Сезонні меню та страви в закладах Києва: куштуємо спаржу та полуницю - PostEat

пошук

Сезонні меню та страви в закладах Києва: куштуємо спаржу та полуницю
07-06-2022 0 1844


Сезонні меню та страви в закладах Києва шукала редакція PostEat. Столичні шеф-кухарі дають гостям ресторанів можливість спробувати цікаві поєднання, створюючи страви з сезонних овочів, фруктів та ягід. У новій добірці розповідаємо, які сезонні меню в ресторанах Києва діють зараз і де можна скуштувати страви з полуницею та ще встигнути спробувати цьогорічну спаржу.

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴. 

Страви: салат зі спаржею, полуницями, шпинатом і сиром фета під медово-лимонним соусом – 194 грн, спаржа, запечена з пармезаном, соусом беарнез і сиром горгондзола – 282 грн, спаржа, запечена з артишоками та анчоусами, з цитрусовим бешамелем – 298 грн, картопляні ньокі зі спаржею та крихтами з бекона – 240 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, сезонні оновлення, сніданки, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder — ресторан в центрі Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поснідати відомим «Київським сніданком», пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю на літні терасі. Затишний інтер’єр та вишукані подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей. Нове спаржеве меню вже діє в Under Wonder: гостям пропонують салат зі спаржею та полуницями, запечену спражу з пармезаном або з артишоками й анчоусами, а також картопляні ньокі зі спаржею.

Praktika Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: полуниця з листям руколи та шпинату, з креветками та крем-сиром, лаймовою ікрою під мятно-тархуновим соусом – 265 грн, аспарагус-гриль під вершково-сирним соусом, подається з яйцем пашот, слабосоленим лососем і чіпсами бекону – 285 грн, салат з теплою телятиною та бебі-шпинатом, аспарагусом, томатами черрі, з соусом чилі та сиром пармезаном – 195 грн, паста з аспарагусом, креветками та томатами під вершковим соусом – 295 грн, аспарагус запечений з сиром моцарелла – 215 грн, полуничне маскарпоне з горіховим безе та ягідним мармеладом – 195 грн, полуничний мілфей – 165 грн, шоколадне маскарпоне з безе та горіховим крашем – 195 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, страви на вогні, сезонне меню, ланчі, підходить для банкетів, сети, винна карта, коктейлі класичні, міні-крамниця, резерв столів.

Praktika Restaurant — ресторан авторської кухні на Бульварно-Кудрявській. В закладі гостям пропонують новий рівень гастрономічного і культурного досвіду, знайомлячи їх з фудперінгом. Praktika — це ф’южн культурних кодів, авторської кухні і сталої практики бартендерів. В ресторані підібрали відмінну винну карту, яка дозволить ідеально розкривати смак страв. Зараз в ресторані діє сезонне меню: пропонують полуницю зі шпинатом та креветками, аспарагус-гриль під вершково-сирним соусом, полуничний мілфей та пасту з аспарагусом.

Життя Чудових Людей

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 36

Бюджет: ₴₴.

Страви: соковита лимонна спаржа – 115 грн/100 г (до неї (50 г) курочка масала – 95 грн, креветки в тайському соусі – 179 грн, яйце пашот – 20 грн), омлет із українською спаржею, черемшою та сулугуні – 220 грн, шпинатне перлото зі спаржею, креветками та черемшою – 325 грн.

Деталі: група ресторанів First Line Group, авторська кухня, частково відкрита кухня, сніданки до 13:00 (у вихідні до 14:00), коктейльна карта, літня тераса, резерв столів, формат take away.

«Життя Чудових Людей» — концептуальний ресторан з шестиметровими стелями, панорамними вікнами, неоновими вивісками і книжковими стелажами в історичному центрі Києва. В закладі стильний сучасний інтер’єр, контактна барна стійка та велика коктейльна карта, а також відкрита кухня. В ресторані зараз можна спробувати сезонні страви з української спаржі від шефа: омлет із спаржею, черемшою та сулугуні, а також шпинатне перлото зі спаржею, креветками та черемшою. Соковиту лимонну спражу можна замовити окремо та доповнити куркою масала, креветками в тайському соусі та яйцем пашот.

City-Zen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 10; пр-т. Степана Бандери, 17/1.

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з креветками та полуничним соусом – 235 грн, салат з полуницею, сиром брі та авокадо (вегетаріанський або з куркою) – 145/169 грн, французький круасан з соусом сабайон та шоколадом – 135 грн, млинці з шоколадом та полуницею – 129 грн, ліниві вареники з полуницею та соусом сабайон – 155 грн, «Наполеон» з полуницею – 115 грн.

Деталі: міське кафе, сніданки, кава, азійська та італійська кухня, свіжа випічка, бургери, ланчі, сезонні страви.

City-Zen cafe — мережа міських кафе, в основі концепції яких «віднайти гармонію у гамірному місті». Це комфортне місце для ранкової кави і круасана, смачного і швидкого ланча та зручна локація для pre-party з коктейлями. Полуничне меню вже діє в обох закладах City-Zen: пропонують салат з полуницею, яку поєднують з креветками або з куркою, також є вегетаріанський варіант. Чудові сніданки і не тільки — круасан, млинці та ліниві вареники з полуницею та цікавими додатками.

PESTO CAFÉ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; пр-т Лобановського 4Д; вул. Гришка 3А; пр-т Академіка Глушкова 13Б; пр-т Героїв Сталінграду, 27; пр-т Перемоги 134/1; Дніпровська набережна, 33; вул. Борщагівська 154; вул. Овруцька, 18; вул. Берковецька 6Д; Велика Окружна дорога, 4; вул. Маршала Конєва, 7; вул. Іоанна Павла ІІ, 5; пр-т Степана Бандери 23.

Бюджет: ₴₴.

Страви: бурата з полуницею та соусом із маракуї – 248 грн, легкий салат з полуницею, пармою та сиром рікота – 188 грн, соковита качина грудинка з полуничним тартаром та полентою – 288 грн, полуничний суп з морозивом – 128 грн.

Деталі: мережа сімейних ресторанів італійської кухні, сезонне меню, сніданки, kids friendly, літня тераса, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, безкоштовна доставка щодня з 10:00 до 22:30, банкетні пропозиції, майстер-класи, резерв столів.

PESTO CAFE — мережа затишних сімейних ресторанів італійської кухні. Всі заклади максимально kids friendly, тут створили всі умови для гарного відпочинку своїх маленьких гостей та їхніх батьків. В меню — автентичні італійські страви в авторських інтерпретаціях: хрусткі брускети, закуски і салати, італійський хліб, ризото, равіолі, паста та тонка італійська піца. Зараз в ресторанах мережі діє полуничне меню — сезонну ягоду поєднують з буратою, качичною грудкою, роблять суп з морозивом та додають у салат з пармою та рикотою.

We.Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Героїв Сталінграда, 6 (корпус 5)

Бюджет: ₴₴.

Страви: аспарагус з в‘яленими томатами та яйцем-пашот – 135 грн, медальйони із телятини з аспарагусом – 275 грн, стейк курячий з аспарагусом – 205 грн, вівсяна каша з кіноа та полуницею на кокосовому молоці – 125 грн, вітелло тонато з полуницею – 165 грн, салат з полуницею та дор блю – 159 грн, полуничне тірамісу – 115 грн.

Деталі: знаходиться на Оболоні, сніданки цілий день, великий вибір кави, суші, kids friendly, формат take away, натуральні десерти, healthy меню.

We.Cafe – сімейне кафе на початку Оболонських Липок. У меню закладу класичні страви італійської кухні, є окремі спортивне та дитяче меню. Зараз в кафе можна спробувати страви і з аспарагусом, і з полуницею — аспарагус з в‘яленими томатами, вітелло тонато з полуницею, стейк курячий з аспарагусом та салат з полуницею й дор блю.

Фото: Facebook Under Wonder, Praktika Restaurant, Життя Чудових Людей, Кафе City-Zen, PESTO CAFÉ, We.Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi