Пісне меню в ресторанах Києва: частина 2 - PostEat

пошук

Пісне меню в ресторанах Києва: частина 2
13-03-2020 0 1643


Пісне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Раніше ми вже писали, де шукати пісне меню в ресторанах Києва, і підготували для вас другу частину.

У цьому матеріалі розповідаємо, де спробувати авокадо гриль з імбирною сальсою, хумус із хрусткими баклажанами, пасту араб’ята з цукіні, стейк із цвітної капусти, кімчі з соусом унагі та кунжутом — пісне меню в ресторанах Києва готове вас дивувати.

Rumors Restaurant

Де: вул. Різницька, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (140–985 грн), гарячі закуски (45–880 грн), паста та ризото (295–990 грн).

Страви: цвітна капуста в хоспері з трюфельним соусом – 240 грн, нем-роли з овочами, манго, едамаме та кисло-солодким соусом – 160 грн, авокадо гриль з імбирною сальсою – 290 грн, кокосовий пудинг з чіа та манго – 190 грн, «Яблуко Ньютона» – 165 грн, салат з томатами гриль, бебі-шпинатом та кедровим горіхом – 390 грн, кус-кус із томатним соусом, овочами та едамаме – 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: концептуальний ресторан, знаходиться на Печерську, дизайнерський інтер’єр, авторське меню, проєкт Наталі Келембет, бренд-шеф Андрій Ростов, морепродукти на льоду, raw bar, страви на відкритому вогні та мангалі, стейки з української та американської яловичини, вечірки, коктейлі, винна карта, резерв столів.

Концептуальний ресторан Rumors відкрився на Печерську восени минулого року. Заклад є проєктом відомої столичної рестораторки Наталії Келембет. Гостям надається можливість насолодитися найпопулярнішими стравами з різних кухонь світу в авторській інтерпретації досвідченого бренд-шефа Андрія Ростова. В різноманітному пісному меню шеф-кухар представив понад два десятки страв — холодні закуски та салати, основні страви та десерти. В якості закуски пропонують пікантні азійські нем-роли з овочами, манго, бобами едамаме та кисло-солодким соусом. Основною стравою може стати хрустка  цвітна капуста в хоспері з ароматним трюфельним соусом. А на десерт пропонують спробувати ніжний кокосовий пудинг із насінням чіа та манго. Пісне меню в ресторані Rumors доводить, що страви з овочів та фруктів здатні дивувати навіть вибагливих гурманів.

Liberty Diner

Де: вул. Верхній Вал, 28

Бюджет: ₴₴₴. Бургери (175–395 грн), салати та закуски (49–289 грн), піца (172–315 грн).

Страви: борщ із нутом, червоною квасолею та шиїтаке – 95 грн, баклажан, запечений із солодким місо – 115 грн, броколі на грилі з тхіною – 149 грн, хумус із хрусткими баклажанами – 185 грн, піца Calozone Vegetariano – 219 грн, бургер з котлетою Beyond Meat – 295 грн, чизкейк із полуницею та авокадо – 145 грн.

Напої: лате – 79/99 грн, апельсиновий фреш – 90 грн, Negroni б/а – 109 грн.

Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з печі на дровах, сніданки, вина побокально.

Liberty Diner — це якісна американська кухня на Подолі у форматі класичного дайнера від рестораторів братів Гусовських. У меню ви знайдете сендвічі та бургери, салати, стартери, традиційну неаполітанську піцу з традиційними та оригінальними начинками. Також в Liberty Diner можна поснідати панкейками, сирниками, вівсянкою, стейком, бургером та різноманітними стравами з яєць. В пісному меню ви знайдете закуски на кшталт хумуса з хрусткими баклажанами, вегетаріанську піцу та бургер з рослинною котлетою Beyond Meat.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32; вул. Святошинська, 3а

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: брускета з авокадо та печеним томатом – 88 грн, брускета з білими грибами – 88 грн, салат із білими грибами, цукіні та томатами – 185 грн, салат із карамелізованим баклажаном, томатами та авокадо – 148 грн, тартар із авокадо з томатами – 136 грн, томатний суп з грінками – 75 грн, легкий овочевий суп – 75 грн, паста араб’ята з цукіні – 92 грн, запечена картопля з білими грибами – 199 грн, яблучний мільфей з ванільним соусом – 110 грн.

Напої: чай з базиліком – 50 грн, лате на безлактозному молоці – 67 грн, мохіто б/а – 65 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo — мережа сімейних італійських ресторанів. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, тому жоден обід чи вечеря не обходиться без смачних сирів, пасти ручної роботи, домашнього хліба й апетитної піци. Особливістю ресторану Spezzo на Великій Васильківській є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара. Страви з пісного меню ресторанів особливо смакуватимуть шанувальникам білих грибів та цукіні — пропонують брускету з білими грибами, пасту араб’ята з цукіні й салат з білими грибами, цукіні та томатами.

Taco House    

Де: вул. Глибочицька, 32а

Бюджет: ₴₴. Буріто (149–199 грн), стартери (149–199 грн), основні страви (199–349 грн).

Страви: печені овочі з паростками сої – 118 грн, салат із карамелізованим гарбузом та сиром тофу – 182 грн, овочевий суп із квасолею – 78 грн, гарбузовий суп капучино – 78 грн, тріо капусти під гострим соусом – 117 грн, стейк із цвітної капусти з кокосовим соусом – 136 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейний ресторан на Подолі, мексиканська кухня, два поверхи, концептуальний інтер’єр, адаптовані страви, відкрита кухня, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дегустаційні тижні, кімната для куріння кальянів, літня тераса, великий вибір міцного алкоголю, текіла власного виробництва, коктейльна карта, дитяче меню, система лояльності, жива музика, резерв столів.

Taco House — сімейний ресторан мексиканської кухні на Подолі. В меню представлені найпопулярніші страви Мексики, які максимально широко дають зрозуміти усі особливості цієї кухні. В стравах багато свіжих овочів, фруктів, а також м’яса та риби, приготованих за технологією су-від — саме вона дозволяє зберегти максимум смаку в продукті. В пісному меню ресторану ви знайдете печені овочі з паростками сої, овочевий суп із квасолею та стейк із цвітної капусти з кокосовим соусом.

Tiger Kyiv

Де: вул. Саксаганського, 40

Бюджет: ₴₴. Локшина (92–175 грн), рис (88–137 грн), салати (80–163 грн).

Страви: рисові & beyond боли – 140 грн, теплий салат з Beyond Meat – 145 грн, салат з Beyond мітболами – 169 грн, карі з Beyond Meat – 169 грн, бульйон з фрикадельками Beyond Meat – 105 грн, локшина з Beyond мітболами – 159 грн.

Напої: Fig Tiger – 79 грн, Mint Tiger – 79 грн, Sweet Tiger – 79 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні, власник — блогер Орест Мурій, страви з морепродуктами, коктейлі, доставка.

Tiger — ресторан паназійської кухні, заклади якої працюють у Тернополі, Черкасах та Києві. У закладі подають закуски, салати, супи, серед яких місо суп та кімчі, а також страви з локшиною та рисом. Основою пісного меню стало інноваційне рослинне м’ясо Beyond Meat, з якого в Tiger приготували шість страв. До 19 квітня в ресторані пропонують рисові & beyond боли, а також теплий і холодний салати, карі, бульйон та локшину з Beyond Meat. Власник закладу блогер Орест Мурій кинув собі виклик та перейшов на пісне меню з Beyond Meat.

Friends & Lovers

Де: вул. Ярославів Вал, 9

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–210 грн), салати (97–245 грн), основні страви (85–390 грн).

Страви: кімчі з соусом унагі та кунжутом – 75 грн, фалафель із хумусом – 75 грн, боул з кіноа та авокадо – 120 грн, машевий суп з печеною селерою – 85 грн, картопляна каша з грибами – 105 грн, цвітна капуста з морквяним кремом – 85 грн, брауні із сочевиці з пісним морозивом – 75 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан-бар, знаходиться у центрі міста, стильний інтер’єр, літня тераса, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, великий вибір коктейлів, вина побокально, барна карта.

Ресторан-бар Friends & Lovers знаходиться в історичній частині Києва. Засновники визначають його як «ресторан із богемною кухнею та баром». Особливість закладу — затишна літня тераса у внутрішньому дворику. В меню — різноманітні стартери, салати, основні страви, десерти та антипасті. На період посту в меню додали страви без м’яса та тваринних продуктів — фалафель із хумусом, боул з кіноа та авокадо, цвітну капусту з морквяним кремом.

 

Фото: Rumors Restaurant, Liberty Diner, Spezzo, Taco House, Tiger Kyiv, Friends & Lovers

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi