Спеціальні пропозиції від закладів Києва: приємні подарунки та знижки - PostEat

пошук

Спеціальні пропозиції від закладів Києва: приємні подарунки та знижки
24-10-2022 0 2198


Спеціальні пропозиції від закладів Києва шукала редакція PostEat. Безліміт на Prosecco, знижка 50% на другий бургер, кожен третій коктейль у подарунок та фірмовий десерт як комплімент від шефа — розповідаємо про чудові можливість вигідно відпочити та скуштувати нові страви і напої.

Веранда на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴.

Страва: тартар з дикого сібаса в авокадо з гуакамоле і мусом з буряка – 570 грн, салат здоров’я з моцарелою буфало, авокадо та свіжиим овочами – 380 грн, смажені білі гриби з цибулею на картопляному пюре – 250 грн, фетучіні з кроликом та оливками каламата – 400 грн.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміумресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Щопонеділка в ресторані пригощають гостей найсвіжішими ЕКО-сирами з власної сироварні: моцарела буфало, бурата та страчатела виготовляються з відбірного фермерського коров’ячого та буйволиного молока. Для повноти гастрономічних вражень професійні сомельє презентують кожному гостю келих вишуканого вина. Щовівторка кожному гостю презентують коктейль дня за авторським рецептом шеф-бармена Артема Синегуба. Щосереди впродовж дня пригощають фірмовим десертом від шеф-кухаря Сергія Башинського: торт за сімейним рецептом або ексклюзивний десерт – кожен раз щось нове та неймовірно смачне.

Patio. Georgian food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бальзака, 7а

Бюджет: ₴₴.

Страви: хінкалі з телятиною та свининою – 32 грн/1 шт., хінкалі з сулугуні та імеретинським сиром – 32 грн/1 шт., хінкалі з білими грибами та печерицями – 43 грн/1 шт., самса з бараниною – 125 грн, оджахурі – 187 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Троєщині, сучасний інтер’єр, кілька зал, 8 видів хачапурі, власна випічка, страви на вугіллі, літня тераса, винна карта, резерв столів, працює щодня з 11:00 до 21:00.

Ресторан грузинської кухні Patio. Georgian food знаходиться на лівобережному масиві Троєщина. Стильний та сучасний інтер’єр ресторану виконаний з натуральних матеріалів. Кухнею ресторану керують досвідчений шеф-кухар Віра Перепеченко та молодий амбіційний грузинський су-шеф Лаша Авазашвілі. У ресторані представлені як традиційні грузинські страви, так і європейська кухня, приправлена ноткою Грузії. Щовівторка різноманітні хінкалі чекають на вас у ресторані Patio зі знижкою 50%.

Євразія

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Раїси Окіпної, 3; пр-т Маяковського, 5В; пр-т Маяковського, 44а; пр-т Григоренко, 22/20; вул. Драгоманова, 40г, всі адреси

Бюджет: ₴₴.

Страви: рол темпура зі сніжним крабом та вугрем – 260 грн, саке спайсі макі – 195 грн, рол Crisp Chicken Філадельфія – 209 грн, Філадельфія розе – 220 грн, ебі ідзумі тай макі – 205 грн.

Деталі: мережа ресторанів японської та європейської кухонь, бренд-шеф Денис Кравченко, сучасний дизайн, японські, європейські та паназійські страви, сніданки та бізнес-ланчі до 15:00 щодня, формат take away, дитяче меню, постійні акції та спеціальні пропозиції.

«Євразія» — мережа ресторанів японської та європейської кухонь. В меню ресторанів – великий вибір ролів, суші, сашимі та нігірі суші, а також страв європейської кухні. Щороку в ресторанах готують спеціальні сезонні пропозиції зі страв та напоїв, які потім стають частиною постійного меню. В закладах діють багато різноманітних акцій та пропозицій: при замовленні двох нових коктейлів «Кленова Трембіта» третій у подарунок. При замовленні гостем набору рол Crisp Chicken Філадельфія та келиху білого або рожевого вина – спеціальна ціна 299 грн. Друга страва в подарунок із акційного меню щоденно з 15:00 до 18:00. Замовивши будь-яку страву з меню із собою з 10:00 до 21:00, ви отримуєте знижку 25%.

Fiji Lounge Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 14в

Бюджет: ₴₴.

Страви: «Каліфорнія» з вугрем спайс – 355 грн, бургер з телятиною та картопляними діпами – 295 грн, томлена телятина з трюфельним пюре та ерінгами – 215 грн, рол з гребінцем – 275 грн, «Філадельфія» з лососем – 295 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, резерв столів, доставка, формат take away, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, спеціальні пропозиції та акції, караоке.

Fiji Lounge Bar — це атмосферний ресторан на Подолі, де гостей пригощають стравами європейської кухні й готують неймовірні авторські та улюблені класичні коктейлі. Улюблений острівець релаксу, в самому серці столиці, зараз працює із залами на -1 поверсі, в підвальному приміщенні, що зробить ваш відпочинок максимально безпечним!

Команда Fiji Lounge Bar підготувала спеціальні пропозиції на кожен день, аби ви могли спробувати ще більше улюблених страв та коктейлів:

  • Японський понеділок: 2+1 на всі роли
  • Американський вівторок: 2+1 на всі бургери
  • Коктейльна середа: 2+1 на фірмові коктейлі
  • Безлімітний четвер: безліміт на Prosecco за 399 грн з особи
  • Коктейльна неділя: 2+1 на фірмові коктейлі

Prynada Ukrainian Cafe  

   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 24

Бюджет: ₴₴. 

Страви: гречані бейбі голубчики зі сметаною – 155 грн, вареники з куркою та пан-азіатським соусом – 155 грн, бургер з подвійною котлетою зі свинини з картопляними діпами – 355 грн, фірмові деруни з грибним соусом та пармезаном – 175 грн, домашній паштет з карамелізованою цибулею – 165 грн.

Деталі: ресторан актуальної української кухні, знаходиться на Оболоні, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, стильний інтер’єр, кілька зал, підходить для банкетів, тераса, фірмові коктейлі, спеціальні та сезонні пропозиції, фірмові напівфабрикати, кальян, резерв столів, доставка.

Ресторан сучасної української кухні Prynada Ukrainian Cafe — ідеальне місце для сімейного відпочинку, святкувань важливих подій та романтичних побачень. В Prynada Ukrainian Cafe готують страви, актуальні для сучасного українця, адаптовані під його смак і спосіб життя. Меню ресторану Prynada Ukrainian Cafe включає найкращі страви європейської та сучасної української кухні в елегантній подачі.

Команда розробила щоденні спеціальні пропозиції на будь-який смак аби ваш відпочинок був ще приємнішим:

  • П’янкий понеділок: Фірмова настоянка в подарунок до основних страви
  • Ситий вівторок: “2+1” на фірмові варенички ручної ліпки
  • Середа, як маленька п’ятниця: “2+1” на Prosecco
  • Щасливий четвер: -50% на другий бургер
  • Грайлива п’ятниця: “2+1” на фірмові коктейлі

HayLoft 2.0

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴.

Страви: устриця Finе de claire – 45 грн, домашній курячий паштет з карамелізованою цибулею – 175 грн, шашлик з телятини – 325 грн, деруни з лососем, руколою та крем-сиром – 245 грн.

Деталі: сімейний ресторан, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, стильний еко-інтер’єр, страви європейської кухні, сезонне меню, спеціальні пропозиції, фірмові напівфабрикати, винна карта, коктейлі, дитяча кімната, резерв столів.

HayLoft 2.0 – це атмосфера заміського відпочинку в межах столиці, місце, в якому легко відпочити від шаленого ритму великого міста. Зручно розташований, у самому серці парку ВДНГ, сімейний ресторан HayLoft 2.0 стане ідеальним місцем для затишного відпочинку після прогулянки.

Меню ресторану HayLoft 2.0 було розроблено шеф-кухарем — Віталієм Солярем. Прихильники м’яса будуть раді побачити широкий вибір страв на мангалі (шашлики, стейки, реберця і ін.). Серед гостей є багато любителів американської кухні, тому для них є достатній вибір соковитих бургерів. Поєднання локальних продуктів, сучасна подача і особливі авторські інтерпретації страв від шефа роблять меню HayLoft 2.0 особливим.

Запрошує жителів та гостей столиці на щоденні спеціальні пропозиції:

  • Коктейльний понеділок — кожен третій коктейль у подарунок.
  • М’ясний вівторок — знижка 50% на другу порцію шашлику.
  • Грайлива середа — кожен третій Veneziano Spritz у подарунок
  • Французький четвер — устриці за 45 грн, при замовлені дюжини устриць або равликів 2 келихи Prosecco за 1 грн.
  • Безлімітна п’ятниця — безлімітне Prosecco за 355 грн з особи.

Фото: Facebook Веранда на Дніпрі, Patio. Georgian food, Євразія, Fiji Lounge Bar, Prynada Ukrainian Café, HayLoft 2.0.

Головна фото: Rachel Claire

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi