Паста у закладах Києва: куштуємо страву з різноманітними інгредієнтами - PostEat

пошук

Паста у закладах Києва: куштуємо страву з різноманітними інгредієнтами
13-01-2020 0 296


Паста у закладах Києва — тема матеріалу від редакції PostEat сьогодні.  Шефи столичних ресторанів постійно експериментують, додаючи різноманітні інгредієнти та соуси, аби страва набула яскравішого смаку. Нагадаємо: раніше ми розповідали вам про пасту, особливості та різновиди пасти. Сьогодні ж поговоримо про те, де саме куштувати пасту в столиці. Ми підібрали для вас заклади з різноманітною ціновою політикою, у яких ви знайдете пасту з найрізноманітнішими інгредієнтами – від, наприклад, поєднань з куркою чи іншими видами м’яса до пасти з морепродуктами та чорнилами каракатиці. Паста у закладах Києва — ідеальна ідея для вашого обіду чи вечері. 

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: «Спагетоні Ала Арабьята» — 142 грн. «Спагетоні Ай е Уой» — 129 грн, «Спагетоні з Дженовезе» — 162 грн.

Напої: молочний шейк – 65 грн, чай вишнево-смородиновий – 50 грн, фреш апельсиновий – 70 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи у вихідні, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

Ресторан італійської кухні POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza. Та не піцою єдиною! У закладі також готують чудову домашню пасту. Скуштуйте, наприклад, «Спагетоні Ала Арабьята» з пармезаном та томатами, або гостру «Спагетоні Ай е Уой» з перцем чилі.

Тісто, сир і тітка Белла

Де: вул. Хорива, 1/2е.

Бюджет: ₴₴. Брускети (55–150 грн), салати (97–158 грн), піца (99–159 грн), паста (128–178 грн).

Страви: паста з куркою та шавлією – 129 грн, карбонара – 148 грн, пенне з молодою куркою – 128 грн.

Напої: просеко – 55 грн/150 мл, Soave – 287 грн/750 мл, еспресо – 30 грн, Aperol Spritz – 110 грн.

Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.

«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Тут затишно та атмосферно, у залах лунає ритмічна італійська музика, а на вході вітаються італійським «buongiorno!» Спробуйте тут пасту з куркою та шавлією чи  карбонару, а доповнити страву радимо келихом вина.

Faktor Golodu

Де: просп. Героїв Небесної Сотні, 18/1а (ЖК «Уютный квартал», Софіївська Борщагівка)

Бюджет: ₴₴. Піца (165–409 грн), салати (95–203 грн), основні страви (135–350 грн), десерти (29–107 грн).

Страви: паста карбонара – 117 грн, тальятелле з крабом – 225 грн, паста з морепродуктами – 159 грн.

Напої: яблучний чай – 75 грн, малиновий чай – 75 грн, лате – 37 грн, лимонад кокосовий – 45 грн.

Деталі: сучасний ресторан європейської кухні, знаходиться в Софіївській Борщагівці, яскравий інтер’єр, 4 окремі зали, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дитяча кімната, кальяни, змістовна винна карта, авторські і класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан Faktor Golodu розташований у Софіївській Борщагівці, ЖК «Уютный квартал». Щоб навіть маленькі  гості почувалися затишно, у закладі є дитяча кімната. У меню ви знайдете найрізноманітніші страви, та особливу увагу радимо звернути на пасти. Спробуйте тальятелле з крабом чи пасту з морепродуктами.

Black Market Restaurant

Де: вул. Мечникова, 2 (БЦ «Парус»).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (176–472 грн), страви на грилі (235-1365 грн), десерти (65–515 грн).

Страви: спагеті з чорнилами каракатиці з рибою та морепродуктами – 324 грн, паста болоньєзе – 176 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан сучасної авторської кухні в центрі Києва, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях і весь день з 10:00 по вихідних, меню від шефа, делікатеси, коктейльна карта, кілька залів, доставка, жива музика, рідкісні та особливі продукти.

Black Market Restaurant — ресторан сучасної авторської кухні. Спробуйте у закладі вишукану страву — спагеті з чорнилами каракатиці з рибою та морепродуктами, або пасту болоньєзе. До обраних страв можна додати закуски або доповнити коктейлями чи винами.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴. Піца (40–170 грн), паста і ризото (88–160 грн), десерти (40–165 грн).

Страви: фарфале з сардинами та в’яленими томатами – 130 грн, чорні канелоні з тунцем та анчоусами від тітки Белли – 195 грн.

Напої: яблучний фреш – 52 грн, апельсиновий лимонад – 40 грн, мохіто – 50 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. Оскільки цієї зими ресторан святкує 5 років, шеф-кухар Артем Пилявський підготував особливе меню – «фестиваль італійської пасти та карпачо». Тож неодмінно варто скуштувати позиції пасти зі спеціального меню.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: паста з курячим філе та соусом чеддер – 169 грн, спагеті Неро з лососем, броколі та томатами – 196 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею. Скуштуйте тут смачні сири, ароматну піцу та, звісно ж, пасту. Серед паст, представлених у меню, є спагеті Неро з лососем, броколі та томатами, що вразить вас цікавими поєднаннями смаків. Якщо ж ви любите класичну пасту, скуштуйте карбонару.

Фото: Facebook POSITANO, Тісто,сир і тітка Белла, Faktor Golodu, Black Market Restaurant, Trattoria No 5/ Тратторія 5, Spezzo.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi