Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Сонячно й тепло: які літні тераси Львова вже готові зустріти гостей - PostEat

пошук

Сонячно й тепло: які літні тераси Львова вже готові зустріти гостей
10-05-2019 0 108


Літні тераси Львова шукала редакція PostEat. З першим весняним теплом охочих милуватись містом і насолоджуватись смачними стравами на свіжому повітрі побільшало, тому ресторани запрошують відвідувачів на літні тераси Львова. Ми знайшли львівські заклади, які вже відкрили літні тераси й чекають на них гостей.

Vapiano Lviv

Де: вул. Академіка Гнатюка, 12а.

Бюджет: ₴₴. Салати (79 – 169 грн), паста (59 – 209 грн), піца (49 – 189 грн), десерти (25 – 85 грн).

Страви: вегетаріанська паста «Агліо е Оліо» – 59/85 грн, паста з морепродуктами «Гамберетті» – 159/189 грн, ризото кон горгонзола – 149 грн, піца «Тоніно» – 169 грн, ризото помодоро е гамбереті – 189 грн.

Напої: джин тонік – 79 грн, капучино – 39 грн, кава айриш – 69 грн, смузі – 35 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр у світлих тонах, відкрита кухня, ранні сніданки з 7:00 до 12:00, ланчі у будні дні з 12:00 до 15:00, паста та піца власного приготування, барне меню, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, take away, кулінарні майстер-класи для дітей.

В ресторані італійської кухні Vapiano Lviv гості мають змогу замовити пасту, піцу, закуски асорті та салати безпосередньо у кухарів на окремих станціях — кухарі готують всі страви на замовлення у присутності гостей. В меню представлено різноманіття видів пасти та піци на будь-який смак. Гості можуть замовити вегетаріанську, овочеву, рибну або м’ясну пасту, обравши улюблений вершковий або томатний соус та спробувати піцу за рецептами закладу або обрати інгредієнти на власний смак. У теплу пору року насолоджуватись стравами краще за все на заквітчаній літній терасі Vapiano Lviv, обравши один із зручних диванів.

Відкрита кав’ярня «Біля Діани на Ринку»

Де: пл. Ринок, 1 (західна сторона).

Бюджет: ₴. Сніданки (42 – 84 грн), закуски й салати (35 – 115 грн), основні страви (80 – 110 грн), десерти (50 – 76 грн).

Страви: форель з салатом – 110 грн, велика канапка з сиром – 80 грн, сирна тареля – 115 грн, гранола з йогуртом – 57 грн, львівський сирник – 50 грн.

Напої: кава для панянок – 56 грн, кава по-львівськи – 35 грн, Ruffino Chianti – 98 грн/150 мл, пиво «Зеник» – 56 грн/0,5 л.

Деталі: сезонна кав’ярня, знаходиться біля фонтанів західної частини площі Ринок, входить до мережі львівських закладів «!FEST», сніданки цілий день, лаконічне меню, кавові коктейлі, пиво «Правда», танцювальний майданчик, вина побокально.

Вже понад десять років відкрита кав’ярня «Біля Діани на Ринку» працює на площі Ринок з квітня по листопад. У кав’ярні лаконічне меню з європейських страв, а сніданки подають цілий день. Почати день «Біля Діани на Ринку» можна філіжанкою запашної кави, а завершити келихом італійського, аргентинського або українського вина. Вечорами на майданчику біля столиків запалюють ліхтарі й танцюють танго й сальсу.

Кнайпа Курнаха & Ноїв Ковчег

Де: вул. Ставропігійська, 9.

Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (40 – 190 грн), холодні закуски (45 – 155 грн), салати (70 – 150 грн), основні страви (110 – 620 грн).

Страви: консоме з куркою та овочами – 55 грн, каре телятини – 260 грн, спагеті гамбереті – 190 грн, банош з бринзою – 50 грн, пате парфе з печінки – 65 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан у центрі міста, європейська та українська кухні, авторські страви від шеф-кухаря, стильний вінтажний інтер’єр, декілька залів, великий вибір алкоголю, винна карта, літня тераса, підходить для банкетів, художні виставки та мистецькі заходи.

«Кнайпа Курнаха & Ноїв Ковчег» не перший рік відома львів’янам та гостям міста — раніше це була затишна кав’ярня «Ноїв Ковчег», яка доповнилась історією попередньої локації та перетворилась на ресторан. На початку XX століття у будівлі закладу працювала цукерня Курнаха, віддати шану якому вирішили у новій кнайпі. «Кнайпа Курнаха & Ноїв Ковчег» має чотири невеликих зали: дві зали на 15 місць та дві на 20 гостей; у залах часто проходять фотовиставки та літературні зустрічі, а також святкують урочисті події. В меню закладу представлено страви європейської та української кухні, а також авторські позиції. Смакувати страви в «Кнайпі Курнаха & Ноївому Ковчегу» тепер можна на літній терасі — якщо ввечері буде прохолодно, вам принесуть ковдру.

On Shevska

Де: вул. Шевська, 16.

Бюджет: ₴₴. Салати (120 – 175 грн), стартери (85 – 295 грн), спеціалітети (145 – 310 грн), основні страви (135 – 345 грн), десерти (30 – 115 грн).

Страви: лосось по-фінськи – 155 грн, віденський шніцель – 175 грн, салат з карпатською бринзою – 135 грн, броколі з мигдалем під соусом прованс – 115 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан європейської кухні, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні дні, сніданки, гастрономічні зустрічі, вишуканий інтер’єр, підходить для святкування особливих подій, літня тераса, резерв столів.

У ресторані європейської кухні On Shevska можна смачно пообідати на бізнес-ланчі по буднях з 12:00 по 15:00, випити келих відмінного вина, спробувати авторські коктейлі, скуштувати страви від шеф-кухаря та насолодитись невимушеною атмосферою затишку. Заклад знаходиться на тихій пішохідній вулиці в самому центрі Львова, тож відпочинок на літній терасі On Shevska буде затишним та мальовничим.

Bratello — Italian grill restaurant

Де: вул. Koрнякта, 1.

Бюджет: ₴₴. Салати (129 – 216 грн), морепродукти (229 – 347 грн), паста (129 – 569 грн), піца (98 – 269 грн), десерти (17 – 88 грн).

Страви: піца «Кароліна» – 269 грн, лазанья – 129 грн, гострі крила баффало – 149 грн, мідії у томатному соусі – 229 грн, капоната – 137 грн.

Напої: винний сет – 329 грн, великий сет коктейлів-настоянок – 349 грн, малий сет коктейлів-настоянок – 249 грн.

Деталі: італійська кухня, ранні сніданки з 07:00 до 12:00, працює до останнього гостя, безлімітна пропозиція (на 1 гостя) — за 328 грн вам подадуть закуски, піцу маргариту і піцу квадро формаджі, яловичину, свинячу шию, філе індика, пікантні курячі крильця, ананас-чилі.

Ресторан Bratello — «молодший брат» м’ясних ресторацій Churrasco Beer & Grill з виразним італійським акцентом. У Bratello ви можете замовити страви на грилі, піцу, пасту, італійські супи та салати. Фішкою ресторану є безлімітний сет м’яса: за 328 гривень вам подадуть мезе-сет закусок, ананас чилі, два види піци, яловичину, філе індика, курячі крила та гомілки, ребра-гриль, шашлик зі свинини. Після прогулянки містом обирайте столик на затишній літній терасі та відновлюйте сили смачним м’ясом з гриля.

Mons Pius

Де: вул. Лесі Українки, 14 (Вірменський дворик).

Бюджет: ₴₴₴. З цінами можна ознайомитись у закладі.

Страви: запечені перці з фетою та каперсами, рибний борщ з лосося та щавлю, стейк м’ясника, бургер Mons Pius, ніжка ягняти з картоплею та сумахом.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: стейкхаус, знаходиться у тихому дворі в історичній частині міста, концептуальний інтер’єр сповнений старовинних артефактів, три зали, м’ясо сухої та вологої витримки, авторське пиво, сніданки у будні дня з 10:00 до 13:00 (у вихідні з 09:00 до 13:00), літня тераса у дворику.

Ресторан Mons Pius розмістився у будівлі першого львівського банку-ломбарду, що проіснував триста років до 1940 року. Mons Pius перекладається з латинської як «Гора Благодаті». У першій залі ресторану є унікальний вітраж Яна Генріка Розена, видатного живописця-монументаліста, що розписував у Львові Вірменський собор. Друга зала демонструє пивоварну історію пивоваріння у Львові, а третя зала — своєрідна галерея відомих клієнтів банку. Затишна літня тераса, оповита ароматами квітів, схована в тихому Вірменському дворику.

Фото: Facebook Vapiano Lviv, Відкрита кав’ярня «Біля Діани на Ринку», Кнайпа Курнаха & Ноїв Ковчег, On Shevska, Bratello — Italian grill restaurant, Mons Pius

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi