Рибні ресторани Києва: де вже можна скуштувати дари моря - PostEat

пошук

Рибні ресторани Києва: де вже можна скуштувати дари моря
03-06-2020 0 3448


Рибні ресторани Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Корисні, збалансовані, ніжні, делікатесні та ароматні морепродукти стануть чудовою вечерею, яку варто доповнити ще й келихом улюбленого вина. Рибні ресторани Києва, де в столиці можна смачно повечеряти морськими дарами, знає наша редакція — розповідаємо про рибні ресторани Києва, які вже приймають гостей.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 49а; вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; Княжий Затон, 16д; вул. Михайла Бойчука, 1/2; вул. Ярославська, 5/2; просп. Перемоги, 1.

Бюджет: ₴₴. Закуски (55–228 грн), основні страви (128–628 грн),  риба смажена (28–128 грн/100 г).

Страви: малосольна тюлька з молодою картоплею – 55 грн, одеський форшмак з дунайського оселедця – 79 грн, рибацький салат з соленою хамсою та томатами – 108 грн, чорноморська юшка – 62 грн, м’ясо рапани – 78 грн/100 г, форель райдужна – 68 грн/100 г.

Напої: узвар – 25 грн, яблучний фреш – 54 грн, американо – 32 грн, лимонад домашній – 58 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та великий вибір річкової риби. Окрім локальних морепродуктів, у «Черноморках» ви можете поласувати і справжніми делікатесами за демократичними цінами.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–486 грн), основні страви (375–890 грн), свіжа риба та морепродукти (138–586 грн/100 г).

Страви: філе сібаса та пюре із батату – 375 грн, марокканський восьминіг з молодою картоплею – 622 грн, фреш салат з руколою, шпинатом, базиліком та авокадо, з манго та тигровими креветками – 286 грн, біла й зелена спаржа з лососем та соусом бер блан – 486 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Творці ресторану, команда La Famiglia, зібрали під одним дахом усе, що цінують справжні гурмани. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. Резерв столів за номером телефону +380444993949.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (160–310 грн), страви з риби (340–2550 грн), десерти (160–290 грн).

Страви: тартар з лангустина – 720 грн, рол з морепродуктами амазу та імбирним соусом – 420 грн, креветки темпура з соусом васабі – 210 грн, великий кальмар гриль з ризото неро – 980 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан паназійської кухні в центрі Києва, проект холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, морські делікатеси, поке-боул меню, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, тераса, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проект міжнародного холдингу Bulldozer Group, який отримав світову славу серед поціновувачів ресторанного мистецтва. Головна концепція закладу – їжа та танці. Меню ресторану розроблене шеф-кухарем ресторану Олександром Алфімовим, який з легкістю втілює в життя будь-які бажання гостей Not Only Fish. Резерв столів за номером телефону +380988882204.

Селёдочная

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 5/2.

Бюджет: ₴₴. Форшмак (78–109 грн/100 г), салат «Шуба» (27–45 грн/100 г), оселедці (6–68 грн/100 г).

Страви: оселедець слабосолоний дунайський – 54 грн/100 г, рибацький сніданок – 98 грн, салат «Шуба» з копченою дунайкою – 45 грн/100 г, салат «Мімоза» з тунцем – 48 грн/100 г, форшмак класичний  з макрелі слабосолоної – 78 грн/100 г.

Напої: томатний холодний пунш – 35 грн, ром на барбарисі – 59 грн/50 мл, домашнє одеське вино – 55 грн/290 грн (150 мл/1 л).

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в цокольному приміщенні ресторану «Черноморка», основа меню — оселедець, риба продається на вагу, сніданок.

Моноформатний заклад Селёдочная є продовженням рибної історії мережі ресторанів «Черноморка». В меню чудовий вибір риби — хамса, макрель, дунайський та голландський оселедець. Крім цього, є кілька видів форшмаку, салати «шуба» та «мімоза», намазки і рибацький сніданок за доступними цінами.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (150–250 грн), крудо-бар (150–1100 грн).

Страви: салат мімоза зі скумбрією – 115 грн, ікра щуки з фірмовими оладками – 280 грн, паста з морепродуктами – 370 грн, фірмові рапани з картоплею – 360 грн, юшка по-одеськи – 170 грн.

Напої: ананасовий фреш – 130 грн, еспресо – 45 грн, гранатовий чай – 80 грн, апельсиновий лимонад – 80 грн.

Деталі: фіш-бари, знаходяться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, змістовна винна карта, доставка.

«Рыба Пила» — рибні ресторани у центрі міста з одеськими стравами з риби і морепродуктів власного чорноморського вилову. Інтер’єр закладів концептуальний та яскравий, з оригінальним декором. В меню ресторану — рибне розмаїття та морські делікатеси від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. Резерв столів за номером телефону +380688888067.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (55–168 грн), салати (98–195 грн), основні страви (75–275 грн).

Страви: форшмак – 75 грн, філе оселедця з червоною цибулею та битою картоплею – 109 грн, зрази з лососем – 149 грн, биточки з тюлечки з соусом тар-тар – 88 грн, камбала у томатному соусі – 196 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 45 грн, ягідний молочний коктейль – 70 грн, настоянка цитрусова – 39 грн/50 мл.

Деталі: ресторан одеської кухні, входить до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, єврейські страви, власні наливки, тихі й ігристі вина, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторан одеської кухні, який розпочав роботу на початку січня в будівлі колишнього заводу «Арсенал» поруч з міським фуд-холом Kyiv Food Market. Інтер’єр ресторану тематичний, з морськими мотивами та цікавими деталями. Акцент в меню зроблено на рибні страви — в «Одеса-мама» ви можете спробувати рибні биточки, тюльку, форшмак та рибну солянку. Резерв столів за номером телефону +380663907889.

Любчик. Одеський ресторан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–189 грн), м’ясні страви (109–179 грн), рибні страви (128–889 грн).

Страви: рапани з овочами у сметанному соусі – 168 грн, казанок мідій у вершковому соусі – 148 грн, вареники з камбалою – 128 грн, одеський форшмак – 89 грн, рибні котлети з пюре зі шпинатом – 178 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, літня тераса, внутрішній дворик, pets friendly, kids friendly.

«Любчик» — сімейний ресторан з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. В основному меню пропонують широкий вибір знайомих рибних і м’ясних страв за приємними цінами. Резерв столів за номером телефону +380503906131.

Анчоусная

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (65–98 грн), бургери (58–235 грн), супи (62–98 грн).

Страви: бургер з червоним окунем, щупальцями кальмара та соусом цезар – 125/175 грн, анчоусний мус з грінками – 79 грн, картопляний салат з чорноморським анчоусом – 69 грн, червоний борщ з кількою – 76 грн, сарган – 85 грн/100 г.

Напої: бочкове просеко – 65 грн/150 мл, пунш лимонно-базиліковий – 39 грн, вишнівка – 39 грн/50 мл.

Деталі: рибний ресторан, монопродуктовий формат від мережі рибних ресторанів «Черноморка», великий вибір свіжої риби, власний вилов, вина келихами, домашні настоянки.

«Анчоусная» — монопродуктовий формат від мережі рибних ресторанів «Черноморка». Інтер’єр ресторану витриманий в морській стилістиці та синій гамі кольорів. В ресторані готують хамсу (яка в європейській гастрономії називається анчоусом), барабульку, ставридку, сардини, мерланга, шпроти і багато іншої дрібної смаженої рибки з хрусткою скоринкою та в абсолютно несподіваних стравах. Свіжу рибу та морепродукти на ваш вибір посмажать у кукурудзяному борошні, в пивному клярі або на грилі в часниковому ароматному соусі.

Mushlya Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівський бульвар, 1; вул. Хрещатик, 25; Оболонський проспект, 26; вул. Спаська, 5.

Бюджет: ₴₴. Устричний бар (229–569 грн), боули – 98 грн, мідії (69–239 грн), бургери та сендвічі (59–89 грн)

Страви: боул зі слабосоленим лососем – 98 грн, морські равлики булоти з соусом та лимоном – 59 грн, стейк із тунця – 98 грн, казанок мідій у соусі дорблю з теплим хлібом – 89 грн, сендвіч зі стейком з дорадо та картопляними діпами – 89 грн.

Напої: сидр – 39 грн, брют Gastrofamily – 169 грн/750 мл, коктейль Mushlya Sprits – 49 грн.

Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, сніданки, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Café — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну гривень в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі, головний хіт меню — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом. Замовлення видають за 5-7 хвилин, замість посуду — крафтові човники та одноразові склянки.

Ресторан «Рибний Базар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (190–695 грн), супи (135–695 грн), риба та морепродукти (130–2980 грн).

Страви: уха рибна з чорною тріскою та лососем – 695 грн, восьминіг з томатами гриль, картоплею та шпинатом – 896 грн, філе дорадо запечене на горіховому соусі з аспарагусом та мигдалем – 450 грн, паелья з морепродуктами – 420 грн.

Напої: рістрето – 60 грн, яблучний сік – 65 грн, кава по-ірландськи – 125 грн.

Деталі: рибний ресторан, сніданки з 11:00 до 16:00, устриці, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.

«Рибний Базар» — рибний ресторан у самому центрі столиці, неподалік від Софійського собору. Тут є вітрини з рибою і морепродуктами, а стильний інтер’єр підкреслює концепцію ресторану. Ви можете замовити будь-якого молюска з великого вибору на холодній вітрині, і вам його приготують на грилі або на пару за бажанням. Резерв столів за номером телефону +380442782265.

Фото: Facebook Черноморка, Catch Seafood Restaurant, Селёдочная, Одеса-мама, Любчик. Одеський ресторан, Анчоусная, Ресторан «Рибний Базар», Mushlya Cafe, Not Only Fish, Рыба Пила.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi