Оновлені меню в ресторанах Києва: більше стейків та азійських страв - PostEat

пошук

Оновлені меню в ресторанах Києва: більше стейків та азійських страв
05-01-2021 0 2069


Оновлені меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Чому б не розпочати новий рік з нових страв — так вирішили у закладах з нашої добірки й додали до меню нові страви, а деякі й зовсім оновились! Ми дослідили оновлені меню в ресторанах Києва та розповідаємо, де скуштувати новорічний рол з лососем, спробувати олів’є з артишоками та кантонські баклажани з томатами.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Танукі Україна

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Златоустівська, 44/22

Бюджет: ₴₴.

Страви: ебі катаіфі – 210 грн, новорічний рол з лососем – 185 грн, темакі з креветкою – 80 грн, імбирний сашимі – 160 грн, сібас зі шпинатом – 220 грн.

Деталі: мережа японських ресторанів, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, страви паназійської кухні, сезонне меню, ігрова зона для дітей, дитяче меню, доставка, take away.

«Танукі» — бренд японських ресторанів з багаторічною історією. На сьогодні по всьому світу працюють понад 70 закладів під брендом «Танукі». Оновлений ресторан «Танукі» знову зустрічає гостей в Києві — на вас чекає вдосконалений інтер’єр, виконаний з елементами традиційного японського стилю в сучасній інтерпретації. Для чудового сімейного відпочинку облаштована комфортна ігрова зона і розроблено спеціальне дитяче меню. У великому основному авторському меню представлено понад 200 позицій, які постійно оновлюються. Святкові новинки гостям пропонують шукати у сезонному меню: роли без додавання рису, незвичайні темакі, сашимі в соусі та без, паназійські супи, традиційні булочки бан з начинками та багато іншого. На честь урочистого відкриття до 8 січня в залі ресторану діє знижка 20%!

«Публицист»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 25

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–295 грн), м’ясні страви (170–290 грн), стейки (160–395 грн/100 г).

Страви: олів’є з артишоками, каперсами та прошуто кото – 185 грн, стейк «Харт оф рамп» Аргентина – 190 грн/100 г, піца з прошуто кото та фісташками – 280 грн.  

Деталі: м’ясний ресторан, шеф Алекс Якутов, стильний інтер’єр, сніданки, страви на грилі, відкрита кухня, бранчі, вина келихами, коктейльна карта, резерв столів.

«Публицист» — м’ясний ресторан, який знаходиться у стінах колишнього видавництва. Інтер’єр закладу стильний та сучасний, особливо приємно відпочивати за столиками біля великих вікон. У закладі відкрита кухня, а над стравами чаклує шеф Алекс Якутов, який завжди у пошуку цікавих смаків та поєднань. В новому році шеф презентував оновлене меню, серед нових розробок — голубці з качкою, гречаною крупою та соусом табаджан, вінегрет з ростбіфом з телятини, салат олів’є з прошуто кото. Головне оновлення ви знайдете в меню стейків — тепер їх дев’ять видів з американського, аргентинського та ірландського м’яса, які подають з салатом та соусом на вибір.

TSUPōSH by Yuriy Sim

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр. Романа Шухевича, 2T (фудкорт ТРЦ SkyMall); вул. Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavinа Mall)

Бюджет: ₴₴. Боули (130–190 грн), локшина та рис (25–180 грн), спрінг-роли (90–180 грн).

Страви: спрінг-роли з креветкою та манго – 160 грн, неми з креветкою та куркою – 120 грн, качка генерала Цо – 140 грн, шоколадно-горіховий торт – 60 грн.

Деталі: кафе азійської кухні, проєкт шеф-кухаря Юрія Сім, в меню топові азійські страви, адаптовані рецепти, демократичні ціни, великі порції, take away, доставка.

Кафе азійської кухні TSUPōSH by Yuriy Sim — це власний проєкт шеф-кухаря Юрія Сім, який спеціалізується на здоровому харчуванні. Заклади працюють на фудкорті ТРЦ SkyMall та ТРЦ Lavinа Mall. Основою меню TSUPōSH є топові азійські страви, які готують за адаптованими авторськими рецептами. У закладі можна спробувати різні види локшини, страви з червоного, чорного й білого рису. В оновленому меню з’явились фірмовий Tsuposh боул з вугром в горіховій заправці, пряна свиняча рулька чокпаль, популярні корейські роли кімбап та хрусткі рисові неми.

 «Желтое Море»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська Набережна, 26д; проспект Героїв Сталінграда, 8; вул. Антоновича, 172 (БЦ «Палладіум»); проспект Соборності, 5.

Бюджет: ₴₴. Закуски (39–175 грн), роли (45–299 грн), супи (59–199 грн).

Страви: кантонські баклажани з томатами в кисло-солодкому соусі з фісташками – 85 грн, червона свинина чар сію – 165 грн, салат beef з сичуаньським соусом – 152 грн, локшина ло мейн з яловичиною та овочами /арахіс – 149 грн, китайський бульйон з яловичиною, локшиною та грибами – 125 грн.

Деталі: суші-бар із класичними та фірмовими ролами, мережа японських ресторанів, multi-cuisine; страви японської, європейської та української кухонь; сучасний інтер’єр, коктейльна карта з авторськими позиціями, безкоштовна доставка, формат take away, багаторічний досвід роботи.

«Желтое Море» — мережа ресторанів японської кухні, заклади якої знаходяться на Оболоні Позняках, Либідській та проспекті Соборності. Концепція ресторану об’єднує кухні країн узбережжя Жовтого моря. Страви в «Желтом Море» готують з-під ножа: фреш-мейд суші, сашимі, роли і суші-сети, а також страви на тепан-грилі, супи, салати і багато іншого ви можете спробувати в закладах або замовити безкоштовну доставку. В оновленому меню ресторанів з’явився розділ з паназійськими стравами, що знайомлять зі смаками Східної Азії.

«Сушия»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Русанівська набережна, 4; вул. Марини Цвєтаєвої, 11; пр-т Голосіївський, 58А; вул. Бориса Грінченка, 2/1.

Бюджет: ₴₴. Салати (75–169 грн), роли (39–269 грн), супи (45–149 грн).

Страви: теплий рол з лососем вел дан – 149 грн, рол філадельфія де люкс з вугрем – 269 грн, місо суп з фішболами та крем-сиром – 55 грн, великі тигрові креветки в клярі темпура з соусом світ-чілі- 145 грн.

Деталі: ресторани сучасної японської кухні, локації у 13 містах України, суші-бар, сезонне меню, барне меню, меню бізнес-ланчів, формат take away, kids friendly, безкоштовна доставка за 60 хвилин.

«Сушия» — всеукраїнська мережа ресторанів входить до ресторанної компанії USG Holding (заклади Buddha Bar, Sam’s Steakhouse, DOM №10, Balagan, мережі Il Molino, CITY•ZEN cafe&bar та TBILISO). У кінці 2020 року ресторани «Сушия» почали оновлювати свій зовнішній вигляд — на зміну старому помаранчево-зеленому інтер’єру зали зробили світлими та доповнили великою кількістю зелені. Крім дизайну закладів, змін зазнало меню  — в ньому залишились лише хітові позиції. Також з’явилась можливість замовити пів ролу або скомбінувати улюблені смаки. Крім того, як зазначають, порцію риби у кожному ролі збільшено майже в 2 рази.

Головна фото: «Танукі»

Фото: Facebook «Танукі», «Публицист», TSUPōSH by Yuriy Sim, «Желтое Море», «Сушия».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi