Ресторани Києва з мультиформатним меню: заклади зі стравами різних кухонь світу - PostEat

пошук

Ресторани Києва з мультиформатним меню: заклади зі стравами різних кухонь світу
20-03-2023 0 1893


Якщо бажаєте справжнього різноманіття страв, варто звернути увагу на ресторани Києва з мультиформатним меню, де за один візит ви можете здійснити цікаву гастрономічну мандрівку. Азійські поживні боули та американські різнокольорові бургери, хрустка італійська піца з дров’яної печі та грузинські пікантні хінкалі, форшмак та кебаб з пітами, в’єтнамські роли та мексиканська кесаділья — шукайте ресторани Києва з мультиформатним меню та насолоджуйтесь безмежним світом смаків.

UNIBO CAFE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Нижній Вал, 19/21

Бюджет: ₴₴

Страви: «Той самий сніданок з сосисками» — 255 грн, боул азійський з фунчозою та креветками — 275 грн, Том ям — 315 грн, шпинатний хумус — 159 грн.

Деталі: креативне молодіжне кафе, знаходиться на Подолі, дизайн в стилі аніме; європейська, азійська та американська кухні; сніданки цілий день, доставка через Glovo, працює щодня 10:00-21:00.

UNIBO — креативне молодіжне кафе на Подолі. В UNIBO є тварина-талісман єдиноріг Юнібошка, який за задумом потрапив у наш світ через чарівні двері, що знаходяться у нас в закладі. Бешкетник Юнібошка, що живе у найфіолетовішому кафе на Подолі продовжує дарувати радість своїм відвідувачам. В закладі  поєднали азійські нотки та вайб західного сіті-кафе: смаки Азії можна знайти у Том ямі, різномантіних боулах та яскравих bubble tea. Смаки Америки присутні у авторських різнокольорових бургерах з бататом фрі, а европейська класика представлена у мелтах, сніданках на вафлях та, звичайно ж, кавових напоях.

Mama Focaccia & Papa Chacha

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Хорива 1/2е

Бюджет: ₴₴

Страви: піца з цільнозернового тіста на заквасці «Маргарита» — 185 грн, піца з цільнозернового тіста на заквасці з грушою та горгонзолою — 265 грн, тартар з лосося — 220 грн, карпачо з телятини — 185 грн, фокача з лососем — 125 грн, хачапурі по-аджарськи — 185 грн, хінкалі з телятиною — 35 грн/1шт.

Деталі: ресторан грузинської та італійської кухонь, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, два поверхи, страви з дровяної печі, піца з цільнозернового тіста на заквасці, підходить для банкетів, винна карта, компліменти від закладу іменинникам, працює щодня з 11:00 до 21:00.

«Мама фокача & папа чача» — затишний ресторан у самому серці Подолу. Окремо варто приділити увагу атмосфері, вона тут по-справжньому душевна та родинна. Також в закладі є гарна традиція: Тато всіх дівчат пригощає лимончелло, а чоловіків — чачею. Тут гармонійно поєднується італійська вишуканість із грузинською гостинністю та любов’ю до пишних застіль, а меню смакуватиме шанувальникам кухонь обох країн. У ресторані ви можете спробувати справжню італійську піцу та фокачу із дров’яної печі, грузинські хачапурі, хінкалі із різними начинками та страви з мангал меню. Барне меню представлене домашнім, та не тільки, грузинським та італійським вином, чачею, лимончелло, міцним алкоголем та коктейлями.

FIJI Lounge Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Сагайдачного, 14в

Бюджет: ₴₴.

Страви: карпачо із телятини в тайському соусі — 245 грн, рол філадельфія з лососем — 345 грн, футомакі з вугрем — 365 грн, хумус з креветками — 235 грн, чізбургер з куркою та картопляними діпами — 325 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, резерв столів, доставка, формат take away, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, спеціальні пропозиції та акції, караоке.

Стильний лаунж-ресторан FIJI Lounge Bar знаходиться в історичному центрі столиці на Подолі. У меню ресторану Fiji Lounge Bar представлені сучасні страви ф’южн, які поєднують ноти азійської, європейської та американської кухні і, звісно, улюблені японські роли. На додаток до страв ви можете вибрати супровід з карти фірмових і класичних коктейлів, розробленої бар-менеджером Галиною Третяк.

Улюблений Дядя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паньківська, 20

Бюджет: ₴₴.

Страви: баба гануш — 185 грн, форшмак — 185 грн, папарделе з печеними грибами — 380 грн, кнаффе — 315 грн, кебаб та теплі піти — 435 грн, сфіха — 245 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, входить в групу ресторанів First Line Group, бренд-шеф Володимир Ташаєв, сніданки, винна карта, паркінг, формат take away, сучасний інтер’єр, підходить для вегетаріанців.

«Улюблений Дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні від First Line Group. Рецепти страв для меню шукали в кращих ресторанах Ізраїлю, Лівану, Марокко, Греції, Єгипту і Туреччини, отже в ресторані ви можете здійснити цікаву гастрономічну подорож. Вечерю ви може розпочати з бабагануш або форшмаку, продовжити креветками з овочами або пастою папарделе з печеними грибами, а на десерт обрати арабське кнаффе.

MOCCO boutique restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴₴

Страви: кесаділья з яловичиною — 398 грн, лосось-карі по-в’єтнамськи — 456 грн, в’єтнамські роли у рисовому папері з сиром філадельфія та тунцем — 356 грн, котлета по-київськи — 368 грн, тальятеле з палітрою сирів та трюфельною сальсою — 427 грн.

Деталі: multi-cuisine, страви на лава-грилі, сніданки, кальяни на екзотичних фруктах, коктейльна і кавова карти, тераса, винна карта, доставка, резерв столу.

MOCCO boutique restaurant в київському Пасажі зустрічає гостей високим сервісом і авторськими стравами. В меню сніданків представлено багато корисних позицій без глютену і цукру. А ввечері заклад перетворюється на затишну локацію з приглушеним світлом для максимального відпочинку. Меню в ресторані multi-cuisine — можна спробувати страви європейської, української та азійської кухонь. Вашою вечерею можуть стати в’єтнамські роли, мексиканська кесаділья, італійська паста або котлета по-київськи.

Барсук

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Євгена Гуцала, 3а; Бессарабська площа, 7; вул. Василя Липківського, 37В (ЖК “Династія”).

Бюджет: ₴₴

Страви: хумус з куркою, грильованими коренеплодами та зеленню — 179 грн, Healthy боул з солодким бататом, бобами едамаме, водоростями чука — 169 грн, пікантний Том-ям з лососем та тигровими креветками — 269 грн,голубці зі сметаною — 159 грн, Равіолі з тигровими креветками та куркою — 198 грн.

Деталі: гастропаби, належать до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, космополітична кухня, сніданки увесь день, коктейльна карта, доставка.

«Барсук» — це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару почалась історія «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Меню справді абсолютно космополітичне борщ і том-ям, курячий шашлик на лаваші та паста, яйця пашот з лососем й фірмові сирники. За фірмовими сирниками, щучими котлетками та ідеальними яйцями пашот сюди досі приїздять з усіх кінців міста.

Головна фото: «Улюблений Дядя»

Фото: Facebook UNIBO, Mama Focaccia & Papa Chacha, «Улюблений Дядя», FIJI Lounge Bar, MOCCO boutique restaurant, «Барсук».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi