Пекарні Києва: свіжий хліб, багети та круасани в закладах столиці - PostEat

пошук

Пекарні Києва: свіжий хліб, багети та круасани в закладах столиці
05-10-2021 0 1670


Що пропонують містянам пекарні Києва, дізнавалась редакція PostEat дізнавалась. Теплий, запашний, з хрусткою та рум’яною скоринкою, хліб смакує завжди, особливо під час сніданку. Знайомий з дитинства житній хліб, пухкий французький бріош, ароматний гречаний на заквасці, ситний французький багет з хрусткою скоринкою та повітряні круасани — вся ця свіжа випічка щодня чекає на вас у пекарнях та ресторанах Києва.

Bakehouse

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9 (Good Wine).

Бюджет: ₴₴.

Страви: хліб «Джозі Бейкер» – 79,9 грн, хліб Брауні з вишнею – 199 грн, хліб з оливками та чебрецем – 129 грн, хліб спельтовий – 99 грн, хліб з льоном – 79,9 грн, хліб Компле органічний – 89,9 грн, багет гречаний – 55 грн, багет французький – 49,9 грн, хліб Бородино з насінням, горіхами та родзинками – 65 грн, хліб Семі-компле – 249 грн.

Деталі: сертифікована українська органічна пекарня, шеф-кондитер Дмитро Колесніков, шеф-пекар Микола Катюха, хліб випікають 24 години на добу, натуральні продукти, власна закваска для хліба, інгредієнти для кондитерських виробів поставляються з Франції, Бельгії і Нідерландів, формат take away.

Сертифікована органічна пекарня Bakehouse знаходиться в магазині Good Wine. Всі вироби тут випікаються цілодобово, готують з органічних фермерських продуктів, які купують у перевірених постачальників з України та Європи. У Bakehouse випікають хліб, тістечка, пироги, слойки і всі інші кондитерські вироби 24 години на добу, а шлях від печі до полиці хлібного відділу в Good Wine становить 7 секунд. В асортименті Bakehouse більше двох десятків видів хліба, який можна придбати в магазині або замовити з доставкою.

Frou Frou

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: бріош для гурманів – 99 грн, традиційний французький «Боль де Кампань» – 30 грн, подовий житній хліб – 45 грн, гречаний на заквасці – 45 грн, брутальний горіховий хліб – 80 грн, пумпернікель без борошна – 70 грн, круасан – 99 грн, круасан з мигдалем – 140 грн, тост моцарела-трюфель – 270 грн, крабтост – 450 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Frou Frou в центрі столиці від Bulldozer Group Ukraine — це ресторан, що переносить гостей в атмосферу Парижа: часом галасливого, проте романтичного, стильного, з ароматом свіжоспеченої випічки з буланжері й міцною кавою на сніданок. Буланжері у Франції визначають культуру споживання хліба, і без них велику французьку кухню уявити вже неможливо.

В основному залі Frou Frou розташувалася пекарня, у якій не лише вранці, а й протягом дня пекар готує хліб, багети, булочки бріош, які подають гостям в якості аміс-буш. Розділ меню «Буланжері», який відкриває меню закладу, налічує шість позицій, серед яких: бріош для гурманів, подовий житній хліб, традиційний французький «Боль де Кампань», гречаний на заквасці та ін. Крім того, хліб можна придбати із собою. До сніданків, котрі розпочинаються о 9:00 ранку, подають свіжоспечену випічку. Тож у Frou Frou ви можете насолоджуватись ароматними круасанами, різноманітними тостами з рікотою, моцарелою, споглядаючи за роботою пекаря та вдихаючи аромат свіжоспеченого хліба.

Boulangerie Artisan

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лютеранська, 7/10а; вул. Ярославів Вал, 21/20.

Бюджет: ₴₴.

Страви: багет «Мультизлаковий» – 35 грн, багет гречаний – 36 грн, хліб по-ворзельськи – 35 грн, хліб «Грехемський» – 49 грн, хліб литовський заварний – 28 грн, чіабата з оливками – 34 грн, хліб «Тоскана» з твердих сортів пшениці – 33 грн, хліб «Датський»– 30 грн, багет «Прованський з сиром» – 40 грн.

Деталі: кафе-пекарня, рецепти привезені з подорожей по Європі, завжди свіжа випічка, формат take away, великий вибір і різноманіття смаків.

Перша хлібна майстерня Boulangerie Artisan відкрилася в Києві у 2007 році. Сьогодні працюють два заклади на Лютеранські та на Ярославовім Валу, які мають свій неповторний стиль, атмосферу та постійних прихильників. У хлібній майстерні використовують найкращі рецепти хліба та випічки з Франції і не тільки. Хліб у Boulangerie випікається з житнього або пшеничного борошна чи їх суміші з додаванням закваски або дріжджів, насіння, висівок, овочевого пюре. Хліб у майстернях завжди свіжий, оскільки його випікають на місці кожні 2–3 години.

Завертайло.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: буханець Завертайло – 77 грн, буханець житній з журавлиною та курагою – 75 грн, буханець гречаний – 65 грн, круасан з мигдалевим франжипаном – 85 грн, круасан з маком та вишнями – 75 грн, крафін лимон-малина – 85 грн.

Деталі: пекарня на Подолі, авторський проєкт Анни та Станіслава Завертайло, лаконічний дизайн інтер’єру, сніданки, свіжа випічка та хліб, натуральні вина.

Пекарня «Завертайло.» — авторський формат на Подолі від власників мережі кафе Honey Анни та Станіслава Завертайло. Концепція закладу та меню є втіленням пристрасті родини Завертайло до хліба, вина, ручної праці, родинних рецептів та спадкових традицій. В основі меню пекарні «Завертйло.» виразні смаки, сезонність та локальність. В закладі пропонують фірмові комплексні сніданки, випічку та хліб, до якого можна обрати щось з мезе або масло-бару. У винній карті натуральні позиції від компанії Roots та Sabotage Wine.

БоХліб

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Георгія Кірпи, 3; вул. Будівельників, 40.

Бюджет: ₴.

Страви: чіабата з в’яленими томатами – 36 грн, чібата з шинкою – 28 грн, багет із льоном та морквою – 28 грн, французький білий багет – 22 грн, багет з виноградом та журавлиною – 38 грн, плетінка здобна – 32 грн, медово-заварний хліб – 28 грн, з буряком хліб – 38 грн, банановий хліб – 21 грн, круасан з трояндою – 65 грн.

Деталі: пекарня, кав’ярня, кілька десятків видів хліба, круасани, слойки, кава класична, безалкогольні напої, доставка.

Пекарня із кав’ярнею «БоХліб» має дві локації — навпроти Південного вокзалу та пору з метро «Дарниця». Інтер’єр стримано-мінімалістичний, інстаграмний, у насиченому смарагдовому відтінку. Основний акцент, звісно, на хлібі. Темний, світлий, гречаний, з насінням чи журавлиною — позицій у меню понад 30, а випікають їх двічі на день. Окрім хліба є сендвічі та салати, велика кавова карта й молочна продукція. Також можна купувати заморожений хліб аби випікати власноруч вдома.

Хлебный

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 32; вул. Шота Руставелі, 16; вул. Велика Васильківська, 67/7; всі адреси

Бюджет: ₴₴.

Страви: пшеничний багет – 35 грн, гречаний багет – 35 грн, батон – 25 грн, бородинський – 35 грн, хала – 50 грн, пшеничний на заквасці – 65 грн, тріпл бред на заквасці – 65 грн, круасан з шинкою, сиром та соусом бешамель – 95 грн, пончик матча – 35 грн, даніш з корицею – 40 грн, слойка з карамеллю та заварним кремом – 50 грн.

Деталі: мережа кафе-пекарень, знаходяться в центрі Києва, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, сніданки увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away, доставка.

«Хлебный» — мережа столичних кафе-пекарень рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної. Цілий день можна у кафе-пекарнях можна замовити сирники, курячий бульйон, тости та боули. Щодня в закладі печуть круасани з начинками та класичні, слойки, пончики, ватрушки, пиріжки, булочки та даніші. В пекарнях можна придбати батон, пшеничний та гречаний багети, бородинський хліб, халу та кілька позицій на заквасці.

Фото: Facebook/Instagram Bakehouse, Frou Frou, PAUL Cafe, Boulangerie Artisan, Завертайло., БоХліб, Хлебный.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi