Сирне меню в ресторанах Києва: сирні локації міста з великими вибором - PostEat

пошук

Сирне меню в ресторанах Києва: сирні локації міста з великими вибором
19-08-2019 0 3588


Сирне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Сир — це продукт, який виготовляється з коров’ячого, козячого, овечого або буйволиного молока та поділяється на сотні видів. Тип, консистенція і навіть аромат сиру залежать від походження молока, жирності, бактерій і цвілі, умов і тривалості його дозрівання, а також того, чи було молоко для сиру пастеризоване. Багато закладів столиці вже давно мають власні маленькі сироварні та готують сири самостійно. Деякі ресторани доставляють сири з-за кордону. У нашій добірці розповідаємо про сирні локації міста з широким вибором сирів, які чудово доповнять смак улюбленого вина чи додадуть нових нот у знайомі страви.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32, вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (89–255 грн), паста і ризото (118–225 грн), десерти (48–136 грн).

Страви: страчатела – 59 грн/50 г, бурата – 164 грн/50 г, моцарела – 68 грн/50 г, рікота – 48 грн/50 г, горгонзола піканте – 62 грн/50 г, парміджано реджано – 68 грн/50 г, пекоріно тоскано – 98 грн/50 г, аль бароло – 138 грн/50 г, молітерно аль тартуфо – 138 грн/50 г, тарілка сирів власного приготування – 268 грн, асорті італійських сирів з медом – 299 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківський), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею (у ресторані на Великій Васильківський). В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Особливістю сімейних італійських ресторанів Spezzo є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара, що створює знамениті італійські сири: бурату, страчателу, моцарелу і рікоту. Всі сири виготовляються зі свіжого фермерського молока, вподобані сири завжди можна придбати з собою. Також можете спробувати класичні італійські сири горгонзола піканте, парміджано реджано, пекоріно тоскано як окремо, так і у якості доповнення до м’ясних делікатесів, легких салатів і закусок. 

Piccolino

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гончара, 67

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–359 грн), паста (197–995 грн), карпачо і тартари (165–730 грн).

Страви: моцарела ді буфала – 216 грн/100 г, бурата – 216 грн/125 г, страчатела – 216 грн/100 г, сирне антипасті – 415 грн, formaggio pepe – 156 грн/50 г, gialloblu – 158 грн/50 г, blue di capra – 165 грн/50 г, beppino occelli orzo whisk – 198 грн/50 г.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, ресторан домашньої італійської кухні з найбільшим вибором Prosecco в Україні, сезонне меню, спеціальні страви від шеф-кухаря, моцарела-бар, просеко-бар, паста домашнього приготування, тераса, можливість замовити страви без глютену.

Piccolino — елегантний італійський ресторан команди La Famiglia в центрі Києва з домашньою атмосферою, де представлено великий вибір італійського ігристого вина. Меню Piccolino досить велике, щомісяця його доповнюють спеціальними сезонними стравами від шеф-кухаря. До вина завжди можна обрати щось з великої сирної колекції закладу, наприклад, ніжну італійську моцарелу. Шанувальникам особливих смаків варто звернути увагу на витримані сири з коров’ячого молока — спробуйте сир Gialloblu, який має насичений та пікантний смак, розсипчасту текстуру, виразний запах і гострі ноти.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Плато морепродуктів (3250–5950 грн), м’ясні антипасті (95–165 грн), салати і закуски (195–480 грн).

Страви: сет з м’яких сирiв (бурата, моцарела, рiкота, страчатела) – 460 грн, качокавало – 190 грн/100 г, афумiкато – 140 грн/130 г, скаморца – 180 грн/130 г, страчатела – 140 грн/100 г, качота – 140 грн/100 г.

Напої: Elena Walch Pinot Grigio – 1900 грн/750 мл, Prosecco Argeo Ruggeri Brut – 1250 грн/750 мл, Tamellini Soave – 1550 грн/750 мл.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — вишуканий і елегантний ресторан авторської кухні, де можна відчути всю красу заміського відпочинку у межах столиці. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком, яку очолює шеф-кухар Ігор Калениченко, і бездоганний сервіс. В меню закладу — великий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Винна карта ресторану дозволить підібрати напій, який до тонкощів відповідатиме вашому смаку. Щоб познайомитись з сирами сироварні Fabius, спробуйте сет з м’яких сирiв — вам подадуть бурату, моцарелу, рiкоту, страчателу з соусом песто, руколою та томатами чері.

Forrest Club   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Мінський, 20а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–324 грн), гарячі закуски (195–378 грн), м’ясо на вугіллі (116–388 грн).

Страви: сир камамбер – 64 грн/50 г, сир тет де муан – 138 грн/50 г, сир молітерно аль тартуфо – 158 грн/50 г, сир шеврано витриманий – 73 грн/50 г, сир пекоріно романо – 64 грн/50 г, сир бюш бльо де неж – 72 грн/50 г.

Напої: Сhablis Domaine Du Colombier – 670 грн/750 мл, Sauvignon Isonzo Tenuta Borgo Conventi – 450 грн/750 мл, Entrecote Gourmet Pere & Fils – 350 грн/750 мл.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — сімейний ресторан заміського формату. Комплекс розрахований на 250 гостей, на території є мальовниче озеро, над яким у вечірній час запалюють різнокольорові гірлянди. В меню кращі страви європейської кухні, особливу увагу приділяють стравам на грилі. В сирній колекції ресторану ви знайдете майже два десятки різноманітних позицій. Спробуйте витриманий сир тет де муан — напівтвердий сир з коров’ячого молока, що виробляється в маленьких діжках та має дивно ніжну текстуру і пікантний неповторний смак.

Bigoli  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–385 грн), піца (136-265 грн), десерти (56–175 грн).

Страви: моцарела ді буфала – 216 грн/100 г, моцарела aфуміката – 216 грн/125 г, моцарела бурата фуме – 216 грн/125 г, молітерно аль тартуфо – 195 грн/50 г, бароло – 195 грн/50 г, таледжіо – 95 грн/50 г, грана падано – 96 грн/50 г, робіола – 98 грн/50 г, горгонзола гольче – 98 грн/50 г.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), традиційний італійський ресторан, сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою пастою, яку готують в ресторані, та сирами з моцарела-бару. Також в Bigoli працює гастрономічна крамниця, де гості можуть купити додому приготовлену в ресторані пасту, італійські сири і ковбаси, випічку та інші італійські смаколики. В меню Bigoli ви знайдете шість видів італійських сирів та шість видів моцарели. Спробуйте гострий сир з трюфелем з овечого та козячого молока молітерно аль тартуфо.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (120–395 грн), карпачо і тартари (170–335 грн), салати (105–390 грн), паста і ризото (165–390 грн).

Страви: сет м’яких сирів з власної сироварні – 375 грн, сет італійських сирів – 390 грн.

Напої: Chablis Domaine du Colombier 2016 – 230 грн/150 мл, Brunello di Montalcino Tiezzi Vigna Soccorso 2013 coravin – 210 грн/50 мл, Prosecco Maschio dei Cavalieri Extra Dry – 1190 грн/750 мл.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, два каміни, велика винна шафа, дитяче меню, винна карта, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, відкрита галявина для весільних церемоній, жива музика, дитяча кімната, кальян, підходить для банкетів, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану розроблене відповідно до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. У великому різноманітті закусок, салатів, основних страв можна знайти безліч нових смаків та скуштувати вже знайомі страви. В ресторані ви можете скуштувати м’які сири з власної сироварні Villa Riviera: моцарелу, бурату, рікоту та страчателу. Також до улюбленого вина можна замовити сет італійських сирів — пармезан, горгонзолу, пекоріно і таледжіо подають з мастардою, полуницею і горіхами.

Фото: Facebook Spezzo, Piccolino, Fabius, Forrest Club, Bigoli, Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi