Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Ресторани Західної України: заклади Луцька та Рівного - PostEat

пошук

Ресторани Західної України: заклади Луцька та Рівного
13-05-2019 0 1084


Ресторани Західної України шукала редакція PostEat. В попередніх матеріалах ми розповідали про ресторани Тернополя та Чернівців, тепер черга дійшла до закладів Луцька та Рівного. Ресторани класичної європейської кухні, ресторани сучасної кухні, концептуальне міське кафе, ресторани нової української кухні та ресторан-броварня — про ці заклади західних міст України ми розповідаємо у новому огляді. Мандруйте та відкривайте все багатство смаків української гастрономії!

Луцьк

Meat&Green

Де:  вул. Кривий вал, 39.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (25 – 139 грн), страви з м’яса (79 – 255 грн), страви з риби (59 – 210 грн).

Страви: кав’яр оселедця на житніх грінках – 75 грн, шніцель з селери з гарбузовою пастою – 75 грн, свинячий антрекот порк чоп з бататом – 125 грн, український борщ з м’ясом фазана – 99 грн, вареники з м’ясом зайця і лісовими травами Полісся – 89 грн.

Напої:морс журавлинний/малиновий – 25 грн, лимонад імбирний з м’ятою – 35 грн, лате – 35 грн,

Деталі: ресторан сучасної кухні, знаходиться у центрі міста;в меню стейки, green food; сніданки в будні дні з 07:00 до 11:00 (у вихідні до 11:30); бізнес-ланчі з 12:30 до 15:00 у будні дні; сезонне меню, винна та коктейльна карти, авторські коктейлі, резерв столів, парковка.

Meat&Green — ресторан сучасної кухні у готелі Noble Boutique Hotel. Заклад відкритий як для гостей готелю, так і для відвідувачів. Завдяки сучасному лофт-стилю тут приємно проводити ділові зустрічі та відпочивати за романтичною вечерею.Ресторан Meat&Green підтримує актуальну тенденцію green food. В меню, окрім приготованих у незвичний спосіб овочів, пропонують стейки та м’ясні страви із пряними соусами та зеленню. З самого ранку щоденно у Meat&Green готують сніданки, а по буднях в обідні години діє пропозиція бізнес-ланчів та спеціальної ціни на стейк рібай.

Ресторація Курінь

Де: пр.-т Грушевського, 26.

Бюджет: ₴₴. Салати (48 – 75 грн), холодні закуски (44 – 140 грн), домашні страви (48 – 120 грн).

Страви: салат з язика та солоного огірка – 72 грн, рулет курячий зі шпинатом – 52 грн/100 г, крученики по-волинськи – 85 грн, деруни зі смажениною – 58 грн, рибні котлети з волинського коропа – 85 грн.

Напої: узвар – 20 грн, морс з журавлини – 20 грн, еспресо – 27 грн, апельсиновий фреш – 58 грн.

Деталі: ресторан української кухні, належить компаніїGP Collective, етнічний інтер’єр, автентичні страви, гриль-меню,літня тераса, підходить для банкетів, резерв столів, парковка.

Колоритна ресторація української кухні «Курінь» існує у Луцьку вже 18 років. У закладі оберігають традиції української гостинності та створюють атмосферу тепла та затишку українського дому. Народні рецепти української кухні, приємна атмосфера, щирий персонал, українська музика — усе в ресторації «Курінь» створено, аби занурити гостя в українську гостинність. В ресторані можна скуштувати фірмові волинські страви: крученики по-волинськи, рибні котлети з волинського коропа та печену щоковину.

НА ВОГНІ

Де: пр-т Соборності, 16в.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (59 – 97 грн), гарячі страви (79 – 185 грн), закуски (48 – 190 грн), м’ясо (49 – 119 грн/100 г).

Страви: каре ягняти – 119 грн/100 г, бургер від шефа – 195 грн, особуко з ягнятини – 185 грн, банош з бринзою – 79 грн, паштет курячий з яблучним конфітюром – 55 грн.

Напої: журавлинний лимонад – 35 грн, чай зі свіжої м’яти – 40 грн, еспресо – 20 грн, сік грушевий – 30 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться у міському парку, стильний та сучасний інтер’єр, м’ясна спеціалізація, дві барні стійки, літня тераса, сніданки, м’ясо на вугільному грилі, стейк-сети, авторські чаї, коктейлі, знижка 20% для іменинників, резерв столів.

М’ясний ресторан «НА ВОГНІ» відкрився у мальовничому луцькому парку восени минулого року.Стильний інтер’єр закладу створює атмосферу для чудового відпочинку. В теплу пору року в ресторані можна відпочивати на літній терасі. М’ясо тут готують на вугільному грилі, тому воно має приємний аромат диму. У меню ресторану «НА ВОГНІ» — європейські та авторські страви, до яких можна обрати напої за смаком зі змістовної барної карти.

Корона Вітовта

Де: вул. Плитниці, 1 (Замкова площа).

Бюджет: ₴₴₴. Закуски холодні та гарячі (25 – 329 грн).

Страви: пашет з фуа-гра – 79 грн/100 г, устриці запечені на морській солі під вершками і пармезаном рокфеллер – 249 грн, світязька рибна юшка з вугра, сома, щупака та раків – 149 грн, делікатно смажене філе косулі у підливі з карпатських морелів – 449 грн.

Напої: старолуцькі наливки – 34 грн/50 мл, кава по-ірландськи – 82 грн, морс з журавлини – 26 грн, капучино «Королівське» – 53 грн.

Деталі: ресторан класичної європейської кухні, знаходиться на Замковій площі, декілька залів, страви на вугільному грилі, страви з хосперу, дичина, м’ясні спеціалітети, сири, банкетна зала, літня тераса, бізнес-ланчі, жива музика, парковка.

Ресторан відкрито у 1996 році біля знаменитого замку Любарта, у якому 1429 року відбулася гучна учта з нагоди першого зібрання європейських монархів Інтер’єр закладу відтворює атмосферу старовинної обідньої зали. У «Короні Вітовта» дотримуються кулінарних традицій старосвітської європейської кухні, обираючи для своїх страв виключно продукти високої якості та застосовуючи сучасні техніки приготування. . У меню представлені вишукані страви на всі смаки: від дичини і страв за монастирською рецептурою до сучасних делікатесів.

Рівне

Мила, це я

Де: вул. Пересопницька, 3.

Бюджет: ₴₴. Салати (60 – 95 грн), основні страви (65 – 185 грн).

Страви: локшина дан-дан – 75 грн, велика порція китайських пельменів – 75 грн, салат з фалафелем, овочами та грибами – 60 грн, нем-роли з куркою – 65 грн.

Напої: «Негроні» – 75 грн, «Сангрія» – 70 грн, «Май Тай» – 85 грн, «Хьюго» – 65 грн.

Деталі: концептуальне міське кафе, інтернаціональне меню, лаконічний інтер’єр, сніданки щоденно до 12:00, коктейлі, takeaway, домашнє морозиво та торти на замовлення.

«Мила, це я» — концептуальне міське кафе, яке знайомить жителів Рівного та гостей міста з новими яскравими смаками. Інтер’єр закладу характеризується стильним мінімалізмом із безліччю милих деталей та живими рослинами. У меню представлені страви китайської, тайської, японської, марокканської та європейської кухонь. Усі страви у закладі можна взяти із собою, а за додаткові 10 гривень салати загорнуть з собою у лаваш.

Гастро-ресторан «Баржа»

Де: вул. Уласа Самчука, 5.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (69 – 170 грн), гарячі страви з риби (110 – 390 грн), гарячі страви з м’яса (70 – 570 грн).

Страви: карпачо з яловичини – 98 грн, рибне плато – 170 грн, форель, запечена в мигдалевих пластівцях – 160 грн, гостра свиняча шия з соусом із в’ялених томатів – 120 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан нової української кухні, авторські страви від шеф-кухаря Сергія Солдаткіна, дизайнерський інтер’єр в стилі лофт, морські делікатеси, підходить для святкування урочистих подій, резерв столів.

«Баржа» — прогресивний гастрономічний проект, метою створення якого була популяризація культури споживання якісної та здорової їжіта поєднання різних кухонь світу з використанням кулінарних трендів.В гастро-ресторані «Баржа» найбільший вибір морепродуктів урегіоні. Для страв у закладі використовується велика кількість локальних продуктів. Команда ресторану працює над тим, аби популяризувати нову українську кухню та виводити її в сучасні гастрономічні тренди.

БарМаки

Де: вул. Костромська, 41Б.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (40 – 195 грн), основні страви (45 – 195 грн), страви з борошна (45 – 110 грн).

Страви: тертюх з м’ясом – 80 грн, поліська пательня з ковбасами – 195 грн, бограч – 165 грн, вареники з індиком – 110 грн, карпові вареники – 95 грн.

Напої: морс із журавлини – 20 грн, кисіль ягідний – 14 грн, апельсиновий фреш – 90 грн.

Деталі: ресторан сучасної української кухні, дизайнерський інтер’єр, страви на грилі, спеціалітети, хліб власної випічки, банкетна зала на 100 гостей, парковка.

Ресторан «БарМаки» — заклад, який довів, що українська кухня може бути сучасною та модною.. Лаконічний інтер’єр закладу оформлено у світлих тонах, стіни прикрашено дерев’яними панно з українським етнічним орнаментом. З панорамних вікон відкривається вид на живописні Бармацькі пагорби. Особливою родзинкою «БарМаки» є літня тераса. В меню закладу ви знайдете старовинні рецепти, приготовані по-новому. Це осучаснені версії улюблених баноша, бограча, заібурихи, вареників та тертюхів.

Броварня на Грушевського

Де: вул.Грушевського, 77.

Бюджет: ₴₴. Салати (65 – 125 грн), гарячі закуски (50 – 162 грн), основні страви (142 – 179 грн).

Страви: чевапчічі – 115 грн, вуджене м’ясо – 105 грн, міні чебуреки з бараниною – 87 грн, дошка фірмових ковбасок – 350 грн.

Напої:Shvas BeerPilsner – 34 грн/0,5 л, Shvas BeerDunkel – 32 грн/0,5 л, дегустаційний сет – 65 грн.

Деталі: ресторан-пивоварня, страви української, європейської та авторської кухонь, страви у хоспері, закуски до пива, бізнес-ланчі, страви на компанію, жива музика, спортивні трансляції, літня тераса, сork fee, takeaway, парковка.

Ресторан-пивоварня«Броварня на Грушевського» з унікальним продуктом — авторським пивом «Shvas Beer», представленим шістьма сортами у найкращих традиціях європейського пивоваріння. Основа меню — страви з хосперу та закуски до пива. Великий вибір страв для компанії: дошка з ковбасами, рибна дошка, сет грильованих страв.

Головна фотографія (колаж): Корона ВітовтаНА ВОГНІ, Броварня на Грушевського

Фото: Facebook Meat&Green, Ресторація Курінь, НА ВОГНІ, Корона Вітовта, Мила, це я, Гастро-ресторан «Баржа», БарМаки, Броварня на Грушевського

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi