Паназійське меню в Києві: різноманіття східних смаків - PostEat

пошук

Паназійське меню в Києві: різноманіття східних смаків
25-11-2020 0 995


Паназійське меню в Києві шукала редакція PostEat. Паназійська кухня поєднала в собі кулінарні традиції таких країн південно-східної Азії, як Китай, Корея, Японія, В’єтнам, Філіппіни, Індія, Малайзія, Таїланд, Сінгапур. Тому страви паназійської кухні відрізняються різноманітністю смаків і широким асортиментом: морепродукти, м’ясо, птиця, риба, локшина, прянощі і спеції, фрукти і овочі, різна зелень і неймовірно яскраві соуси. Редакція PostEat розповідає, які страви додають столичні шефи у паназійське та запрошує відправитися в гастрономічний тур по країнах Азії.

Fenix Asia

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴. Raw bar (98–3900 грн), small bites (90–280 грн), wok (290–550 грн), риба та морепродукти (220–650 грн).

Страви: ціла качка по-пекінськи класична (грудинка з рисовими млинцями, овочами та арахісовим соусом; локшина удон з качкою та овочами; хрусткі шматочки качки на кістці, приготовані на WOK) – 2200 грн, перці шішіто з сіллю Малдон – 190 грн, хрусткий Том ям зі спайсі тунцем і тобіко – 220 грн, тартар із телятини з грибами ерінгами та осетровим кав’яром – 440 грн, рол з лососем, вугром, ікрою тобіко і соусом унагі – 398 грн.

Напої: коктейлі: Continental Sour – 225 грн, Midori Lollipop – 215 грн, New Daily Tea – 280 грн, Yamabushi – 200 грн.

Деталі: ресторан італійської та паназійської кухні, ресторан на Печерську, стильний інтер’єр, шеф-кухар Сергій Байсаревич, бренд-шефи Сергій Башинський та Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, шеф-бармен Артем Синегуб, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix — ресторанний комплекс на бульварі Лесі Українки, який об’єднує ресторани паназійської та італійської кухні. У паназійській частини ресторану Fenix Asia втілили колоритні традиції Китаю, Японії, В’єтнаму, Камбоджі, Таїланду, Мальдів та інших азійських країн. Інтер’єр ресторану сповнений енергією Сходу та магічними символами. В меню ви знайдете гастрономічні рекомендації щодо свого зодіакального знаку і зможете обрати ідеальну страву для вечері. Світові хіти паназійської кухні в авторському виконанні створюють шеф-кухар Сергій Байсаревич та бренд-шеф Сергій Башинський. В меню Fenix Asia представлене різноманіття свіжої риби, молюсків, морських делікатесів, суші, сашимі та закуски в класичних подачах і нових стилях. Щоб гості могли познайомитись з якомога більшою кількістю страв, в меню є розділ small bites — завдяки особливому розміру порцій можна одразу відкрити цілий калейдоскоп смаків. Зіркою вечері в Fenix Asia буде легендарна качка по-пекінськи в її найкращих традиціях. За майстерністю виконання та процесом підготовки, який триває три доби, гості зможуть спостерігати завдяки відкритій кухні та спеціальній скляній кімнаті. Для особливих подій в меню представлена качка по-пекінськи з осетровим кав’яром.

KAMA Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 15

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–450 грн), основні страви (180–810 грн), десерти (180–270 грн).

Страви: тартар з лангустинів з трюфелем та гуакамоле – 410 грн, філе дорадо з соусом юдзу – 330 грн, телячі язики з соусом з чорного перцю – 410 грн, смажений восьминіг з картопляним мусом – 810 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан авторської паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, кілька зал, стильний інтер’єр, страви з морепродуктів, класичні та авторські коктейлі, vip-room і кімната для паління, кальян, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

KAMA Restaurant — ресторан авторської паназійської кухні, який знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House. Особлива перевага ресторану — панорамний вид на старовинний Поділ і Дніпро. В меню ресторану – страви паназійської кухні в авторському прочитанні, до яких чудово пасуватимуть класичні та авторські коктейлі.

Spicy NoSpicy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴₴. Raw (145–195 грн), гарячі закуски (130–165 грн), сіфуд (210–295 грн).

Страви: тартар з яловичини в азійському стилі – 145 грн, ліниві суші з креветкою – 185 грн, гьодза з яловичиною та грибами – 140 грн, хрусткі кальмари з сіллю та чилі – 145 грн, індійське карі – 185 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: паназійська кухня, авторські страви, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко та Наталія Іванцова. В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. Spicy NoSpicy — історія на новий лад про багатогранність азійської їжі та людської натури. Це спеції, смаки, текстури Азії. Ресторан засновано на образній історії про сестер Spicy і NoSpicy, які мають власні неповторні характери та супроводжують гостей, ведуть по шляху нових гастрономічних переживань.

Zein Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 34

Бюджет: ₴₴. Закуски (145 – 265 грн), основні страви (135 – 345 грн), суші-бар (275 – 790 грн).

Страви: спрінг-рол з лососем – 145 грн, курка бун-зін – 180 грн, вонтони з грибами – 135 грн, локшина з креветками та морозивом том ям – 275 грн, сашимі з морепродуктів з двома видами сорбету – 790 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: music hall, restaurant & bar; знаходиться на Печерську, вишуканий інтер’єр, кілька зал, паназійська кухня, авторські страви, коктейльна карта, винна карта, караоке, резерв столів.

ZEIN — новий ресторан на Печерську, який має терасу, restaurant show hall і karaoke bar. Terrace в ZEIN — місце зустрічі людей зі смаком. Restaurant Show Hall — триб‘ют формат залу; рівень, від якого захоплює дух вибагливої світської аудиторії. Karaoke Bar для богемної публіки, де можна насолоджуватись шоу-балетом та дивами міксології. Особливостями нового ресторану ZEIN називають гастрономічний фудперінг, колаборацію сомельє та бартендера, поєднання музики з вибагливим смаком. В меню ресторану представлені розділи з середземноморськими та східними стравами.

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (30–230 грн), спрінг-роли (120–165 грн), страви WOK (90–226 грн).

Страви: спрінг-роли з лососем – 145 грн, індичка в кисло-солодкому соусі – 110 грн, локшина рисова з креветками – 195 грн, смажений рис жасмін з лососем і лемонграсом – 226 грн, бао-бургери зі свининою сувід, овочами, та солодким омлетом – 140 грн, бібімбаб з телятиною – 178 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан паназійської кухні, авторські коктейлі, корейський гриль, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

Ресторан KIN KAO позиціонує себе як заклад паназійської кухні з авторськими коктейлями. Особливістю ресторану є корейський гриль, розташований прямо у залі. В меню KIN KAO ви знайдете різноманітні салати, закуски, страви з м’яса та риби, а також спрінг-роли, страви WOK та десерти. В ресторані пропонують п’ять видів спрінг-ролів, страви wok, три бібімбаби та кілька бао-бургерів.

Boho. Restaurant, Karaoke, Patio

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 4

Бюджет: ₴₴₴. Салати (188–388 грн), основні страви з м’яса і птиці (275–975 грн), риба та морепродукти (295–2488 грн).

Страви: гун-кан морська форель – 55 грн/50 г, татакі з телятини – 245 грн, креветки в локшині кадаіф – 295 грн, хібачі рис із креветками – 218 грн, карп по-в’єтнамськи з манго та ананасом – 448 грн, свинина теріяки з товченою картоплею та соусом качука – 288 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: паназійська кухня, авторські і класичні страви, японський гриль робата; страви, приготовані в сковороді wok; барна карта, коктейльна карта складається з трьох розділів: Modern Classic, Boho Signature, Summer Edition.

Boho — pre-party заклад в історичній частині міста. Тут вишукана їжа та напої в оточенні красивих людей перетворені в філософію і сенс життя. До різноманітних коктейлів, розділених на три категорії, вам запропонують страви паназійської кухні, в яких гармонійно поєднуються непередбачувані інгредієнти.

Головна фото: Fenix

Фото: Facebook Fenix Asia, KAMA Restaurant, Spicy NoSpicy, Zein Restaurant, KIN KAO, Boho.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi