Паштети в ресторанах Києва: з печінки курчати, з коропа та з копченої скумбрії - PostEat

пошук

Паштети в ресторанах Києва: з печінки курчати, з коропа та з копченої скумбрії
17-09-2020 0 331


Паштети в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Приготований за всіма правилами паштет з тонким смаком, цільнозернова булочка і гаряча кава — чудовий варіант сніданку. З Європи до нас паштет прийшов спочатку у вигляді страсбурзького пирога: делікатесна суміш з фуа-гра, маслянистих трюфелів, рябчиків і свинини запікалася в тісті та довго зберігала свіжість. Сьогодні паштет подається як самостійна закуска і буває м’ясним, рибним або вегетаріанським. Розповідаємо, де шукати різноманітні паштети у закладах столиці, а цікаві факти про паштет ми вже розповідали  у цьому матеріалі.

Амстер Дамстер — Amster Damster

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴. Сморяброди (97–155 грн), салати (125–205 грн), основні страви (147–325 грн).

Страви: паштет із копченої скумбрії з грінками – 85 грн, профітролі з курячим паштетом – 80 грн.

Напої: лимонад персик-м’ята – 55 грн, томатний чейзер – 90 грн, кава по-нідерландськи – 60 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан-бар, західноєвропейська кухня, сніданки, стильний інтер’єр, тераса, формат take away, kids friendly, винна і коктейльна карти, авторські коктейлі.

Amster Damster — це європейський ресторан, в якому подають авторські інтерпретації традиційних голландських страв і популярні страви європейської кухні. В Amster Damster варто приходити у будь-яку годину дня, щоб познайомитись із розмаїттям смаків голландської кухні. Серед закусок ви знайдете паштет із копченої скумбрії з грінками та профітролі з курячим паштетом.

Spelaya Kanareyka

Де: вул. Саксаганського, 15

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–173 грн), салати (109–183 грн), основні страви (157–193 грн).

Страви: паштет з курячої печінки з грінками та чорносливом – 119 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться в центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, вина побокально, музичні вечори, сніданки, літня тераса в європейському стилі, доставка.

Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів. Ресторан відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В Spelaya Kanareyka відтворено домашню атмосферу, де насолоджуються смачними стравами і невимушено спілкуються. В меню представлені авторські страви з локальних продуктів. Серед закусок ви знайдете паштет з курячої печінки з грінками та чорносливом.

Паштет — кафе нашого міста

Де: вул. Костянтинівська, 1/2; пр. Перемоги, 18;  вул. Саксаганського, 42.

Бюджет: ₴₴. Салати (105–158 грн), основні страви (135–189 грн), паштети та брускети (63–168 грн).

Страви: паштет з курячої печінки – 125 грн, паштет з індички – 125 грн, паштет курячий з грибами – 125 грн, тріо паштетів – 168 грн, млинці з паштетом – 105 грн.

Напої: лимонад класичний – 60 грн, коктейль «Еспресо Мартіні» – 120 грн, флет вайт – 48 грн.

Деталі: мережа міських кафе, сніданки цілий день, бізнес-ланчі, кілька видів паштету, бургер меню, банкетне меню, страви в форматі take away.

Мережа «Паштет» складається з чотирьох демократичних кафе, команди яких об’єднані спільною метою – зробити доступною смачну якісну їжу. Прості сучасні інтер’єри і затишна атмосфера доповнять сніданок та вечірнє побачення. В закладі рекомендують спробувати фірмові паштети і традиційні страви української кухні в новому виконанні. В меню представлені три паштети: з курячої печінки, з індички та курячий з грибами.

Klukva&BrukvaTerra

Де: вул. Велика Житомирська, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (120–220 грн), риба та м’ясо (170–280 грн), галушки та вареники (95–160 грн).

Страви: паштет з печінки курчати з желе з мадери та тостами бородинського хліба – 160 грн, паштет з коропа та желе з ромашки з тостами білого хліба – 180 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан інтелектуальної кухні від Вікторії Пархоменко, українська авторська кухня, меню побудоване на принципах локаворства, українські страви з традиційними рецептурами, гастрономічні сети, бізнес-ланчі.

Ресторан Klukva & Brukva рестораторки та гастрономічної експертки Вікторії Пархоменко більше п’яти років тому взяв на себе місію розвивати локальний продукт в Україні. Раніше ресторан працював на вулиці Антоновича, зараз проєкт відновив роботу на Великій Житомирській поряд із Пейзажною алеєю. Команда закладу в роботі використовує різні техніки збереження продуктів — самостійно коптять м’ясо і рибу, готують в печі страви, печуть хліб і пиріжки. В меню ресторану Klukva & Brukva представлені страви виключно з локальних продуктів, меню засноване на сезонності. Серед закусок два види паштету — з печінки курчати та з коропа.

Bigoli

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (160–1690 грн), піца (198–298 грн), паста (230–425 грн).

Страви: паштет з трюфельною олією та грінками – 160 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У ресторані її готують за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та іншими соусами та начинками. Також в ресторані завжди є свіжа італійська моцарела-бурата, буфало, афумікато, страчатела, різні види італійського прошуто та антипасті. Серед закусок ви знайдете паштет з трюфельною олією та грінками.

Chicken Kyiv

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–989 грн), основні страви (129–239 грн), десерти (59–99 грн).

Страви: паштет із курячої печінки з грінками та конфітюром – 99 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, міський ресторан; комплексні сніданки, винна і коктейльна карти, сезонні коктейлі в меню, паркінг, kids friendly, тераса, резерв столів, формат take away, сніданки з 08:00 до 12:00, винна карта.

Chicken Kyiv — гастрономічна локація сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, де панує приголомшлива атмосфера. Простір Chicken Kyiv сповнений знакових деталей: люстра, як на станції метро «Олімпійська», вітражі, панно, глибокі зелені кольори, лаконічні меблі, лаковані поверхні — все це без кітчевої радянської атрибутики створює настрій, відчуття подорожі крізь часи. Серед закусок ви знайдете паштет із курячої печінки з грінками та конфітюром

 

Фото: Facebook Амстер Дамстер — Amster Damster, Spelaya Kanareyka, Паштет — кафе нашого міста, Klukva&Brukva, Bigoli, Chicken Kyiv.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi