Ресторани грузинської кухні: де затишно відсвяткувати Різдво з родиною - PostEat

пошук

Ресторани грузинської кухні: де затишно відсвяткувати Різдво з родиною
05-12-2019 0 1461


Любов киян до гостинності та кухні Грузії можна побачити в повних посадках у столичних грузинських ресторанах. Хінкалі, хачапурі, долма, люля-кебаб, шашлик, вино, пісні і душевна атмосфера — за всім цим гості йдуть у грузинські ресторани Києва. Саме у такій щирій атмосфері ми і пропонуємо зустріти Різдво з родиною — обирайте ресторан грузинської кухні та резервуйте стіл на свято.

Хмелі-Сунелі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Омеляновича-Павленка, 4-6

Бюджет: ₴₴. Салати (135–218 грн), хачапурі (160–265 грн), основні страви (124–499 грн).

Страви: рулетики зі смажених баклажанів із волоськими горіхами та грузинськими спеціями – 153 грн, сулугуні обсмажений, подається з соусом копченої аджики – 195 грн, кубдарі – 265 грн, шкмерулі (курча тапака в часниково-вершковому соусі) – 230 грн.

Напої: Tvishi Badagoni Medium-Sweet – 122 грн/150 мл, Mukuzani Badagoni – 130 грн/150 мл, Filanda Riserva Brut Rose Bortolomiol – 970 грн/750 мл.

Деталі: сучасна грузинська кухня, ресторан мережі закладів Tarantino Family, мангал-меню, сезонне оновлення меню, відкрита кухня, багата колекція вин з усіх регіонів Грузії, жива музика, виступи танцюристів, кальянне меню, банкетні пропозиції.

«Хмелі-Сунелі» — сучасний ресторан грузинської кухні на Печерську. У закладі готують улюблені грузинські страви в сучасній інтерпретації, великий вибір позицій в меню дозволить кожному знайти те, що йому до смаку. Характерними рисами закладу є приємна атмосфера та гостинність — тут знають все про організацію прекрасних вечорів з грузинським колоритом, а також як зробити відпочинок гостей душевним і смачним.

Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (118–339 грн), страви з вогню (189–1850 грн), десерти (132–335 грн).

Страви: лабне (молодий сир з трьома видами томатів) – 198 грн, кюфта-тартар з молодого ягняти з кавказькими травами та джонжолі – 282 грн, баклажани пучхолія з томатами та міксом сирів – 239 грн, філе оленя засмажене на відкритому вогні, подається з томатами та перцем бамія – 698 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, розташований у парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи для дітей, спеціальне меню від шеф-кухарів, доставка, формат take away.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері в центрі столиці. Затишний інтер’єр та відмінне обслуговування зроблять ваше свято особливо приємним. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. В меню ви завжди знайдете м’ясо на вогні та різноманітні закуски з овочами та сиром, які варто доповнити чудовим грузинським вином.

Saperavi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–790 грн), страви з м’яса та птиці (240–430 грн), десерти (40–355 грн).

Страви: долма з соусом мацоні – 175 грн, смажений сулугуні з томатами – 155 грн, річкова форель під гранатовим соусом – 355 грн, м’ясний чашушулі – 275 грн.

Напої: «Кіндзмараулі червоне» Шато Мухрані – 245 грн/150 мл, «Цинандалі біле» Мосмієрі – 250 грн/150 мл, «Сапераві червоне» Шато Мухрані – 215 грн/150 мл.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку, і вдало поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії: аджапсандалі, сациві, пхалі, долма, хінкалі, лобіо. Окремої уваги заслуговує мангал-меню — в Saperavi готують люля-кебаб, шашлик з індички, баранини, телятини і свинини. Крім основної зали, в Saperavi є дві окремі кімнати різної стилістики, в яких найчастіше проводять сімейні свята.

Чічіко

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 23а

Бюджет: ₴₴. Закуски (98–245 грн), гарячі страви (195–425 грн), страви у хоспері (175–385 грн).

Страви: шашлик з індички – 175 грн, люля-кебаб з яловичини – 165 грн, ципа по-мегрельськи – 225 грн, стейк тартар з лосося – 385 грн, хачапурі по-мегрельськи – 148 грн.

Напої: «Негроні» – 175 грн, лікер зелений горіх – 48 грн/50 мл, домашня чача – 60 грн/50 мл, лимонад тархун – 78 грн.

Деталі: позиціонує себе як сучасне міське грузинське кафе, карта вин, коктейльна карта, дитяче меню, дитяча кімната з аніматором, доставка, хоспер-меню, ланч-сети з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, резерв столів, формат take away.

«Чічіко» — сучасне грузинське міське кафе, яке знаходиться в історичній частині Києва. Дизайнерський інтер’єр цілковито відображає та підтримує гостинну атмосферу в закладі.  Серце закладу – тандир, традиційна глиняна піч, завдяки якій гості можуть спостерігати за приготуванням страв із залу ресторану. Рекомендуємо замовити до святкового столу страви з печі хоспер — у ресторані в ній готують шашлики з різних видів м’яса, люля-кебаби, курчат та лосося.

Ресторан Хінкалі на Шота Руставелі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Шота Руставелі, 4

Бюджет: ₴₴. Хінкалі (18–39 грн/1 шт.), салати (135–195 грн), м’ясні страви (95–325 грн), гриль–меню (215–425 грн).

Страви: хачапурi з соковитою куркою, ароматними грибами, вершковим соусом та пiкантним копченим сиром сулугунi – 160 грн, лобiо по-рачинськи – 135 грн, курча по-чкмерськи у молочному соусi – 325 грн, люля-кебаб з баранини – 195 грн.

Напої: Tsinandali, Special Collection KTW, Kaheti – 80 грн/150 мл, Rkatsiteli Gvirabi, Winery Khareba, Kakheti – 350 грн/750 мл, Saperavi Premium, Winery Khareba, Kakheti – 950 грн/750 мл.

Деталі: ресторан грузинської кухні в центрі Києва, автентичні та авторські страви, авторський інтер’єр від YUDIN Design, кілька залів, літня тераса, багата колекція грузинських вин, гриль-меню, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, готові бенкетні пропозиції для компаній, наливки власного виробництва, спеціальні пропозиції, вина побокально, зручний резерв столів.

«Хінкалі на Шота Руставелі» вже 14 років є домівкою грузинської гостинності та місцем зустрічі зі справжніми смаками Грузії. В ресторані є чотири зали різного формату: основна східна зала з відкритою кухнею, затишна зала «Лоза», «Винний погріб» та банкетна зала «Султанка». В «Хінкалі» готують все, чим славиться грузинська кухня: хінкалі, класичні хачапурі і великі варіації хачапурі по-аджарськи та хачапурі по-царськи для компаній, пхалі, харчо, сациві, лобіо, чахохбілі, шашлик і люля-кебаб.

Ой, мамо. Це було в Тбілісі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 109/20

Бюджет: ₴₴. Салати (78–115 грн), гарячі страви (65–140 грн), хачапурі (55–135).

Страви: «Велика вечірка» – 820 грн, хачапурі особливий з копченим сиром – 135 грн, соковитий люля з яловичини та свинини – 130 грн, чахохбілі – 115 грн.

Напої: вино «Цинандалі Бадагоні» – 44 грн/100 мл, вино «Сапераві Картулі Вазі» – 50 грн/100 мл, вино «Твіші» – 495 грн/750 мл.

Деталі: грузинська кухня, старовинні сімейні рецепти, стилізований інтер’єр, кілька зал, частково відкрита кухня, тоне-меню, дегустації вин, вина побокально, безкоштовна доставка, резерв столів.

Грузинський ресторан «Ой, мамо. Це було в Тбілісі» вже встиг прославитися автентичними грузинськими стравами за старовинними рецептами родини з Тбілісі, яка багато років тому переїхала до Києва. Інтер’єр закладу затишний, виконаний в теплих тонах і прикрашений традиційними грузинськими орнаментами. Ви можете обрати столик у основній залі чи в одній із затишних окремих зал. В меню різноманітні закуски та салати, хінкалі, хачапурі та м’ясо з мангалу. Для святкового столу ідеальним рішенням буде «Велика вечірка» — ціле кіло шашлику з молодого ягняти, соковитої свинини, ніжної ципи та ароматної телятини.

Фото: Facebook Хмелі-Сунелі, Кувшин, Saperavi, Чічіко, Ресторан Хинкали на Шота Руставели, Ой, мамо. Це було в Тбілісі

Головна фотографія: Saperavi


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi