Пісне меню в ресторанах на лівому березі Києва - PostEat

пошук

Пісне меню в ресторанах на лівому березі Києва
10-03-2023 0 1105


Багато ресторанів столиці на час Великого посту, який триватиме до 16 квітня, презентували спеціальне пісне меню — щороку шефи шукають небанальні смакові поєднання знайомих продуктів та доповнюють овочеві страви оригінальними спеціями та соусами. Редакція PostEst дізналась, яке пісне меню в ресторанах на лівому березі Києва пропонують цьогоріч.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з баклажаном, авокадо — 220 грн, салат з білими грибами, картоплею та руколою — 225 грн, тартар із печеного баклажану з фокачою — 158 грн, карпачо з печеним буряком та авокадо — 126 грн, равіолі з картоплею, грибами та цибулею фрі — 152 грн, спагетті араб’ятта — 196 грн, піца «Веган» з запеченими овочами та руколою — 198 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, власна сироварня, пекарня, антипасті, паста ручної роботи, сніданки з безлімітним ігристим 11:00 до 14:00, винна карта, дров’яна піч, кальян, дитяча кімната, доставка, безперебійно працюють з генератором.

Мережа сімейних італійських ресторанів Spezzo із власною пекарнею і сироварнею щодня чекає гостей на неаполітанську піцу з дров’яної печі, м’які італійські сири власного виробництва та пасту, яка вручну готується кухарями в кращих італійських традиціях. Зараз в закладах діє пісне меню з італійським акцентом: можна спробувати салат з білими грибами, картоплею та руколою, тартар із печеного баклажану з фокачою, спагетті араб’ятт та піцу «Веган» з запеченими овочами.

Чачапурі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ахматової, 30.

Бюджет: ₴₴. 

Страви: аджапсандалі — 175 грн, акекілі — 200 грн, лобіо по-мегрельськи — 145 грн, оджахурі з лисичками — 215 грн, табулє по-алазанськи — 210 грн, хінкалі з сирно-грибною начинкою — 235/4 шт., аджарулі з грибами — 270 грн, бурякові бозбаші — 185 грн.

Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне-меню, кулінарні майстер-класи для дорослих і дітей, доставка, автентичний інтер’єр, дегустації грузинських вин, резерв столів.

Ресторани «Чачапурі» називають себе «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». В місті є дві локації — в центрі та на Позняках. В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви — у справжній печі-тандирі випікають лаваш та готують м’ясо. У пісному меню «Чачапурі» ви знайдете лобіо по-мегрельськи, салат табулє по-алазанськи та хінкалі з веган сулугуні та білими грибами.

Par Bar ³

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 28

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: поке салат з кіноа та тофу — 295 грн, хрусткий маменорі рол з грибами та картоплею — 260 грн, рататуй зi шпарагівкою гриль — 215 грн, грушевий брауні — 205 грн, пісне морквяно гарбузове печиво — 120 грн.

Деталі: концептуальний пре-паті бар, ресторан з витонченим поєднанням вина та гастрономії, знаходиться на Осокорках, дизайн інтер’єру YODEZEEN, азійська та європейська кухня, основна зала та бар, відкритий суші-бар, винна шафа, контактна барна стійка, кальяни, авторські коктейлі, резерв столів.

Par Bar ³ — концептуальний пре-паті бар та ресторан з витонченим поєднанням вина та гастрономії на Осокорках. В цьому закладі акцент зроблено на фірмові кальяни з коктейлями, повноцінне основне меню та винну карту. В меню представлені азійські страви, тапаси, різноманітні стартери, локшина та паста, а також основні страви з риби та м’яса. Зараз діє лаконічне, але цікаве пісне меню, в якому ви знайдете поке салат з кіноа та тофу, хрусткий маменорі рол з грибами та картоплею та грушевий брауні.

Кафе-сироварня «Мацоні»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴

Страви: закуска с пхалі – 119 грн, закуска з хумуса – 145 грн, сациві з баклажанів – 245 грн, фалафель з імбирно-апельсиновим соусом – 125 грн, салат грузинський овочевий з горіхами – 142 грн, салат овочевий зі смаженим сиром тофу – 215 грн, томатний суп з сочевиці – 115 грн, крем-суп з грибів – 172 грн, запечені хінкалі з картоплею та грибами в вершковому соусі – 167 грн.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, знаходиться на Русанівці, сири для хачапурі готують в ресторані, страви на грилі, чача і настойки, підходить для банкетів, дитяча кімната, доставка, всесезонна тераса, працює щодня з 12:00 до 22:00.

«Мацоні» — грузинське кафе-сироварня на Русанівці. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Пісне меню в кафе-сироварні «Мацоні» — це рішення не тільки для тих, хто притримується посту, а і для тих, хто хоче здивувати себе пісними стравами. В меню ви знайдете цікаві та корисні страви, які доведуть кожному гостю, що пісна їжа — це смачно. Резервуйте стіл за номером телефону +380501082838.

Кухмейстер

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴.

Страви: хумус зі стейком із броколі та томатною сальсою — 235 грн, боул з табуле та броколі — 210 грн, грибний рамен — 210 грн, рисова локшина з овочами та грибами — 195 грн, ризото з кукурудзи з підкопченими ерінгами — 155 грн, чіа з соусом маракуйя — 90 грн.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. Пісне меню в «Кухмейстер» доволі різноманітне — пропонують хумус зі стейком із броколі та томатною сальсою, грибний рамен та ризото з кукурудзи з підкопченими ерінгами.

Carpaccio Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 25

Бюджет: ₴₴.

Страви: карпачо авокадо з кускусом, в’яленими томатами та оливковим тапенадом — 198 грн, карпачо пряного буряка з горіхами — 138 грн, ромен з хумусом, томатами, фокачо та соусом діжон — 198 грн, кукурудзяний крем-суп з картопляним паєм — 88 грн, гречото з грибним бефстроганов — 158 грн, гисова локшина з овочами — 179 грн.

Деталі: знаходиться на лівому березі Києва, multi-cuisine, сучасний дизайн в пастельних тонах, доставка, формат take away, тераса, вина і міцні алкогольні напої в меню.

Сімейний ресторан італійської та європейської кухонь Carpaccio є ідеальною локацією для повсякденного відвідування. В меню ви знайдете класичні європейські закуски, пасту, різноманітні страви з м’яса, риби та морепродуктів. Зараз в закладі презентували пісне «меню для балансу легкості» — можна спробувати карпачо авокадо з кускусом, в’яленими томатами та оливковим тапенадом, кукурудзяний крем-суп з картопляним паєм та гречото з грибним бефстроганов.

Головна фото: Par Bar ³ 

Фото: Facebook Spezzo, «Чачапурі», Par Bar ³, «Мацоні», «Кухмейстер», Carpaccio Restaurant.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi