Новорічні корпоративи в Києві: проводжаємо 2020 рік. Частина 3 - PostEat

пошук

Новорічні корпоративи в Києві: проводжаємо 2020 рік. Частина 3
17-12-2020 0 289


Редакція PostEat продовжує пошук ресторанів, щоб допомогти вам визначитися, де провести новорічні корпоративи в Києві. Ми підібрали для вас локації столиці, що прекрасно підійдуть для будь-якого святкування і розказуємо, на яку кількість гостей розраховані зали, про розмаїття страв та напоїв, а також про цікаві фішки від закладів для вашого свята. У сьогоднішньому огляді ми розповімо про затишні кафе власною сироварнею, ресторани італійської кухні з дров’яною піччю, стильне міське кафе з сучасною китайською їжею та сімейний ресторан на лівому березі міста.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Буффаліно

Де: вул. Московська, 8; вул. Маршала Тимошенко, 18

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (42–284 грн), паста і ризото (158–235 грн), м’ясо та птиця (148–335 грн).

Страви: піца «Маргарита» – 138 грн, спагеті карбонара – 158 грн, равіолі з грибами та гарбузовим соусом – 158 грн, брускета з креветками, томатами та запеченим сиром – 142 грн, салат верде з маринованими артишоками та свіжими овочами – 162 грн, дегустаційна тарілка сирів власного виробництва – 284 грн.

Деталі: італійська кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, винна шафа, велика винна карта, резерв столів.

Кафе-сироварні «Буффаліно» — затишні столичні ресторани з оригінальним інтер’єром, які стануть ідеальним місцем для бенкету компанією друзів чи колег. Ви можете обрати зручну локацію в самому центрі або на Оболоні. Розмір локацій дозволяє провести банкет на 70 гостей, а у форматі фуршету прийняти до 120 гостей або обрати окрему залу. Головний акцент в меню закладів зроблено на домашній італійській кухні. В кожному розділі закусок, салатів, основних страв можна знайти нові цікаві смаки та вже улюблену італійську класику. На вашому бенкеті неодмінно будуть сири з власної сироварні та цікаві страви на компанію, до яких підберуть ідеальний супровід з винної колекції «Буффаліно». Дітям на банкеті не буде сумно, адже в закладах є дитячі кімнати та дитяче меню, на вихідних проходять майстер-класи. Супроводжувати ваш вечір буде приємна жива музика, яка буває в п’ятницю та суботу. Зарезервувати своє свято можна за телефонами: +380504684244 (вул. Московська, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

Spezzo

Де: вул. Святошинська, 3а; Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), піца (129–295 грн), паста і ризото (126–198 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: піца «Салямі піканте» – 188 грн, равіолі зі шпинатом та рикотою – 126 грн, моцарела з власної сироварні – 68 грн, паста з курячим філе та соусом чедер – 169 грн, салат капрезе з моцарелою та соусом песто – 168 грн, брускета з прошуто, томатами та пармезаном – 118 грн.

Напої: коктейль «Італійська пристрасть» – 79 грн, домашній лімончелло крема – 45 грн, італійський лимонад «Белла Фрутті» – 98 грн.

Деталі: мережа ресторанів-пекарень, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, банкетні страви, антипасті, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната (Русанівка, Велика Васильківська), резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею. У затишних інтер’єрах стильних залів новорічний корпоратив набуде особливого італійського шарму. До вашого свята підготують просторі або окремі зали для великих та маленьких компаній, де ви можете святкувати у форматі бенкету або фуршету. Тут завжди раді гостям і готові влаштувати незабутній банкет по-італійськи: зі щедрим і смачним застіллям, неповторною атмосферою і гостинністю. Команда ресторану може позбавити вас зайвих турбот й організувати та провести корпоратив, бізнес-сніданок, конференцію, урочисте свято. Складаючи святкове меню, рекомендуємо звернути увагу на різноманітні італійські сири з власної сироварні, м’ясні делікатеси, піцу з дров’яної печі та страви на грилі. За умови передзамовлення в ресторанах Spezzo дарують знижку 20% на меню кухні на бенкет. Забронювати вільні дати в обраному ресторані можна за номерами телефону: +380504223798 (Русанівська набережна, 8), +380503883801 (Святошинська, 3а), +380503575135 (Велика Васильківська, 32)

Розкажи мені про Китай

Де: вул. Велика Васильківська, 68

Бюджет: ₴₴. Закуски (118–138 грн), салати (78–188 грн), локшина та тофу (118–228 грн).

Страви: локшина у горіховому соусі – 118 грн, гостра телятина по-сичуанськи – 198 грн, битi огірки мариновані за старовинним тайванським рецептом – 118 грн, тофу в стилі «три склянки» — 228 грн, короп в кисло-солодкому соусі – 268 грн.

Напої: лимонад алое з огірком – 108 грн, лимонад лічі з лимонграсс – 108 грн, коктейль «Гречка-Шоколад» – 188 грн.

Деталі: міське кафе китайської їжі, знаходиться в центрі міста напроти НСК «Олімпійський», стильний інтер’єр, вегетаріанське меню; власні десерти, морозиво, лимонади; чайна колекція, європейські вина, коктейльна карта, резерв столів.

«Розкажи мені про Китай» — міське кафе з сучасною китайською їжею в центрі міста. В закладі пропонують автентичну китайську кухню, яку готують 4 китайських шеф-кухаря з трьох провінцій. В меню понад чотири десятки страв та власні десерти, багато вегетаріанських позицій. Більшість страв гострі, але за бажанням гостя ця опція варіюється. Для банкетів та свят в кафе пропонують простору залу на 120 осіб та коктейльний бар Zijincheng з авторськими коктейлями. Під час корпоративу ви зможете стати за барну стійку та самостійно приготувати коктейлі собі та своїм друзям. Також в «Розкажи мені про Китай» проводять алкогольні дегустації від звичних вина та віскі, закінчуючи ексклюзивним алкоголем, замовленим спеціально для свята. Гості банкету без обмежень можуть безкоштовно грати в Sony PlayStation та організовувати батли. В якості подарунка від закладу prosecco всім гостям та підвищенний кешбек від суми банкету. Умови проведення свята у кафе приємні — середній чек 350 грн на одного гостя.

Bootlegger

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Закуски (119–429 грн), піца (109–389 грн), основні страви (159–699 грн).

Страви: мідії по-тосканськи – 399 грн, курча тапака з аджикою – 359 грн, м’ясний сет-гриль – 1569 грн, піца з морепродуктами – 389 грн, тартар з форелі та ікри щуки – 379 грн, палітра сирів – 429 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger — це затишний заклад на лівому березі Києва, де ви можете як відпочити щодня, так і відсвяткувати важливу подію. В ресторані пропонують страви американської та італійської кухонь: різні стартери, пасту, бургери, а також піцу в американському стилі. Новорічний корпоратив у Bootlegger можна організувати від 600 грн з людини — обіцяють влаштувати свято як для великих компаній, так і для дружніх маленьких колективів. В закладі діють персональні умови для кожного корпоративу, страви для якого можна обрати з банкетного меню. Є можливість принести свій алкоголь.

Boboti

Де: вул. Срібнокільська, 1а

Бюджет: ₴₴. Салати (99–315 грн), гарячі страви (99–265 грн), десерти (85–120 грн).

Страви: сет брускет з овочами гриль – 190 грн, теплий салат з тигровими креветками – 315 грн, запечений баклажан з філе курчати та сиром моцарела – 185 грн, ризото з грибами – 185 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейний ресторан, знаходиться на Позняках, європейська кухня, власна випічка, дитяче меню, меню для вечірок, дитяча кімната з аніматорами, обладнаний конференц-зал, коворкінг, банкетні пропозиції, резерв столів.

Boboti — ресторан на Позняках, де об’єднали сімейний заклад з бенкетним залом та дитячою кімнатою з відеонаглядом та бебісіттером. Загалом кухня в закладі європейська, з італійськими варіаціями. В меню ви знайдете багато страв з м’яса, а також різноманітні закуски, піцу та пасту. Корпоратив пропонують провести у великій залі, розрахований на 70 гостей — площа приміщення 100 кв.м, зала облаштована сучасними системами вентиляції, а також повним набором технічних засобів: екран, проектор, мікшерний пульт та багато іншого. Варіантом для невеликих компаній стане мала зала, розрахована на 25 гостей.

Фото: Facebook Буффаліно, Spezzo, Розкажи мені про Китай, Bootlegger, Boboti.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi