Похмільні вечірки в закладах Києва: де провести 1 січня в доброму гуморі - PostEat

пошук

Похмільні вечірки в закладах Києва: де провести 1 січня в доброму гуморі
29-12-2019 0 1207


Весело зустрівши Новий рік, багато хто вирушає продовжувати свято в столичні ресторани. Не втратити з пам’яті перший день нового року вам допоможуть похмільні вечірки в закладах Києва — для вас приготують привітальні напої, лікувальні бульйони і розважальну програму. Похмільні вечірки в закладах Києва беззаперечно врятують ваше 1 січня, тому бронюйте столи заздалегідь.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Ярославська, 5/2; вул. Іллєнка (Мельникова), 83а; Кільцева дорога, 110а; Княжий Затон, 16д; вул. Олеся Гончара, 15/3; пр-т Перемоги, 1; вул. Велика Васильківська, 49а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн).

Страви: сом – 52 грн/100 г, карась – 30 грн/100 г, форель райдужна – 68 грн/100 г, стерлядь – 98 грн/100 г, карп – 65 грн/100г, судак – 85 грн/100г.

Напої: узвар – 25 грн, домашній лимонад – 58 грн, морквяний фреш – 54 грн, еспресо – 32 грн, бочкове просеко – 65 грн/150 мл.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та великий вибір річкової риби. В закладах мережі готують рибу і морепродукти різними способами — на грилі, смажать або запікають в духовці. 1 січня з 14:00 в усіх «Черноморках» гостей пригощатимуть похмільною ухою.

Queen Country Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: смт Козин, Обухівське шосе, 55 (30–й км Столичного шосе).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (140–1000 грн), риба і морепродукти (95–550 грн), десерти (50–190 грн).

Страви: карпачо з лосося – 440 грн, чорноморські рапани смажені з молодою картоплею – 410 грн, мідії по-одеськи – 320 грн, піде з ароматною телятиною – 330 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group; страви європейської, української та східної кухонь; власна коптильня, страви на вогні, дитяче меню, няня для дітей, тераса з панорамним видом на сосновий ліс, дитячий майданчик, караоке щоп’ятниці та щосуботи з 22:00 до 04:00, чорний басейн, pool-бар, доставка, формат take away, онлайн-резерв.

Queen Country Club — великий та затишний заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group. В перший день року в закладі підготували особливу пропозицію — тільки 1 січня у Queen Country Club варені раки по спеціальній ціні 400 грн. Також на гостей чекає виступ групи The Komixy, вокал від Ксенії Лазаревої та караоке.

Чачаварня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 1-3/5

Бюджет: ₴₴. Салати (98–237 грн), гарячі страви (115–286 грн), страви на вугіллі (65–2990 грн), хачапурі (116–292 грн), хінкалі (96–114 грн/4 шт.).

Страви: люля з баранини – 189 грн/200 г, асорті шашлику для компанії – 2290 грн/2 кг, філе сома у кавказькому маринаді – 148 грн/100 г, перепілки у пікантно-апельсиновій глазурі – 286 грн, стейк Ковбой – 134 грн/100 г.

Напої: чача власного виробництва/настоянки на чачі – 59 грн/50 мл, домашнє червоне напівсухе вино (Грузія, Кахетія) – 86 грн/150 мл.

Деталі: сучасний грузинський ресторан в центрі Києва, затишний інтер’єр, єдиний заклад з власною чачаварнею, страви на мангалі, винна карта, резерв столів, дегустації.

«Чачаварня» — ресторан сучасної грузинської кухні, який вже відомий киянам чачею власного виробництва. Чачу тут варять лише із натуральної сировини, а також експерементують, роблячи настоянки на чачі з фруктами, ягодами і травами. Починати рік правильно запрошують у закладі 1 січня — всіх гостей частуватимуть цілющою чихіртмою та чаркою міцної чачі.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–550 грн), салати (120–470 грн), узбецький плов (240–260 грн), десерти (55–230 грн).

Страви: карпачо з телятини з трюфельною олією – 330 грн, бурата з авокадо та томатами – 520 грн, люля-кебаб з баранини – 300 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви, меню сніданків з 10:00 до 13:00, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, VIP-кімнати, доставка.

ESHAK – ресторан східної кухні з чудовим інтер’єром у центрі міста. У закладі є простора та світла всесезонна тераса, декорована в середньоазійській стилістиці, тут приємно відпочивати на м’яких подушках в оточенні живих рослин. 1 січня в ресторані чекають на гостей, щоб почастувати їх пивом та запропонувати до нього варених раків по спеціальній ціні 400 грн.

Кафе-сироварня Мацоні

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5; вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. Закуски (96–198 грн), гарячі страви (114–256 грн), десерти (29–104 грн).

Страви: сациві з куркою – 118 грн, грибний крем-суп – 107 грн, лобіо – 92 грн, шашлик з філе камбали з запеченим гарбузом – 165 грн.

Напої: чай обліпиховий з медом – 70 грн, лате – 43 грн, настоянка на горіхових перетинках – 42 грн/50 мл.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують у ресторані, чача та настоянки, дитяча кімната з нянею, доставка, тераса, резерв столів.

Кафе-сироварня «Мацоні» — це втілення грузинської привітності, щедрого застілля та колоритних традицій. В обох закладах — і на Русанівці, і в центрі міста — створили затишну атмосферу, де якнайкраще смакуватимуть вино та апетитні грузинські страви. 1 січня у «Мацоні» запроваджують добру традицію — пригощати гостей найкращим похмільним супом чихіртма та продовжити свято чаркою чачі.

Юність

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

Де: вул. Михайлівська, 24а

Бюджет: ₴₴. Закуски (65–155 грн), салати (98–182 грн), креветки (15–1200 грн).

Страви: севіче з креветок – 155 грн, теплий салат-гриль – 182 грн, асорті брускет – 220 грн, бабагануш з авокадо – 112 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: креветочна в центрі Києва, сніданки, стильний інтер’єр, затишна літня тераса, великий вибір українських та іноземних вин, креативна коктейльна карта, гриль-меню.

Перша київська креветочная «Юність» відкрилась в середині лютого 2018 року. Інтер’єр закладу виконаний в ретро стилі, атмосферность обстановки вдало доповнюється тихою лаунж-музикою і ненав’язливим якісним сервісом. В закладі знають, чого зазвичай хочеться після новорічної ночі —бульйону, пива та креветок. В «Юності» додуть ще олів’є, солону рибку, діджея з улюбленими хітами 90-х й організують ідеальне опохмільне 1-е січня.

Фото: Facebook Черноморка, Queen Country Club, Чачаварня, ESHAK, Кафе-сироварня Мацоні, Юність

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi