Різні види сашимі в азійських ресторанах Києва: де шукати? - PostEat

пошук

Різні види сашимі в азійських ресторанах Києва: де шукати?
19-04-2019 0 2616


Різні види сашимі в азійських ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Сашимі — це страва національної японської кухні, яку зазвичай готують з філе різних сортів риби, морепродуктів і навіть м’яса. Продукти для сашимі не піддаються термічній обробці, а подають їх сирими із соєвим соусом, васабі, тонко нарізаним дайконом і листям шісо. Найпопулярнішими інгредієнтами для сашимі є лосось, тунець, кальмар, креветки, менш популярні — м’ясо та птиця. Власне слово «сашимі» в перекладі з японської означає «життя». Існує кілька способів нарізання сашимі, головне правило яких таке: що м’якіший продукт, з якого готують страву, то товще він нарізається. Наприклад, спосіб нарізання hira-zukuri кухарі використовують найчастіше — слайси при такому виді нарізання повинні бути не товщі 10 мм, тому його використовують для приготування сашимі з тунця і лосося. Стиль usu-zukuri перекладається як «тонкий зріз», слайси повинні бути не довше 50 мм, а їх товщина повинна становити 2 мм. Якщо рибу нарізають маленькими кубиками, стиль нарізки називають kaku-zukuri. Сашимі потрібно вживати відразу після приготування, щоб уникнути отруєння. Де шукати різні види сашимі у азійських ресторанах Києва, читайте у нашому огляді.

Жовте Море

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Героїв Сталінграда, 8; Дніпровська набережна, 26д, вул. Пушкінська, 39.

Бюджет: ₴₴. Закуски (58 – 255 грн), роли (36 – 295 грн), десерти (40 – 145 грн).

Їжа: сашимі: «Магуро» (сашимі з тунцем) – 118 грн, «Унагі» (сашимі з вугром) -–198 грн, «Хотате» (сашимі з морським гребінцем) – 155 грн, «Сяке Кунсей» (сашимі з копченим лососем) – 125 грн, «Ікура» (сашимі з ікрою лосося) – 134 грн, «Ізумі Тай» (сашимі з окуня) – 68 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: мережа японських ресторанів, локації мережі є на Осокорках і Оболоні, а також неподалік від площі Льва Толстого, multi-cuisine, страви японської, європейської та української кухонь, сучасний інтер’єр в пастельних тонах, живий бамбук в інтер’єрі, меню для вегетаріанців, fresh -made суші, саке (японська рисова настоянка), домашні вина, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, безкоштовна доставка по 45-90 хвилин (мінімальна сума замовлення для відстані до 8 км — 300 грн), формат take away , kids friendly, акції, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, багаторічний досвід роботи.

«Жовте море» – мережа японських ресторанів для всієї родини, де ви завжди можете насолодитися смачними стравами зі свіжої риби та морепродуктів. У меню мережі ресторанів «Жовте Море» включили найкращі страви японської кухні і вегетаріанські страви. У закладах представлено великий вибір сашимі — ви можете скуштувати цю страву з тунця, вугра, морського гребінця, лосося, окуня, креветок та ікри. Насолодитись стравами можна як у ресторанах мережі «Жовте Море», так і вдома, замовивши доставку на сайті закладів.

Ikigai

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 29.

Бюджет: ₴₴₴. Суші (75 – 205 грн), сашимі (245 – 2595 грн), основні страви (85 – 2345 грн), десерти (85 – 465 грн).

Їжа: сашимі з черевця тунця – 835 грн, сашимі з лакедри – 710 грн, сашимі з копченого вугра – 365 грн, сашимі з восьминога – 455 грн, сашимі з ікрою морського їжака – 2595 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в Шевченківському районі Києва при Premier Palace Hotel, сучасний елегантний інтер’єр, кайсекі-сети, дім-сам меню, тепан-страви а ля карт, традиційні та сучасні японські страви з морепродуктів, акваріум-меню, акваріум з крабами, лобстерами та устрицями.

Ikigai – ресторан ексклюзивної японської кухні, який знаходиться в готелі Premier Palace Hotel, єдиному діючому готелі в Києві з віковою історією. В ресторані ви можете скуштувати різноманітні сашимі на будь-який смак: з вугра, гребінця, восьминога та інших традиційних продуктів японської кухні. Якщо бажаєте чогось особливого, радимо спробувати делікатесні сашимі з ікрою морського їжака або ікрою осетра. Також варто звернути увагу на сашимі у новому стилі, які в Ikigai готують з лосося, тунця та лакедри.

Fujiwara YOSHI

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 15а, вул. Драгомирова, 11.

Бюджет: ₴₴₴. Роли (65 – 2350 грн), сашимі (245 – 1550 грн), салати і закуски (125 – 595 грн), десерти (175 – 195 грн).

Їжа: сашимі: «Унагі» (з вугра) – 245 грн, «Хамачі» (з жовтохвоста) – 485 грн, «Хотате» (з сахалінського дикого морського гребінця) – 345 грн, «Тако» (з восьминога) – 365 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів в заклад, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, унікальна особливість закладу — «Дні тунця», коли рибу обробляє особисто шеф Фудзівара Йошихиро; поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

Бездоганна якість і свіжі продукти — ключові принципи, на яких шеф-кухар і власник ресторану Fujiwara Yoshi Йошихіро Фудзівара будує свою роботу вже більше 30 років. У ресторані Fujiwara Yoshi можна не просто смачно поїсти, а й перейнятися загадковою культурою Японії, долучитися до її гастрономічних традицій. Сашимі в ресторанах Fujiwara Yoshi готують з класичних креветки, лосося, гребінця та з ексклюзивного блакитного тунця.

ЯпонаХата

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гришка, 3а (ТРЦ «Аладдін»); вул. Багговутівська, 17/21 (ТРЦ «Променада-Центр»); вул. Гната Хоткевича, 1в (ТРЦ «Проспект»); вул. Митрополита Андрія Шептицького, 4а (ТРЦ «Комод»); проспект Оболонський, 1Б (ТРЦ «Dream Town 1»).

Бюджет: ₴₴. Сашимі (96 грн), суші (59 – 99 грн), роли (39 – 219 грн), сети (329 – 748 грн), локшина (65 – 119 грн) Їжа: сашимі лосось – 96 грн, сашимі лосось копчений – 96 грн, сашимі тунець – 96 грн, сашимі креветка – 96 грн, сашимі вугор – 96 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: мережа японських ресторанів з 15-річною історією; локації є на Оболоні, Позняках, Лівому Березі, в Центрі; ресторани мережі у Львові, Івано-Франківську, Дніпрі та Харкові; «щасливі години» на доставку — в будні дні з 10:00 до 17:00, у вихідні дні з 10:00 до 15:00 привозять дві страви за ціною однієї; знижка 25% для тих, хто забирає замовлення самостійно з ресторану; меню від шефа.

«ЯпонаХата» — мережа ресторанів японської кухні з багаторічною історією та закладами у великих містах України. У ресторанах готують класичній страви японської кухні: роли, суші, сашимі, сети, супи, салати та основні страви. У мережі є постійно діючі акції на доставку суші: «Щасливі години», «Вино до сетів у подарунок», «Знижка 25% на самовинос» та інші. Спеціальні пропозиції мережі — «Меню від Шефа», меню для вегетаріанців і інші. Замовити будь-які страви в Києві ви можете з безкоштовною доставкою від 250 грн, стандартний час очікування 45-90 хвилин. Сашимі в «ЯпонаХата» готують зі свіжого та копченого лосося, тунця, вугра та креветок.

KOYA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 2а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (18 – 355 грн), сашимі (145 – 230 грн), холодні закуски та севіче (134 – 299 грн).

Їжа: сашимі лосось – 145 грн, сашимі тунець – 145 грн, сашимі восьминіг – 230 грн, сашимі морський гребінець – 205 грн, сашимі тигрова креветка – 182 грн, сашимі вугор копчений – 194 грн.

Напої: Mango Sour – 199 грн, ананасовий фреш – 155 грн, американо – 40 грн, Sazerac – 190 грн.

Деталі: ресторан високої азіатської кухні в центрі Києва, лаконічний сучасний інтер’єр, три поверхи, меню розроблено британським шеф-кухарем Реєм Сабіносом, авторські коктейлі з азіатських інгредієнтів від шеф-бармена Євгена Толмачова, кальянна карта, жива музика, dj-сети, запальні вечірки, банкетні пропозиції.

У вишуканому ресторані азіатської кухні KOYA кожен з трьох поверхів виконаний в індивідуальному оригінальному стилі; вашу естетичну насолоду обов’язково доповнять гастрономічною. Авторські страви з морських і м’ясних делікатесів припадуть до смаку найдосвідченішим гурманам. У закладі гостям пропонують не тільки знайомі роли, а й такі види, як гункани, абура та оши-суші. Фундамент кухні ресторану — ази японської та паназійської кухні з нотками латиноамериканської, китайської на корейської кухні. В меню KOYA є 6 видів сашимі: з лосося, тунця, восьминога, морського гребінця, тигрової креветки та копченого вугра.

Grill Asia

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Алли Тарасової, 5.

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (260 – 295 грн), салати (275 – 420 грн), основні страви (215 – 1100 грн).

Їжа: сашимі тунець – 265 грн, сашимі морський окунь – 265 грн, сашимі лосось – 265 грн, сашимі гребінець – 295 грн, сашимі креветки – 275 грн, сашимі кальмар – 260 грн, сашимі вугор – 275 грн.

Напої: Petit Chablis, Domaine Du Colombier – 315 грн/150 мл, Cabernet, Kolonist – 240 грн/150 мл, латте – 90 грн, домашній лимонад – 120 грн.

Деталі: ресторан в готелі Hyatt Regency Kyiv, авторська східна кухня, суші-бар, лаконічний інтер’єр, морські делікатеси, відкрита кухня, устриці, raw bar, дитяче меню, велика винна карта.

Grill Asia — синергія суші-бару, індонезійської кухні, гриль-бару, де ви можете скуштувати морські делікатеси, і устричного бару. В меню гості також знайдуть автентичні і авторські страви тайської кухні. Гості можуть спостерігати за приготуванням страв і майстерністю кухарів. Ресторан Grill Asia удостоєний оцінки Wine Spectator за одну з найвизначніших винних карт. Сашимі у Grill Asia готують з лосося, морського окуня та гребінця, тунця, кальмара, вугра та креветок.

Фото: Facebook Жовте Море, Ikigai, Fujiwara YOSHI, ЯпонаХата, KOYA, Grill Asia.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi