Нові заклади лютого 2020. Київ: 35 нових столичних локацій - PostEat

пошук

Нові заклади лютого 2020. Київ: 35 нових столичних локацій
28-02-2020 0 4043


Нові заклади лютого 2020 шукала редакція PostEat. Останній зимовий місяць завершився плідно — на гастрономічній карті столиці з’явилося більше тридцяти закладів різних концепцій та цінових категорій. Кафе азійської кухні, раменна, кілька грузинських ресторанів, бургерна, кондитерські та затишні кав’ярні. Читайте про 35 нових закладів лютого 2020 від редакції PostEat та вирушайте інспектувати нові гастролокації.

TSUPōSH by Yuriy Sim

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр. Романа Шухевича, 2T (фудкорт ТРЦ SkyMall)

Бюджет: ₴₴.

Страви: Фо Бо – 110 грн/400 г, свинина в кисло-солодкому соусі – 120 грн/150 г, судак у кисло-солодкому соусі – 180 грн/200 г, пипимбап із креветками – 160 грн/400 г, салат із креветками – 130 грн/300 г, пипимбап із качкою – 130 грн/400 г, яєчна локшина із качкою – 100 грн/300 г, мікс із лососем – 150 грн/400 г, Том Ям – 125 грн/350 г, червоний рис із креветками – 125 грн/300 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе азійської кухні, знаходиться на фудкорті ТРЦ Skymall, проєкт шеф-кухаря Юрія Сім, в меню топові азійські страви, адаптовані рецепти, демократичні ціни, великі порції, take away, працює щодня з 10:00 до 22:00.

Нове кафе азійської кухні TSUPōSH by Yuriy Sim відкрилось на фудкорті ТРЦ SkyMall, що на проспекті Романа Шухевича, 2т. Це власний проєкт шеф-кухаря Юрія Сім, який спеціалізується на здоровому харчуванні. Як зазначає шеф, вперше TSUPōSH запрацював на фестивалі Ulichnaya eda у 2016 році та отримав звання «Найкраща гастрономічна точка» за версією гостей. Спеціалізуючись на стравах азійської та європейської кухонь, Юрій Сім створив проєкт, де має повну свободу у реалізації своїх ідей. Основою меню TSUPōSH є топові азійські страви, які готують за адаптованими авторськими рецептами. У закладі можна спробувати різні види локшини, страви з червоного, чорного й білого рису. Рис можна обрати як основу для корисного та збалансованого боула з різними додатками — від буряка й моркви до качки, лосося й тофу. TSUPōSH дає можливість гостям спробувати страви ресторанного рівня за доступною ціною, щодня харчуватись різноманітно та корисно, а також вдовольнити вегетаріанців та веганів.

VANO IVANO Shota Rustaveli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (85–129 грн), холодні закуски (70–139 грн), гарячі страви (99–295 грн).

Страви: теплий салат з телятиною та баклажанами – 129 грн, плато пхалі – 70 грн, толма – 139 грн, курча тапака – 199 грн, хачапурі по-мегрельськи – 129 грн, кубдарі – 149 грн, хінкалі з бараниною – 18 грн/1 шт., шашлик із вирізки молочного теляти – 119 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, стилізований інтер’єр, традиційні страви, автентичні рецепти, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, підходить для банкетів, резерв столів, тематичні заходи.

VANO IVANO Shota Rustaveli — це однойменний ресторан дружньої сім’ї грузинських ресторанів, який розташувався у красивому сквері у самому центрі Києва. Ресторан відкрився на місці ресторану грузинської кухні Suli&Guli. Це вже сьомий заклад мережі, який продовжує традицію справжнього грузинського застілля. На гостей традиційно чекає автентична кухня, веселощі, грузинські тости, пісні та танці, вино та істинна гостинність. В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви; сациві, лобіо по-мегрельськи, чкмерулі, хінкалі, хачапурі та різноманітні м’ясні страви на мангалі.

Ramen vs Marketing

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кільцева дорога, 110а (Столичний ринок)

Бюджет: ₴. Страви (58–138 грн).

Страви: Shio Ramen – 58/89 грн, Shoyu Ramen – 67/106 грн, Miso Ramen – 78/117 грн, Spicy Ramen – 99/138 грн, Regular Jasmine Rice – 81/99 грн, Old Fashioned Jasmine Rice – 89/107 грн.

Напої: чай – 30 грн, холодний тайський чай – 22 грн, лимонад – 29 грн.

Деталі: монокафе азійської кухні (раменна), знаходиться на ринку «Столичний», локшина власного приготування, бренд-шеф Євген Михайленко, відсутній резерв столів, працює щодня з 05:00 до 14:00.

Третя локація монокафе азійської кухні Ramen vs Marketing розпочала роботу на ринку «Столичний». В закладі облаштовано 15 посадкових місць, особливістю локації є режим роботи — Ramen vs Marketing  на Столичному працює з 05:00 до 14:00. Раменна Ramen vs Marketing створена компанією Food vs Marketing та шефом Євгеном Михайленком для усіх, хто хоче поїсти смачно, якісно та швидко. Заклад готує власну локшину за адаптованим рецептом, авторські соуси та бульйони для рамену. У раменній готують чотири види рамену на різних типах бульйону.

Mushlya Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Оболонський проспект, 26 (ЖК Obolon Residences).

Бюджет: ₴. Устричний бар (39–569 грн), кав’яр-бар (69–68 грн), боули – 98 грн, тартари – 49 грн, стейки з риби – 98 грн, картопляні панкейки з делікатесною рибою – 79 грн.

Страви: устриця Fine de Claire #3 з гранатовим соусом — 39 грн, казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом — 49 грн, банка червоного кав’яру — 89 грн, сендвіч зі слабосоленим норвезьким оселедцем — 59 грн, стейк із лосося, тунця або дорадо з картоплею та салатом — 98 грн, роли Філадельфія з лососем, тунцем, вугрем або тигровими креветками — 159 грн;, половина лобстера гриль з соусом та картоплею — 198 грн.

Напої: келих тихого/ігристого вина — 39 грн, prosecco — 49 грн.

Деталі: демократичний сіфуд ресторан, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Cafe — мережа ресторанів морепродуктів, де за демократичну ціну можна замовити стейки з делікатесної риби, сендвічі з тигровими креветками або м’ясом лобстера, а також устриці, мідії та інші делікатесні морепродукти. Замовлення віддають за 5-7 хвилин, а гостей приймають у порядку живої черги. На Оболоні діє широке меню, в якому до вже знайомих страв (мідій, тартарів, боулів та сендвічів з рибою) додалися паста та супи з морепродуктами, а також роли «Філадельфія».

«Білий налив»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Перемоги, 28а

Бюджет: ₴. Всі страви і напої за єдиною ціною — 29 грн.

Страви: хот-дог – 29 грн, хот-дог веган – 29 грн, пиріг з яблуком – 29 грн, пиріг з куркою – 29 грн. мушля з лимоном – 29 грн.

Напої: сидр яблучний – 29 грн, настоянка яблучна – 29 грн, «Пунш яблучний» – 29 грн.

Деталі: one euro bar і сидрерія, замовлення видають за 3 хвилини, всі позиції в меню по 29 грн, формат take away, столики на вулиці і в приміщенні.

22 лютого в столиці біля КПІ відкрився ще один one euro bar і сидрерія «Білий налив» — він став 17 закладом цього формату в країні та шостим у Києві. «Білий Налив» — перша українська сидрерія-бар, в якому будь-яка страва або напій коштують 29 гривень. Автором концепції є відомий ресторатор Дмитро Борисов. В «Білому Наливі» пропонують яблучний сидр, смачні наливки і охолоджений лимонад. Сюди ж приходять за свіжими устрицями, хот-догами з карамелізованою цибулею, ситними пирогами з куркою та яблуками.

Francesco

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Раїси Окіпної, 2 (готель «Турист»)

Бюджет: ₴₴.

Страви: бістро: салат Цезар – 55 грн, олів’є – 40 грн, борщ – 30 грн, мінестроне – 35 грн, філе лосося – 90 грн, м’ясо по-французьки – 50 грн, голубці – 35 грн; ресторан: червоний карі з качкою – 250 грн, Том Ям – 200 грн, салат з тунцем – 195 грн, піца м’ясна – 180 грн.

Деталі: ресторан та бістро, знаходиться на лівому березі міста; страви української, європейської та азійської кухні; шведська лінія, ресторанне меню, сніданки з 08:00 до 12:00, контактний бар, перегляд спортивних подій, підходить для невеликих банкетів, резерв столів.

Francesco — заклад, перевірений часом та довірою своїх клієнтів, який вперше розпочав роботу у 1987 році. Ресторан знаходиться на першому поверсі готелю «Турист», який розташований поруч з метро «Лівобережна». В закладі дві зали — в першій облаштована шведська лінія, пропозицію на якій оновлюють щоденно, а в другій гостям пропонують ресторанний сервіс та меню. В меню обіцяють страви української, європейської та азійської кухні, також є контактний бар з оригінальним коктейльним меню. Сніданки в ресторані готуватимуть з 08:00 до 12:00. Відкриття бістро Francesco після реконструкції відбудеться 29 лютого, бар запрацює з 2 березня.

«Їстина»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 51а

Бюджет: ₴₴. Салати (113–189 грн), паста та равіолі (93–158 грн), основні страви (115–210 грн).

Страви: салат «сумирне телятко» – 189 грн, борщ зі свинячими ребрами та часниковими хлібчиками – 98 грн, спагеті з морепродуктами в томатному соусі – 158 грн, равіолі з сиром рикота, шпинатом та пармезаном – 137 грн, печеня в хлібі зі рваним томленим м’ясом індички – 148 грн.

Напої: капучино – 50 грн, гарячий шоколад – 69 грн, молочний коктейль з лохиною, малиною та бананом – 92 грн, коктейль Ukrainian Tikki – 149 грн.

Деталі: ресторація comfort food, знаходиться на Воздвиженці; прості, зрозумілі страви із нотками вишуканості; стильний інтер’єр, концептуальна подача, сніданки з 10:00 до 13:00, барна карта, вино келихами, страви-конструктор.

«Їстина» — це нова ресторація на Воздвиженці, де ви пізнаєте саму суть comfort food:  їжі, від якої добре і тілу, й душі. Заклад відкрився на місці азійського ресторану Mai Satai. В меню представлені прості, зрозумілі страви із нотками вишуканості. В закладі пропонують скуштувати борщ та супи, які подають у щойно випеченій паляничці. М’ясні, рибні та овочеві страви готують на грилі. Салати та закуски в ресторації «Їстина» — це ситні поєднання овочів, м’яса, риби, морепродуктів, грибів із запашними оліями. Також можна скуштувати фреш-пасту й равіолі, начинку до яких обирає самостійно гість. В барній карті органічне вино, пиво, коньяк, горілка, віскі, саке. Також є корисні моктейлі та мікси вітґрасу.

ТАЙ — азіатська кухня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 46

Бюджет: ₴. Салати (85–135 грн), супи (120–150 грн), основні страви (95–210 грн).

Страви: салат із битих огірків – 85 грн, Том Ям з морепродуктами – 150 грн, свинячі реберця в медово-соєвому соусі – 210 грн, баклажани по-китайськи – 135 грн, удон з куркою – 120 грн, рисова локшина з морепродуктами – 165 грн, смажений спрінг-рол з тофу – 105 грн, дикий рис з грибами – 140 грн.

Напої: матча-лате – 55 грн, тайський синій чай – 65 грн, американо – 30 грн, лимонад яблуко-маракуйя – 65 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні, знаходиться в центрі в міста, страви тайської та інших азійських кухонь, ланчі з 11:00 до 15:00,

Ресторан азійської кухні «ТАЙ» відкрився на початку лютого в центрі міста на Хрещатику. В меню можна знайти салати, супи кухні Таїланду та інших країн регіону (фо бо, том ям, том кха), свинину по-корейськи, курячі крильця по-тайськи, баклажани по-китайськи, локшину удон та рамен, паровий та смажений рис з різними інгредієнтами, роли та гьодзе. До страв у закладі пропонують вино, віскі, ром, пиво та інші алкогольні напої. З безалкогольних напоїв — лимонади, кава, чай.

«Захади, Дарагой»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоустівська, 2/4

Бюджет: ₴₴. Мангал меню (85–1850 грн), закуски (85–255 грн), гарячі страви (89–295 ггрн).

Страви: сет мангал – 1850 грн/1.7 кг, люля кебаб з індички – 165 грн, хачапурі по-гурійськи – 95 грн, кучмачі – 135 грн, хінкалі з бараниною – 21 грн/1 шт., харчо – 89 грн, жигарі – 125 грн, кубдарі – 139 грн, чахохбілі – 175 грн, кверебі – 135 грн.

Напої: ягідна настоянка на чачі з дубової бочки – 58 грн/35 мл, апельсиновий лікер – 45 грн/50 мл, тархун – 135 грн/1 л, кавказький чай – 86 грн.

Деталі: грузинське кафе, стильний інтер’єр, страви на мангалі, домашні лимонади, винна карта, коктейльна карта, кальян, настоянки власного приготування, власні лікери, резерв столів.

Заклад «Захади, Дарагой» почав роботу в тестовому режимі 17 лютого, він розташований у центрі міста на Золотоустівській. Засновники позиціонують заклад як «грузинське кафе з акцентом». У меню ресторану — з десяток хачапурі, серед яких хачапурі по-осетинськи, по-аджарськи, кубдарі, лобіані, а також 7 видів хінкалі з різними начинками: зі свининою та телятиною, зі шпинатом і  сулугуні, з м’ясом, зеленню та м’ятою та інше. Готують також гарячі та холодні закуски, супи на зразок харчо, чіхіртми, шурпи, а також страви на мангалі.

«Хванчкара»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 10

Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (89–110 грн), страви на вугіллі (49–839 грн), гарячі страви (99–159 грн).

Страви: хачапурі аджарський – 119 грн, хінкалі з бараниною – 18 грн/1 шт., салат із печених овочів – 98 грн, салат по-кахетинськи з ніжною телятиною – 129 грн, чашушулі – 119 грн, чкмерулі – 129 грн, чанахі – 109 грн, оджахурі – 99 грн, курча тапака – 159 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться в центрі міста, класичні страви, хачапурі, хінкалі, страви на вугіллі, бізнес-ланчі по будням з 12:00 до 17:00, винна карта, міцні напої.

Ресторан грузинської кухні «Хванчкара» розпочав роботу наприкінці січня поруч із Майданом Незалежності. Заклад розташувався на місці ресторану італійської кухні Via Napoli. У меню ресторану — 8 видів хачапурі, серед яких хачапурі аджарський, мегрельський, імеретинський, а також 3 види хінкалі з різними начинками: з бараниною, з сиром та по-тбіліськи. Готують також гарячі та холодні закуски, грузинські супи та салати. У будні дні в ресторані «Хванчкара» діють бізнес-ланчі — з 12:00 до 17:00 можна пообідати двома стравами та напоєм за 119 грн, три страви та напій коштують 139 грн. У барній карті ви знайдете грузинські, українські та італійські вина, класичні коктейлі та міцний алкоголь — чачу, віскі, текілу, горілку, коньяк, джин тощо.

Ketchup Room

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сергія Данченка, 20

Бюджет: ₴₴. Бургери (129–499 грн), салати (95–159 грн), паста (129–139 грн).

Страви: бургер Minnesota – 156 грн, бургер Tuna Burger – 189 грн, бургер Georgia – 159 гр), салат цезар – 139 грн, стейк рібай – 99 грн/100 г, фетучіні з індичкою – 139 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе авторської американської кухні, знаходиться на Куренівці, затишний інтер’єр, майже два десятки бургерів, салати, снеки, сніданки, страви для вегетаріанців, пиво на кранах, міцний алкоголь, take away, доставка.

Кафе авторської американської кухні Ketchup Room на вулиці вул. Сергія Данченка розпочало роботу 7 лютого. Концепція закладу – room – створює зручний простір для відпочинку. Тут можна весело провести час компанією за настільними іграми, повечеряти з коханою людиною, відпочити всією родиною. В Ketchup Room представлено майже два десятки бургерів із котлетами з м’яса, риби та баклажану. Окрім великого вибору бургерів, в меню представлені салати, стейки, пасти та десерти. В Ketchup Room готують крафтові настоянки виключно з натуральних інгредієнтів, в асортименті також лікери, домашні лимонади та запашна кава. Також в Ketchup Room величезна колекція кетчупів зі всього світу.

Apollo Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шовковична, 42/44 (БЦ Horizon Office Tower)

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня з авторськими десертами, знаходиться на Липках, дизайнерський інтер’єр; працює з 07:49 до 20:09 в будні дні, з 09:49 до 20:09 у вихідні.

Кав’ярня з авторськими десертами відкрилась на Липках в БЦ Horizon Office Tower. Заклад відкрили дизайнер студії Object No. Володимир Вештак та засновник студії Fantastic Flat Василь Сахно. Столи у кав’ярні виконані з мармуру, стільці власного дизайну студії Object No. Назву Apollo Café обрали як найменш претензійну. Для розробки кавової карти засновники консультувалися з Давидом Гороховським. Зараз в закладі можна спробувати каву і кавові напої, які подобаються самим засновникам. Наприклад, фільтр-каву готують на зернах Кенії, еспресо — на зернах з Ефіопії. Для приготування фільтр-кави використовують Hario V60, для еспресо — італійську машину Faema E61 Legend. В меню десертів можна знайти вафельний та тертий пиріг, домашній тірамісу, лаймовий тарт тощо.

BIG BOSS

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 31

Бюджет: ₴₴. Бургери (89–150 грн), піца (165–399 грн).

Страви: бургер New Jersey – 89 грн, бургер BIG BOSS – 150 грн, піца «Сан-Франциско» – 190 грн/28 см, моцарела фрі – 150 грн, салат з фалафелем – 148 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: міське кафе, знаходиться на Позняках, страви американської та італійської кухонь, 15 видів бургерів, 11 видів піци, бургер меню, піца трьох розмірів, снеки, напої, take away, доставка.

На початку лютого розпочало роботу міське кафе BIG BOSS, заклад знаходиться на Позняках поруч із озером. В меню BIG BOSS представлено 15 бургерів (89–150 грн), кожен з яких названо на честь одного зі штатів Америки. Бургери можна замовити окремо або у складі меню з картоплею фрі, кетчупом та баночкою солодкого газованого напою. Найбільший фірмовий бургер BIG BOSS має дві яловичі котлети, смажений бекон, копчений сир та чедер, чорнослив та смажену цибулю. Також в меню BIG BOSS 11 видів піци, названих на честь різних міст Сполучених Штатів Америки. Піцу можна замовити у трьох розмірах – 28 см, 36 см та 50 см. Окрім бургерів та піци, в меню BIG BOSS є закуски, салати. Всі страви можна скуштувати в кафе або замовити безкоштовну доставку по району Позняки.

Don Peppino

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Оболонський проспект, 47/42

Бюджет: ₴. Закуски (55–85 грн), паста (85–109 грн), піца (49–320 грн).

Страви: брускета з моцарелою – 50 грн, салат капрезе – 75 грн, свинячі ребра на грилі зі спеціями – 47 грн/100 г, піца пепероні – 110 грн/34 см, піца чотири сири – 299 грн/50 см, паста карбонара – 99 грн.

Напої: рістрето – 17 грн, чай цитрусовий – 55 грн, мохіто б/а – 65 грн, «Мартіні Роял» – 75 грн.

Деталі: італійське кафе, знаходиться в ТЦ Oasis, відкрита кухня, 19 видів піци, 7 видів пасти, сніданки, працює щодня з 09:00 до 22:00.

8 лютого відбулось відкриття кафе італійської кухні Don Peppino — заклад знаходиться на 3 поверсі ТЦ Oasis, що на станції метро «Героїв Дніпра». Don Peppino — це новий проєкт групи компаній WINGS, в яку входить більше 50 закладів різних форматів. Головний акцент у меню — піца на тонкому хрусткому тісті та різні види пасти за традиційними рецептами. В Don Peppino обладнана максимально відкрита кухня, щоб кожен міг спостерігати за приготуванням страв. В італійському кафе Don Peppino подають сніданки, закуски, салати та основні страви. Також в меню 19 видів піци, два з яких кальцоне, та 7 видів пасти. Піцу готують трьох розмірів – 21 см, 34 см та 50 см. Крім цього, в меню ви знайдете бургери та суші. В барній карті — українське вино, класичні коктейлі, міцний алкоголь, пиво, кава та чай.

«Безгрешная выпечка «Niche»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 46

Бюджет: ₴₴.

Страви: київське тістечко – 195 грн, еклери в асортименті – 95 грн, тірамісу – 180 грн, кокосовий наполеон – 110 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня-кондитерська, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, корисні десерти та випічка, глютен free, торти на замовлення, кава в асортименті, take away.

Затишна та стильна кав’ярня Niche розпочала роботу в центрі міста 1 лютого, заклад знаходиться на Великій Васильківській, 46. Інтер’єр кав’ярні виконаний у пастельних світло-рожевих тонах та доповнений круглими дзеркалами з підсвіткою. В кав’ярні Niche готують виключно корисні десерти та випічку, яка не містить глютену, цукру та лактози. В асортименті холодної вітрини різноманітні корисні тістечка, еклери, мусові торти, а також сендвічі та випічка. До страв можна замовити каву.

Diezel Star Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 8

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: бар, музичний клуб, знаходиться в центрі міста, співзасновник бару — лідер гурту Green Grey Андрій Яценко (Diezel), меню з європейськими стравами та закусками, коктейльна карта, майданчик для музичних вечірок, вечірки у закладі починаються о 20:00.

Diezel Star Bar почав працювати на вулиці Антоновича, раніше на цій локації працював бар «Культурный клуб». До запуску закладу Diezel Star Bar долучився музикант Андрій Яценко (Diezel), відомий як засновник групи «Грін Грей» (Green Grey). Очікується, що бар стане майданчиком для музичних вечірок у стилі хіп-хоп, даб, джангл тощо. В меню закладу можна знайти сендвічі, також подаватимуть ребра, страви з риби та закуски. З напоїв гостям готуватимуть коктейлі на кшталт лонґ дрінку «Московський мул».

«Лютый»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Якуба Коласа, 25

Бюджет: ₴. Коктейлі (100–140 грн).

Напої: Southside – 120 грн, Whiskey Sour – 140 грн, Margarita – 130 грн, Hugo – 120 грн.

Деталі: кальян-бар, знаходиться на Борщагівці, коктейльна карта, настільні ігри, працює щодня з 14:00 до 02:00.

Кальян-бар «Лютый» розпочав роботу на Борщагівці 25 січня. В меню закладу представлено майже два десятки класичних та авторських коктейлів, гарячі коктейлі, кілька шотів, гарний вибір міцного алкоголю та вин. В барі «Лютый» також пропонують класичні, фірмові та китайські чаї, а також каву. В закладі можна покурити кальян – стандартний коштує 210 грн, преміум 270 грн. З розваг в барі пропонують цікаві настільні ігри

Urban 13/42

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 13/42

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (178–267 грн), салати (139–317 грн), основні страви (157–317 грн).

Страви: тартар з телятини – 178 грн, деруни з гребінцями – 268 грн, віденський шніцель – 238 грн, курча в тайському соусі – 197 грн, фетучіні з сьомгою та овочами – 248 грн.

Напої: Negroni – 150 грн, Whisky Sour – 150 грн, Sultan – 170 грн, Turmalin – 190 грн.

Деталі: лаунж-бар, знаходиться в центрі міста, страви європейської кухні, класичні та авторські коктейлі, кальян, працює щодня з 12:00 до 00:00 (у п’ятницю та суботу з 13:00 до 01:00).

Лаунж-бар Urban13/42 відкрився в центрі міста на початку січня, заклад знаходиться на вулиці Саксаганського, 13/42. В Urban13/42 гостей чекають страви європейської кухні, класичні та авторські коктейлі й кальяни. В меню холодні та гарячі закуски, страви з м’яса та птиці і з риби та морепродуктів. На десерт пропонують ельзаський яблучний пиріг з карамельним соусом, шоколадний фондан та пана коту. В барній карті — вибір міцного алкоголю, чай, кава. В коктейльній карті класичні та авторські коктейлі.

Les Wine Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кубанської України, 26

Бюджет: ₴. Основні страви (100–190 грн), локшина (90–120 грн), салати (80–120 грн).

Страви: омлет із сиром та овочами – 65 грн, удон з телятиною та чилі – 120 грн, салат з хурмою та камамбером гриль – 80 грн, брускети асорті – 120 грн, філе лосося з міксом салатів – 190 грн, бефстроганов із картопляним пюре – 150 грн.

Напої: Baron d’Arignac Merlot – 95 грн/150 мл, Muscadet Sèvre et Maine – 415 грн/750 мл.

Деталі: dive-бар, знаходиться на Лісовому масиві, страви європейської кухні, сніданки цілий день, вино келихами, класичні коктейлі, настоянки, працює щодня з 10:00 до 00:00 (у п’ятницю та суботу з 11:00 до 02:00).

Dive-бар Les Wine Bar розпочав роботу на Лісовому масиві наприкінці січня. Лаконічний інтер’єр виконаний з дерева та вдало зонований. В меню Les Wine Bar ви знайдете сніданки, локшину, салати, брускети та вафлі. З основних страв можна спробувати філе лосося з міксом салатів та бефстроганов з картопляним пюре. У винній карті різноманітні європейські позиції, які можна замовити у повному розмірі або келихами. Також в Les Wine Bar подають класичні коктейлі, настоянки та каву.

CHRIS CAKE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Звіринецька, 47

Бюджет: ₴₴.

Страви: брауні – 50 грн, тірамісу – 80 грн, мусовий десерт – 90 грн, порційні бісквітні торти – 90 грн, солона карамель – 185 грн, чизкейк кокосовий – 80 грн, мусові торти – 650 грн/1 кг.

Напої: еспресо – 29/35/39 грн, капучино – 35/55/50 грн, какао – 35/55/65 грн, матча лате –65/75/95 грн.

Деталі: кафе-кондитерська, лаконічний інтер’єр, десерти з натуральних інгредієнтів, кава на рослинному молоці, холодна вітрина, мусові десерти, торти на замовлення.

Відкриття кафе-кондитерської CHRIS CAKE відбулось 13 лютого. В закладі представлена холодна вітрина з десертами, до яких можна замовити різноманітну каву. У кондитерській сучасний інтер’єр у приємних рожевих тонах. Щодня відвідувачів чекають смачні десерти, чизкейки, бісквітні торти. Гостям також пропонують десерти на замовлення — мусові торти, бісквітні торти, капкейки та зефір. В меню напоїв класична кава, яку можна замовити зі звичайним, безлактозним або рослинним молоком

Gde Bar ?

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 82а

Бюджет: ₴. Коктейлі – 120 грн, вино – 80 грн/125 мл, міцний алкоголь – 70 грн/50 мл, пиво та сидр – 40 грн/330 мл.

Напої: Berry Negroni – 120 грн, Reach Peach – 120 грн, Beaches Daiquiri – 120 грн, Thai Boulevardier – 120 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться в центрі міста, концептуальний інтер’єр, коктейльна карта від Олексія Котіка, єдина ціна на коктейлі, вино келихами, кава, працює з 17:00 до 23:00 (в п’ятницю та суботу до 02:00) та зачинений у понеділок.

14 лютого в тестовому режимі відкрився коктейльний бар «Gde Bar?», заклад знаходиться на цокольному поверсі будинку на Володимирській. В інтер’єрі зберегли первинний вигляд цегляної кладки будинку та концептуально доповнили його різними фактурними міжкімнатними дверима. За коктейльну карту відповідає бар-менеджер ресторану Tin Tin Олексій Котік. Всі коктейлі в єдину ціну 120 грн, ще в барній карті є вино келихами, міцний алкоголь, пиво та сидр. Також у барі можна випити каву, чай та лимонад.

IVY Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Назарівська, 9

Бюджет: ₴₴. Коктейлі (140–200 грн).

Напої: Satan bless – 160 грн, NLNM – 160 грн, Cookie Monster – 160 грн, Forma – 160 грн.

Деталі: post blues bar, знаходиться в центрі міста, кілька зал, тематичний інтер’єр, концертний майданчик, класичні та авторські коктейлі.

IVY Bar — post blues bar, що відкрився поруч з Ботанічним садом наприкінці 2019 року. Це другий заклад від власника Grails bar на Подолі. В закладі дві затишні нуарні зали зі свічками, одна з яких слугує майданчиком для виступів під час концертів. Планується відкриття ще однієї окремої зали. Разом з Worn Pop IVY Bar вже провели три заходи: Grand Prix [DE], Charlie [PL] та Magic Island [CAN]. Плануються і подальші щомісячні виступи закордонних артистів synth / avant-pop жанру. Коктейльна карта складається з двох частин — класика, що дозволяє гостю отримати знайомий смак улюбленого коктейлю, а також авторські коктейлі від барменів IVY.

Rose-Mary

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Миколи Грінченка, 2/1 (Protasov Business Park)

Бюджет: ₴₴. Піца (117–197 грн), салати (97–137 грн), паста (117–227 грн).

Страви: піца «Багато сиру» – 177 грн, піца «Кармеліта» – 127 грн, паста з лососем та чері – 227 грн, лазанья – 97 грн, медальйони з телятини – 277 грн, грибний крем-суп – 117 грн.

Напої: розмариновий лимонад – 57 грн, капучино – 47 грн, джин-тонік у пляшці – 87 грн.

Деталі: бізнес-кафе з італійською кухнею, засновниця — Анна Андрієнко («Альтруїст»), знаходиться у бізнес-центрі Protasov, піца, паста, пиво, коктейлі у пляшці, обід, настільні ігри та комікси, вино келихами, працює по буднях з 12:00 до 22:00.

На початку лютого в Protasov Business Park відкрилось бізнес-кафе з італійською кухнею Rose-Mary. Засновниця проєкту Анна Андрієнко, вже відома за своїм проєктом Альтруіст #Alltrueeast. В бізнес-кафе зробили акцент на страви італійської кухні — в меню можна знайти салати, супи, піцу, пасту, кілька основних страв та десерти. В закладі планують запустити сніданки. В Rose-Mary є приставка та настільні ігри для компаній – щоб пограти, треба зарезервувати стіл та сплатити з кожного гравця 100 грн. Кафе працює тільки по буднях.

The Barbecue

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 1-3

Бюджет: ₴₴.

Страви: фалафель – 79 грн, хумус з пастрамі – 95 грн, донер кебаб в піті – 115 грн, класичний стейкбургер – 175 грн, курячий стейк – 79 грн/100 г, мітболи з сиром – 105 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: гриль-ресторан, знаходиться в Arena City, страви турецької та американської кухонь, страви на мангалі, сніданки, всі продукти халяльні, take away.

Гриль-ресторан The Barbecue відкрився у ТЦ Arena City, це вже друга локація мережі. В закладі пропонують різноманітні страви турецької та американської кухонь, всі продукти в закладі халяльні. В The Barbecue можна поснідати, скуштувати фалафель та хумус, замовити донер і обрати з десятка бургерів. На грилі тут смажать яловичі стейки та курку.

Pho People

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 16-22

Бюджет: ₴. Супи – 99 грн, салати (99-109 грн), спрінг-роли – 39 грн.

Страви: Фо Бо – 99 грн, Фо Га – 99 грн, Фо Тофу – 99 грн, салат бан тофу – 99 грн, салат бан том – 109 грн, спрінг рол з креветкою – 39 грн,

Напої: вода мінеральна – 20 грн, пепсі – 20 грн/0,33 мл.

Деталі: стрітфуд локація, знаходиться в центрі, лаконічне меню, самобутня концепція, take away.

Стрітфуд локація Pho People з в’єтнамською кухнею відкрилась наприкінці лютого, заклад знаходиться на колишній локації Vegan Boom Store. В лаконічному меню представлені три супи Фо — класичний Бо з яловичиною, Га з куркою та з тофу. Крім цього, пропонують три салати та спрінг-роли з креветкою, куркою, телятиною та тофу.

Barkada

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олеся Гончара, 4

Бюджет: ₴₴. Сніданки (95–115 грн), закуски (95–495 грн), основні страви (120–195 грн).

Страви: панкейки з беконом, солоною карамеллю та горішками кеш’ю – 105 грн, тушковані яловичі щоки з овочами, грибами і булгуром – 125 грн, броколі з копченим тофу, мигдалевими пластівцями та пармезаном – 120 грн, сендвіч з телапією, колу слоу та соусом тартар – 1303 грн.

Напої: Mango Bellini – 110 грн, Stoli Mule – 120 грн, Rusty nail – 135 грн, Negroni – 130 грн.

Деталі: кафе-бар, знаходиться в історичній частині міста, стильний інтер’єр, сніданки з 09:00 до 14:00, страви для вегетаріанців і веганів, класичні коктейлі та твісти, контактна барна стійка, барна карта.

Кафе-бар Barkada відкрилось наприкінці лютого на вулиці Олеся Гончара в колишньому приміщенні книгарні «Палатка». В закладі пропонують сніданки з 9 ранку — панкейки, скрембл, яйця пашот, вівсянку та гранолу. В основному меню є страви на будь-який смак — тушковані яловичі щічки, паста з грибами та броколі з копченим тофу. На десерт можна скуштувати тарт з лимонним курдом або класичний брауні. В барній карті класичні коктейлі та твісти і міцний алкоголь.

Sweeter

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴.

Напої: еспресо – 40 грн, капучино – 45 грн, flat white – 50 грн, фільтр-кава – 40 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Бессарабці, харківська мережа закладів, стилізований інтер’єр, власне обсмаження, десерти, take away, працює у будні з 07:30 до 22:00 ( у вихідні з 09:00 до 22:00).

Кав’ярня Sweeter офіційно відкривається 29 лютого о 12:00, це перший заклад харківської мережі кав’ярень. Приміщення в столиці шукали 2 роки, ним стала колишня локація Mira Cafe. Інтер’єр виконаний в класичному стилі мережі Sweeter — яскравий червоний колір стін та тепле світло завжди створюють затишок. Каву готують класичну та альтернативну на зерні власного обсмаження doublebitaxe. Для нової кав’ярні Sweeter приготували лінійку авторських коктейлів. На честь відкриття в останній день лютого всіх гостей цілий день пригощатимуть фільтр-кавою.

Black Out

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костянтинівська, 4

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: бар, знаходиться на Подолі, стильний інтер’єр, коктейлі, пиво, настоянки, працює з 16:00 до 02:00 (в п’ятницю та суботу до 04:00).

Бар Black Out відкрився на Подолі, до нього на локації працювало кафе домашньої кухні «Теремок». Стилістику кафе змінили кардинально, зробивши головним кольором інтер’єру та фасаду чорний. В закладі можна замовити коктейлі, пиво, настоянки та перекусити.

Fair Finch

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 15

Бюджет: ₴₴. Сніданки (45–230 грн), брускети (175–225 грн), закуски (155–250 грн).

Страви: брускета з лососем – 225 грн, запечений камамбер з в’яленими томатами – 155 грн, качине консоме з овочами – 140 грн, салат з авокадо та креветками – 175 грн.

Напої: «Дайкірі» – 150 грн, ірландська кава – 150 грн, капучино на рослинному молоці – 85 грн, аеропрес – 85 грн, матча лате – 85 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр від YUDIN Design, сніданки, десерти, take away.

Кав’ярня Fair Finch розпочала роботу на Печерську на початку лютого, це локація від однойменного вітчизняного обсмажувальника кави. Дизайн кав’ярні розробили YUDIN Design. Fair Finch сoffee-tea-boutique – унікальний простір, де гарний настрій і ексклюзивна кава «Cup of excellencе» ніколи не закінчуються. Тут можна поснідати, а ввечері випити по коктейлю.

Montgolfier

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 5

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться в центрі, стильний інтер’єр, круасани, десерти, take away.

Кав’ярня Montgolfier почала працювати недалеко від метро «Палац Спорту» на вулиці Саксаганського. Сучасний дизайн кав’ярні у світлих тонах не відволікає від смачних напоїв, тут комфортно як просто випити кави зі свіжим круасаном, так і прийти з дітьми на десерт із какао. До кави завжди можна замовити макарони, тістечка та різноманітні торти.

Hansel & Gretel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Правди, 41в

Бюджет: ₴₴. Сніданки (75–130 грн).

Страви: круасан капрезе – 110 грн, сирники класичні – 89 грн, ліниві вареники – 78 грн, чіабата зі скремблом та курячим рулетом – 98 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня-кондитерська, знаходиться на Виноградарі, затишний інтер’єр, відкрита кухня, свіжа випічка, сніданки, десерти, торти на замовлення, take away.

Кав’ярня-кондитерська Hansel & Gretel відкрилась на Виноградарі наприкінці січня. У закладі пропонують сніданки цілий день —  в лаконічному меню є сирники, круасани та чіабата з начинками, ліниві вареники, вівсянка, паркейки. До кави тут пропонують десерти та торти власного виробництва.

Best Way To Cup

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 14

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, десерти, take away.

Кав’ярня Best Way To Cup на Бульварно-Кудрявській офіційно розпочинає роботу 29 лютого. Це вже третій заклад мережі – інші дві локації знаходяться на вулиці Хмельницького та на вулиці Покровській. В закладі пропонують класичну та альтернативну каву, різні чаї. До кави пропонують десерти та випічку — круасани, чизкейки, макарони тощо.

«ВеГаНуТі»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴.

Страви: боул – 110 грн, хот-дог – 70 грн, бургер – 90 гре, бургер Beyond Meat – 150/230 грн, суп дня – 60 грн, рол – 90 грн.

Деталі: кафе веганських страв, знаходиться на Бессарабці, страви виключно з рослинних продуктів, співзасновниця проєкту Жанна Куркіна, працює з 12:00 до 20:00.

Кафе відкрилось на Бессарабській площі всередині Бессарабського ринку. «ВеГаНуТі» — це стаціонарна локація проєкту веганських страв, який дебютував у 2019 році на майданчику Ulichnaya Eda. До цього проєкт працював у межах різних заходів з 2018 року. Головна ідея «ВеГаНуТі» — готувати звичні українцям страви у веганському форматі. В меню закладу можна знайти бургер із замінником м’яса Beyond Meat, хот-дог з веганською сосискою, боули, супи та веган-роли в форматі шаурми.

«Супкультура»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 16-22

Бюджет: ₴.

Страви: сирний суп – 75 грн, грибний суп – 65 грн, сочевичний суп – 55 грн, суп дня – 65 грн.

Деталі: стрітфуд локація, мережа закладів, знаходиться в центрі міста, екологічний формат, страва дня, take away.

Стрітфуд локація «Супкультура» відкрилась у самому центрі міста на території «Київпроєкту». На локації пропонують крем-супи в їстівній чаші, яка робить здорову їжу зручною у вуличному форматі. Сочевичний, сирний і грибний супи подають у спеціальних склянках, які не тільки зберігають супи теплими, але і служать закускою до супу.

Spadaro pizzeria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сергія Данченка, 16

Бюджет: ₴₴. Піца (119–249 грн), паста (89–99 грн), салати (109–119 грн).

Страви: салат туна – 119 грн, паста путанеска – 89 грн, піца парма – 209 грн, піца полло – 169 грн, пончик з нутелою – 25 грн, домашнє італійське тірамісу – 69 грн.

Напої: еспресо – 19 грн, лате – 37 грн, чай імбирний – 49 грн, лимонад класичний – 39 грн, сидр грушевий – 39 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Куренівці, шеф-кухар італієць, страви за італійською рецептурою з італійських продуктів, піца, паста власного виробництва, спеціальні пропозиції, take away.

Ресторан італійської кухні Spadaro pizzeria розпочав роботу на початку лютого на Куренівці. В закладі готують страви за італійською рецептурою з італійських продуктів. В меню 3 види пасти та 11 видів піци, крім цього є кілька салатів, десертів та пончиків. До страв пропонують каву, лимонади та пиво. В закладі діє пропозиція — кожна друга піца із собою зі знижкою 20%.

 

Фото: TSUPōSH by Yuriy Sim, VANO IVANO Shota Rustaveli, Ramen vs Marketing, Mushlya Cafe, «Білий налив», Francesco, «Їстина», ТАЙ — азіатська кухня, «Захади, Дарагой», «Хванчкара», Ketchup Room, Apollo Cafe, BIG BOSS, Don Peppino, «Безгрешная выпечка «Niche», Diezel Star Bar, «Лютый», Urban 13/42, Les Wine Bar, CHRIS CAKE, Gde Bar ?, IVY Bar, Rose-Mary, The Barbecue, Pho People, Barkada, Sweeter, Black Out, Fair Finch, Montgolfier, Hansel & Gretel, Best Way To Cup, «ВеГаНуТі», «Супкультура», Spadaro pizzeria

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi