Сезонне меню у Львові: що подають цієї зими ресторани Львова - PostEat

пошук

Сезонне меню у Львові: що подають цієї зими ресторани Львова
22-01-2019 0 7346


Сезонне меню у Львові шукала редакція PostEat. Зимовий сезон надихає львівських шеф-кухарів на створення нових кулінарних шедеврів з сезонних — і не тільки — продуктів. У січні деякі заклади оновили меню та додали авторські страви з сезонних овочів, хтось розробив спеціальні пропозиції від шефа, тож у закладах міста з’явилось багато смачного. Дізнавайтесь подробиці про сезонне меню у ресторанах Львова та прямуйте за новими гастрономічними враженнями.


Lemberg Graf

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: ул. Братів Рогатинців, 4.

Бюджет: ₴. Салати (65 – 105 грн), основні страви (55 – 169 грн), десерти (59 – 75 грн).

Їжа: марноване філе судака на сіні з імбирним соусом – 95 грн, вінегрет з буряковим пюре – 69 грн, овочевий бульйон з шпинатною локшиною та яйцем пашот – 65 грн, шпинатний рулет з копченою фореллю та огірковим морозивом – 54 грн.

Напої: лимонади – 47 грн, «Маракеш» – 100 грн, «Негроні» – 105 грн.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в історичному центрі міста, локальна кухня відтворена із старовинних рецептів, страви на грилі, традиційна піч, свіжий хліб, сезонні меню, вишукана винна карта, фірмові настоянки власного виробництва, літня тераса, резерв столів.

У ресторані Lemberg Graf взяли за основу сезонні продукти і новітні кулінарні досягнення, створивши креативне меню. У закладі сезонність меню завжди спирається на природній цикл— влітку меню містить страви з локальними сезонними овочами та ягодами, а взимку гостям пропонують продукти власного маринування, сушіння або соління. Гордість закладу — традиційна піч, в якій коптять м’ясо та щодня випікають свіжий хліб. Зараз у ресторані діє пісне меню з чотирьох страв, які можна скуштувати щонайменше до кінця січня.


Restaurant Chopin Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: ул. Маланюка, 7.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (140 – 270 грн), основні страви (65 – 340 грн/100 г), десерти (50 – 115 грн).

Їжа: м’ясна солянка з овочевим кугулем – 145 грн, вершкове різотто з копченим сиром халумі – 130 грн, каре баранини на капонаті з баклажанів та цибулевим конфі – 200 грн, торт «Захер» – 82 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 70 грн, ройбуш полуниця з вершками – 55 грн, рістрето – 40 грн.

Деталі: класичний ресторан європейської кухні, вишуканий інтер’єр, знаходиться в однойменному бутік-готелі, страви з мангалу, відкрита кухня, сніданки щодня з 7:30 до 11:00, хліб власної випічки, великий вибір міцного алкоголю, резерв столів.

Restaurant Chopin Lviv знаходиться у однойменному бутік-готелі біля тихого та мальовничого скверу Євгена Маланюка. Інтер’єр закладу витримано у венеціанському стилі: фактурні шпалери, однотонні гардини, масивні люстри, фігурні стільці. Кожні вихідні у ресторані організовують розкішні пре-паті з музичним супроводом у різних музичних стилях, вечори з кавер-гуртами, саксофоністами та вокалістами. У зимовому меню Restaurant Chopin Lviv представлено чотири страви – ситна м’ясна солянка, ніжне вершкове різотто, соковите каре баранини та знаменитий торт «Захер».


Корки та крихти

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лесі Українки, 27.

Бюджет: ₴₴. Салати (115 – 152 грн), гастросети та закуски ( 92 – 189 грн), особливі страви (164 – 259 грн), паста (128 – 194 грн).

Їжа: гастросет Морсель #1 (куряче пате, фаршировані трюфельним крем-сиром перчики, оливки та профітролі з крем-сиром) – 92 грн, салат з печінкою, грушею та цитрусовими – 118 грн, телячий язик в соусі демігляс на картопляному пюре з чіпсами з пастернаку – 164 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: винний бар, власна пекарня, безлімітні сніданки цілий день, бізнес-ланч с 12:00 до 16:00, устриці, винотека, паста власного виробництва, літня тераса у європейському стилі, доставка.

У винному ресторані «Корки та крихти» оновили меню, додавши до улюблених багатьма містянами та гостями міста страв цікаві новинки — особливої уваги варті нові гастросети, що ідеально смакуватимуть до вина, та телячий язик в соусі демігляс на картопляному пюре з чіпсами з пастернаку. Крім того, з січня знамениті безлімітні сніданки «Корки та крихти» можна скуштувати не лише зранку, а й впродовж всього дня з 9:00 до 23:00.


Vapiano Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Гнатюка, 12а.

Бюджет: ₴₴. Салати (79 – 169 грн), паста (59 – 209 грн), піца (49 – 189 грн), десерти (25 – 85 грн).

Їжа: інсалата джоя – 189 грн, інсалата пьячере з овочами гриль/з креветками – 149/199 грн, картопляний крем-суп – 65/79 грн, паста аморе – 179 грн, різотто пасьйоне – 199 грн, піца феліціта – 159 грн, дольче атраціоне – 49 грн.

Напої: капучіно – 39 грн, імбирний чай – 45 грн, фреш – 49 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр у світлих тонах, відкрита кухня, ранні сніданки з 7:00 до 12:00, ланчі у будні дні з 12:00 до 15:00, паста та піца власного приготування, барне меню, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, take away, кулінарні майстер-класи для дітей.

У ресторані італійської кухні Vapiano Lviv гостей запрошують скуштувати апетитні страви з сезонного меню. Цієї зими у Vapiano Lviv створили дивовижні поєднання, сповнені нових смаків та свіжості. Зі статерів можете обрати інсалата джоя з яблуком, огірком, редисом та тунцем на подушці з салату ромен з бальзамічною заправкою або інсалата пьячере з виноградом, оливками, булгуром, фетою та овочами гриль або креветками на вибір. На перше спробуйте ситний картопляний крем-суп з цибулею, орегано, беконом або крутонами за бажанням. Також у сезонному меню ви знайдете пасту аморе з тунцем, пекінською капустою, імбиром та зеленим яблуком та різотто пасьйоне з креветками, мигдалем у вершковому соусі з білого вина, маракуйї та білого шоколаду. Неодмінно варто спробувати також піцу феліціта з картоплею, білими бобами, чорізо та моцареллою. На десерт скуштуйте оригінальне дольче атраціоне з авокадо, лаймом, еспресо та йогуртом.


Цукор/Cukor

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Братів Рогатинців, 21.

Бюджет: ₴₴. Панкейки (65 – 97 грн), салати (115 – 127 грн), млинці (74 – 142 грн).

Їжа: майже веганський сніданок – 88 грн, новорічні панкейки – 73 грн, гофра з качиною ніжкою су-від– 125 грн, млинець з качиною ніжкою конфі – 126 грн, чізкейк з мандариновим соусом – 81 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: знаходиться у Галицькому районі Львова, multi-cuisine, 16 видів сніданків, сучасний інтер’єр, безкоштовна доставка по Львову при мінімальній сумі замовлення від 350 грн, літня тераса.

«Цукор»/Cukor підготували для гостей сезонне мандаринове Christmas Menu, страви з якого піднімуть настрій похмурими зимовими днями. Неодмінно варто скуштувати гофру з качиною ніжкою су-від та мандариновим соусом чілі. Тим, хто полюбляє пікантні смаки, обов’язково припаде до смаку млинець з качиною ніжкою конфі, мандариновим чатні та сирним соусом чеддер. Поласувати можна новорічними панкейками з мандариновим соусом та вершковим морозивом або ніжним чізкейком з мандариновим соусом, свіжим розмарином та мигдалем. Поснідати у «Цукор»/Cukor рекомендуємо майже веганським сніданком з пряної картоплі під сирним соусом чеддер, маш салату, хрусткої цибулі та гарбузової олії.


Фото: Facebook Lemberg Graf, Restaurant Chopin Lviv, Корки та крихти, Vapiano Lviv, Цукор/Cukor

Читайте также:

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi