkery. Це вже друга локація мережі в Києві. Барне меню складається з пива, сидру, вина, коктейлів та міцних алкогольних напоїв. Акцент робиться на шотах, які можна замовити як по одному, так і сетами. До напоїв можна замовити різноманітні закуски: сирні кубики, креветки, плов, курячі нагетси тощо.

berlin89bar

Де: вул. Верхній Вал, 22

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: тартар з телятини – 220 грн, суп Фо Бо – 170 грн, піта з яловичиною – 175 грн, судак у томатному соусі – 220 грн, коктейль Stasi Spritz – 170 грн, коктейль Ampelmann – 170 грн, коктейль Sigmund Jähn – 170 грн.

Деталі: На Подолі відкрився бар Berlin’89, який спеціалізується на вині та коктейлях. Бар відкрили у двоповерховому приміщенні. На першому поверсі розташована барна стійка та кілька столиків, на нижньому поверсі – низька посадка зі столами. Концепцію Berlin’89 описують як «винний бар для вільних людей». В меню є закуски, салати, перші та гарячі страви, основні страви та десерти. Барне меню складається з вина, коктейлів та міцних алкогольних напоїв. Заклад працює з неділі по четвер з 12:00 до 00:00. З п’ятниці по суботу з 12:00 до 02:00.

Stella Sweets

Де: вул. Івана Мазепи, 18/29

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: сирники — 170 грн, зелений салат — 185 грн, смажений лосось і пюре з селери – 325 грн.

Деталі: Stella Sweets — це кафе-кондитерська біля станції метро “Арсенальна”. Акцент в меню робиться на солодкому: мусові ласощі, торти, тістечка. До них можна замовити каву та чай, вино та коктейлі. В закладі подають сніданки впродовж дня. А з 15:00 до 17:00 після завершення тестового режиму тут планують проводити чайну церемонію. Stella Sweets — pets friendly, тому тут завжди раді вашим хатнім улюбленцям. Наразі кафе-кондитерська працює у тестовому режимі щодня з 11:00 до 21:00.

Grandfish.rest

Де: Оболонська набережна, 11

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: яйця Бенедикт з беконом – 195 грн, крем рікотта з в’яленими томатами – 150 грн, Цезар – 210 грн, фінський суп з лососем – 195 грн, паста з куркою та трюфелем – 175 грн.

Деталі: На Оболонській набережній запрацював ресторан Grandfish. Основу меню Grandfish складає європейська кухня з елементами молекулярної та страви кухні Азії. Впродовж дня в ресторані подають сніданки: вівсянка з пармезаном і беконом, яйця Бенедикт з лососем, скрембл з лососем і тостами тощо. Також в Grandfish представлений великий вибір закусок, салатів, супів, паст, ролів, основних страв. Акцент в закладі робиться на Grand ролах з свіжої риби. В закладі піклуються й про маленьких гостей — тут є дитячий куток з іграшками, розмальовками та мультфільмами, а також  дитяче меню. Барне меню складається з вина, коктейлів та міцних алкогольних напоїв.

NAOMI CLUB

Де: вул. Московська, 22

Бюджет: ₴₴₴.

Дещо з меню: мідії у томатному соусі – 290 грн, каре ягняти – 610 грн, бургер з телятиною та яйцем – 390 грн, рис з овочами – 80 грн, тартар із лосося – 280 грн.

Деталі: В Печерському районі Києва запрацював клуб Naomi Club, який поєднує декілька форматів. Naomi Club включає нічний клуб, ресторан, коктейльний бар, а також караоке-клуб. В інтер’єрі клубу використано велику кількість світлових та неонових елементів. Меню Naomi Club поєднує в собі різні кухні світу. Воно складається з холодних та гарячих закусок, салатів, перших та основних страв тощо. Барне меню складається з коктейлів, вина, міцних алкогольних напоїв. Заклад працює щодня з 21:00 та до 06:00.

kisa_bar

Де: вул. Пушкінська, 12А

Бюджет: ₴₴.

Деталі: Біля станції метро «Театральна» запрацював коктейльний бар KISA. Біля входу гостей зустрічає контактна барна стійка. В закладі багато реставрованих меблів і стільців, а також вінтажних світильників. Заклад передусім позиціонують як коктейльний бар. Окрім коктейлів, тут пропонують винну карту. До напоїв у KISA можна замовити закуски: горіхи, оливки і чипси. Навесні планують запустити меню кухні. Бар працює щодня з 17:00 і до останнього гостя.

Trattoria Campania

Де: вул. Березнева, 14Б

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: піца “Кампанія” – 210 грн, піца “Марке” – 150 грн, піца “Лосось з томатами” – 220 грн.

Деталі: В житловому комплексі “Комфорт Таун” відкрила свої двері італійська тратторія Trattoria Campania. Це вже другий заклад мережі. Перший працює за адресою вул. Фрометівська, 2. Акцент в меню робиться на піці. Також можна замовити солоні пироги та десерти, каву та авторські домашні чаї. Тратторія працює щодня з 09:00 до 21:00.

Z Bistrot

Де: Бориспільський р-н,; с. Вишеньки, Котеджне містечко «Золоче», Zoloche Rangers Park

Бюджет: ₴₴₴.

Дещо з меню: форшмак з маринованою цибулею – 165 грн, солона вівсяна каша з беконом та смаженим яйцем – 165 грн, салат з телячим язиком – 195 грн, угорський суп-гуляш – 195 грн, філе лосося в медово-цитрусовому соусі – 475 грн, Наполеон – 135 грн.

Деталі: У самому серці Rangers Park у Золоче запрацював ресторан Z Bistrot. Це нове, затишне місце, у якому ви можете зануритись в унікальну атмосферу легкості заміського життя. Бренд-шеф Роман Євтух вклав у меню Z Bistrot філософію comfort food. Меню Z Bistrot складається зі сніданків, закусок, салатів, супів, основних страв, гарнірів, страв з печі й тандиру, десертів. Також можна замовити доставку повноцінного раціону харчування, або напівфабрикати. Заклад працює щодня з 12:00 до 22:00.

Cafe 128

Де: вул. Івана Федорова, 2а

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: 128 сирники – 130 грн, лазанья 128 – 175 грн, брауні – 75 грн, меренговий рулет – 75 грн, хенд брю – 80 грн, матча лате – 100 грн.

Деталі: На першому поверсі ЖК Tetris Hall на Печерську запрацював заклад Cafe 128. Це третє кафе мережі в Києві. Друга локація відкрилась у другій черзі ЖК «Французький квартал», а перший заклад розташований у житловому комплексі Комфорт Таун на вулиці Березнева, 14Б. В меню сніданки all day long, запашна кава, ланчі та вечері з вином. Впродовж усього дня у кафе можна замовити сніданки, каву та ланчі. Також Cafe 128 пропонує випічку та десерти власного виробництва. В будні дні заклад працює з 08:00 до 22:00. На вихідних з 09:00 до 22:00.

Juju

Де: вул. Пушкінська, 1-3/5

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: крем-суп грибний – 130 грн, круасан з лососем – 160 грн, бурата з томатами – 195 грн, торт банана дей – 120 грн.

Деталі: У тестовому режимі запрацювало кафе Juju. Формат закладу визначають як «міське кафе з повноцінною кухнею та альтернативною кавою». Меню складається зі сніданків, перших та основних страв, салатів. стейків та десертів. Також можна замовити каву, чай та вино. Заклад працює щодня з 08:00 до 23:00.

«ЯР»

Де: Бориспільське шосе, 18 км

Бюджет: ₴₴₴.

Дещо з меню: антипасто сирне – 550 грн, класичний «цезар» з креветками – 250 грн, соте з морепродуктів у вершковому coyci – 680 грн, том ям з морепродуктами та ерінгами – 450 грн, смажена домашня ковбаса з цибулею – 260 грн, овочі на грилі – 150 грн.

Деталі: Ресторан «ЯР» в ONOVO Dendra Hotel — це місце для проведення банкетів, весіль та фуршетів. Також тут можна повечеряти вдвох або з сім’єю у затишній атмосфері. У стриманому і світлому просторі ресторану на вас чекають тиша, спокій і вид на затишний парк. Українська кухня тут сучасна — приготовані з локальних продуктів страви порадують вас впізнаваними поєднаннями. Також в меню ви знайдете і перевірені часом пан’європейські страви. Також у меню безліч вегетаріанських опцій, а також позиції для дітей. Винна карта — багаторічний досвід сомельє з різноманіттям ігристих, сухих і кріплених вин.

«БУХТА winter station»

Де: вул. Протасів Яр, 23-А

Бюджет: ₴₴.

Деталі: «БУХТА winter station» — фуд-хол із популярною вуличною їжею на території гірськолижного спортивного комплексу «Протасів Яр». У Києві це перша реалізація формату apres-ski — популярного у Європі способу відпочинку після катання. Формат передбачає, що гості комплексу спочатку активно проводять час на лижах або борді, а потім можуть поїсти, випити, зігрітися та навіть потанцювати під виступ діджея. Вхід на територію «БУХТИ» завжди вільний — відпочити може кожен охочий, не обов’язково купувати SkiPass.

«Орнамент. Кавовий простір»

Де: вул. Полтавська, 4

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: лате – 65 грн, хендбрю орігамі – 75 грн, мандариновий брю – 80 грн, да хун пао – 65 грн, лате спайсі мелон – 85 грн.

Деталі: З 18 грудня на Лукʼянівці запрацювала кавʼярня «Орнамент. Кавовий простір». Заклад розмістився в пʼятиповерхівці на вулиці Полтавській. Посуд для закладу виготовляється вручну українським керамістом. Меню складається з сніданків й основних страв. Також тут можна спробувати класичну й авторську каву, преміальні китайські чаї. В будні «Орнамент. Кавовий простір» працює з 08:00 до 21:00. На вихідних з 09:00 до 21:00.

«Сорок сорок»

Де: вул. Нижній Вал, 37/20

Бюджет: ₴.

Дещо з меню: еспресо – 40 грн, класичний капучино – 50 грн, раф – 70 грн.

Деталі: На Подолі почала роботу кав’ярня «Сорок сорок». В закладі робиться акцент на каві. До неї можна замовити солодощі від Foodmood Bakery, March and Co., «Горіх горіхович» і Sweet Hunter. Також у кав’ярні рекомендують всім спробувати сирники.

«Папа, я худею»

Де: вул. Ломоносова, 34Б

Бюджет: ₴₴.

Деталі: Нова піцерія «Папа, я худею» запрацювала на вулиці Михайла Ломоносова. Це заклад мережі ресторанів «Мама, я покушал». Меню складається з піци, бургерів, шаурми. Заклад працює щодня з 11:00 до 22:00.

«Такахулі»

Де: вул. Кільцева дорога, 1 (ТРЦ Respiblika Park)

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: гострі грузинські перці – 145 грн, тако рибай – 225 грн, міні чебуреки з аджикою – 145 грн, чахохбілі курка – 220 грн, плацинда з домашнім сиром і бринзою – 155 грн.

Деталі: В ТРЦ Respiblika Park запрацювало необістро «Такахулі», це заклад мережі Bulldozer Group Ukraine. Меню  «Такахулі» — comfort food — їжа, характерна для Грузії та народів Кавказу, у  авторському осмисленні. До меню входять закуски та салати, супи, гарячі страви, хачапурі та хінкалі, десерти. Барне меню складається з авторських коктейлів, пива, вина та міцних алкогольних напоїв. Заклад працює щодня з 10:00 до 22:00.

Головна фото: Al Fresco 

Фото: Facebook/Instagram сторінки вищезгаданих закладів.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi