Сезонне і оновлене меню в закладах Києва: гратен з кабачків, гаспачо з креветками, запечений баклажан, пиріг з аспарагусом - PostEat

пошук

Сезонне і оновлене меню в закладах Києва: гратен з кабачків, гаспачо з креветками, запечений баклажан, пиріг з аспарагусом
02-07-2021 0 2689


Сезонне і оновлене меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Столичні шефи регулярно оновлюють меню та створюють страви з сезонних овочів, фруктів та ягід, щоб подарувати гостям ресторанів можливість відчути нові грані смаків та спробувати цікаві поєднання. Розповідаємо, де в Києві з’явилось особливе меню бранчів, що готують з «літньої зірки» полуниці та в якому вигляді подають молоді кабачки.

De Canter

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська,62/64

Бюджет: ₴₴. Бранчі (60–215 грн), салати (155–295 грн), піца (145–320 грн), м’ясо та птиця (155–495 грн).

Страви: Пухкий омлет Рoulard з соусом горгондзола та креветкою – 165 грн, Фірмові вареники зі шпинатом та сиром під вершково-базиліковим соусом з томатами чері – 98 грн, «Свекольник» зі смаженою креветкою – 120 грн, Сирники з йогуртовим кремом, медом та ягодами – 120 грн, Фісташкова запіканка з кремом марсала – 185 грн.

Деталі: винний ресторан, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Терентій Сопін; страви італійської, французької, української кухні та авторські страви; авторська коктейльна карта, кілька зал в різних стилістиках, окремий зал для зустрічей та заходів невеликою компанією, відкрита тераса, різноманітна винна карта, резерв столів.

De Canter — винний ресторан з широкою картою вин зі 150 позицій, які зібрали з різних куточків світу, широким асортиментом карпачо й тартарів та величезним меню закусок до вина. Відтепер щодня до 16:00 в ресторані De Canter діє особливе повноцінне меню бранчів, в якому поєднали все, що потрібно для яскравого сніданку чи обідньої перерви. Різноманітні страви з яйцем, паста та ризото, легкі та поживні супи, піци на одного та десерти — усі страви з меню чудово поєднуються з прохолодними напоями, кавою або вином. Тому в De Canter у будні пригощають лимонадом або чашкою чорної кави до кожного бранчу, а вихідні святкують келихом ігристого. Зарезервувати стіл можна за номером +380638146465.

Taverna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4

Бюджет: ₴₴. Закуски (80–315 грн), основні страви з м’яса (175–310 грн), риба та морепродукти (85–360 грн/100 г).

Страви: гратен з кабачків – 120 грн, оладки з кабачків з грецьким йогуртом – 78 грн, молода картопля з зеленню – 52 грн, окрошка з курячим філе і сорбетом із огірка – 89 грн, салат з п’яти видів томатів з сиром рикота та руколою – 125 грн, салат з курячою грудкою, сиром моцарела, жовтими томатами та апельсином – 195 грн, стейк рибай з молодою запеченою картоплею з пармезаном і соусом бордо – 415 грн, полуничний гаспачо з вишнею та сорбетом лімончелло – 89 грн, буррата з руколою, полуницею і рожевим томатом – 176 грн, полуниця з грецьким йогуртом і волоським горіхом – 98 грн.

Деталі: сімейна таверна на Русанівці, грецька кухня, рибна вітрина, відкритий мангал, фермерські сири з Греції, великий вибір морепродуктів, резерв столів, жива музика, дитяче меню, доставка, винна карта, формат take away.

Taverna — сімейний ресторан грецької кухні напроти мальовничої Русанівської набережної. Тут святкують особливі події, зустрічаються усією родиною за спільним обідом та призначають найромантичніші побачення. Дітям в Taverna завжди весело, адже в ресторані облаштована чудова дитяча кімната. Цього літа різноманіття смачних страв середземноморської кухні шеф ресторану вирішив доповнити сезонними стравами з літніх овочів та ягід. Почніть приємну літню вечерю з легкого гратену з кабачків або спробуйте цей овочі у вигляді оладок, до яких подають ніжний грецький йогурт. Максимально освіжитись після спекотного дня допоможе окрошка з курячим філе і сорбетом із огірка. Салати з томатами — справжній літній хіт, в Taverna пропонують спробувати поєднання  п’яти видів томатів з сиром рикота та руколою. Шанувальники полуниці будуть в захваті від полуничного гаспачо з вишнею та сорбетом лімончелло. Зарезервувати стіл можна за номером +380952806633.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (380–575 грн), салати (120–530 грн), узбецький плов (250–295 грн).

Страви: овочевий салат з горіхами – 140 грн, перці запечені з маринованою бринзою – 225 грн, особуко з овочами – 325 грн, оладки із кабачків – 140 грн, рулетики з баклажанів – 170 грн, домашній салат з редисом – 160 грн, гаспачо з креветками – 325 грн, окрошка на айрані або на квасі – 195 грн, суп куксі – 295 грн, суп з авокадо та яблуком – 375 грн, суп з манго – 425 грн, суп з полуницею – 245 грн, молода картопля – 110 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, тераса, паркінг, доставка.

ESHAK — мережа закладів східної кухні від міжнародного холдингу Bulldozer Group, яка налічує три локації у різних куточках столиці: в центрі міста, на Печерську та на Теремках. У кожному з закладів ви можете поринути в світ східної кухні та відчути східну гостинність — колоритний інтер’єр, різноманітне меню зі страв, що готуються з використанням рису, спецій, спеціально привезених з Ташкенту. Нові позиції в меню чекають на гостей щосезону. Літо — найкращий час насолодитись смаком свіжих сезонних овочів, прохолодних супів та цікавих страв на затишній літній терасі Eshak. На Кловській та Васильківській гостям пропонують відвідати суп з авокадо та яблуком, полуничний суп та тропічний смак супу з манго. Звісно, яке літо без прохолодної окрошки — готується вона в Eshak на айрані та квасі, а ще пропонують холодний азійський суп куксі, в якому заховані секрети азійського порятунку від спеки. В Eshak Теремки з’явилося спеціальне меню, до якого увійшли рулетики з баклажанів, оладки з кабачків, а ще є можливість спробувати традиційну страву Ломбардії — особуко. Відкривати нові смаки цього літа запрошують в ресторанах  Eshak. Зарезервувати стіл можна за номерами +380067111188 (вул. Велика Васильківська), +380986003333 (Кловський узвіз), +380966003333 (вул. Маршала Конєва).

KAMA Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 15

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–950 грн), основні страви з м’яса (220–1200 грн), десерти (190–320 грн).

Страви: чорна тріска на вугіллі з соусом бер-блан – 890 грн, сашимі з хамачі та трюфельним майо – 740 грн, запечений баклажан з морозивом з часнику – 220 грн, карпачо з восьминога та гуакамоле – 950 грн, салат з лососем татакі – 330 грн, смажена фермерська ягнятина – 580 грн, філе дорадо з таджаськими оливками – 420 грн, хенд рол з гребінцем – 320 грн,

Деталі: ресторан авторської паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, шеф Айк Вейшторт, кілька зал, стильний інтер’єр, страви з морепродуктів, класичні та авторські коктейлі, vip-room і кімната для паління, кальян, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

KAMA Restaurant — ресторан авторської паназійської кухні на чолі з шефом Айком Вейштортом. Ресторан знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House й має особливу перевагу — панорамний вид на старовинний Поділ і Дніпро. В меню ресторану страви паназійської кухні в авторському прочитанні, до яких чудово пасуватимуть класичні та авторські коктейлі. Серед новинок від шефа у меню KAMA Restaurant варто звернути увагу на hand roll з тунцем — хрусткі листи норі та ніжний рис, авокадо та деревні гриби, японський майо та злегка обсмажений тунець. Фаворитом страв з рибою можна вважати чорну тріску від шефа, яку готують на вугіллі, подають з картопляним пюре та соусом бер-блан, а також додають слайси цукіні, японський майо та декорують квітами.

INK restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 17/52 ; вул. Пилипа Орлика, 6.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (40–380 грн), салати (120–795 грн), м’ясо (210–395 грн).

Страви: баклажани та кабачки по-домашньому з айолі – 140 грн, оладки кабачкові з лососем – 340 грн, гаспачо з овочами – 150 грн, окрошка на сметані – 150 грн, баклажани з козячим сиром – 170 грн, салат з овочів гриль – 140 грн, битки з рапанів з оладками з цвітної капусти – 290 грн, томлена баранина з овочами – 360 грн.

Деталі: ресторани нової української кухні, великий вибір страв з риби та морепродуктів, raw-бар, страви в хоспері, сніданки, винна карта, резерв столів.

INK restaurant — ресторани нової української кухні для справжніх гурманів. Інтер’єр в ресторанах класичний, витриманий у спокійних приємних тонах. В меню великий вибір страв з риби та морепродуктів, страви в хоспері, стейки та устриці. В raw-бар завжди представлені найсвіжіші морепродукти, які вам запропонують приготувати улюбленим способом. Зараз в ресторані діє сезонне меню — пропонують оладки кабачкові з лососем, гаспачо з овочами, баклажани з козячим сиром та битки з рапанів з оладками з цвітної капусти.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴. Піца (130–260 грн), паста і ризото (120–210 грн), десерти (45–180 грн).

Страви: салат з аспарагусом, полуницею, полуничним дресінгом та сирними чіабата-грінками – 210 грн, холодний суп гаспачо з гребінцем – 210 грн, зелений гаспачо з базиліком і цукіні – 120 грн, пиріг з аспарагусом і сиром брі – 140 грн, равіолі з ескарго, рікотою, в’яленими томатами і каперсами – 220 грн, українські равлики ескарго по-бургундськи – 130 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, знаходиться на Печерську, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, сніданки щодня з 09:00 до 11:00, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне. Цього літа пропонують спробувати локальне до вина, а саме равлики ескарго – must try цього сезону. Можна обрати українські равлики ескарго по-бургундськи⁠, ескарго з песто⁠, ескарго з в’яленими томатами⁠ та навіть чорноморські мідії у вершковому соус⁠і. Крім цього, готують салат з аспарагусом та полуницею, класичний гаспачо з гребінцем та зелений гаспачо з базиліком, а також ніжний пиріг з аспарагусом і сиром брі.

Головна фото: Taverna

Фото: Facebook De Canter, Taverna, ESHAK, KAMA Restaurant, INK restaurant, Trattoria No 5/ Тратторія 5.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi