Сезонні оновлення меню ресторанів Києва: шукаємо страви від шефів - PostEat

пошук

Сезонні оновлення меню ресторанів Києва: шукаємо страви від шефів
10-08-2023 0 2730


Сезонні меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Різноманіття сезонних овочів та грибів, фруктів та ягід дозволяє столичним шефам майже безмежно фантазувати та втілювати на тарілках найнеочікуваніші гастрономічні поєднання. У новій добірці розповідаємо, які сезонні меню в ресторанах Києва діють зараз і де можна скуштувати страви з лисичками, трюфелем, томатами, персиками та кабачками.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴.

Страви: гаспачо з жовтих томатів — 264 грн, зелений салат з селерою, яблуком та авокадо — 215 грн, паста з лососем, томатами та цукіні — 395 грн, мікс з прошуто, сезонними ягодами та сиром горгонзола — 225 грн, стейк з цвітної капусти з вершковим соусом та беконом — 378 грн, ванільно-мангове морозиво з гранолою та полуничним конфітюром — 185 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, власна сироварня, пекарня, антипасті, паста ручної роботи, сніданки з безлімітним ігристим 11:00 до 14:00, дров’яна піч, кальян, дитяча кімната, доставка.

Улюблені італійські страви, прохолодний апероль та ігристе — літній сезон на терасах ресторанів Spezzo триває. Шеф мережі італійських ресторанів вже підготував нові страви, які ідеально смакуватимуть на затишних літніх терасах. Яскраве гаспачо з жовтих томатів, паста з лососем та цукіні, мікс з прошуто та сезонними ягодами — куштуйте новинки гастрономічного сезону та не забувайте про знамениті італійські сири, які в закладі готують самостійно зі свіжого фермерського молока.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: гаспачо з овечою фетою — 285 грн, тар-тар телятини з вершково- трюфельним кремом,

каперсами, яйцем та корнішонами — 660 грн, парміджано-ризото з сезонним чорним трюфелем — 750 грн, трюфельна кесаділья з міксом фермерських сирів, тартуфатою та сезонним чорним трюфелем — 590 грн, карпачо телятини з лисичками, тартуфі-рикотою та руколою — 585 грн. 

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, енотека, сніданки, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food. Зараз в ресторані діють кілька special menu — в сезонному восьминіг та оливка каламата, запечена дорадо з рибним соусом, середземноморське соте із кальмарів, судака і чорноморської мідії поєдналися з шампанським. У трюфельному меню цим грибом доповнюють парміджано-ризото, кесаділью з міксом фермерських сирів та карпачо із телятини. Варто встигнути скуштувати філе-міньйон з лисичками, ризото з лисичками та пармезаном, а також смажену молоду картоплю з лисичками та пекоріно.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴

Страви: неаполітанська піца з пухким краєм та овочами гриль — 240 грн, брускета з анчоусами, томатами та буратою — 180 грн, гаспачо з сорбетом з солодкого перцю — 150 грн, цукіні-спагеті з креветками, томатами і кедровими горішками — 250 грн, фетучині з аспарагусом та беконом — 180 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, знаходиться на Печерську, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, сніданки щодня, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії, страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне. Цього літа в закладі представили La Gazzetta №41 — готують брускету з анчоусами, томатами та буратою, гаспачо з сорбетом з солодкого перцю, фетучині з аспарагусом та беконом.

Компот

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 57/3; вул. Антоновича, 176; Поштова площа, 3Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: сніданок великого міста — 215 грн, шакшука — 192 грн, куряче стегно в кисло-солодкому соусі з локшиною — 169 грн, шніцель з перцевим соусом — 149 грн, окрошка — 135 грн, вишневий штрудель — 142 грн, чизкейк з солоною карамеллю — 129 грн.

Деталі: кафе української та одеської домашньої кухні, кілька локацій, сніданки цілий день, бізнес-ланчі, напівфабрикати, власна випічка, доставка.

В кафе «Компот» відтепер ще смачніше, адже талановитий бренд-шеф Антон Якимчук презентував гастрономічні новинки. Найкращий старт дня в кафе «Компот» зі «Сніданком Великого міста» або ніжною та ситною шакшукою. Для ділових обідів — різноманітні та поживні бізнес-ланчі із трьох страв за ціною 194 грн (при замовленні через службу доставки 4-х ланчів, 5-й у подарунок). На вечерю рекомендують соковитий шніцель з перцевим соусом та печеною картоплею або пікантне куряче стегно в кисло-солодкому соусі з локшиною. Ласуни точно оцінять вишневий штрудель та чизкейк з солоною карамеллю. Нове меню — натхнення в кожній страві, шукайте своїх фаворитів у оновленому меню «Компот».

Klukva & Brukva 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: зелений салат з персиком, шпинатом, карпатським козячим сиром та карамелізованими горіхами — 250 грн, персик запечений на грилі з козячим сиром та карпатським медом — 150 грн, фермерський салат з трьох видів томатів, червоною цибулею, бриндзою та домашньою олією — 220 грн, кабачкові оладки з морквяним мармеладом та соусом айолі — 190 грн.

Деталі: ресторан інтелектуальної кухні від Вікторії Пархоменко, українська авторська кухня, меню побудоване на принципах локаворства, українські страви з традиційними рецептурами, авторський посуд.

Klukva & Brukva — проєкт рестораторки та гастрономічної експертки Вікторії Пархоменко, яка багато років поспіль успішно популяризує локальний продукт в Україні. В меню ресторану представлені страви виключно з локальних продуктів, а меню засноване на принципах сезонності. До страв у ресторані пропонують хліб, який випікають в печі, а також пиріжки з різноманітними начинками. В сезонном меню цьогоріч ви знайдете  фермерський салат з трьох видів томатів та бриндзою, персик запечений на грилі з козячим сиром та кабачкові оладки з морквяним мармеладом.

Вино і Люди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴.

Страви: гаспачо по-андалузьки з грінками — 148 грн, карпачо з помідорів з соусом песто — 154 грн, салат панцанела з каперсами та анчоусами — 172 грн, цукіні карбонара — 158 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, затишний інтер’єр, літня тераса, сніданки, ланчі у будні з 13:00 до 16:00, сезонні новинки в меню, винні дегустації та вечері.

Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Сніданки готують щодня, пропонують страви з яєць, картопляні ньоки з грибами, сендвіч Крок Мадам та солодкі сирники. В сезонному літньом меню ви знайдете гаспачо по-андалузьки з грінками, цукіні карбонара та салат панцанела з каперсами та анчоусами.

Головна фото: Spezzo

Фото: Facebook Spezzo, DOM N10, «Trattoria No 5/ Тратторія 5», «Компот», Klukva&Brukva, «Вино і Люди».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi