Рамен у ресторанах Києва: 6 закладів, де можна спробувати - PostEat

пошук

Рамен у ресторанах Києва: 6 закладів, де можна спробувати
01-11-2021 0 3491


Рамен у ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Ця давня страва традиційної японської кухні вийшла в лідери азійських страв у київських гурманів. Сьогодні рамен є однією з найпопулярніших страв у Японії — в Токіо працює близько 5 тисяч рамен-магазинів, а по всій країні їх налічується понад 24 тисячі. Спробувати автентичні та авторські смаки рамену можна і в українській столиці, тому розповідаємо про заклади Києва, де готують рамен.

Ramen vs Marketing

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Хрестовий провулок, 8/9; вул. Вадима Гетьмана, 10/37А; вул. Костянтинівська, 2А; Оболонський проспект, 26; Кільцева дорога, 110а; проспект Павла Тичини, 20Б.

Бюджет: ₴₴.

Страви: Shio Ramen – 58/99 грн, Shoyu Ramen – 104/134 грн, Miso Ramen – 104/134 грн, Spicy Ramen – 104/159 грн.

Деталі: монокафе азійської кухні (раменна), локшина власного приготування, бренд-шеф Євген Михайленко, відсутній резерв столів, доставка.

Раменна Ramen vs Marketing створена компанією Food vs Marketing та шефом Євгеном Михайленком. Зараз в Києві працює шість локацій. У раменній готують чотири види рамену на курячому або овочевому бульйоні з додаванням смаженого часнику, зелено цибулі, кунжуту та норі. Рамен подають в стандартній та у бебі-порції. У страву можна додати порцію норі, свіжого червоного перцю, кукурудзи, маринованих яєць тощо. Заклад готує власну локшину за адаптованим рецептом та авторські соуси. Також можна замовити доставку набору для приготування рамена вдома.

Eastman Restaurant

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: шовковий рамен – 385 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі First Line Group, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен Олександр Родіонов, кілька поверхів, коктейльний бар, винна кімната, дитяча кімната, наполеон-бар, сніданки, обід з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю, дитяче меню, авторські коктейлі, доставка, резерв столів.

Eastman Restaurant — проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні. В ресторані можна замовити шовковий рамен з біском, креветками, тонкою локшиною, теплим яйцем і шпинатом.

Virgin Izakaya Bar

 

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: рамен з лобстером та ікрою – 2400 грн, рамен з телятиною та осетровою ікрою – 499 грн, трюфельний рамен з телятиною – 155 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya Bar — концептуальний заклад на Арсеналі від Bulldozer Group Ukraine. Стильний інтер’єр, страви азійської кухні у сучасному баченні шефа, трендові подачі та інтригуючий смак. Ізакая — це вид ресторанів, поширений в Японії, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Над дизайном закладу працювало архітектурне бюро YODEZEEN — їм вдалось створити сучасний європейський інтер’єр в приглушених сіро-коричневих тонах. В Virgin Izakaya Bar ви можете спробувати три види рамену — трюфельний з телятиною, з телятиною та осетровою ікрою, а також найвишуканіший з лобстером та ікрою.

Naushi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сковороди, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: чітан – 115/150 грн за baby та стандартну порції, тонкоцу пайтан – 115/150 грн за baby та стандартну порції, місо – 125/175 грн за baby та стандартну порції, пескетаріанський – 115/150 грн за baby та стандартну порції, веган – 115/150 грн за baby та стандартну порції.

Деталі: раменна, знаходиться на Подолі, стильний інтер’єр, 5 видів рамену, локшину готують самостійно, карааге, моті, суші-сендвічі, доставка на Подолі, take away, pets friendly, прцюють щодня з 11:00 до 22:00.

Якщо бажаєте скуштувати 本物 [honmono] справжній рамен-суп, де вас буде оточувати автентичний затишний інтер’єр, то вам точно до Naushi! Тут готують за всіма канонами, виробляють локшину власноруч на спеціальному обладнанні  з чотирьох видів борошна та додаванням алкідної води кансуй, настоюють основний соус мотодаре та аромамасла тижнями, розкривають умамі по максимуму за допомогою технологій та продуктів, завезених із самої Японії. Різноманітні насичені бульйони (курячий, свинячий, місо, веганський, пескетаріанський), великий вибір топінгів до них тощо. Окрім рамен-супу ви зможете знайти інші японські страви: маземен, тсукемен, курка карааге, пельмені гьодза, суші-сендвічі онігірадзу, ніжніші десерти мочі та велику барну карту. Naushi чекає на вас кожного дня з 11:00 на Подолі.

Whai Thai

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 5

Бюджет: ₴₴. 

Страви: м’ясний рамен шою з куркою розміру S – 129 грн, вегетаріанський рамен спайсі з тофу–грибами розміру M – 149 грн, м’ясний рамен карі з креветками розміру L – 295 грн, вегетаріанський рамен чізу з веган-мітболом розміру М – 205.

Деталі: азійський simply food: рамен, локшина, закуски, яскравий інтер’єр, відкрита кухня, локшина власного виробництва.

WhaiThai — невелике бістро паназійської кухні біля станції метро «Кловська». Основа меню — локшина власного виробництва, яку використовують в раменах і стравах wok. Рамен можна замовити на м’ясному чи веганському бульйоні, до якого пропонують обрати одну з основ. З начинок до рамену можна обрати курку, тофу-гриби, креветки, свинину, яловичину або веган-мітбол. Рамен можна замовити в трьох розмірах — маленькому, стандартному чи великому. Також до будь-якого рамену можна додати різні інгредієнти на смак.

Дзяо-бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Павла Тичини, 1В

Бюджет: ₴₴.

Страви: кімчі рамен (665/1135 г) – 129/185 грн, лаопан рамен (675/1065 г) – 129/185 грн, шанхай рамен (680/1110 г) – 139/199 грн, вершковий рамен (700/1000 г) – 139/199 грн.

Деталі: китайська пельменна, лаконічне меню, ресторанний проєкт «Сільпо», формат fast-casual, відкрита кухня, страви «з-під ножа», доставка.

Китайська пельменна «Дзяо-бар» знаходиться на першому поверсі торговельного центру SilverBreeze на Березняках. Це ресторанний проєкт мережі продуктових супермаркетів «Сільпо», який розвивається разом з бренд-шефом Марко Черветті. В закладі готують майже десять видів рамену: кімчі рамен, лаопан рамен з запеченою свинячою грудинкою, шанхай рамен з креветкою, рибний та вершковий рамен.

Фото: Facebook Ramen vs Marketing, Eastman Restaurant, Virgin Izakaya Bar, Naushi, Whai Thai, Дзяо-бар.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi