Ресторани Києва для сніданку: зустрічаємо вихідні в центрі міста - PostEat

пошук

Ресторани Києва для сніданку: зустрічаємо вихідні в центрі міста
05-08-2020 0 1137


Розповідаємо вам про ресторани Києва для сніданку. Забути про буденні турботи та розпочати вікенд прогулянкою прекрасною столицею пропонує вам редакція PostEat. Краще за все зустріти вихідні смачним сніданком у приємній компанії у мальовничому центрі міста. Розповідаємо про нові та знайомі локації, де готують ваші улюблені сирники, трендові боули, пухкі круасани та незмінні яйця пашот.

Rabbit Habit

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 24

Бюджет: ₴₴. Сніданки (105–215 грн), закуски (30–117 грн), основні страви (118–287 грн).

Страви: смузі боул екзотик зі спіруліною і манго на кокосовому молоці – 149 грн, яйця пашот на тості з сочевичним хумусом, паростками гороху, бебі шпинатом і соусом песто – 148 грн, панкейки з карамельним соусом, згущеним кокосовим молоком з матчею і сезонними ягодами – 158 грн, зелений омлет з креветками, соусом чедер, цукіні і листям салату.

Напої: коктейль Creamy Negroni — 175 грн, коктейль «Матча Пікча» – 165 грн, коктейль Полуничний Чізкейк — 165 грн

Деталі: easy bar, знаходиться в центрі міста, власники — Арен та Валентина Мартиросян разом з Оленою Симоненко, дизайн інтер’єру YOD Design (Володимир Непийвода), шеф-кухар Павло Ключник, шеф-бармен Назар Макаров, сніданки з 09:00 до 18:00, літня тераса, вітрина take away

Rabbit Habit — easy bar з корисною та смачною їжею, до якої дуже просто звикнути. Ідейні натхненники, засновники та одночасно керівники — подружжя молодих рестораторів Арен та Валентина Мартиросян разом з Оленою Симоненко. Корисне та збалансоване меню для закладу розробляла команда майстрів: дієтолог, психолог та health-коуч Юлія Копиткова та шеф-кухар закладу, учасник «МайстерШеф Професіонали» Павло Ключник. Сніданки в закладі готують з 9 ранку і до шостої вечора, проте деякі позиції можна замовити цілий день, як от яйця пашот на тості з сочевичним хумусом, паростками гороху, бебі шпинатом і соусом песто.

FLOCS Flower&Coffee Space

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 9

Бюджет: ₴₴.

Страви: англійський сніданок від шефа – 95 грн, омлет чотири сири – 95 грн, яйця пашот з лососем – 125 грн, вівсянка з кокосом, маком та бананом – 65 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе, квітковий магазин, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, сніданки, літня тераса, take away, доставка.

FLOCS Flower&Coffee Space — квітковий магазин-кафе в самому центрі міста. Заклад легко помітити, поруч із ним стильна уквітчана тераса. В меню закладу смузі боули, спрінг-роли, брускети та авокадо-тости. На десерт пропонують чіа-пудинги зі свіжими ягодами. Сніданок в закладі пропонують почати з омлету з чотирма сирами, яєць пашот з лососем, вівсянки з ягодами та фруктами або з англійського сніданку від шефа.

Babene

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Бюджет: ₴₴. Закуски (130–170 грн), піца (60–325 грн), паста і ризото (120–220 грн).

Страви: яйця Бенедикт з прошуто – 119 грн, яйця Бенедикт з лососем – 139 грн, фрітата – 55 грн, яєчня (3 шт.) – 49 грн (додатки: томати, гриби, сир гауда, сир фета, шинка, ковбаски, бекон – 32 грн), вівсянка з медом, горіхами та насінням льону – 49 грн, сирники зі сметаною та варенням – 109 грн.

Напої: какао з маршмелоу – 39 грн, рістрето/еспресо/американо – 35 грн, капучино/лате – 45 грн.

Деталі: тапас-бар, ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі міста, страви-конструктори, піца, паста, сніданки, тістечка та торти власного виробництва, винна карта, натуральні вина, резерв столів.

Ресторан італійської кухні Babene відкрився у центрі міста на вулиці Івана Франка. У закладі облаштували велику вітрину з тапасами на будь-який смак, їх готуватимуть із сезонних продуктів. Гостю запропонують готові варіанти тапасів або дадуть можливість самому обрати інгредієнти — від хліба власної випічки до основ, овочів, риби, м’яса або солодких начинок. У Babene готуватимуть і страви італійської кухні — кілька видів піци, пасту, тартар з яловичини та лосося. За кухню відповідає шеф-кухар Андрій Кметь. Весь день у закладі можна замовити класичні сніданки.

Très Français

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴. Салати (175–275 грн), супи (122–345 грн), страви з риби (165–369 грн).

Страви: домашні сирники з ківі-конфітюром – 167 грн, французька злакова домашня молочна грінка з полуничним компоте – 118 грн, яйця пашот на ніжному маші з авокадо – 156 грн, теплий круасан з малосольним лососем та авокадо – 152 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. В ресторані ви можете спробувати традиційні страви регіональної кухні, а також придбати для домашнього столу цікаві позиції з сирної лавки. Très Français – це історія про неквапливий сімейний сніданок з улюбленими стравами за столиком із видом на фонтани. Свою страву у меню сніданків знайде кожен: можете замовити смачні страви з яйцями чи теплі круасани, ніжні сирники чи злакову молочну грінку, що буквально тане у роті.

Eklektik Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 69

Бюджет: ₴. Сніданки (75–98 грн), салати та закуски (89–215 грн), основні страви (145–210 грн).

Страви: яйця пашот з лососем на хрусткому фермерському хлібі з сирним соусом – 98 грн, скрембл з руколою, брускетою, козячим сиром та лососем – 75 грн, сирники з домашнього сиру зі сметаною та ягідним соусом – 78 грн, круасан з куркою, свіжими овочами і соусом цезар – 88 грн.

Напої: кава/з молоком – 25 грн, чай чорний/зелений – 40 грн, апельсиновий фреш – 55 грн.

Деталі: кав’ярня, винний бар, сніданки з 10:00 до 12:00, літня тераса, ароматна кава і ексклюзивні чаї Grand Cru від французького будинку State of Mind, бізнес-лані з 12:00 до 16:00, резерв столів.

Eklektik Cafe — кав’ярня та винний бар, який зустрічає гостей в центрі міста. В закладі є чудова літня тераса, де можна почати день корисними сніданками, ароматною кавою і ексклюзивними чаями Grand Cru від французького будинку State of Mind. Обирати можна яйця пашот з лососем на хрусткому хлібі, ніжний скрембл з руколою або апетитні сирники з домашнього сиру.

Balmelli Casual Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рогнідинська, 4

Бюджет: ₴₴. Сніданки (74–229 грн), салати (153–278 грн), паста і равіолі (139–191 грн).

Страви: панкейки з бананом, вареним згущеним молоком та мигдалевими пластівцями – 98 грн, панкейки з беконом, яйцем пашот, авокадо та голландським соусом – 165 грн, бріош з яйцем пашот, авокадо та сирним соусом – 153 грн, гранола з полуничним пюре – 74 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан в центрі Києва, різноманітне меню, авторські і класичні коктейлі, кальяни, літня тераса, резерв столів.

Balmelli Casual Cafe — це оновлений заклад у форматі сasual café, ребрендінг якого відбувся навесні минулого року. Окрім декількох залів усередині, Balmelli приємно здивує прихильників відпочинку на свіжому повітрі, адже відтепер має відкриту зелену терасу в італійському стилі. В меню кафе справжнє різноманіття від класичної пасти та сирників і до хумусу та junk food. Сніданки тут подають цілий день — солоні та солодкі панкейки, вівсянка, гранола та бріош.

Фото: Facebook Rabbit Habit, FLOCS Flower&Coffee Space, Babene, Très Français — очень по-французски, EKLEKTIK CAFE, Balmelli Casual Cafe.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi