Ресторани, які відкрили літні тераси: локації на Печерську - PostEat

пошук

Ресторани, які відкрили літні тераси: локації на Печерську
15-05-2020 0 2279


Літні тераси на Печерську шукала редакція PostEat. Зібратись компанією друзів в затишній залі улюбленого ресторану ще не можна, проте насолодитись київською весною на літніх терасах закладі вже можна. Ми починаємо розповідати вам про ресторани в різних районах Києва, які відкрили вже літні тераси та готові зустрічати вас, дотримуючись усіх правил безпеки (з повним переліком правил можна ознайомитись тут).

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (140–325 грн), салат (125–215 грн), страви з м’яса (185–245 грн).

Страви: м’ясний тартар на часникових грінках – 195 грн, вареники Barvy з щукою та ніжним вершковим сиром – 175 грн, голубці з молодої капусти з м’ясом кабана та дикими грибами – 185 грн, качина ніжка з баношем, кизиловим соусом та овочевими чипсами – 240 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, резерв столів, формат take away, тераса, авторська карта напоїв, доставка.

Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні та спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Зарезервувати столик на терасі або замовити доставку страв додому можна за номером телефону +380983063333.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–497 грн), страви з м’яса (289–1789 грн), рис та локшина (89–439 грн).

Страви: тайванська локшина з качкою та овочами – 307 грн, курка у кисло-солодкому соусі по-кантонськи – 299 грн, яловичий стейк ангус з м’ясом лобстера – 787 грн, улюблені вонтони ектора з креветками – 293 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні. У ресторані ВАО сконцентрована енергія автентичної азійської культури, яка надихнула шефа Ектора Хіменес-Браво на створення концепції закладу. У меню представлений великий вибір страв з риби і морепродуктів, а також різноманіття дім самів та страв з яловичини. Зарезервувати стіл на літній терасі можна за номером телефону +380676939898, а якщо бажаєте замовити страви додому, то заходьте на сайт ресторану.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (160–345 грн), піца (198–298 грн), паста (230–425 грн).

Страви: макарони алла гiтара з чорнилом каракатиці та морепродуктами – 425 грн, бурата з кіноа, анчоусами і трьома видами томатів – 365 грн, ризото бьянко зі спаржею та прошуто ді парма – 392 грн, палтус з пікантною овочевою сальсою – 375 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою домашньою пастою, сирами з моцарела-бару, піцою, власною випічкою та стравами з м’яса і риби. Резерв та замовлення улюблених страв із собою можна зробити за номером телефону +380444991441.

Montecchi Capuleti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (99–399 грн), основні страви (240–1580 грн), десерти (50–178 грн).

Страви: салат з кіноа, авокадо та томатами – 189 грн, сібас з овочами – 319 грн, стейк-тальята з телятини – 487 грн, морепродукти на грилі – 1580 грн, паста орзо у підкопченому вершковому соусі з креветками – 265 грн.

Напої: лимонад – 75 грн, компот з ягід – 112 грн/1 л, ананасовий фреш – 190 грн, лате – 55 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки, ланчі по буднях, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-тратторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню представлені вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти. Зарезервувати столик на терасі можна за номером телефону +380443736888. Також є можливість замовити страви з ресторану через сервіси доставки Royal Servise та Raketa.

Барсук

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Євгена Гуцала, 3а

Бюджет: ₴₴. Закуски (39–99 грн), страви з м’яса (119 – 369 грн), паста і ризото (159–198 грн).

Страви: печінковий торт за бабусиним рецептом – 99 грн, пінса з мортаделою, ніжним омлетом та в’яленими томатами – 169 грн, салат з соковитим ростбіфом, свіжими овочами, копченим айолі та листям ромена – 149 грн, вершкове ризото з рису арборіо з куркою та лисичками – 159 грн.

Напої: лимонад барсук – 49 грн, домашній томатний сік – 39 грн, чай з мелісою та липою – 49 грн, капуоранж – 79 грн.

Деталі: гастропаб на Печерську, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки.

«Барсук» — це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару почалась історія «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Фірмові сирники, щучі котлетки та ідеальні яйця пашот відомі багатьом столичним гурманам. Зарезервувати столик на літній терасі можна за телефоном +380503863629 або замовити доставку страв додому на сайті мережі закладів.

GRANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Болсуновська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–420 грн), основні страви (370–3000 грн), десерти (69–300 грн).

Страви: скампії запечені на вугіллі з лігурійською оливковою олією – 1250 грн, равіолі з кроликом; подаються з соусом песто і томатами – 215 грн, особуко по-міланськи; подається з шафрановим ризото та маринованими цибулинками – 480 грн, табуле з паровими бейбі-кальмарами та креветками – 380 грн.

Напої: фрапе лате – 85 грн, матча лате – 99 грн, апельсиновий коллінз – 99 грн, мароккіно – 69 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, шеф-кухар Костантіно Пассалаква, інтер’єр від римського архітектора Доменіко Арнальді, сніданки, спеціальне меню, дитяче меню, винна карта, винна кімната, тераса, парковка.

GRANO — стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. В закладі можна скуштувати страви від іменитого шеф-кухаря Костантіно Пассалаква — він був одним із перших, хто показав Києву, якою є справжня італійська кухня. В меню ресторану представлені круді, холодні та гарячі антіпасті, традиційні супи, домашня паста і ризото, неаполітанська піца у дров’яній печі та класичні десерти. Зарезервувати стіл на літній терасі або зробити замовлення страв додому можна за номером телефону +380443399161.

Фото: Facebook BARVY, BAO • Modern Chinese Cuisine, Bigoli, Montecchi Capuleti, Барсук, GRANO.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi