Осінні новинки в ресторанах Києва: сезонні меню та пропозиції - PostEat

пошук

Осінні новинки в ресторанах Києва: сезонні меню та пропозиції
20-10-2022 0 1432


Про осінні оновлення меню та сезонні новинки в ресторанах Києва розповідає редакція PostEat. Столичні заклади додали до основних меню цікаві сезонні страви, а деякі розробили спеціальні пропозиції від шефа. Оскільки у закладах міста з’явилось багато смачного, розповідаємо подробиці про осінні новинки в ресторанах Києва.

Electric Dreamers

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 48.

Бюджет: ₴₴

Страви: бок-чой гриль під сирним соусом та мусом авокадо – 210 грн, копчений буряк зі страчателлою – 230 грн, різна морква під пармезановим соусом – 220 грн, лосось із пюре з моркви та том ям кукурудзою – 240 грн, чізбургер з яловичиною та вега-котлетою eat me at – від 240 грн, крем-брюле з компресованим гарбузом – 135 грн, гриби, гарбуз, порей, понзу з індичкою або лососем – від 170 грн.

Деталі: експериментальний бар, знаходиться в центрі Києва, авторські коктейлі, фудпейринг, страви для вегетаріанців, графік роботи: з середи до неділі з 12:00 до 21:30.

Експериментальний бар Electric Dreamers, натхненним sci-fi світами, кіберпанком та ідеями про майбутнє, продовжує гастро-експерименти та оновлює меню вдалими поєднаннями.  Заклад пропонує гостям солоні та солодкі оновлення, а також пропозиції для вегетаріанців та мʼясоїдів. Кожну страву радимо доповнити концептуальним коктейлем, щоб підкреслити та розкрити незвичний смак. Або ж підібрати авторське пиво, комбучу чи безалкогольні напої.

Virgin Izakaya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: відкритий рол з креветкою – 185 грн, гребінець хіяші, кунжутний соус – 580 грн, сашимі лосось з манговим соусом в азіатському стилі – 455 грн, салат з тунцем з шисо-трюфельним соусом – 560 грн, рибний cуп з лососем та тунцем – 290 грн, каре новозеландського ягня, перець падрон, кальбі соус – 935 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, дизайн інтер’єру Yodezeen, кілька зал, відкрита шоу-кухня, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya Bar — ресторан японської кухні в центрі Києва, в якому відкривають по-новому знайомі страви та знайомлять з адаптованими смаками.  Ізакая — це вид ресторанів, поширений в Японії, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Над дизайном закладу працювало архітектурне бюро Yodezeen — їм вдалось створити сучасний європейський інтер’єр в приглушених сіро-коричневих тонах. В меню Virgin Izakaya Bar ви знайдете розділ з новими позиціями — пропонують спробувати відкритий рол з креветкою, салат з тунцем з шисо-трюфельним соусом та каре новозеландського ягня.

Улюблений Дядя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паньківська, 20

Бюджет: ₴₴.

Страви: філе качки з білими грибами, гарбузом та кремом з печених яблук – 489 грн, судак на грилі з равіолі та жовтком – 381 грн, вареники з тельбухами – 263 грн, тартар з телятини з баклажанами – 252 грн, рибні биточки з пюре – 386 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, входить в групу ресторанів First Line Group, бренд-шеф Володимир Ташаєв, сніданки, винна карта, паркінг, формат take away, сучасний інтер’єр, підходить для вегетаріанців.

«Улюблений Дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні від First Line Group. Рецепти страв для меню шукали в кращих ресторанах Ізраїлю, Лівану, Марокко, Греції, Єгипту і Туреччини, отже в ресторані ви можете здійснити цікаву гастрономічну подорож. З нових страву у меню пропонують спробувати філе качки з білими грибами, вареники з тельбухами та рибні биточки з пюре.

Harvest Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Обухівське шосе, 50

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: крем-суп з цвітної капусти – 365 грн, паштет з качкою конфі – 295 грн, фетучіні з чорним трюфелем – 520 грн, тальятеле з куркою та сиром страчатела – 485 грн, медальйони з фуа-гра та трюфельним соусом – 795 грн, лазанья з телятиною та білими грибами – 495 грн, фуа-гра в брусничному соусі з яблуками – 655 грн, тако-салат з пряною куркою і бобами едамаме – 375 грн.

Деталі: заміський ресторан, європейські страви, азійське меню, raw bar, страви з печі, стейки, підходить для банкетів, дитяче меню, винна карта, коктейлі, парковка.

Заміський ресторан Harvest належить мережі закладів Tarantino Family та знаходиться поруч з Києвом. Це комплекс, який складається з ресторану, зони приватних басейнів, івент тераси, дитячої ігрової зони. Інтер’єр ресторану надзвичайно спокійний та створений для релаксу, в оздобленні використано багато дерева та спокійних кольорів. Меню HARVEST надзвичайно велике та поєднує в собі різні кухні: страви азійської та італійської кухонь, стейки та raw bar. Нещодавно у ресторані презентували оновлене меню від шефа Олександра Головачова — серед новинок фетучіні з чорним трюфелем, тако-салат з пряною куркою і бобами едамаме та паштет з качкою конфі.

osteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴. 

Страви: мікс салат з інжиром, козячим сиром та кедровими горіхами – 289 грн, чорні равіолі з лососем, томатами черрі та базиліком – 349 грн, спагетті з тріскою, томатами черрі та каперсами – 389 грн, паста мафальда з рагу із ягнятини та томатами – 369 грн, яловичі щоки тушковані у червоному вині з різотто з радіккіо – 369 грн.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, сезонне меню, багаторічний досвід роботи, резерв столів.

osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських. Більше ніж за 25 років існування, Pantagruel став «ресторанною пам’яткою» сучасного Києва. Саме тут брати Гусовські вперше поділилися з гостями своєю пристрастю до сонячної Італії, почавши з культури до унікальних продуктів і фантастичних у своїй простій геніальності страв та колекцій вин. Зараз в ресторан діє спеціальне осіннє меню — мікс салат з інжиром, козячим сиром та кедровими горіхами, чорні равіолі з лососем, паста мафальда з рагу із ягнятини.

Havana Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: брускета з качкою та запеченим гарбузом – 210 грн, гарбуз в темпурі з соусом азія – 342 грн, биті огірки з лососем васабі – 280 грн, язик під винним соусом, з пюре з селери – 550 грн, запечена цвітна капуста з фетою , та піною з яблук – 238 грн, повітряні пончики з креветкою – 335 грн, чилі кон карне – 246 грн судак з артишоком – 452 грн.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра. Ресторан має стильний інтер’єр з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі, а також краєвид на річку. В меню — різноманітні страви європейської кухні та позиції з власної коптильні ресторану. Зараз в ресторані діє сезонне меню, а в основному меню з’явилось кілька новинок — пропонують брускету з качкою та запеченим гарбузом, язик під винним соусом, повітряні пончики з креветкою та чилі кон карне.

Головна фото: Harvest Restaurant

Фото: Facebook Electric Dreamers, Virgin Izakaya Bar, Улюблений Дядя, Harvest Restaurant, Serg Voznenko, Havana Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi