пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat досліджувала різноманіття сетів в ресторанах азійської кухні Києва. Можливість замовити сети в ресторанах Києва стане в нагоді тим, хто збирається зустрітися з друзями або близькими у великій компанії. Замовляючи сети, ви можете заощадити та спробувати більше нових та цікавих страв — дізнавайтесь про різноманіття сетів в ресторанах азійської кухні Києва у нашому матеріалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 23; Русанівський бульвар, 1а; Новокостянтинівська, 4а; площа Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver, 5 поверх.
Бюджет: ₴₴. Рис (109-165 грн), локшина (109-139 грн), супи (99-189 грн), салати (85-139 грн), десерти (69-75 грн).
Страви: сет «Ніку» – 329 грн/700 г, сет «Яцу» – 329 грн/700 г.
Напої: лимонад базиліковий, чай імбирний, грейпфрутовий тонік (330 мл) – 37 грн.
Деталі: паназійська кухня; замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.
Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. В меню закладу ви знайдете страви тайської, китайської, японської, корейської кухонь. Варто спробувати супи, а також локшину, рис, бао-бургери, баоцзи, дім сами, спрінг роли, салати. Щодо сетів, то варто звернути увагу на великий сет «Яцу», де окрім креветок у соусі кімчі, ще є сир фрі, смажені спрінг-роли з куркою та грибами, вонтони з куркою та три різні соуси; а також на сет «Ніку», до якого входять медальйони зі свининою, хрумкі курячі шматочки, курячі крокети, «биті» огірки та соуси. Ресторан запустив мобільного чат-бота для тих, хто хоче поласувати улюбленими стравами, не виходячи з дому. З його допомогою можна замовити їжу просто зі смартфона, використовуючи звичний месенджер — Facebook, Viber або Telegram. Обрані страви завжди можна взяти з собою. По буднях в Meiwei пропонують бізнес-ланчі, які також доставляють гостям через Glovo і Uber Eats.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Солом’янська, 11.
Бюджет: ₴₴. Суші-сети (550–1150 грн), роли (55–310 грн), закуски і салати (120–380 грн).
Страви: сет №2 («Зелений Дракон», каліфорнія з лососем в кунжуті, cпайсі рол з тунцем, спайсі рол з лососем) – 550 грн, сет №3 (роли «Червоний Дракон», «Зелений Дракон», філадельфія, «Унагі», «Сумо») – 1100 грн, сет №4 (сашимі з лосося, сашимі з тунця, спайсі рол з тунця, спайсі рол з лосося, суші нігірі: лосось, тунець, дорада) – 900 грн, сет №5 (каліфорнія з тунцем в ікрі, «Зелений Дракон», «Радуга», «Сумоторі», «Харумакі лосось») – 1150 грн.
Напої: коктейлі – від 170 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 85 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, китайські чаї – від 155 грн.
Деталі: концептуальний ресторан-бар з азійським вектором: автентичні рецепти страв і авторська коктейльна карта, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 8 видів тютюну), велика літня тераса (на 85 осіб) з розсувним дахом і гойдалкою з м’якими сидіннями, велика кількість живих тропічних рослин для екстрасвіжості, формат take away, можна прийти компанією, dj-сети щоп’ятниці та щосуботи, два контактних бари (внутрішній на 18 осіб і на літній терасі на 8-10 осіб), безкоштовна парковка, що охороняється; резерв столів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Спортивна, 1а.
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–1595 грн), основні страви (245–1898 грн), десерти (65–998 грн).
Страви: сашимі сет (лосось, середземноморський сібас, тунець) – 630 грн, набір суші малий (7 видів суші та макі рол) – 849 грн, сет делюкс (1/2 лобстера, 2 устриці фін де клер, севіче з сібаса, рол темпура з креветкою та вугром, рол в маменорі з лососем та креветкою, макі рол з жовтохвостом, рол зі спайсі тунцем, суші з тунцем 4 шт.) – 4283 грн.
Напої: еспресо – 60 грн, капучино – 65 грн, фрапе – 109 грн, ягідний смузі – 109 грн.
Деталі: японська кухня, шеф Daisuke Yoshizaki, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.
Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. Шеф-кухар ресторану Дайсуке Йошізакі створив витончене меню, щоб гості насолодилися істинними смаками і ароматами японської кухні. В меню Mr. ZUMA великий вибір різноманітних сетів: два види сашимі сетів, набір нігірі, суші сети, рол сети та делюкс сет з лобстером.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Солом’янська, 15а.
Бюджет: ₴₴₴. Роли (65–625 грн), сашимі (245–1550 грн), десерти (95–195 грн).
Страви: сет «Хасіморі» (роли філадельфія де люкс, «Золоте Руно», каліфорнія з крабом, «Спайсі Самон», «Магуро Рору», макі с тунцем та лососем) – 1350 грн, суші сет з вугрем (рол «Золоте Руно», суші вугор, спайсі вугор) – 450 грн, велике суші асорті (класичний набір суші та макімоно: роли макі з тунцем, лососем та вугром; нігірі-дзусі з креветкою, тунцем, лососем, сібасом та вугром) – 1980 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.
Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал , поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, унікальна особливість закладу — «Дні тунця», коли рибу обробляє особисто шеф Фудзівара Йошихиро; поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.
Fujiwara Yoshi – це ресторан авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. В Києві ресторани Fujiwara Yoshi є на вулиці Солом’янській та Драгомирова — в закладах можна спробувати різноманітні сети. Для великої компанії замовляйте велике суші асорті — класичний набір суші та макімоно: роли макі з тунцем, лососем та вугром; нігірі-дзусі з креветкою, тунцем, лососем, сібасом та вугром.
Сушия — сучасна японська кухня
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького, 10; пр-т Палладіна, 39/16, всі адреси.
Бюджет: ₴₴. Салати (59–129 грн), гарячі страви (21–209 грн), десерти (59–109 грн).
Страви: сет морський middle – 349 грн, сет de luxe – 639 грн, кампай сет – 749 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.
Деталі: мережа ресторанів сучасної японської кухні, 39 локацій у 13 містах України, суші-бар, сезонне меню, барне меню, меню бізнес-ланчів, єдиний корпоративний дизайн інтер’єру, формат take away, kids friendly, безкоштовна доставка за 60 хвилин.
«Сушия» — всеукраїнська мережа ресторанів сучасної японської кухні. Інтер’єр закладів традиційно виконаний в корпоративних кольорах бренду з цікавими елементами декору, які відсилають до азійської культури. «Сушия» гарантує високу якість продуктів, оскільки інгредієнти закуповуються у кращих виробників по всьому світу. В ресторанах мережі діє комбо-меню з пропозиціями для компаній — спробуйте кампай сет, що складається з ролів каліфорнія зі свіжим лососем в кунжуті, філадельфія унагі, філадельфія з креветкою, каліфорнія в ікрі, каліфорнія з маринованим окунем, гострого ролу з тунцем, чікен ролу та ролу з мідіями. Якщо замовити сет кампай із собою, то його ціна складе 649 грн.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровський узвіз, 1
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (167–525 грн), салати (163–1400 грн), гарячі страви (213–1129 грн).
Страви: сашимі сет №1 (тунець, шотландський фермерський лосось, сібас) – 444 грн, сашимі сет №2 (тунець, шотландський фермерський лосось, сібас, хамачі, вугор) – 849 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.
Деталі: ресторан сучасної азійської кухні з панорамним видом, вишуканий інтер’єр з контрастними елементами декору, літня тераса, вегетаріанські страви, меню ресторану від шефа Томаса Кетлі, велика винна карта, колекція японського віскі, жива музика і тематичні вечірки, резерв столів, можливість проведення банкетних заходів, парковка.
Guramma Modern Asia — ресторан сучасної азійської кухні із захоплюючим панорамним видом на столичні краєвиди. В закладі вдало поєднали гастрономію Сходу та вишуканий інтер’єр, створивши неповторну атмосферу. Авторське меню ресторану розробив Томас Кетлі, який вчився кулінарному мистецтву у мішленівських шефів Гордона Рамзі та Натана Аутло. В Guramma Modern Asia пропонують спробувати два сашимі сети, в складі яких є тунець, шотландський фермерський лосось та сібас.
Фото: Facebook Meiwei, Par Bar ², Mr. ZUMA, Fujiwara Yoshi, Сушия, Guramma
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi