Ресторани Києва для сніданку: зустрічаємо вихідні в центрі міста - PostEat

пошук

Ресторани Києва для сніданку: зустрічаємо вихідні в центрі міста
05-08-2020 0 537


Розповідаємо вам про ресторани Києва для сніданку. Забути про буденні турботи та розпочати вікенд прогулянкою прекрасною столицею пропонує вам редакція PostEat. Краще за все зустріти вихідні смачним сніданком у приємній компанії у мальовничому центрі міста. Розповідаємо про нові та знайомі локації, де готують ваші улюблені сирники, трендові боули, пухкі круасани та незмінні яйця пашот.

Rabbit Habit

Де: вул. Шота Руставелі, 24

Бюджет: ₴₴. Сніданки (105–215 грн), закуски (30–117 грн), основні страви (118–287 грн).

Страви: смузі боул екзотик зі спіруліною і манго на кокосовому молоці – 149 грн, яйця пашот на тості з сочевичним хумусом, паростками гороху, бебі шпинатом і соусом песто – 148 грн, панкейки з карамельним соусом, згущеним кокосовим молоком з матчею і сезонними ягодами – 158 грн, зелений омлет з креветками, соусом чедер, цукіні і листям салату.

Напої: коктейль Creamy Negroni — 175 грн, коктейль «Матча Пікча» – 165 грн, коктейль Полуничний Чізкейк — 165 грн

Деталі: easy bar, знаходиться в центрі міста, власники — Арен та Валентина Мартиросян разом з Оленою Симоненко, дизайн інтер’єру YOD Design (Володимир Непийвода), шеф-кухар Павло Ключник, шеф-бармен Назар Макаров, сніданки з 09:00 до 18:00, літня тераса, вітрина take away

Rabbit Habit — easy bar з корисною та смачною їжею, до якої дуже просто звикнути. Ідейні натхненники, засновники та одночасно керівники — подружжя молодих рестораторів Арен та Валентина Мартиросян разом з Оленою Симоненко. Корисне та збалансоване меню для закладу розробляла команда майстрів: дієтолог, психолог та health-коуч Юлія Копиткова та шеф-кухар закладу, учасник «МайстерШеф Професіонали» Павло Ключник. Сніданки в закладі готують з 9 ранку і до шостої вечора, проте деякі позиції можна замовити цілий день, як от яйця пашот на тості з сочевичним хумусом, паростками гороху, бебі шпинатом і соусом песто.

FLOCS Flower&Coffee Space

Де: вул. Басейна, 9

Бюджет: ₴₴.

Страви: англійський сніданок від шефа – 95 грн, омлет чотири сири – 95 грн, яйця пашот з лососем – 125 грн, вівсянка з кокосом, маком та бананом – 65 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе, квітковий магазин, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, сніданки, літня тераса, take away, доставка.

FLOCS Flower&Coffee Space — квітковий магазин-кафе в самому центрі міста. Заклад легко помітити, поруч із ним стильна уквітчана тераса. В меню закладу смузі боули, спрінг-роли, брускети та авокадо-тости. На десерт пропонують чіа-пудинги зі свіжими ягодами. Сніданок в закладі пропонують почати з омлету з чотирма сирами, яєць пашот з лососем, вівсянки з ягодами та фруктами або з англійського сніданку від шефа.

Babene

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Бюджет: ₴₴. Закуски (130–170 грн), піца (60–325 грн), паста і ризото (120–220 грн).

Страви: яйця Бенедикт з прошуто – 119 грн, яйця Бенедикт з лососем – 139 грн, фрітата – 55 грн, яєчня (3 шт.) – 49 грн (додатки: томати, гриби, сир гауда, сир фета, шинка, ковбаски, бекон – 32 грн), вівсянка з медом, горіхами та насінням льону – 49 грн, сирники зі сметаною та варенням – 109 грн.

Напої: какао з маршмелоу – 39 грн, рістрето/еспресо/американо – 35 грн, капучино/лате – 45 грн.

Деталі: тапас-бар, ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі міста, страви-конструктори, піца, паста, сніданки, тістечка та торти власного виробництва, винна карта, натуральні вина, резерв столів.

Ресторан італійської кухні Babene відкрився у центрі міста на вулиці Івана Франка. У закладі облаштували велику вітрину з тапасами на будь-який смак, їх готуватимуть із сезонних продуктів. Гостю запропонують готові варіанти тапасів або дадуть можливість самому обрати інгредієнти — від хліба власної випічки до основ, овочів, риби, м’яса або солодких начинок. У Babene готуватимуть і страви італійської кухні — кілька видів піци, пасту, тартар з яловичини та лосося. За кухню відповідає шеф-кухар Андрій Кметь. Весь день у закладі можна замовити класичні сніданки.

Très Français

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴. Салати (175–275 грн), супи (122–345 грн), страви з риби (165–369 грн).

Страви: домашні сирники з ківі-конфітюром – 167 грн, французька злакова домашня молочна грінка з полуничним компоте – 118 грн, яйця пашот на ніжному маші з авокадо – 156 грн, теплий круасан з малосольним лососем та авокадо – 152 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. В ресторані ви можете спробувати традиційні страви регіональної кухні, а також придбати для домашнього столу цікаві позиції з сирної лавки. Très Français – це історія про неквапливий сімейний сніданок з улюбленими стравами за столиком із видом на фонтани. Свою страву у меню сніданків знайде кожен: можете замовити смачні страви з яйцями чи теплі круасани, ніжні сирники чи злакову молочну грінку, що буквально тане у роті.

Eklektik Cafe

Де: вул. Володимирська, 69

Бюджет: ₴. Сніданки (75–98 грн), салати та закуски (89–215 грн), основні страви (145–210 грн).

Страви: яйця пашот з лососем на хрусткому фермерському хлібі з сирним соусом – 98 грн, скрембл з руколою, брускетою, козячим сиром та лососем – 75 грн, сирники з домашнього сиру зі сметаною та ягідним соусом – 78 грн, круасан з куркою, свіжими овочами і соусом цезар – 88 грн.

Напої: кава/з молоком – 25 грн, чай чорний/зелений – 40 грн, апельсиновий фреш – 55 грн.

Деталі: кав’ярня, винний бар, сніданки з 10:00 до 12:00, літня тераса, ароматна кава і ексклюзивні чаї Grand Cru від французького будинку State of Mind, бізнес-лані з 12:00 до 16:00, резерв столів.

Eklektik Cafe — кав’ярня та винний бар, який зустрічає гостей в центрі міста. В закладі є чудова літня тераса, де можна почати день корисними сніданками, ароматною кавою і ексклюзивними чаями Grand Cru від французького будинку State of Mind. Обирати можна яйця пашот з лососем на хрусткому хлібі, ніжний скрембл з руколою або апетитні сирники з домашнього сиру.

Balmelli Casual Cafe

Де: вул. Рогнідинська, 4

Бюджет: ₴₴. Сніданки (74–229 грн), салати (153–278 грн), паста і равіолі (139–191 грн).

Страви: панкейки з бананом, вареним згущеним молоком та мигдалевими пластівцями – 98 грн, панкейки з беконом, яйцем пашот, авокадо та голландським соусом – 165 грн, бріош з яйцем пашот, авокадо та сирним соусом – 153 грн, гранола з полуничним пюре – 74 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан в центрі Києва, різноманітне меню, авторські і класичні коктейлі, кальяни, літня тераса, резерв столів.

Balmelli Casual Cafe — це оновлений заклад у форматі сasual café, ребрендінг якого відбувся навесні минулого року. Окрім декількох залів усередині, Balmelli приємно здивує прихильників відпочинку на свіжому повітрі, адже відтепер має відкриту зелену терасу в італійському стилі. В меню кафе справжнє різноманіття від класичної пасти та сирників і до хумусу та junk food. Сніданки тут подають цілий день — солоні та солодкі панкейки, вівсянка, гранола та бріош.

Фото: Facebook Rabbit Habit, FLOCS Flower&Coffee Space, Babene, Très Français — очень по-французски, EKLEKTIK CAFE, Balmelli Casual Cafe.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi