Ресторани, які відкрили літні тераси: локації на Печерську - PostEat

пошук

Ресторани, які відкрили літні тераси: локації на Печерську
15-05-2020 0 640


Літні тераси на Печерську шукала редакція PostEat. Зібратись компанією друзів в затишній залі улюбленого ресторану ще не можна, проте насолодитись київською весною на літніх терасах закладі вже можна. Ми починаємо розповідати вам про ресторани в різних районах Києва, які відкрили вже літні тераси та готові зустрічати вас, дотримуючись усіх правил безпеки (з повним переліком правил можна ознайомитись тут).

BARVY

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (140–325 грн), салат (125–215 грн), страви з м’яса (185–245 грн).

Страви: м’ясний тартар на часникових грінках – 195 грн, вареники Barvy з щукою та ніжним вершковим сиром – 175 грн, голубці з молодої капусти з м’ясом кабана та дикими грибами – 185 грн, качина ніжка з баношем, кизиловим соусом та овочевими чипсами – 240 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, резерв столів, формат take away, тераса, авторська карта напоїв, доставка.

Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні та спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Зарезервувати столик на терасі або замовити доставку страв додому можна за номером телефону +380983063333.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–497 грн), страви з м’яса (289–1789 грн), рис та локшина (89–439 грн).

Страви: тайванська локшина з качкою та овочами – 307 грн, курка у кисло-солодкому соусі по-кантонськи – 299 грн, яловичий стейк ангус з м’ясом лобстера – 787 грн, улюблені вонтони ектора з креветками – 293 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні. У ресторані ВАО сконцентрована енергія автентичної азійської культури, яка надихнула шефа Ектора Хіменес-Браво на створення концепції закладу. У меню представлений великий вибір страв з риби і морепродуктів, а також різноманіття дім самів та страв з яловичини. Зарезервувати стіл на літній терасі можна за номером телефону +380676939898, а якщо бажаєте замовити страви додому, то заходьте на сайт ресторану.

Bigoli

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (160–345 грн), піца (198–298 грн), паста (230–425 грн).

Страви: макарони алла гiтара з чорнилом каракатиці та морепродуктами – 425 грн, бурата з кіноа, анчоусами і трьома видами томатів – 365 грн, ризото бьянко зі спаржею та прошуто ді парма – 392 грн, палтус з пікантною овочевою сальсою – 375 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою домашньою пастою, сирами з моцарела-бару, піцою, власною випічкою та стравами з м’яса і риби. Резерв та замовлення улюблених страв із собою можна зробити за номером телефону +380444991441.

Montecchi Capuleti

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (99–399 грн), основні страви (240–1580 грн), десерти (50–178 грн).

Страви: салат з кіноа, авокадо та томатами – 189 грн, сібас з овочами – 319 грн, стейк-тальята з телятини – 487 грн, морепродукти на грилі – 1580 грн, паста орзо у підкопченому вершковому соусі з креветками – 265 грн.

Напої: лимонад – 75 грн, компот з ягід – 112 грн/1 л, ананасовий фреш – 190 грн, лате – 55 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки, ланчі по буднях, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-тратторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню представлені вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти. Зарезервувати столик на терасі можна за номером телефону +380443736888. Також є можливість замовити страви з ресторану через сервіси доставки Royal Servise та Raketa.

Барсук

Де: провулок Євгена Гуцала, 3а

Бюджет: ₴₴. Закуски (39–99 грн), страви з м’яса (119 – 369 грн), паста і ризото (159–198 грн).

Страви: печінковий торт за бабусиним рецептом – 99 грн, пінса з мортаделою, ніжним омлетом та в’яленими томатами – 169 грн, салат з соковитим ростбіфом, свіжими овочами, копченим айолі та листям ромена – 149 грн, вершкове ризото з рису арборіо з куркою та лисичками – 159 грн.

Напої: лимонад барсук – 49 грн, домашній томатний сік – 39 грн, чай з мелісою та липою – 49 грн, капуоранж – 79 грн.

Деталі: гастропаб на Печерську, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки.

«Барсук» — це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару почалась історія «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Фірмові сирники, щучі котлетки та ідеальні яйця пашот відомі багатьом столичним гурманам. Зарезервувати столик на літній терасі можна за телефоном +380503863629 або замовити доставку страв додому на сайті мережі закладів.

GRANO

Де: вул. Болсуновська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–420 грн), основні страви (370–3000 грн), десерти (69–300 грн).

Страви: скампії запечені на вугіллі з лігурійською оливковою олією – 1250 грн, равіолі з кроликом; подаються з соусом песто і томатами – 215 грн, особуко по-міланськи; подається з шафрановим ризото та маринованими цибулинками – 480 грн, табуле з паровими бейбі-кальмарами та креветками – 380 грн.

Напої: фрапе лате – 85 грн, матча лате – 99 грн, апельсиновий коллінз – 99 грн, мароккіно – 69 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, шеф-кухар Костантіно Пассалаква, інтер’єр від римського архітектора Доменіко Арнальді, сніданки, спеціальне меню, дитяче меню, винна карта, винна кімната, тераса, парковка.

GRANO — стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. В закладі можна скуштувати страви від іменитого шеф-кухаря Костантіно Пассалаква — він був одним із перших, хто показав Києву, якою є справжня італійська кухня. В меню ресторану представлені круді, холодні та гарячі антіпасті, традиційні супи, домашня паста і ризото, неаполітанська піца у дров’яній печі та класичні десерти. Зарезервувати стіл на літній терасі або зробити замовлення страв додому можна за номером телефону +380443399161.

Фото: Facebook BARVY, BAO • Modern Chinese Cuisine, Bigoli, Montecchi Capuleti, Барсук, GRANO.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi