Новорічні меню від ресторанів Києва: святкуємо смачно та без турбот - PostEat

пошук

Новорічні меню від ресторанів Києва: святкуємо смачно та без турбот
23-12-2022 0 1643


Новорічні меню від ресторанів Києва шукала редакція PostEat. Для того, щоб вам не довелося шукати працюючий супермаркет поруч з домом, а потім чекати ввімкнення світла, щоб готувати новорічну вечерю, ресторани столиці запровадили зручну послугу — традиційні та авторські святкові страви можна попередньо замовити в ресторані, а потім забрати у зручний для вас час або оформити доставку. Обирайте новорічні страви для вашого столу, насолоджуйтесь святом разом з близькими, вірте в нашу перемогу та підтримуйте ЗСУ донатом.

Saxagansky Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: Ігристе Cava — 585 грн/750 мл, асорті цукерок марципан (6 шт) — 350 грн за 380 г, асорті цукерок нуга (4 шт) — 240 грн за 140 г, асорті цукерок праліне (8 шт) — 320 грн за 240 г, асорті цукерок трюфель (9 шт) — 450 грн за 315 г, асорті печива — 150 грн за 300 г, шоколад в асортименті — 100 грн за 100 г, штолен — 450 грн, паштет з цесарки — 175 грн за 220 г, паштет з язику — 190 грн за 220 г, хумус — 85 грн за 250 г, буженина — 88 грн за 100 г, качка запечена з яблуками — 155 грн за 100 г, нога англо-нубійського козеня (запечена) — 300 грн за 100 г, холодець із півня — 270 грн за 300 г, олів‘є з телятиною — 39 грн за 100 г, оселедець під шубою — 300 грн за 500 г, лосось у маринаді теріякі — 399 грн за 150 г, сирне плато — 450 грн за 290 г, антипасті (ковбаса чорізо, прошутто котто, сир брі з песто, брю трюфельний, оливки, артишоки) — 495 грн за 415 г, млинці з лососем — 170 грн за 180 г.

Деталі: Сучасний італійський ресторан Saxagansky підготував для вас різноманітне новорічне меню, яке смакуватиме усім членам родини. Для того, щоб ви мали змогу відпочити та отримати задоволення від свят, в ресторані попіклувались про ваш новорічний стіл. В якості закусок пропонують м’ясні та сирні антипасті, ніжний паштет з цесарки або з язику, класичний хумус для шанувальників східної кухні та сирне плато для гурманів. Шанувальники олів’є та оселедця під шубою можуть замовити обидва салати та доповнити традиційний стіл холодцем з півня і млинцями з лососем. Основною стравою святкового столу може стати буженина, качка запечена з яблуками  або запечена нога англо-нубійського козеняти. Не забудьте про десерт — святковий штолен, шоколад, печиво та асорті різноманітних цукерок смакуватимуть і дорослим, і дітям. Ваші замовлення приймають за номером +380673008383.

Тарас

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Перемоги, 84Б

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: оселедець під шубою — 268 грн/500 г, олів’є з телячим язиком — 283 грн/500 г, Цезар з куркою — 346 грн/500 г, м’ясні делікатеси — 275 грн, паштет по-домашньому — 236 грн/540 г, сирне плато — 297 грн, холодець — 168 грн, оселедець з картоплею — 215 грн, домашня ковбаса — 608 грн/1 кг, «Наполеон» — 680 грн/1 кг, шоколадний торт — 700 грн/1 кг.

Деталі: Ресторан української кухні «Тарас» знаходиться поруч з парком «Нивки». В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів у сучасній інтерпретації. Не витрачайте час та світло на приготування святкового столу — «Тарас» розробив новорічне меню з улюбленими домашніми стравами: оселедець під шубою, олів’є з телячим язиком, паштет по-домашньому, холодець і домашня ковбаса можуть бути на вашому святковому столі. Замовлення треба зробити завчасно, забрати страви можна 30-31.12 з ресторану. Деталі та замовлення за номерами: +380504468926, +380684468926.

BEEF

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴.

Новорічне меню: буженина (0,5/1 кг) — 340/680 грн, лосось слабосолений (0,5/1 кг) — 700/1400 грн, холодець з яловичини (0,5/1 кг) — 240/480 грн, курячий паштет з цибулевим конфітюром (0,5/1 кг) — 295/590 грн, оселедець під шубою (0,5/1 кг) — 175/350 грн, олів’є з куркою (0,5/1 кг) — 275/550 грн, фарширована риба (0,5/1 кг) — 450/900 грн, яловиче ребро з баклажаном — 145 грн/100 г, запечене курча — 420 грн/1 шт., баскський чизкейк — 700 грн/1 кг.

Деталі: BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. Новорічне меню до столу від ресторану вже можна замовляти, гість за бажанням може сам зібрати страви, які йому до вподоби та вибрати необхідну вагу. Бо, як зазначають у ресторані, «кожен сам знає, скільки кг олівʼє може зʼїсти у новорічні свята». В меню цього року буженина, лосось слабосолений, холодець з яловичини, курячий паштет, оселедець під шубою та олів’є з куркою. На основне пропонують фаршировану рибу,  яловиче ребро з баклажаном та запечене курча. а на десерт фірмовий баскський чизкейк. Приймають замовлення до 27 грудня включно, доставляють з 22 до 30 грудня включно, а 31 грудня ви зможете забрати свої улюблені страви з ресторану самостійно. Замовлення робіть за телефоном +380443325340.

Улюблений Дядя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паньківська, 20

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: улюблений дядин хумус — 172 грн, паштет з язика — 252 грн, наш улюблений форшмак — 252 грн, той самий олів’є з язиком, заправлений домашнім айолі, подаємо, як у найліпших домах Києва та Тель-Авіву — 360 грн/500 г, олів’є з креветками — 500 грн/500 г, лосось пряного посолу під шубою з маринованими яблуками в спеціях — 395 грн/500 г, улюблена буженина з домашнім гірчичним айолі та зеленою цибулею — 380 грн, фарширована щука з соусом з хріну та буряка — 560 грн/500 г, качка зі сливовим хойсином та булгуром із сухофруктами (ready to cook) — 1900 грн, улюблений дядин Наполеон — 760 грн/1 кг.

Деталі: «Улюблений Дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні від First Line Group. В закладі традиційно підготували страви у форматі #Новий Рік з собою — замовити та самостійно забрати із закладу ви можете улюблений дядин хумус, паштет з язика, улюблений форшмак, той самий олів’є з язиком та олів’є з креветками, лосося пряного посолу під шубою, улюблену буженину, фаршировану щуку, качка зі сливовим хойсином, а на десерт улюблений «Наполеон». Замовлення приймають до 29.12, віддаємо 30.12 та 31.1 до 16:00 тільки на самовивіз. Якщо у вас виникли питання дзвоніть +380675063198.

Sam’s Steak House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 37

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: форшмак з макрелі — 175 грн, паштет з курячої печінки з фісташками — 195 грн, шпинатні млинці з слабосоленим лососем та крем-сиром — 375 грн, Класичний холодець з домашнього півника, свинини та яловичини — 500 грн, новорічне олів’є з індичкою — 350 грн/500 г, святкове олів’є з язиком — 500 грн/500 г, курка запечена в медово-часниковій глазурі з яблуками — 450 грн/1 кг, качка, фарширована яблуками та мандаринами — 800 грн/1 кг, традиційна фарширована індичка (фруктами й горіхами в американському стилі) — 650 грн/1 кг, чизкейк з ягідним соусом — 2000 грн/1920 г.

Деталі: Sam’s Steak House — один з перших стейк-хаусів в Україні, в меню якого великий асортимент стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef. До новорічних свят в ресторані підготували меню страв до сімейного столу. Із закусок пропонують форшмак з макрелі, паштет з курячої печінки з фісташками, шпинатні млинці з слабосоленим лососем, класичний холодець з домашнього півника, свинини та яловичини, хумус з лісовими грибами, три варіації олів’є (з шинкою, з індичкою та з язиком). Основною стравою на вашому столі може бути курка запечена в медово-часниковій глазурі з яблуками, качка, фарширована яблуками та мандаринами або традиційна фарширована індичка в американському стил. На десерт пропонують чизкейк з ягідним соусом. Святкові страви із собою потребують замовлення заздалегідь (за 1-2 дні). Замовлення можна зробити за телефоном +380675011395.

Khinkali na Shota Rustavelli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 4

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: шуба — 400 грн/1 кг, олів’є з куркою — 370 грн/1 кг, деруни з грибами — 200 грн, домашнюю буженину — 920 грн/1 кг, свиняча корейку в медовій глазурі — 980 грн/1 кг, індичка запечена в медово-гірчиному соусі — 870 грн/1 кг, качка запечена з яблуками та апельсинами — 800 грн/1 кг, курча тапака — 135 грн/100 г, смажений короп — 129 грн/100 г, форшмак — 400 грн/1 кг, асорті брускет — 225 грн, торт печінковий — 675 грн/1,5 кг.

Деталі: Khinkali na Shota Rustavelli понад 10 років є домівкою грузинської гостинності та місцем зустрічі зі справжніми смаками Грузії, адже в закладі готують все, чим славиться грузинська кухня. На ваш новорічний стіл в закладі підготували оселедець під шубою, олів’є з куркою, деруни з грибами, домашнюю буженину, свинячу корейку в медовій глазурі, індичку запечена в медово-гірчиному соусі, качкау запечена з яблуками та апельсинами, курча тапака та смаженого коропа. Замовлення треба зробити заздалегідь за номером +30675032079.

Головна фото: Saxagansky

Фото: Facebook Saxagansky, «Тарас», BEEF, «Улюблений Дядя», Sam’s Steak House, Khinkali na Shota Rustavelli.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi