Осінні вечори в закладах Києва: затишні локації для теплих зустрічей - PostEat

пошук

Осінні вечори в закладах Києва: затишні локації для теплих зустрічей
12-10-2020 0 513


Затишні локації для теплих зустрічей шукала редакція PostEat. Перемінлива осіння погода та холодні вітри не дають змоги насолодитись спілкуванням та улюбленими стравами на літній терасі ресторану? Ми знайшли для вас рішення — бронюйте столик в одному зі згаданих нами закладів і проводьте гарні осінні вечори в закладах Києва.

Spelaya Kanareyka

Де: вул. Саксаганського, 15

Бюджет: ₴₴. Закуски (99–173 грн), салати (109–183 грн), основні страви (157–193 грн).

Страви: текучий сир в паніровці та два різних соуси – 153 грн, телячий язик з двома видами грибів, болгарським перцем та гірчицею – 169 грн, яловича щока томлена в вині та пряний булгур з м’ятою та базиліком – 193 грн, набір витриманих сирів, цибулевий конфітюр та ягоди – 225 грн.

Напої: коктейлі: «Каштанко», «Сливовен», «Тоніко Дж», «Аперолін» – 155 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться в центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, вина побокально, музичні вечори, сніданки, літня тераса в європейському стилі, доставка.

Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів. Ресторан відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В Spelaya Kanareyka відтворено домашню атмосферу, де насолоджуються смачними стравами і невимушено спілкуються. У головній залі все облаштовано ніби на затишній кухні дому — теплі кольори та натуральні фактури дерева нагадують скандинавські інтер’єри. Пари можуть зайняти відокремлені столики вздовж стін під великими абажурами. В меню представлені авторські страви з локальних продуктів.

Глек • ресторан сучасної київської кухні

Де: вул. Велика Житомирська 6/11

Бюджет: ₴₴. Закуски й салати (125–175 грн), основні страви (135–285 грн), десерти (95–115 грн).

Страви: кабачкові оладки з грибним паштетом – 155 грн, солодові вафлі з паштетом – 155 грн, салат із рапанів з молодим буряком та смородиною – 175 грн, котлета по-київськи з паленою капустою – 225 грн, рибні котлетки з селеровим кремом і зеленим горошком – 225 грн.

Напої: лате – 60 грн, вино «Троянда Карпат» «Шато Чизай» – 420 грн/750 мл, лимонад зі щавлем і лемонграсом – 75 грн.

Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, шеф-кухар Андрій Северенчук, шеф-бармен Віталій Колпачев, власна пекарня, сезонні локальні продукті, сніданки, еногастрономічні вечори, літня тераса, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.

«Глек» — ресторан сучасної київської кухні про смачну їжу, гастрономічні відкриття, про фудпейрінг з винами і напоями. Шеф-кухар Андрій Северенчук поєднує неймовірні смаки сезонних локальних продуктів — саме в цьому полягає концепція сучасної київської кухні для поціновувачів рідних страв у вишуканій інтерпретації. У закладі пропонують сніданки, також є власна пекарня й власне морозиво. До страв пропонують класичні та авторські коктейлі. Окрім коктейлів у барній карті ресторану є натуральні сидри, міцні напої, а також українські та європейські вина келихами та у пляшках.

Pure & Naive

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Бюджет: ₴₴. До вина (19–95 грн), стартери (115–189 грн), основні страви (175–276 грн).

Страви: зелений хумус з горошку та авокадо – 118 грн, паштет з індички на бріоші – 125 грн, сібас з перцями песто та помідорами – 276 грн, курочка з кукурудзяним пюре та морквою – 185 грн.

Напої: «Біле з відпустки у Греції» – 115/525 грн, «Полуниця в сметані» –155/695 грн, «Сирник з родзинками» – 175/785 грн, «Лимонна запіканка» – 175/785 грн.

Деталі: винний бар та бістро, проєкт Assembly restaurants, стильний інтер’єр, винний корнер, знаходиться в центрі міста, вино без націнок, закуски до вина.

Pure & Naive — новий винний бар та бістро недалеко від Золотих воріт. Окрім винного бару та бістро, в Pure & Naive створили невеликий винний магазин зі зрозумілим та смачним вином, яке продають без націнок ресторану. У винні карті Pure & Naive можна з обрати позиції чотирьох розділів: зрозуміле та просте з Pure, з цікавинкою з Naïve, для гедоністів Experience та ігристе Bubbles. В меню закуски до вина, стартери та салати, кілька основних страв та десерт.

SEAFOOD ROOM

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (290–580 грн), салати (235–1560 грн), риба та морепродукти (285–4350 грн).

Страви: восьминіг по-сицилійськи, запечений у гарбузі – 4650 грн, артишок з голландським соусом – 310 грн, карпачо з восьминога з соусом ремулад – 650 грн, дикий сібас в солі та травах – 490 грн/100 г, стейк томагавк з тунця – 690 грн/100 г.

Напої: коктейлі: Master Sour – 290 грн, Kon-Tiki – 260 грн, Aquamarine – 350 грн, Nutella Negroni – 300 грн.

Деталі: рибний ресторан в багатофункціональному комплексі, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; жива музика; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви французької, середземноморської та японської кухні, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, морепродукти, десерти, сімейний ресторан.

SEAFOOD ROOM чекає на гостей на другому поверсі відомого комплексу QUEEN. Сучасний інтер’єр ресторану виконаний у теракотових, помаранчевих та зелених відтінках, столи з білосніжними скатертинами — все створене, щоб подарувати гостям атмосферу затишку. В SeaFood Room вам запропонують справжнє різноманіття морепродуктів: екзотична риба, молюски, креветки, восьминоги, краби та лобстери. До обраної страви шеф-сомельє підбере найкраще вино, яке ідеально підкреслить смак страви. Отримати не тільки гастрономічну, а візуальну насолоду можна завдяки відкритій шоу-кухні. Якщо бажаєте насолодитись осіннім  пейзажем та панорамним краєвидом на Дніпро, резервуйте столик біля вікна. Щовечора в ресторані лунає жива музика, щоб мелодійно доповнювати ваш відпочинок. Гостей в SEAFOOD ROOM зустрічають щодня з 17:00, варто завчасно зарезервувати стіл за номером телефону +380670111115.

«Барсук» на Осокорках

Де: Княжий Затон, 14Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (39-149 грн), салати та боули (129-189 грн), паста і ризото (149-198 грн).

Страви: вершкове ризото з рису арборіо з лососем та креветками – 198 грн, курячий шашличок з мигдальними пластівцями, гострим чилі, маринованою цибулею на хрумкому лаваші – 119 грн, пряний тартар з яловичини з ароматною зеленню і хрусткими тостами – 149 грн, камамбер запечений на вугіллі з карамелізованою грушею та малиновим кулі – 149 грн.

Напої: Dima Borisov’s Gastrofamily Chardonnay – 39/195 грн, Miol Prosecco Treviso, Bortolomiol – 150/750 грн, Maker`s Mark Manhattan – 129 грн.

Деталі: гастропаб, знаходиться на Осокорках, проєкт ресторатора Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки цілий день, дитяче меню, стильний інтер’єр, карта українських та світових вин, резерв столів.

Новий гастробар «Барсук» на Осокорках має 2 великі зали та кілька затишних ніш. Біля входу скульптура величезного «Барсука» в короні, всередині — сюрреалістичні картини, дзеркала, неонові інсталяції та багато живих рослин. В основі меню космополітичний comfort food, страви не прив’язані до певної національної кухні. Великий блок «рідних страв», крім того є паста, стейки, хумус, том кха і все, чого душа забажає.

Vino DiVino

Де: вул. Е. Коновальця, 44

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (215-295 грн), паста (155-277 грн), м’ясні страви (155–295 грн).

Страви: коктейль з морських креветок – 269 грн, салат капрезе – 195 грн, домашня паста з лососем – 265 грн, шніцель по-міланськи з курки – 199 грн, профітролі – 135 грн.

Напої: смородиновий морс – 65 грн, еспресо – 50 грн, фрапе – 70 грн.

Деталі: ресторан класичної італійської кухні, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр, паста, м’ясні та рибні страви, винна карта, класичні коктейлі, міцний алкоголь, резерв столів.

Vino DiVino — ресторан італійської кухні, який розпочав роботу на Печерську. В меню домашня паста, домашня піца та італійські салати, рецепти які власники привезли з Італії. Також в ресторані Vino DiVino багатогранна за своїми смаковими акцентами винна карта, в якій будь-який гість знайде те, що йому до душі. А на десерт пропонують справжнє домашнє італійське морозиво.

Фото: Facebook Spelaya Kanareyka, «Глек», Pure & Naive, QUEEN, «Барсук», Vino DiVino.

Головна фото: SEAFOOD ROOM

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi