Риба та свіжі морепродукти: що спробувати в рибних ресторанах Києва - PostEat

пошук

Риба та свіжі морепродукти: що спробувати в рибних ресторанах Києва
29-06-2021 0 4151


Рибні ресторани Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Корисні, збалансовані, ніжні, делікатесні та ароматні морепродукти стануть чудовою вечерею, яку можна доповнити ще й келихом улюбленого вина. Де в столиці можна смачно повечеряти рибою та свіжими морепродуктами, знає наша редакція — розповідаємо про рибні ресторани Києва.

Adriatic Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Інститутська, 19

Бюджет: ₴₴. Салати (189–318 грн), основні страви (384–2108 грн), паста та ризото (298–328 грн).

Страви: закуска з білоногі креветки – 298 грн, салат з тунцем в йогуртовому соусі – 288 грн, восьминіг запечений з картоплею далмація – 518 грн¸ паста з креветками та цукіні – 298 грн, крила ската – 249 грн/100 г, камбала тюрбо – 295 грн/100 г.

Деталі: рибний ресторан, страви балканської та середземноморської кухонь, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Далібор Міленкович, акцент на морепродуктах, устриці, лобстери, шоу-подача, кілька зал, винна карта, резерв столів.

Рибний ресторан Adriatic знаходиться на Липках. Це власний проєкт шеф-кухаря Далібора Міленковича, він спеціалізується на роботі з рибою, морепродуктами та балканській кухні. В закладі створили куточок Адріатики у центрі Києва та готують рибу й морепродукти так, як їх готують на узбережжі. В меню — свіжі устриці, рибні севіче та тартари, брускети з рибою, кав’яр, живий лобстер та різноманіття морепродуктів: восьминоги, кальмари, гребінці. До страв можна замовити вино з Чорногорії та популярних європейських регіонів.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (60–480 грн), супи (170–280 грн), крудо-бар (220–420 грн).

Страви: сашимі з гребінця – 250 грн, суші з лангустином – 130 грн, сарган – 380 грн, золотисті фермерські карасики – 210 грн, камбала – 870 грн, восьминіг по-сицилійськи – 320 грн, шаурма з крабом – 650 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. Концептуальний інтер’єр закладу має брутальний характер та доповнений оригінальним декором. В ресторані є кілька зал та невелика VIP-кімната, літні вечори гості найбільше полюбляють проводити на терасі. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Завжди свіжі риба та морепродукти — основа всіх страв закладу. Можна спробувати роли або віддати перевагу сашимі з гребінця чи лосося, суші з лангустином. В меню багато локальної риби, яку готують в хрумкому клярі та подають з різноманітними соусами. Будь-яка забаганка прихильників риби буде виконана — золотисті фермерські карасики, сарган чи камбала з дров’яної печі. Розмаїття морепродуктів в ресторані вражає: свіжі устриці та страви з восьминогом, шаурма з крабом та хот-дог з креветками — всі дари моря відмінно смакують в ресторані «Риба Пила».

Taverna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4

Бюджет: ₴₴. Закуски (80–315 грн), основні страви з м’яса (175–310 грн), риба та морепродукти (85–360 грн/100 г).

Страви: сібас – 109 грн/100 г, дорадо – 105 грн/100 г, восьминіг – 360 грн/100 г, бебі кальмар – 178 грн, креветка дика – 160 грн/100 г, восьминіг хтоподі ксидато – 315 грн, підсолені сардини з запеченою картоплею – 138 грн, соте з морепродуктів – 500 грн.

Деталі: сімейна таверна на Русанівці, грецька кухня, рибна вітрина, відкритий мангал, фермерські сири з Греції, великий вибір морепродуктів, резерв столів, жива музика, дитяче меню, доставка, винна карта, формат take away.

Сімейний ресторан грецької кухні Taverna вже не перший рік є улюбленою родинною локацією напроти мальовничої Русанівської набержної. Taverna чудово підійде для святкування особливих подій в колі близьких, а батькам сподобається наявність дитячої кімнати. Тут наслідують щирість та щедрість грецького застілля, на якому завжди багато смачних страв середземноморської кухні. Свіжа риба і морепродукти — неодмінна частина грецької кухні, в ресторані Taverna ви зможете обрати улюблені позиції на вітрині: чорноморського бичка, середземноморську дорадо, диких креветок чи ніжних бебі кальмарів та восьминогів. Зіркою закусок з морепродуктів є восьминіг хтоподі ксидато, маринований з ароматними травами. Справжній смак Греції захований у підсолених сардинах із запеченою картоплею — проста та неймовірно смачна страва. Усе розмаїття смаку морепродуктів шукайте у соте, до якого неодмінно пасувати келих охолодженого білого вина.

Ресторан Марлин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 176 (ТРЦ Ocean Plaza, 1-й рівень, біля акваріума)

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (115–375 грн), основні страви (255–495 грн), десерти (45–215 грн).

Страви: морський гребінець – 415 грн/100 г, щупальця восьминога – 545 грн/100 г, дорадо – 115 грн/100 г, марлін гриль з манговим чатні – 495 грн, шашлик з сома – 345 грн, тартар з тунця – 275 грн, бебі кальмари, фаршировані креветками – 345 грн.

Деталі: середземноморська кухня, знаходиться неподалік станції метро «Либідська», морепродукти, відкрита кухня, унікальний акваріум (16 метрів), резерв столів, kids friendly, доставка, щосереди день лобстера, щовівторка приїжджають морські їжаки.

«Марлін» — рибний ресторан, який знаходиться в торгівельному центрі Ocean Plaza. Родзинка ресторану — 16-метровий акваріум за океанічними рибами. Інтер’єр ресторану доповнений морським декором. На гостей ресторану завжди чекають свіжі устриці та ікра, жива стерлядь і форель, морепродукти на грилі, які готують на відкритій кухні та роли.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Бойчука, 1/2; проспект Володимира Маяковського, 44Б; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Ярославська, 5/2; проспект Науки, 8; проспект Перемоги, 1; вул. Юрія Іллєнка, 83А; проспект Героїв Сталінграда, 12ГК2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Преображенська, 7.

Бюджет: ₴₴. Закуски (85–236 грн), основні страви (128–198 грн), салати (95–258 грн)

Страви: морський гребінець (100 г з собою/приготований в закладі) – 85/235 грн, сарган – 52/128 грн, луфар – 36/96 грн, форель річкова – 24/68 грн, стерлядь – 32/86 грн, білонога тихоокеанська креветка з соусом айолі – 98 грн, прованський салат з червоним тунцем – 196 грн, ризото з морепродуктами – 175 грн, котлети з морського окуня та креветки з картопляним пюре – 185 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря.

Любчик. Одеський ресторан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴. Риба чорноморська і не тільки (138–889 грн), холодні закуски (39–189 грн), салати (69–198 грн).

Страви: медове соте з морепродуктів – 258 грн, рапани з овочами у сметанному соусі – 168 грн, філе скумбрії тушковане у вершках з грибами та шпинатом – 158 грн, катран в імбирно-апельсиновим соусі – 148 грн, салат з мідіями – 138 грн, дорадо із печі – 198 грн.

Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, літня тераса, внутрішній дворик, pets friendly, kids friendly.

«Любчик» — сімейний ресторан на Воздвиженці з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. В основному меню пропонують широкий вибір знайомих рибних і м’ясних страв за приємними цінами. Багато раків, казанки мідій у соусах, камбала, сарган, бички, барабуля — все це готують щодня у «Любчику».

Головна фото: Taverna

Фото: Facebook Adriatic, Рыба Пила, Taverna, Ресторан Марлин, Черноморка, Любчик.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi