Сніданки в Києві: 6 локацій на Печерську - PostEat

пошук

Сніданки в Києві: 6 локацій на Печерську
12-01-2022 0 2900


Сніданки на Печерську знайшла для вас редакція PostEat. Філіжанка запашної кави та улюблені страви на сніданок — ідеальний сценарій для початку гарного дня. Ми підібрали для вас 6 локацій на Печерську, де гостей щодня чекають на ранній або пізній сніданок. Обирайте заклад та смакуйте свіжі круасани, французькі тости, улюблені сирники та корисні каші.

Fenix Italia

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: авокадо тост з лососем, бебі-шпинатом і соусом тартар – 390 грн, пан пердю з повітряного хліба бріош з гуакамоле, яйцем пашот і соусом голландез з ростбіфом – 260 грн, пишні домашні сирники без борошна з ароматом ванілі та цитруса зі сметаною та малиновим кюлі – 240 грн, польпетте по-венеційськи з томатним соусом – 350 грн, яйця пашот з соусом голландез з лососем гравлакс та каспійським осетровим кав’яром – 650 грн.

Деталі: ресторан італійської та паназійської кухні, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр, шеф-кухар Fenix Asia Сергій Байсаревич, шеф-кухар Fenix Italia Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, шеф-бармен Артем Синегуб, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix Italia — ресторан італійської кухні на бульварі Лесі Українки. Fenix  Italia запрошує на сніданок з 8:00 до 13:00. В окремому ранковому меню можна знайти понад 30 авторських страв від маестро Стефано Антоніоллі та окремо асортимент кондитерської вітрини зі свіжою випічкою. До меню сніданків увійшли авокадо-тост та сирники без борошна, класичні італійські хіти, страви з сезонних овочів і фруктів.

La Fontana

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴.

Страви: фрітеллі із цукіні з слабосолоним лососем та гуакамоле – 235 грн, сирник із солоною карамеллю та ягідним соусом з додаванням коньяку – 185 грн, картопляний дерун з лососем, яйцем пашот та авокадо – 265 грн, авокадо тост з яйцем пашот та лососем – 255 грн, боул з тунцем татакі в кунжуті – 325 грн, конопляна каша на мигдальному молоці з пудрою із земляного мигдалю – 245 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, належить до мережі ресторанів Tarantino Family, фонтан, традиційні страви італійської кухні, сніданки щодня з 11:00 до 15:00, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, літня тераса, дитяча кімната, спеціальні пропозиції, резерв столів.

La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family. В меню — традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі, піца з дров’яної печі та різноманітна домашня паста. Сніданки у La Fontana готують щодня з 11:00 до 15:00 — пропонують сирники, картопляним дерун, авокадо тост з яйцем пашот, боул з тунцем та конопляну кашу з пудрою із мигдалю.

Montecchi Capuleti

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: Сніданок Джульєти. Лосось, авокадо, кіноа, яйце пашот, мікрогрін та грінки з зернового багету – 198 грн, Сніданок Ромео з лососем та креветками. Брускета з авокадо, яйцями пашот, лососем та креветками – 268 грн, Сніданок Монтекі. Бріош із гуакамоле, в’яленими томатами та омлетом з моцарелою – 198 грн, Солона вівсянка з пармезаном, трюфельною олією та яйцем пашот – 134 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта,  паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія на Печерську, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню Montecchi Capuleti поєднали вишукані страви з морських делікатесів, класичну неаполітанську піцу на тонкому тісті, пасту власного виробництва і незвичайні десерти. Сніданки в ресторані готують з 100:00 до 12:00 — пропонують 6 тематичних сніданків, каші, скрембл та моцарелу бурату, а також солодкі сніданки.

Frou Frou

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: Крок Мадам – 270 грн, трюфельна полента з яйцем пашот, гливами та томатами чері – 250 грн, круасан фісташка з малиною та судачі – 280 грн, сирники з конфітюром на вибір – 220 грн, тост с мортаделою та томатним джемом – 250 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Ресторан французької кухні Frou Frou делікатно запрошує на сніданки. Оновлене меню сніданків, що створює романтичний настрій, просто створене для ранкових побачень та бранчів. Міцна кава, тости з крабом, трюфельна полента з яйцем пашот, млинці, ароматні круасани — все це і ще більше чекає на вас щодня на вул. Московській, 44. Сніданки щоденно з 09:00 до 12:00. Резерв столів за телефоном +380673333673.

«Дублер»

Де: вул. Іоанна Павла ІІ, 10/1

Бюджет: ₴₴.

Страви: френч-тост з карамеллю, горіхами та ягодами – 155 грн, гомбовці з кокосовою карамеллю – 155 грн, чізі вівсянка з в’яленими томатами – 155 грн, французький омлет з брі та шпинатом – 125 грн, скрембл з салатом, крем-сиром та лососем – 175 грн.

Деталі: кафе, знаходиться на Печерську, проєкт архітектора Слави Балбека, сніданки з 8:30 до 17:00, коктейлі, кава, магазин.

Друге кафе від архітектор Слави Балбека працює на Печерську. В «Дублері» можна поснідати та випити кави, пообідати знайомими стравами чи ввечері зустрітись з друзями за коктейлями. Інтер’єр лаконічний, доповнений вінтажними меблями. Поруч із закладом облаштували стильну терасу в європейському стилі. На сніданок пропонують френ-тост, гомбовці з кокосовою карамеллю, французький омлет з брі та шпинатом, а з корисного – чізі вівсянку з в’яленими томатами та лляну кашу.

«Вино і Люди»

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴. 

Страви: картопляні ньоки з грибми та яйцем пашот – 96 грн, хашбраун з двох яєць зі смаженою картоплею, ковбасками та беконом – 114 грн, вівсяна каша з фетою та яйцем пашот – 74 грн, солодкий омлет з карамелізованими яблуками – 94 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, сніданки у будні з 09:30 до 12:00 (у вихідні з 10:00 до 14:00), сезонні новинки в меню, винна карта.

Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Доповнити смак вина в кращих традиціях фудпейрингу в закладі можна італійською брускетою, французьким паштетом, східними боулами, мексиканськими тостадітос і легкими салатами. Сніданки готують щодня, пропонують страви з яєць, картопляні ньоки з грибами, хашбраун, вівсяну кашу та солодкий омлет.

Фото: Facebook Fenix Italia, La Fontana, Montecchi Capuleti, Frou Frou, «Дублер», «Вино і Люди».

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi