Піца з морепродуктами в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Піца з морепродуктами в ресторанах Києва
24-09-2019 0 2847


Редакція PostEat розповідає, де є піца з морепродуктами в ресторанах Києва. Піца — це традиційна італійська страва, що складається з дріжджового коржа з томатним соусом і сиром. Страва запікається в духовці або печі. Начинка піци також може складатися з овочів, м’яса і приправ, в рецепті може не використовуватися сир. Сам термін «піца» з італійської pizzicare означає «бути гострим». Слово «піца» вперше було знайдено в латинських рукописах (датованих Х століттям) з південно-італійського міста Гаета. Стародавні греки, наприклад, доповнювали свій хліб (піту) маслами, травами і сиром, а в VІ столітті до н.е. солдати перського царя Дарія I запікали коржі з сиром. Відсилання до страви, схожої на піцу, знаходимо в «Енеїді» Вергілія. Залишається невідомим, коли саме в піцу почали додавати помідори, з цього приводу існує багато суперечливих заяв. Проте, вважається, що перша піца в сучасному її розумінні була приготовлена в Неаполі в XVIII столітті, при додаванні до фокачі помідорів.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32, вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (89–255 грн), паста і ризото (118–225 грн), десерти (48–136 грн).

Страви: піца «Морська» – 295 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківський), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Піца – це не просто страва, це бажана прикраса будь-якої дружньої зустрічі, родинної вечері, заміського пікніка або смачного ланчу після прогулянки містом. Якщо ви плануєте щось подібне, неодмінно спробуйте піцу з морепродуктами у Spezzo – цей смак стане одним з улюблених. Хрустке тісто, ніжний лосось, пікантний пармезан та ніжна моцарела, соус на основі вершків та ароматний базилік — це поєднання у «Морській» піці чудово доповнить келих білого вина.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127–289 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: піца «Маринара» з мідіями – 164 грн, піца «Пескаторе» – 289 грн.

Напої: Cascina Boccaccio Dolcetto di Ovada Celso Zero 2016 – 140 грн/150 мл, Croci Valtolla 2016 – 115 грн/150 мл, Kir Royal – 85 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. Ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza, тому на неаполітанську піцу у цьому закладі варто звернути особливу увагу. В POSITANO можна спробувати піцу «Пескаторе» з восьминогом, тигровими креветками, кальмарами та мідіями в мушлях.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197–437 грн), домашня паста і ризото (149–397 грн), десерти (112–387 грн).

Страви: піца з морепродуктами – 367 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан з власною енотекою, відзначеною 2 келихами Wine Spectator, триповерховий ресторан, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власної енотекою, відзначений двома келихами Wine Spectator. У закладі гості можуть влаштуватися на одному з трьох поверхів. На верхньому поверсі гостей чекає простора зала, де вечорами грає жива музика,  на першому поверсі – справжня дров’яна піч, а на цокольному поверсі є велика енотека з окремою сирною кімнатою.

pizzeria Napule’

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Піца (132–469 грн), закуски (192–329 грн), десерти (69–162 грн).

Страви: Mare E Monti – 234/354 грн, Frutti Di Mare – 241/365 грн.

Напої: капучино – 75 грн, лимонадний сквош – 70 грн, полуничний лимонад – 99 грн, ігристе вино Prosecco Treviso DOC – 112 грн/100 мл, біле вино Raudii Garganega Veneto IGT – 96 грн/100 мл.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

У ресторані pizzeria Napule’ на вас чекає піца від італійського піцайоло Джузеппе Іролло. Піч, в якій готується піца, була виготовлена неаполітанським майстром Стефано Феррара з матеріалів, привезених з околиць Везувію. У 2008 році pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). В меню ресторану більше 25 видів піци — спробуйте Frutti Di Mare з дарами моря.

Итальянская Редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴₴. Піца (99–675 грн), салати (165–327 грн), паста (139–679 грн).

Страви: «Найбільш морська» піца – 397 грн.

Напої: еспресо – 49 грн, матча лате – 89 грн, афогато – 89 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад в центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. Спробуйте «Найбільш морську» піцу з креветками, кальмарами, рапанами, фенхелем, гострим томатом та моцарелою.

Mercato Italiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (185–485 грн), піца (175–375 грн), паста (175–375 грн), десерти (30–130 грн).

Страви: «Піца ді маре» – 375 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, лате – 65 грн, чай «Італійські трави з грейпфрутом та лимоном» – 95 грн.

Деталі: страви італійської кухні, паста домашнього приготування, відкрита кухня, простора літня тераса, панорамний вид на Київ, винна карта, ділові обіди в будні дні з 12:00 до 16:00, сніданки, take away.

Mercato Italiano — концептуальна італійська траторія для всієї родини. Ресторан знаходиться в ТРЦ «Гулівер», приміщення умовно поділено на вісім зон: м’ясна, рибна, овочева лавки, ряд делікатесів, кондитерська, піцерія, паста-бар і винний бутик. Гостям пропонують насолодитися італійськими стравами, класичними коктейлями та купити різноманітні делікатеси з собою. Спробуйте «Піцу ді маре» з молюсками, мідіями, кальмарами і креветками.

Фото: Facebook Spezzo, POSITANO, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, pizzeria Napule’, Итальянская Редакция, Mercato Italiano

Головна фотографія: Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi