пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Сезонні страви в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Столичні шеф-кухарі не витрачають часу й дають гостям ресторанів можливість відчути нові грані смаків у спеціальних меню та спробувати цікаві поєднання у сезонних стравах. У новому огляді розповідаємо, де скуштувати страви зі справжньою зіркою хосперів, пателень та грилів — спаржею.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Алли Тарасової, 5
Бюджет: ₴₴₴. Середній чек — 1200 грн.
Страви: біла спаржа, молода картопля з петрушкою, голландський соус, топлене масло (200/400 г) – 275/500 грн, відварна шинка – 250 грн/100 г, копчена окість – 300 грн/80 г, шотландський копчений лосось – 350 грн/100 г, хвіст лобстера – 700 грн/150 г.
Напої: Dom Perignon Brut – 2800 грн/келих, Moet & Chandon Brut Imperial – 800 грн/келих, Chablis Christian Moreau Burgundy – 550 грн/келих.
Деталі: руфтоп бар-ресторан, панорамний вид на історичну частину Києва, знаходиться на 8 поверсі п’ятизіркового готелю Hyatt Regency Kyiv, панорама на історичну частину Києва, страви європейської та індійської кухонь, страви на грилі, страви для компаній, коктейлі, барна карта, оренда для закритих заходів, працює з 17:00 до 00:00 (у вихідні та святкові дня з 09:00 до 00:00).
Руфтоп бар-ресторан Bar On 8 знаходиться на 8 поверсі одного з найкращих п’ятизіркових готелей міста Hyatt Regency Kyiv. У ресторані розпочали сезон хрусткої спаржі та кращого фудпейрингу з вином — увесь червень в ресторані діятиме спеціальне меню. Гостям пропонують ніжну білу спаржу, яку подають з молодою картоплею, зеленню, голландським соусом та топленим маслом. До зірки спеціального меню можна додати відварну шинку, копчену окість, шотландський копчений лосось та хвіст лобстера. До страв ідеально пасуватиме охолоджене шампанське чи вино — можна обрати Dom Perignon Brut, Moet & Chandon Brut Imperial чи Chablis Christian Moreau Burgundy. Розкішний вечір в Bar On 8 завжди супроводжуватиме чудовою панорамою на історичну частину міста з Софійським та Михайлівським Соборами. На терасі в Bar On 8 на вас чекають щобудня з 17:00, а у вихідні з 9 ранку — рекомендуємо зарезервувати столик за номером +380445817451.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Спаська, 10
Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (99–265 грн), основні страви (175–545 грн), десерти (60–145 грн).
Страви: зелена спаржа із соусом голандез, козячим сиром та мигдалем – 240 грн, спаржа з мортаделлою, фісташками та соусом на основі горгонзоли – 275 грн, вершковий суп з аспарагусу із гарбузовим насінням, білим перцем та цибулею-шніт – 230 грн, зелене ризото зі спаржею та пармезаном – 290 грн.
Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів.
DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, зараз в ресторані триває сезон української спаржі. Серед сезонних страв — спаржа з мортаделлою, фісташками та соусом на основі горгонзоли.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Миколи Лисенка, 4
Бюджет: ₴₴
Страви: гратен з припущеного аспарагуса с кедровими горіхами, сирним соусом та полуницями – 225 грн, спагеті у вершковому соусі з індичкою, аспарагусом та полуницями – 242 грн, круасан зі спаржею, крем-сиром, яйцями пашот і зеленим салатом 178 грн, крем-суп із аспарагуса – 155 грн, карпачо з артишока з припущеним аспарагусом, полуницями та сиром пармезан – 218 грн.
Деталі: французький гастробар, знаходиться в центрі міста, мережа ресторанів Famille Très FRANÇAIS, сирна лавка, тематичний інтер’єр, власна випічка, сніданки та бранчі, класична французька кухня,
TRÈs french gastrobar — оновлений закладі мережі ресторанів Famille Très FRANÇAIS. Наразі основний акцент у французькому гастробарі — сніданки та XXL бранчі, різноманітні вафлі та свіжоспечені круасани впродовж дня, а увечері суто французькі хіти та десерти. Також тут багато вина на розлив, крафтовий сидр та кава від ONE LOVE roastery. Зараз у гастробарі діє сезонне аспарагус меню — пропонують круасан зі спаржею, крем-сиром, яйцями пашот і зеленим салатом та карпачо з артишока з припущеним аспарагусом, полуницями та сиром пармезан.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Павловська, 26/41
Бюджет: ₴₴. Закуски (78–374 грн), салати (196–285 грн), домашня паста та ризото (175–435 грн).
Страви: салат зі спаржею та лососем з кремом із авокадо – 312 грн, крем-суп із спаржі – 275 грн, ризото з білою спаржею – 278 грн, карамелізована спаржа зі страчателою та в’яленими томатами – 264 грн, морські гребінці з білою спаржею та трюфельною пастою – 548 грн.
Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричний четвер, пропозиції вихідного дня, резерв столів
Trattoria ZUCCA — ресторан італійської кухні в стилі класичної тратторії з лаконічним меню та домашніми стравами. У меню Trattoria ZUCCA зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії. Доповнюють смак страв вина з різних регіонів Італії — уже два роки поспіль винна карта ресторану за свій асортимент і різноманітність отримує нагороду Wine Spectator. В сезонному меню зі спаржі ви знайдете крем-суп, ризото та карамелізовану спаржу зі страчателою і в’яленими томатами.
Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 19а
Бюджет: ₴₴. Салати (90–350 грн), гарячі страви з риби (195–365 грн), гарячі страви з м’яса (150–335 грн).
Страви: теплий салат з качиною грудкою та аспарагусом під трюфельним соусом – 195 грн, ризото з креветками та аспарагусом – 198 грн, індонезійський тунець з аспарагусом під голландським соусом – 255 грн, каре телятини на грилі з аспарагусом – 255 грн, аспарагус обсмажений в беконі – 125 грн, стейк з томату з аспарагусом – 110 грн.
Деталі: гастрономічний ресторан авторської кухні; страви європейської, італійської, середземноморської та японської кухонь; устриці та інші морські делікатеси, акваріум з молюсками, сніданки, змістовна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.
«Сыто-Пьяно» знаходиться на Осокорках у затишному дворику та виконаний в стилістиці таверни епохи Відродження — кожна деталь в інтер’єрі невипадкова та створює особливу атмосферу. Під керівництвом шеф-кухаря Сергія Тарасенка на кухні ресторану створюють авторські страви з італійськими, середземноморськими та японськими відтінками. У сезонному меню шеф пропонує ризото з креветками та аспарагусом, а також теплий салат з качиною грудкою та аспарагусом під трюфельним соусом.
Головна фото: Bar On 8
Фото: Facebook Bar On 8, DOM N10, TRÈs french gastrobar, Trattoria ZUCCA, Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi